E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #16.261
ayakta sallıyorum, beşiğinde sallıyorum, kucağımda sallıyorum, kendi haline bırakıyorum..saç kurutma makinesini açıyorum ama ı-ı malesef çok zor uyuyor..uyuyamadıkçada uyuyamıyor...gece ağlamalarının sebebi gaz sancısı olabilir, evet ama bu aya gazmı kalır..benimki alerjik olduğundan yediğim birşey dokunuyor olabilir...alerjik çocuklarda bu gece ağlamaları çok görülüyor.Bu arada bebişin çok tatlı maşallah..kilosuda çok iyiymiş..benim kzıım çok zayıf kaldı ya...ee uyumazsa büyüyemez cadı...bugünlerde benim kızım dans etmeyi öğrendi teyzeleri..müzik çalınca dans ediyor, gülmekten ölüyoruz :roflol::roflol:
hicroş bebişin çok tatlı maşallah
çok güzel olacak nazar değmesin
aAAA HAKİKATEN KARANLIKTAN AĞLIYOR OLABİLİR....
sen karanlıktamı yatırıyon çocuğuu kızzz :1shok:ben yatağın kenarında bir loş ışığı olan gece lambası yakıyom göz görecek kadar yanii ışık kapanınca benimkide ağlıyor uyumuyor
Hicrancım maşallah ceylin prensesine çok tatlı olmuş bu kuzu çok canlar yakıcak valla
Yok bacım tatlılıgına dedım dı bal mı yedırdın seker mı manasında..
ama kılosuda gayet ıyı masallahh.. herseyı yerınde gelınımızınn gelınlıkte pek yakısırr kaydirigubbakcemile3
yarasın kuzuya annesii :)[/I][/B]
Bende özendim bir tane koyayım bari boncuğum resmini
]
:roflol::roflol: ben kilosuna boyuna takıntılıyım ya sağır duymaz uydurur oldu demüüüü aynen gelinlikle melekler gibi olur herhalde hayırlısı inşallah büyüsün okusunda iyi meslek edinsin şööle helal st emmiş bir ASLAN ile everürük artıkkkk kaydirigubbakcemile3
uyy bebişlere maşallah subhanallah...ceylin kızımızz pek bii cici olmş..hihoyyyt
ya buu egeciğide cok mu sinirlendirdiniz annesii...:jeyyaryy gözler yakıyo ya boncuk boncuk...bi gelsem ısırcam o yanaklarınınaniknanik
oyyyyy maşallah yerim ben onun boncuk gözleriniz 41 kere maşallahhhkız senün gibi esmer karuya böle bebişşş babaya çekmiş belli benim kız gibi ama benim büyük kız sülaleye çekmiş çünki öz babasının gözleride kahve idi çekmiş çekeceği yere işte senünküde
Bende özendim bir tane koyayım bari boncuğum resmini
iyi akşamlar
bende ekledim gitti oğluşumun resmini.------------
iyi akşamlar
bende ekledim gitti oğluşumun resmini.
----------------------------------------------]
iyi akşamlar
bende ekledim gitti oğluşumun resmini.
[url=http://im ooyyy maşallah suphanallah...yerim senin kıvrımkıvrım kirpiklerini..saliilii mammuuun..çook maaamun annesii..çook çiirkiin..adam olmuş gibi durmuş..tam paşa..
rahmetli annanemderdi..ARNAVUT OLSUN ÇAMURDAN OLSUN..anam tarafı dıye demıyorum valla pek güzel oluyolar..çok fena oluyorum..kalbim daralıyo bunları gördükççee..ooyyy allahhımkorusuunn...maşallah...
ahanda size gazete okuyan zilli kızımmmm
alıntı yapmayın silicemmm kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?