- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #16.321
slm kızlar.. nabersiniz.
naime ya üzüldüm bebişe yaa.büyük ihtimalle yengenin sigara içmesinden bebeğin nefes alma problemi var..allh biran önce akıl fikir versin yengene..hiçç vicdanı sızlamıyormu.tamam bebek sağlıklı olsun arada içsin ama yazık yaa.
ben de dr. uma gittim.iyiym ama korumak amacıyla ( yani tekrar delirmemem için ) ilaca bir süre daha devam dedi..başka nasılsınız..
aytencimm sen fazala takılmıyorsun herhalde..gıız özletme kendini..
günaydınn
hayırlı cumalar bugün dualarımız kabul olur inşlh
amcamın kızı doğdu henüz 3 günlük minicik dün akşam gördüm ama yavruma üzüldümde sanırım bir problemi var onu düşünüyorum içim acıyor nefessiz kalıyor hiç yanlız bırakamıyorlar hastanede 3 saat oksjn vermişler.Meme emerken bile arada kafasını çekip nefes alıyor akşam yanındaykende öyle bir ara nefessiz kaldı hemen kaldırıp sırtına vuruyorlar doktor öyle olduğunda canını yakın ağlasın demiş. Annesi hamileyken çok sigara içiyordu şimdide içiyormuş bebeğin yanında ben görmedim (çok kızıyorum) acaba bu sebep olabilir mi. Devam ederse film çekicez demişler. Umarım kötü bişey yoktur. Mübarek gün kızlar dua edin sizde.
herkese hayırlı cumalar...
biz bu gün dr a gideceğiz... belki bebiş bu sefer bana dönüktürde görürüz kız mı erkek mi... offf 13:45 te taa randevumuz... ve benim aç gitmem gerek... geçmez bugün vakit geçmezzzz...
kızlar ben kaçıyorum yarın bol bol yazarım artıkın bugün yoruldum dicektim akşam akşam olan bişiyi anlatayım dedim öle gidem
şimdi bizim 4.katta 42 yaşında 4 senelik evli bir kadın oturuyor bebek istiyordu hamile kaldı şimdi hamile neyse baya pinpiriklidir.hani benim oğlan enfeksiyon kaptı hasta olduya iyileşti bu gelmiyordu karnındaki bebeğine mikrop bulaşır deye aradan baya bi zaman geçti ne mikrop kaldı ne bişi akşam canım sıkıldı kapısına kadar çıktım selma abla aç ben arzu zil çaldım bana kapıyı açmadı ne oldu diyor içerden ben gel bize otururz dedim ne dedi kızlar bana biliyormusunuz senin oğlan hasta ben gelmicem 9 ay dikkat etmme lazım dedi bende yok selma abla öyle bulaşmazzo felan yok görüşmeyelim dedi kapıyıda açmadı bari açta yüzüme konuş sanki oğlum virüslü aidsli gibi ay nasıl gücüme gitti ağladım üzüldüm şu apartmandan çıksamda kurtulsam ben pasta felan yapmıştım ne güzel ikram ederim hamilelik hakkında bişi sorarsa söylerim felan diye düşünüyordum çünkü ben hamileyken yeni doğuranlara paso soru sorardım iyilikten maraz doğarmış dur şu lafıda edem görmemişin bi şeyi olmuş................
neyse anlatmak istedim işte bu kadar
ahanda size gazete okuyan zilli kızımmmm
alıntı yapmayın silicemmm kızlarrrr
şimdi bizim 4.katta 42 yaşında 4 senelik evli bir kadın oturuyor bebek istiyordu hamile kaldı şimdi hamile neyse baya pinpiriklidir.hani benim oğlan enfeksiyon kaptı hasta olduya iyileşti bu gelmiyordu karnındaki bebeğine mikrop bulaşır deye aradan baya bi zaman geçti ne mikrop kaldı ne bişi akşam canım sıkıldı kapısına kadar çıktım selma abla aç ben arzu zil çaldım bana kapıyı açmadı ne oldu diyor içerden ben gel bize otururz dedim ne dedi kızlar bana biliyormusunuz senin oğlan hasta ben gelmicem 9 ay dikkat etmme lazım dedi bende yok selma abla öyle bulaşmazzo felan yok görüşmeyelim dedi kapıyıda açmadı bari açta yüzüme konuş sanki oğlum virüslü aidsli gibi ay nasıl gücüme gitti ağladım üzüldüm şu apartmandan çıksamda kurtulsam ben pasta felan yapmıştım ne güzel ikram ederim hamilelik hakkında bişi sorarsa söylerim felan diye düşünüyordum çünkü ben hamileyken yeni doğuranlara paso soru sorardım iyilikten maraz doğarmış dur şu lafıda edem görmemişin bi şeyi olmuş................
neyse anlatmak istedim işte bu kadar
ben insanlara çook iyilikle yaklaşırım.. aynı senin gibi çok özverili davranırım. ama biri bana yamuk yaptığında böyle iyi niyetime karşı benim için bitmiştir.bu görmemiş kadın çook ayıp etmiş.aynı şeyi bana yapsaydı bir daha kapısını açmazdım o da hatasını anlasın..haa selamımı kesmezdim ama ne evime davet ederdim ne de giderdim..kendine özgüveni olmayan, cahil,kaba bir insanmış komşun.allh akıl versin herkese..
ben de kabusta gibiyim bu aralar kendimi çok kötü hissediyorum.Ayça çok canımı sıkıyor ne gece ne gündüz uyuyor,zombi gibi gezer oldum,başım çatlayacak gibi ağrıyor uykusuzluktan.Öğlen de uyuyamıyorum kaynana dırdırı çekmeyeyim,eve gelince bile bana atıyor kızı demesin diye.bağırıp duruyorum küçücük çocuğa şimdi bunu yazarken bile katıla katıla ağlıyor.Kayınvalidem salak yöntemlerle uyutmaya çalışıyor...ona da bağırasım geliyor.Kafam kaldırmıyor artık,okulda o kadar çocuk çek bir de eve gelince vız vız,ağlama ne yer ne uyur...
Dizi falan hak getire,burda takılmak desen artık mümkün değil güya sabahçıyım okuldan geleleli beri yüzümü bile yıkayamadım.Ayça sürekli üzerimde.Kaynannam var bir de yani toplamasam olmuyor aman bırakayım dağınık kalsın diyemiyorum. kadın evi dağınık hiç bi iş yapmıyor internet başında demesin diye,ya benim gibi olan yok mu,nasıl vakit bulup burda takılabiliyorsunuz??
gülcüm sana o katılyorum bu internete giremememe işine..benim bile annem ben okuldayken bütün temizlik, ütü ,yemek vb.işlerimi yaptığı halde eve gelince kıvanç beyle ilgilenmekten ( ki o kadar da huysuz değil ) pek girme fırsatım olmuyor..hele kayınvalide olunca seni anlaybiliyorum.annene nazın geçrdi ama kayınvalideye okadar olmuyor.ben bile bazen kıvanç huysuzluk yapınca sinirleniyorum bağırıyorum..sonra da pişman oluyorum.seni düşünemiyorum bile..allahım sana sabırlar versin..biraz dişini sık canım okul kapanınca rahatlarsın..öptüm canım
:teselli:
tünaydınlarrrrrrrhihoyyyt
ayyy gülben hamileymiş hemde ikiiiiiizzzzz
keske bende ikiz dogursam ilerdekaydirigubbakcemile2
Kizlar merhaba,
Son bir haftadir sutum iyice azaldi. Ne yaptiysam artiramiyorum. Var mi aranizda boyle olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?