Doğum yapmış olan anneler buraya....

Umut canım hayırdır inşallah,alerji işini çok kafana taktın o sebeple kabus görmüşsün demekki...
ben de kabusta gibiyim bu aralar kendimi çok kötü hissediyorum.Ayça çok canımı sıkıyor ne gece ne gündüz uyuyor,zombi gibi gezer oldum,başım çatlayacak gibi ağrıyor uykusuzluktan.Öğlen de uyuyamıyorum kaynana dırdırı çekmeyeyim,eve gelince bile bana atıyor kızı demesin diye.bağırıp duruyorum küçücük çocuğa şimdi bunu yazarken bile katıla katıla ağlıyor.Kayınvalidem salak yöntemlerle uyutmaya çalışıyor...ona da bağırasım geliyor.Kafam kaldırmıyor artık,okulda o kadar çocuk çek bir de eve gelince vız vız,ağlama ne yer ne uyur...

Dizi falan hak getire,burda takılmak desen artık mümkün değil güya sabahçıyım okuldan geleleli beri yüzümü bile yıkayamadım.Ayça sürekli üzerimde.Kaynannam var bir de yani toplamasam olmuyor aman bırakayım dağınık kalsın diyemiyorum. kadın evi dağınık hiç bi iş yapmıyor internet başında demesin diye,ya benim gibi olan yok mu,nasıl vakit bulup burda takılabiliyorsunuz??

Serap cevabın için teşekkür ederim hayatım.

Halıme masallah canım yaa... gozlerıde yesıle donuk ela mı olacak ne cok tatlı :)

valla canım daha bizde anlayamadık göz rengini.eşimin tarafı genelde renkli gözlü.ben çok istedim renkli gözlü olmasını.galiba yeşil olacak.

Aslan'ımızda çok karizmatik ama.çok sevimli bir tipi var kuzunun.

Allah hepimizin evlatlarını korusun nazarlardan.

oyy maşallah nasıl bi güzellik bu
nazar değmesin kuzucuğa

teşekkür ederiz teyzeleri..duygucum bizimkide göçmeniko işte.belli ediyo herhalde bizim kuzular.benim eşimde yugoslav göçmeni.

übuda başka resimlerimiz[/B]
Sağolun canlarım:)Halimecim evet tam göçmen bizimkiler senin kuzuda sapsarı maşallah allah nazardan korusun..

Allah yardımcın olsun Gül ya senin baya sinirlerin yıpranmış canım benim..Ben evde olduğum halde bütün gün burda takılamıyorum bir sürü iş güç bitmiyor...Birde çalışınca imkansız geliyor bana...Gerçekten çok zor inşallah biran önce herşey istediğin gibi olur canım..

Son düzenleme:
gülcüm canımbenim ya..kayınvalıdeyle zor işte de..nasıl olucak..üç aya okul bitiyo..alır gidersin ayçayıda adanaya..ınsan kendınden sıkılıyo kaldiki bi başkasıyla hele adı kaynana olanlarla hiç olmaz..ama bi geçiş dönemindesiniz..bazı şeyler yerıne oturucak elbet zamanla..negatiflik negatifliği getiriyo..bi ılık duş alıp bi iki dua yada kafanı dagıtıcak bişiler okuyup bi düşün gülcüm..kendini yıpratman ne ayçaya ne sana fayda getirmez.bak hem o ağlayınca sen daha beter oluyosundur..kayınvalıdenı bılemıyorum ama onla arkadaş gibi olmaya kendini ifade etmeye çalışsan..yani samimi ama yumuşak bi tarzla misal öyle sallamasını istemıyosan söylesen..içinde kaldıkça sende birikir..netekım zor işler..ben fırsat buluyorum tabi..tümgün kıçımın üstünde yayılmış evdeyım..ama bende darlanıyorum kendimce..elimden gelicek bişi olursa söyle lütfen....

halimecimdemek bu kuzuda yugo yavrusu..hımmm..çok ballı bi ay parçası..ve annesini pek üzmicek akıllı uslu bi kuzuya benzıyo bu oğlan..maşallah...

Amanın kızlar ben geldiim Allah a şükür bişi olmadı gezdik geldik dışardakaydirigubbakcemile2

kız o gazetenin kaçıncı sayfasını okuyoo öle okumuşlar gibi birde kıvırmış kuzum

halime kirpikleriniz konuşuyoor maşallah

canım benim şimdi bebişime annem bakıyo. annem yokken bende öyleydim. her akşam temizlik yapıyodum yarın ev temiz olsun diye. kayınvalideyle zor gerçekten. annem var şimdi hem evimi temizleyiveriyor hem yemek yapıyo saolsun. yakında annem gidecek yine kayınvalidem gelecek.
canım çok moralini bozma olduğu kadar yapıver. üzme kendini. çocuklu kadınsın sen biraz anlayışlı oluversinler. maşallah nur topu gibi kız doğurmuş büyütüyorsun daha ne

kızlar ben kaçıyorum yarın bol bol yazarım artıkın bugün yoruldum dicektim akşam akşam olan bişiyi anlatayım dedim öle gidem

şimdi bizim 4.katta 42 yaşında 4 senelik evli bir kadın oturuyor bebek istiyordu hamile kaldı şimdi hamile neyse baya pinpiriklidir.hani benim oğlan enfeksiyon kaptı hasta olduya iyileşti bu gelmiyordu karnındaki bebeğine mikrop bulaşır deye aradan baya bi zaman geçti ne mikrop kaldı ne bişi akşam canım sıkıldı kapısına kadar çıktım selma abla aç ben arzu zil çaldım bana kapıyı açmadı ne oldu diyor içerden ben gel bize otururz dedim ne dedi kızlar bana biliyormusunuz senin oğlan hasta ben gelmicem 9 ay dikkat etmme lazım dedi bende yok selma abla öyle bulaşmazzo felan yok görüşmeyelim dedi kapıyıda açmadı bari açta yüzüme konuş sanki oğlum virüslü aidsli gibi ay nasıl gücüme gitti ağladım üzüldüm şu apartmandan çıksamda kurtulsam ben pasta felan yapmıştım ne güzel ikram ederim hamilelik hakkında bişi sorarsa söylerim felan diye düşünüyordum çünkü ben hamileyken yeni doğuranlara paso soru sorardım iyilikten maraz doğarmış dur şu lafıda edem görmemişin bi şeyi olmuş................
neyse anlatmak istedim işte bu kadar

gülcüm az çok anlıyorum seni umutun dediği gibi içine atma yada kuzuna sinirlenme söyle kayınvalidene ben böyle büyütmek böyle yapmak istiyorum atıyorum öyle alışsın istemiyorum de içine atar daha sinir olur yıpranırsın bende sen gibiyim hele okaynana geldimi ya annemde yada eşimden hiç olmadı yağızdan sinirimi çıkarmaya çalışıyor yani kendi huzurumu kaçırıyordum kız sen üzülcene kırmadan içindekini pat diye söylüyüver kız hayat kısa bir daha bebek olmuyacaklar kuzularımız Allah sabır versin tez zamanda kolaylık inşallah

güya yatıyordum çenem düştüşutarafagitti hadi kaçtım ve yattımmirmirmirmir iyi geceler a.s.

herkese hayırlı cumalar...
biz bu gün dr a gideceğiz... belki bebiş bu sefer bana dönüktürde görürüz kız mı erkek mi... offf 13:45 te taa randevumuz... ve benim aç gitmem gerek... geçmez bugün vakit geçmezzzz...

Herkese hayırlı cumalar :Saruboceq:
hadi inş hayırlısıyla hihoyyytcanım gelince hemen yaz kız mı erkek mi:uhm:

bu arada bir önceki sayfada yazdığıma kimse yorum etmemiş:çok üzgünüm::çok üzgünüm::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

benim içimden buda erkek gibi geçti ilk:)ama sağlıklı olsun sen sağlıklı olda arkadaşım..valla seni merakla bekliyorum..allah yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…