Doğum yapmış olan anneler buraya....

slm kızlar.. nabersiniz.
naime ya üzüldüm bebişe yaa.büyük ihtimalle yengenin sigara içmesinden bebeğin nefes alma problemi var..allh biran önce akıl fikir versin yengene..hiçç vicdanı sızlamıyormu.tamam bebek sağlıklı olsun arada içsin ama yazık yaa.
ben de dr. uma gittim.iyiym ama korumak amacıyla ( yani tekrar delirmemem için ) ilaca bir süre daha devam dedi..başka nasılsınız..
aytencimm sen fazala takılmıyorsun herhalde..gıız özletme kendini..

canım vicdanı sızlıyor çok üzülüyor yavrusunu öyle görmeye dayanamıyor ama nasıl iştir ben anlamıorum sigaradan da vazgeçmiyor.

Canım eşimin arkadaşının bebeğide aynı sorunu yaşadı,nedeni sezeryan ile doğum yapmasıydı..İnşallah bir an önce düzelir.........

Güzel haberlerle dönersin İnşallah...

Canım takma kafana,bir daha da çağırmazsın..
Cahilliğine ver..Aslında güzel bir dille söylese sende alınmazdın...

ahanda size gazete okuyan zilli kızımmmm

alıntı yapmayın silicemmm kızlarrrr

Maşallah sanki gerçektende okuyor yaa...

Herkse Günaydın:içelim:
benimki yine gözünün altını çizmiş ve kanamış..Bu kaçıncı artık yaa
Çok kaşıyor kafasını gözlerini uykuda bilee.tırnaklarınıda kesiyorum nasıl beceriyor anlamıyorum yaa...

Umut canım sen dün İsmet için dr.a gitmemişmiydin?
Ne dedi dr.unuz?

selam kızlarrr coooookk uzun bi suredir sadece girip yazdıklarınızı okuyabiliyorum malesef ancak vakit bulabildimm.. hepiniz iyisinizdir umarımm serra 6 aylık oldu ve sadece anna sutuyle besleniyor gelisimi guzel oldugu icin ...bende dolayısıyla daha dogru duzgun rejim yapamadım ama kararlıyım bugun basladım bakalım ne kadar surecekk

Son düzenleme:
gülcüm sana o katılyorum bu internete giremememe işine..benim bile annem ben okuldayken bütün temizlik, ütü ,yemek vb.işlerimi yaptığı halde eve gelince kıvanç beyle ilgilenmekten ( ki o kadar da huysuz değil ) pek girme fırsatım olmuyor..hele kayınvalide olunca seni anlaybiliyorum.annene nazın geçrdi ama kayınvalideye okadar olmuyor.ben bile bazen kıvanç huysuzluk yapınca sinirleniyorum bağırıyorum..sonra da pişman oluyorum.seni düşünemiyorum bile..allahım sana sabırlar versin..biraz dişini sık canım okul kapanınca rahatlarsın..öptüm canım
:teselli:[/QUOTE]

tembel ler sizi 3 saat çalışıp bişeye yetişemiyomusunuz yanii ben 3 saat çalışıyor olsam herbişeyimi yapar üstüne sütlü kahvemi bile içerdim cokacimcoook

çok sağolun kızlar umut,betül,duygu,ayten,eda,canan,halime derya unuttuğum varsa kusura bakmayın rep verebildiklerime verdim hee bu arada biz bişi yazıyoruz paylaşıyoruz ben onlara teşekkür yada rep veremicek olduktan sonra ne anlamı var değilmi çok teşekkür ederim:enbuyukkk:
aman sallladım onu benim kalbimi Allah biliyor napalım o anlamadı birde benim evime yağızdan 1 ay küçük bebek dün geldi gelmicek olsa o gelmez ki eşi dr ve bulaşıcı hastalıklar bölümü bir sorun olsa o yollamaz eşini deme işte aman kaleye almayam canımı sıkmayam değmez

Son düzenleyen: Moderatör:
naime çok üzüldüm yengene bizde içiyoruz az çok ama ilk başlardA ve hamileliğimde heç imedim sayılır acı çektiğini görerek içmek vicdansızlık bence delikafadulden hemen iyileşir bişi çıkmaz inş

arzucum ya maşllh.kendisi oturabiliyor heehe.çok tatlı.yakışıklı kara gözlü ,uzun kirpikli oğluşşun ya..allh nazrlardan saklasın.

tembel ler sizi 3 saat çalışıp bişeye yetişemiyomusunuz yanii ben 3 saat çalışıyor olsam herbişeyimi yapar üstüne sütlü kahvemi bile içerdim cokacimcoook[/QUOTE]

senin gibi arı vız vız değiliz gııı.insan rahatlığa alışınca böyle oluyor galiba..ben zatii capicunamı içiyom..ohh bee..çok güzel olmuş..şimdi çok dağınık olan gardropumu düzelteyim hele..benim ki eeliyor..arada bir takılırım..

hayırlı cumalarınız olsun..
arzu canımm ne garip insanlar varya cnm dedin gibi kaile alma boşver daa hastalık mı kalır ya allahım yarabbim.. bu arada minik kuşunda pek şirin çıkmış esmer güzeli..desteksiz nasıl oturtdun gı hay maş. tosunuma..
naime canım şu mübarek gündede allah akıl fikir versin ıslah etsin yengeni ya daha
göz göre göre nie hata yapar anlamış değilim..

tünaydınlarrrrrrrhihoyyyt
ayyy gülben hamileymiş hemde ikiiiiiizzzzz
keske bende ikiz dogursam ilerdekaydirigubbakcemile2

Kizlar merhaba,

Son bir haftadir sutum iyice azaldi. Ne yaptiysam artiramiyorum. Var mi aranizda boyle olan?

Kizlar merhaba,

Son bir haftadir sutum iyice azaldi. Ne yaptiysam artiramiyorum. Var mi aranizda boyle olan?

cnm bnm bebegim 6 aylık sadece anne sütü veriyorum bayada yetio masallah ama dusunuyorum da ozel bisey yapmıyorum bol su icmek dısında...doktorumuz moralini yuksek tutarsan sütün bol olur demisti sonra beslenme gelir demisti herhalde dogru... unutmadan kabak cok yiyorumben bence faydası oluyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…