Doğum yapmış olan anneler buraya....

ahanda kızlar buda benim kızın son haliii yeni cicileri ileeee

ALINTI YAPMAYIN ULEYYYNNN SİLİCEMMMM

:sildim oniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinazar:

Son düzenleme:
dünürüm valla aynı kafadanık gıııı bende öle isterdim düşünsene 3-5 ayda bir evi yeniliyonnn ben ileride gidiyom hatta senede bir kez evide değişsek meselaaaa:roflol:kaydirigubbakcemile3

Valla yaaa super olurdu ben ev tasımayı da cok sevıyorumm...
Ilk evlendık 1 sene oldu olmadı 8 ay yanı buraya tasındık.. sımdı 1,5 seneyı az gecıyoruz.. yıne tasınıcaz baska eve..
yenılıgı cok sevıyorm cıdden tazelenmıs hıssedıyorum kendımıı... eee dönürüm yukselenın yay degılmııı degısıklıklere bayılırıııkk... kaydirigubbakcemile3

Betül duydun mu canım? Bedelli Askerlik çıkacakmış..hihoyyythihoyyythihoyyyt

neeeee inşallah benim mustimde daha gitmedi

blendırdan bizimkide çok korkuyo canım ama dediğin gibi el. süpürgesinden filan korkmuyo.

ayy canım benim yaaa
çok güzelsiniz maşallah ikinizede

Herkese iyi akşamlaaaarrrr...3 gündür yoktum, ilk gün temizlik vardı, dün annemdeydim, bugün ise arkadaşıma gittim nazlıyla...Umarım herkes iyidir, geçmişi okuyamadım...

Kızlar ya benim kızım çok zor uykuya dalıyor..neredeyse tüm zamanım onu uyutmaya çalışmakla geçiyor...Uyumuyor, uyumayınca çok huysuz oluyor..gözleri bayılıyor uykudan genede dalamıyor..hadi uyudu diyelim 20 dk sonra uyanıyor..gece ise çığlık çığlığa uyanmaları var...

BEN EVLENDİĞİMDE KİRADA OTURDUM 2004 EKİMDEN 2006 NİSANA KADAR SONRA AYNI BİNADA SADECE BAHÇE TARAFINA 9.KATTAN 13.KATA TAŞINDIM EV ALDIM BAŞKA YERE TAŞINABİLECEĞİMİ SANMIYORUM ŞİMDİLİK AMA EŞİMİN İŞLERİ DÜZELİRSE BİZDE DAHA BÜYÜK VE MÜSTAKİL BİR EV İSTİYORUZ ŞÖÖLE BAHÇELİ FALAN AMA O TARZ EVLER BURDA ÇOK PAHALI ASLA KARŞILAYAMAYIZ O RAKAMLARI AMA BELKİ ARSA ALIP KENDİMİZ YAPTIRABİLİRİZ İLERDE YADA BELKİİ SAYISAL VURUR HEMEN ALIRIM YARIN:roflol:

canım maşalllah çok tatlı bu oğlan oyyy

canım yaaa ağrısı sızısı vardır belki yada gaz sancısı olabilirrr kulaklarını hafifçe ov duruyorsa ordan olabilir yüzüoyun yatır sırtını sıvazla yavaş yavaş öle durursa karın ağrısı vardır demektirr belki uyutmak için napıyon ayakta sallıyonmu bizim kız kucağımda şarkı sölicemkiii uyusun ama benim kızda yattımı 30 dk fazla uyumuyor ama allaha şükür maşallah geceleri artık pek fazla uyanmaı kalmadı 1 de yatıyor bu ara 3-5 gündür

Kız ne yedırdın ıcırdın sen bunaa.. ne kadar tıpsız bırsey bu beee... sırıtmayaa baaak.. masallahh masallaahh..

yok kızzzzzzzzz valla resimlerde topaç gibi çıkıyor yakın çekiyoruz ondan sanırım şuan 7kilo 400 gr dün alerji için dr gittikya orda tarttıkk ama bu dr geldiğimizden beri normale döndü kızım yemesi biraz düzeldi sık sık veriyoruzz maşallah hep yemesede her öğünün yarısını yiyor 3 saatte bir veriyorum 60 cc yada 90 cc çorba mama muhallebi yoğurdada başladık hergün veriyorum şimdi

ayakta sallıyorum, beşiğinde sallıyorum, kucağımda sallıyorum, kendi haline bırakıyorum..saç kurutma makinesini açıyorum ama ı-ı malesef çok zor uyuyor..uyuyamadıkçada uyuyamıyor...gece ağlamalarının sebebi gaz sancısı olabilir, evet ama bu aya gazmı kalır..benimki alerjik olduğundan yediğim birşey dokunuyor olabilir...alerjik çocuklarda bu gece ağlamaları çok görülüyor.Bu arada bebişin çok tatlı maşallah..kilosuda çok iyiymiş..benim kzıım çok zayıf kaldı ya...ee uyumazsa büyüyemez cadı...bugünlerde benim kızım dans etmeyi öğrendi teyzeleri..müzik çalınca dans ediyor, gülmekten ölüyoruz :roflol::roflol:

Yok bacım tatlılıgına dedım dı bal mı yedırdın seker mı manasında..
ama kılosuda gayet ıyı masallahh.. herseyı yerınde gelınımızınn gelınlıkte pek yakısırr kaydirigubbakcemile3
yarasın kuzuya annesii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…