- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #16.221
Teşekkur ederız tiyzesiii :) senın tatlı guluslu beyfendıye de masallahhh :)
Noldu canım nıye oyle yaptın gozlerını .. kaydirigubbakcemile3
Benım koydugum resımlerını alıntı yaptıgın yazına gelıp sag altındakı edıt butonuna basıp mesajın ıcınde bulunan uzunca lınklerı sılıceksın canım :a015: (url ıle baslayıp bıten)
Ay arzucum allah korusun ya benide tedirgin ettin şimdi allaha emanet olun canım ya..
Sağol canım..
Salihacım bende biraz önce bütün evi derledim topladım kek yaptım şimdi yemek yapcam ama aynen bende öyle diyorum ya bir mucize olsa şimdi birisi yemey yapsa bana
ahanda yaptıımm yememii uyhh sıkıldımm yaw koşturmaktan bi bebişe bak bi yemeğe-tatlicadiarzu-
sana geliim ben yapiiveriyiim gariiikaydirigubbakcemile3
edacıım ne biliyim işte fazla yokta kilom yinede şölee incecik zarif olmak var bea:bbo:
betüll karizmatik oğluş yıkılıyoo uy kaldır kıs o paşayı yiycem bunu hebide bibern içermiş uyuyakalıyomu cnm öylekaydirigubbakcemile3
antepli gelinn hihoyyytmervee aldın mı kıs meailimi:çok üzgünüm:
aynen deryacım ayneeennn bazeen cok gereksız gelıyor bazı aldıgımız seyleer....
ozellıkle de ıkeadakı duz beyaz karyola mesela hem yatak odamıza koyabılırdık hemde sonrasında odasına gecırıp orada kullanabılırdık.. hemde oradan bır beyaz dolap ve sıfonyer.. oyuncaklarıyla renklenırdı odası..
ya ev dızayn etmeye bayılıyorum yaa... soyle bır kac ayda bır ev duzsem bastan super olur :))
aytenim ayteniiimmmmm sayısal oynadım gııı inşallah çıkarrrkaydirigubbakcemile2
Salıha aslında orada uyuyordu uyurken mızıklandı acıktıgı saatı gelmıstı..
hemen o uyanmadan ıkeadakı cafeden sıcak suyunu fılan aldım mamasını yaptım verdm agzına baya yedı yedı sonuna dogru uyanmaya basladıı :))
Ama normalde de bıberonle uyuyakalıyor :)
kızlaar bu ne yaa goz zevkımı bozuyor bu adaammm kafamçokkarıştı ( yemekteyız dekı top)
kızlar test yaptım hamiş değilim ooohhhh
gunaydın...bızımkızarıklarımız hala geçmedi..oysaki 6gündür patates,havuç,prinç,irmik püresi ve bebelacın kerevız,patates,havuç,üzümsuyu,bitkiselyağ karışımı sebze püresi,hero goggly pirinçunu muhallebısı nden başka bişi yemedi..bebelacın mamasındakı kerevız ve üzümsuyundan şüphelenıyorum..halbukı oranları çok az..ama yınede sadece tarıftekı gıbı yapıcam..az organık elmasulu su içirdim bide bikaçkere..elmasuyundanda şüphelenıyorum..elmayıda kestim..oofoof..bugun denızhastanesıne gıdıyoruz sünnet olayı için..hemen kesmezler heralde..muayne edıcekler..eskıden iyiydi bu askerı hastaneler ama bakalım..eşimin arkadaşı vasıtasıyla eşim ayarladı..o güvenıyo ama bakalım görücez..bide bu hazır aptamıller falan ıneksütü esaslıymış..acaba dıyorumineksütüne karşıdamı bi tepki var..buyuzden ağır olabılır dıye bu hafta da yogurt vermıcem........KABUS GÖRDÜMGECE..HİCRANLAYDIM...ama ne kabus allahım..guya benım kocaman meremerlerle kaplı bı evım varmış..hıcran ıkı kızı,eşi ve kızkardeşlerıyle bana yerleşmiş bı oda vermişim..bende bu arada doğurdum iki kız ve bi oğlan dogurdun..ama onları evın muhtelıf yerlerıne bırakıp umursamadım..bi ismetı aldımbıde bı oglanı..ismet acıktı mamasını bulamadım...ev kalabalık koştryoyurm heryere mama yok..hıcranın eşine dıyorum bana mama ver..o diyo az kaldı veremem..dıyorum on kutu alırım sen ver..guya aqua dıye bı mamaymış..neyse busefer bıberon bulamadım..hıcranınkılerden çaldım..koşakoşaısmete gdıyorum kah ayagım takılıyo düşüyorumbi türlü yavruma mama ulaştramadım..dierbebeklerın sesi çıkmıyo zaten onları umursamıyorum ama huzursuzum nerde bıraktım acaba dıorum..derken tuba nın elınde bı mama buluyorum tuba daha 6 7 yaşındaymış guya hemen kapıp koşuyorumama bı bakıyorumoda buyukler için çilekli muzlu bi mama...beynımden vuruldum..ismetın çıglıkları odada yankılanıyo..anneme yalvarıyorum amam bul ...annem boş gözlerelebişi yapmıyo..uyandıgımda ense köküm ağrıyodu yastıgım salyalarım akmış ıslanmıştı..allahım ....kabuş ne fena....allah ferah ruyalarla feraha cıkarsın..
Selam kızlar, herkese hayırlı günler....
Umutcum, hayır olsun ... Bende akşam çok karışık şeyler gördüm. Bi arkadaşım vefat etmişti onu gördüm hep, geçenlerde de görmüştüm. Allah hayır etsin. Unuttum bile ama sabah etkilenmiştim çok... Bi kaç kişi daha gördüm ama hatırlayamıyom işte...
Ben ne zaman böyle karışık şeyler görsem, etkilensem muhakkak bişeyler olur, bişeyler duyarım.
Bu akşam görümcemin eşinin doğumgünü var. Oraya gitcez sanırım. Ehh orada bişey duymazssak bişey de olmaz zaten.. naniknanik
Allah hepimizi hayırlara çıkarsın. Ben arada bi yazabiliyom, dünde bilgisayar bozuktu. Ondan öncede babam bizdeydi bikaç gün. Kalp yetmezliği çıkmış babamda. Bizim kırklarelinde bi evimiz var. Babam emekli arada annemle gidip kalıyolar. Hatta bebem hep orada desem yalan olmaz. Bu hastalık çıkınca da pazar günü gidip aldık onu daha iyi bi yere göstermek için. Pek bakamadım o bizdeyken de.
Yarında kızımı aylık kontrole götürecem ve idrar kültürünü dün aldım onu gösterecem. İnşallah çok fazla bi ilaca gerek kalmadan idraryolu enfeksiyonu da geçer. aRTık hasta olmasınlar Allahım . Toplasınlar kendini. Benim kızım o kadar toplu değil, ama zayıf da değil.Allaha şükür tabii .. Şu enfeksiyon yüzünden midir nedir, pek kaşıkla bişeyde istemiyo ağlıyo. Mama veriyom bu yüzden. Emziriyorum da ama doyacak kadar yok galiba..Göğsümü bırakmıyo, sanırım yalancı emzik gibi kullanıyo çoğu zaman o yüzden de anlayamıyom. Ben bi müsait olursam sağayım da bakayım ya..
Ay arzucum allah korusun ya benide tedirgin ettin şimdi allaha emanet olun canım ya..
Sağol canım..
Salihacım bende biraz önce bütün evi derledim topladım kek yaptım şimdi yemek yapcam ama aynen bende öyle diyorum ya bir mucize olsa şimdi birisi yemey yapsa bana
ahanda yaptıımm yememii uyhh sıkıldımm yaw koşturmaktan bi bebişe bak bi yemeğe-tatlicadiarzu-
sana geliim ben yapiiveriyiim gariiikaydirigubbakcemile3
edacıım ne biliyim işte fazla yokta kilom yinede şölee incecik zarif olmak var bea:bbo:
betüll karizmatik oğluş yıkılıyoo uy kaldır kıs o paşayı yiycem bunu hebide bibern içermiş uyuyakalıyomu cnm öylekaydirigubbakcemile3
antepli gelinn hihoyyytmervee aldın mı kıs meailimi:çok üzgünüm:
Salihacım ben yaptım yedik bile şimdi kahve içicezhihoyyytElim çok hızlıdır benimcokacimcoookoh çok şükür gözünaydın canımkızlar test yaptım hamiş değilim ooohhhh
Kızlar süper lotonun ikramiyesini gördünüzmü TAM 32 MİLYON YTL.Devletin kasasına giren 173 MİLYON:1shok:
aynen deryacım ayneeennn bazeen cok gereksız gelıyor bazı aldıgımız seyleer....
ozellıkle de ıkeadakı duz beyaz karyola mesela hem yatak odamıza koyabılırdık hemde sonrasında odasına gecırıp orada kullanabılırdık.. hemde oradan bır beyaz dolap ve sıfonyer.. oyuncaklarıyla renklenırdı odası..
ya ev dızayn etmeye bayılıyorum yaa... soyle bır kac ayda bır ev duzsem bastan super olur :))
Salihacım ben yaptım yedik bile şimdi kahve içicezhihoyyytElim çok hızlıdır benimcokacimcoook
oh çok şükür gözünaydın canım
Kızlar süper lotonun ikramiyesini gördünüzmü TAM 32 MİLYON YTL.Devletin kasasına giren 173 MİLYON:1shok:
inşallah devlete giden o paralar bize yol su elektrik olrak geri dönerrrrrr
bende oynadımm inşallah bize de çıkarrrr :Saruboceq::Saruboceq: ya valla 31 milyonu 31 ihtiyacı olan kişiye çıksa süpper olurrrr e biride benim tabii valla 1 trilyona çookk ihtiyacım varrr:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?