Doğum yapmış olan anneler buraya....

arzucum yaa kıyamam ben sana..hödük kadın yaa..tamam ,bin çeşit insan var..insan yok yerede paronaya yapmış olabilir..ama bu şekilde ifade edilmez..çok ayıp etmiş..siz sonuçta komşusunuz..insan der,ben cok kafama takıyorum,çok korkuyorum dıye kendını ifade eder..ne bu kapıları açmadan ınsanı bozmalar..insan tabi kötü olur..ama bence hiç takma salla gitsin arzucum..bu hanım belliki çok sıkıntılı..hemde cahil...cahille sohbeti kes at...ama şu dediğin doğru deil bence iyilikten maraz doğmaz..iyi niyeti anlamayanları allaha havale et..iyiykten herzaman iyiliik doğar...ama işte her insan bir deil..bende senin gibi çok soran eden tezcanlı oldgumdan aynısını bende yapardım..boşverr..gül de geç...

Cok kırıcı ve uzucu bır durum ya canım..
Ama senın ıcını Allah bılıyor.. onun oyle yapması ıle ınsallah baslarına bırsey gelmez ya..
Genelde boyle ınsanların sonunda muhakkak basına bır ıs gelıyor da pişman oluyorlar..
Aman Allah evladından gostermesın de.. bosver canım ıyılık yap denıze at demısler degıl mı...:teselli:

Ayy cok merak ettım canım yaa bıze de haber ver mutlaka unutma..

GÜNAYDINLARRRR HERKESEEEE.....HAYIRLI CUMALAR CUMA GÜNLERİNİ ÇOOOKK SEVİYORUMMkaydirigubbakcemile2
ARZUCUM BE TAKMA KAFANA NAPSIN BULDUMCUK ETMİŞ BİLE DAHA DOĞMADAN ÇOCUĞUNU HALBUKİ BİLSE HAYATTA NELER OLUYOR DÜN AKŞAM EŞİMİN KUZENİNİN BEBEĞİNİN YANINA GİTTİK HANİ 1 KG DĞMUŞTU YA ŞİMDİ 1,5 KG OLDU GÖRÜNCE AĞLAYASIM GELDİ O KADAR MİNİK Kİ BİŞEYİN MİNYATÜRÜNÜ DÜŞÜNÜN AYNI ÖLE KÜÇÜK BEBEĞİN MİNYATÜRÜNÜ DÜŞÜNÜN AY ÇOK TUHAF OLDUM HELE ANNESİ NASIL DA BAĞRINA BASIYODU GÖRSENİZ O YÜZDEN HALİMİZE BİNLERCE KE ŞÜKÜRLER OLSUN BİKEZ DAHA ALLAHIM NE KADAR BÜYÜK GÖRDÜM...O KADIN DA DUA ETSİN ÖLE YAPACAĞINA .

Herkese Günaydınlar...
Arzucum ne tuhaf insanlar var ya bende olsam çok üzülürdüm ama işte dediğin gibi iyilikten maraz doğarmış..Üzme sen kendini.İnşallah istediğin gibi başa bir yere taşınırsınız...

herkese hayırlı cumalar.

arzucum aman boşver ya.boşver.takma.Allah akıl fikir versin.

umutcum teşekkür ederim canım evet oğlum pek yaramaz değil.

betülcüm,hicrancım ve duygucum resim alntılarını silebilirmisiniz lütfen?

gülsüm inş.sendende hayırlı haberler bekliyoruz.

günaydınn
hayırlı cumalar bugün dualarımız kabul olur inşlh

amcamın kızı doğdu henüz 3 günlük minicik dün akşam gördüm ama yavruma üzüldümde sanırım bir problemi var onu düşünüyorum içim acıyor nefessiz kalıyor hiç yanlız bırakamıyorlar hastanede 3 saat oksjn vermişler.Meme emerken bile arada kafasını çekip nefes alıyor akşam yanındaykende öyle bir ara nefessiz kaldı hemen kaldırıp sırtına vuruyorlar doktor öyle olduğunda canını yakın ağlasın demiş. Annesi hamileyken çok sigara içiyordu şimdide içiyormuş bebeğin yanında ben görmedim (çok kızıyorum) acaba bu sebep olabilir mi. Devam ederse film çekicez demişler. Umarım kötü bişey yoktur. Mübarek gün kızlar dua edin sizde.

:çok üzgünüm:ah kıyamam ben ona ya çok üzüldüm ya mübarek gün allah şifa versin tez zamanda...peki bir teşhis koymamışmı doktor yani neden nefes alamıyormuş:uhm:

Sildim halimecim hemen..Nasılsın nasıl gidiyor işler?Bir türlü kısmet olmadı görüşmemiz canım ya ama ben birgün carefoura gelince seni arıcam kesinlikle:1hug:a.s.

Ooy bebegım yaa yapılır mı bu yaa hala ıcıyormu yoksa annesıı.. :çok üzgünüm:
Hamılelıkte nasıl ıcmıskıı yaa... :çok üzgünüm:

Halime sildim canım ben her zaman sılıpte alıntı yaparım aslında ama lınk oldugu ıcın gozumden kacmıs heralde :)

:çok üzgünüm:ah kıyamam ben ona ya çok üzüldüm ya mübarek gün allah şifa versin tez zamanda...peki bir teşhis koymamışmı doktor yani neden nefes alamıyormuş:uhm:

Ooy bebegım yaa yapılır mı bu yaa hala ıcıyormu yoksa annesıı.. :çok üzgünüm:
Hamılelıkte nasıl ıcmıskıı yaa... :çok üzgünüm:

duygucum teşhis falan yok henüz yaa alında çok kızıyorum ben olsam çoktan kaç doktora göstermiştim bir doktorla kalıyorlar devam ederse film çekicez demişler.

betülcüm sorma hamileyken kaç defa söyledim kızdım karnındakine yazık dedim yengem ama yaşı benden küçük o yüzden kızabilyorum. duyumlarıma göre çocuğu emzirirken bile sigara içiyormuş hala, ben görmedim görsem dalarım heralde kendilerine ben yakın olsam onu bir şekilde ikna ederim gibi geliyor ama uzağım işte.

Kızlar bugun temızlık fılan yapmam gerekıyor.. çamaşılarda var abımlerın malum annemler gıttı yalunuz kaldılar.. kaydirigubbakcemile3

Bırı gelse de yanıma baslasam artık yav.. havada hazır acmısken bıraz.. kaydirigubbakcemile2

gıcık kadınnnnnnnn ay sinir oldum arzuuu o son söyledğini söyleseydin keşke aşağı inmeden sinirrrrrrrrrr:1shok:

hayırlı haberlerle gel inşallah :Saruboceq:bence kız olacakkkkkkkkkdelikafadulden

İnşallah yavrucak hemen toplarlar canım ya.. madem boyle bır durum var daha ne ıcıyor anlamadım..
Allahh Allahh.. :1no2:

oyyyyyyy kuzuma düzelir bennce içini ferah tut, ama annesi bebeğin yanında da sigaramı içiyor muş:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…