Doğum yapmış olan anneler buraya....

Acik hava cok iyi geliyor benim kizima. Gunde bir saate yakin cikip dolasiyoruz acik havada.
Uykusu cok guzel. Aksam 19:30-20:00 gibi yatiyor sabah 07:00 ye kadar. Ama ben gece 23:00-03:00 de iki kere kalkip emziriyorum o uyurken. Acik hava uyumalarina yardimci oluyor.

uyy bebişlere maşallah subhanallah...ceylin kızımızz pek bii cici olmş..hihoyyyt
ya buu egeciğide cok mu sinirlendirdiniz annesii...:jeyyaryy gözler yakıyo ya boncuk boncuk...bi gelsem ısırcam o yanaklarınınaniknanik

:roflol::roflol: ben kilosuna boyuna takıntılıyım ya sağır duymaz uydurur oldu demüüüü aynen gelinlikle melekler gibi olur herhalde hayırlısı inşallah büyüsün okusunda iyi meslek edinsin şööle helal st emmiş bir ASLAN ile everürük artıkkkk kaydirigubbakcemile3

Bende özendim bir tane koyayım bari boncuğum resmini

]

oyyyyy maşallah yerim ben onun boncuk gözleriniz 41 kere maşallahhh kız senün gibi esmer karuya böle bebişşş babaya çekmiş belli benim kız gibi ama benim büyük kız sülaleye çekmiş çünki öz babasının gözleride kahve idi çekmiş çekeceği yere işte senünküde

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 :jeyyar:

Fotoğraf çekilirken ağır abi takılıyor bizimkii teyzesi teşekkür ederiz:1hug:
He valla çocuğun burnu dışında bana benzeyen hiçbir tarafı yok tam çapar arnavut yaa:dilcikar:

slm kızlar..buğün evdeydim ama temizlik , bıcı bıcı ,uyku falan derken anca girebildim..yarın bol bol konuşuruzx.yarın deli dr. uma gidecem.sonuçta depresyonum geçti ama en az 6 ay tedavi gerekli..geçmişi biraz okudum.yarın bol bol konuşuruz kısmetse..öptüm sizlerii.dgüzel anne ve bebişleri..

ahanda size gazete okuyan zilli kızımmmm

alıntı yapmayın silicemmm kızlarrrr

sildim oniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
teşekkür ederiz teyzeleri..duygucum bizimkide göçmeniko işte.belli ediyo herhalde bizim kuzular.benim eşimde yugoslav göçmeni.

buda başka resimlerimiz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…