- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #16.241
dünürüm valla aynı kafadanık gıııı bende öle isterdim düşünsene 3-5 ayda bir evi yeniliyonnn ben ileride gidiyom hatta senede bir kez evide değişsek meselaaaa:roflol:kaydirigubbakcemile3
Betül duydun mu canım? Bedelli Askerlik çıkacakmış..hihoyyythihoyyythihoyyyt
Kızlar bebişleriniz nelerden korkuyor? gözlemleyebildiniz mi?
Bizimkisi kucağımdayken el blendırını çalıştırdığım zaman ağlamaya başlıyor,halbuki elektrik süpürgesine fön makinesinden korkmuyor çok ilginç...
hıcran nerde gııı benım gelın kaldırdın mı hemeen daha kac dk olduuu.. :1shok:
Teşekkür ederiz Nuraycımm,evt benzemiyoor
Eşim söz verdi ikincisini bana benzetecekmiş, bana benzeyenede reddbull içerecekmiş ki diğerleri onu geçmesin birinci olsun diye...:roflol::roflol:
Duygu canım aşı konusunda bilgisizim ne yazık ki.....
Valla yaaa super olurdu ben ev tasımayı da cok sevıyorumm...
Ilk evlendık 1 sene oldu olmadı 8 ay yanı buraya tasındık.. sımdı 1,5 seneyı az gecıyoruz.. yıne tasınıcaz baska eve..
yenılıgı cok sevıyorm cıdden tazelenmıs hıssedıyorum kendımıı... eee dönürüm yukselenın yay degılmııı degısıklıklere bayılırıııkk... kaydirigubbakcemile3
Gectıgımız hafta sonu ıkea ya gıtmıstık kızlar..
Oğlum uslu uslu gezındı en cok sevdıgı sey ya zaten :)
Mamasını da verdım agzıcuguna karnına doyuyordu gezerken daha ne ıstesıın dimi oohh.. kaydirigubbakcemile3
[
ALINTI YAPMAYIN OLUR MU SILECEGIM CANCAGIZLAARR... :))
gunaydın...bızımkızarıklarımız hala geçmedi..oysaki 6gündür patates,havuç,prinç,irmik püresi ve bebelacın kerevız,patates,havuç,üzümsuyu,bitkiselyağ karışımı sebze püresi,hero goggly pirinçunu muhallebısı nden başka bişi yemedi..bebelacın mamasındakı kerevız .......QUOTE]
Umutcum kereviz manyak alerjiktir...en alerjik sebzedir canım aklında bulunsun...kereviz yüzünden anafilaksi geçirenler bile var o kadar yani...
herkese iyi akşamlaaaarrrr...3 gündür yoktum, ilk gün temizlik vardı, dün annemdeydim, bugün ise arkadaşıma gittim nazlıyla...umarım herkes iyidir, geçmişi okuyamadım...
Kızlar ya benim kızım çok zor uykuya dalıyor..neredeyse tüm zamanım onu uyutmaya çalışmakla geçiyor...uyumuyor, uyumayınca çok huysuz oluyor..gözleri bayılıyor uykudan genede dalamıyor..hadi uyudu diyelim 20 dk sonra uyanıyor..gece ise çığlık çığlığa uyanmaları var...
Kız ne yedırdın ıcırdın sen bunaa.. ne kadar tıpsız bırsey bu beee... sırıtmayaa baaak.. masallahh masallaahh..
inşallah devlete giden o paralar bize yol su elektrik olrak geri dönerrrrrr
bende oynadımm inşallah bize de çıkarrrr :Saruboceq::Saruboceq: ya valla 31 milyonu 31 ihtiyacı olan kişiye çıksa süpper olurrrr e biride benim tabii valla 1 trilyona çookk ihtiyacım varrr:roflol:
İnşallah canım ya bende seninle aynı fikirdeyim o para ihtiyacı olan birçok kişiye bölünsün bir kişi alırsa gerçekten üzülürüm.Bir sürü insanın yüzü güler inşallah..Herkese iyi akşamlaaaarrrr...3 gündür yoktum, ilk gün temizlik vardı, dün annemdeydim, bugün ise arkadaşıma gittim nazlıyla...Umarım herkes iyidir, geçmişi okuyamadım...
Kızlar ya benim kızım çok zor uykuya dalıyor..neredeyse tüm zamanım onu uyutmaya çalışmakla geçiyor...Uyumuyor, uyumayınca çok huysuz oluyor..gözleri bayılıyor uykudan genede dalamıyor..hadi uyudu diyelim 20 dk sonra uyanıyor..gece ise çığlık çığlığa uyanmaları var...
Güle güle kirletin Sedacım..Egede hiç uyumak istemiyor..Bazı zamanlar 5 6 saat bile ayakta kaldığı oluyor..Mesela bugun sabah 10da kalktı sonra 15.45 e kadar hic gözünü kırpmadı bu seferde uyudu biraz önce kalktı bakalım gece kaçta yatıcak:bbo:Odayı karanlık yaparsam gece lambası olmadan o zaman çığlık çığlığa uyanıyor ama gece lambası varsa ıyyy uyyy diye sesler çıkarıyorkaydirigubbakcemile3
canım yaaa ağrısı sızısı vardır belki yada gaz sancısı olabilirrr kulaklarını hafifçe ov duruyorsa ordan olabilir yüzüoyun yatır sırtını sıvazla yavaş yavaş öle durursa karın ağrısı vardır demektirr belki uyutmak için napıyon ayakta sallıyonmu bizim kız kucağımda şarkı sölicemkiii uyusun ama benim kızda yattımı 30 dk fazla uyumuyor ama allaha şükür maşallah geceleri artık pek fazla uyanmaı kalmadı 1 de yatıyor bu ara 3-5 gündür
İnşallah canım ya bende seninle aynı fikirdeyim o para ihtiyacı olan birçok kişiye bölünsün bir kişi alırsa gerçekten üzülürüm.Bir sürü insanın yüzü güler inşallah..
Güle güle kirletin Sedacım..Egede hiç uyumak istemiyor..Bazı zamanlar 5 6 saat bile ayakta kaldığı oluyor..Mesela bugun sabah 10da kalktı sonra 15.45 e kadar hic gözünü kırpmadı bu seferde uyudu biraz önce kalktı bakalım gece kaçta yatıcak:bbo:Odayı karanlık yaparsam gece lambası olmadan o zaman çığlık çığlığa uyanıyor ama gece lambası varsa ıyyy uyyy diye sesler çıkarıyorkaydirigubbakcemile3
aAAA HAKİKATEN KARANLIKTAN AĞLIYOR OLABİLİR....
yok kızzzzzzzzz valla resimlerde topaç gibi çıkıyor yakın çekiyoruz ondan sanırım şuan 7kilo 400 gr dün alerji için dr gittikya orda tarttıkk ama bu dr geldiğimizden beri normale döndü kızım yemesi biraz düzeldi sık sık veriyoruzz maşallah hep yemesede her öğünün yarısını yiyor 3 saatte bir veriyorum 60 cc yada 90 cc çorba mama muhallebi yoğurdada başladık hergün veriyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?