Doğum yapmış olan anneler buraya....

mavili 06 seninle tanismiyoruz fakat yasadiklarini okudum ve cok uzuldum. soylemek kolay tabi ama lutfen sakin ol ve kendini hirpalama bu saatte hala uyumamissin seni gorunce yazmak destek olmak istedim. Allaha sigin sabir dile ve unutma bebeginin sana ihtiyaci var

Gunaydın..

Emel ınankı gece Aslan a her kalkısımda bıle aklımda sen vardın..
Ne yaptı acaba konustumu uyuyabılıyormu fılan dıye.. konustun demek..
Allah ıslah etsın ya ne dıyeyım kı sımdı.. oof off...

bir kaç saat uyudum kabuslar gördüm tabi..eşim bılmıyorum nıye yapmtığımı diyor..ve yemınler edıyor daha önce asla olmadı diye.dün ilk kez aramış zaten onu ondada ben yakaladım.bu tur şeyleri Allah bana hemen gözteriyor zaten.10 gun oldu tanışalı diyor.şeytan işi,pcye oturunca oluyor şeytan yazdırıyor dıyor.çook pişmanın dıyor,geçen bebeğime bakarken utandım dıyor.gerçekten iş dışında sureklı evde olan bir insan.hala inanamıyorum.kızın ismini istiyorum vermem dıyor,sen kötu şeyler yaparsın iş dallanıp budaklanmasın diyor.antalyadaymış sözde..hi. bi lafına inanasım yokkı.nası guveneyım.dun itiraf et herşeyı bılıyorum kayıtlı dediğimde bıle hiç bişey yapmadım ben dıye gözumun içine baka baka yemın etti.kurana el basarmısın dedım getir basayım dedi.yalannn...bunları yazdın dıyorum ispatı var bana baştan anlat dıyorum bişey yapmadım dedı bastıra bastıra.ailesini arayınca sınır krizi geçirince işin ciddiyetini anladı,kabul etmek zorunda kaldı.göz göre göre yapmadım dıye yalan söyleyen insanın ben diğer anlattıklarına nasıl inanayım şimdi.bundan sonra nasıl güvenirim.gidicem diyorum gidemessin diyor.ya bana o kızın ismini nasıl vermez anlamıyorum.numarası yok dedı ankesorluden aradım onu dedi,nasıl inanayım.galiba kızla konuşunca başka gerçeklerin çıkacağından korkuyor.arkadaşlar inanaın çook acı,içim yanıyo,bacaklarıma vurmaktan bacaklarım morarmış.gözümü bi açtım ağlayarak,rüya değilmiş dedim.gözumun önunden yazdıkları gitmiyor.10 günde aşk olurmu yalan yazdım diyor,bense durmadan durmadan konuşuyorum,nasıl yaptın?bu kadarmı aşka ihtiyacın varmı?utanmadınmı?bebeğini düşünmedinmi?ben sana nasıl güvenirim?10 günde seni bu kadarmı etkiledi?etkilemediyse niye yaptın heyecan istediysen yine istersin,ben dokotr dokotr gezerken gönlün nasıl elverdi?boğuşuyorum bunlarla..........

Ooy oyy hele kı bıle bıle yalan konusmaları yokmu yıkılan guvenın ustune bırde cabası..
Ne yapmayı dusunuyorsun emel ?

ay canım benim emelcim inanki çok üzüldüm.heleki şu son mesajında tutamadım gözyaşlarımı.bilmiyorum ne diyeceğimi.ama artık hayatında sadece sana muhtaç bir veladın var.ölüm demişsin.çare mi değilki.sen kendini belki kurtarmışsın olursun.ya geride bırakacağın evladın.keşke yanında olabilseydim.kolay değildir eminim ama lütfen kendine çeki düzen ver.sakinleş biraz.göz göre göre yalan söylemeside seni kaybedeceğinden korktuğu içindir bence.

peki ailesi ne diyor bu duruma?

emelcim şimdi gördüm allah sana olaylara sabırla yaklaşma gücü versin, eşinin yaptığı şey hangimizin başına gelse kaynar su dökülmüş gibi acı hissettirecek bişey, ama şunu da bilki bu hepimizin eşinin düşebileceği bir hata, sanmaki hepimizin eşleri melek, şu bir gerçekki erkekler toplumunda onlara verdiği özgürlük duygusuyla bu tür şeylere daha eğilimli oluyorlar maalesef, bu ınternet denen şey bir çok yuvayıda bozmuş atmış durumda, bence eşin gerçektende internetten tanışmış ve gereksiz heyecenla yapılmış bir hata bence, tabiki aldatılmanın affedilir yanı yoktur, aldatma aldatmadır şekli şemali önemli değildir. ben genede derimki otur bir daha düşün, eşinin isim vermek istememeside normal bence olayların büyümesini istemiyor belli ki seni kaybetmek korkusu içine taş gibi oturdu kaldı, eğer bu gerçekten sadece 3-5 konuşmalık bir hata ise otur bir kere daha düşün canım. ben antalyadayım eğer isim öğrenirsen senin için bu kızıda araştırabilirim hattaa bulup senin için saçını başınıda yolabilirim.

günaydın arkadaşlar

ya ben şimdi okuyorum emelin yaşadıklarını çok moralim bozuldu hepimizin başına gelebilecekl şeyler asla olmaz demiyorum yapmaz demiyorum ben mesela her erkek yapabilir ama tabii bunun sonucunu bilmez hesaplamaz onlar....emelcim Allahım yanında olsun biz zaten yanındayız iyice düşün herşeyi enine boyuna sonra kararını ver.biz senin vereceğin kararın yanında oluruz bu senin hayatın kendi hislerin düşüncelerinle hareket etmelisin....

Emelcim belli ki eşin pişman..belliki seni seviyor...erkekler yalandan aşk sözcükleri yazmaya bayılırlar..gerçekten o kıza aşık olsaydı sana seni seviyorum demezdi.Beni affet, gidemezsin demezdi...

Bundan 3 yıl önce bende buna benzer bir olay yaşadım, daha yeni evliydim 4 aylık falan..benimki eksi kız arkadaşıyla yazışmış, mailleşmiş.Ama aşk sözcükleri falan yoktu, havadan sudan konuşmuşlardı.Bende yakalamıştım.Bende evi yıkmıştım..ağlamıştım..herşeyi mahvettin demişim eşime, montumu ayakkabılarımı giymiştim tam gidiyordum ki eşim tuttu beni..seni seviyorum falan filan demişti...Hala içimdedir o yazıştıkları şeyler, basit şeyler yazışsa bile genede mavi boncuk dağıan bir kıza cevap vermesi beni çıldırtmıştı..haa birde mesajın sonunda öptüm yazmıştı onu okuyunca bende ipler kopmuştu..ama affettim çünkü pişmandı...

Sende hata yapma, ihanet kötüdür asla unutulmaz ama yuvanı yıkıp ne yapacaksın? Yavrunun babasız büyümesi, onun her değiştiği anı eşinle paylaşaşaman, bir bebeğe tek başına bakman kolaymı sanıyorsun?

Tabiki eşinin burnunu sürt, hemen affetme... Birde o kızı araştırmayı da bırak..
Bu seni daha fazla üzmekten başka birşeye yaramaz..
ısmini öğrenip ne yapacaksın? Öğreneceğini öğrendin zaten...
Doğumdan sonra yaşadığın depresyon, sağlık problemlerin falan filan derken eşin boşluğa düşmüş.
Yapmış bir hata..
Düşmanlarını sevindirme tatlım..kendine çeki düzen ver...

Son düzenleme:
Emelcim gece ben de her kalktığımda seni düşündüm inan.Şimdi yazdıklarını okudum da gerçekten çok zor ama atlatılmayacak işey değil Allah ın izniyle.O mesajlar uzun süre hep gözünün önüne gelecek evet.Düşünüyorum bazen çekip gitsen çözüm olacak mı?Ailen herkes bişeyler söyleyecek ama evde kalırsan eşin senle yözleşecek sen içindekileri ona dökeceksin nerden baksan bir nevi rahatlayacaksın.Onun açıklamalarını dinleyebileceksin.ıyi kötü konuşuyor olabilmek önemli bence.O da anlık heyecenının bedelini ödüyor senden daha iyi olmadığını eminim çok net görebiliyorsundur.
Canım abdest al ve namaz kıl lütfen dua et Allaha o sana kapı açacak gönlünü ondan başka kim ferahlatabilir.Çocuğunu düşün ama en başında da kendini.Kimse için eşin de olsa kendini maf etmeye değmez buna emin ol.Zaman herşeyin ilacı bunların da geçeceğine inan ölüm acıcını unutmuyor mu insanlar?Bu da geçecek Allahın izniyle eşin hatasını telafi edecek.Zor olacak belki ama olacak.Artık bırakta senin güvenini yeniden kazanmak için o uğraşsın debelensin ama bunu yapmak için herşeyini verecek sana çünkü o seni seviyor ve şuan onun ezikliğini yaşıyor.Sen güçlü ol kendin için yavrun için.

emlcim sakin olcanım..yıprtma nolur kendini bu kadar yaa..senin yşadıklarına çok benzer bir arkadaşım yaşadı.eşi işyerinden bir kızdan hoşlanıyor.ve kıza söylüyor..aralarında kısa bir süre duygusal şeyler yaşanıyor..sonra dayanamayıp eşi arkadaşıma anlatıyor yaptıklarını...bunu üzerine arkadaşım aynı senin gibi çok üülüyor, yıpranıyor ama boşanmaya karar veriyor.ama eşinin çok sevdiğini söylemesi ve ısrarları üzerine vazgeçiyor.çünkü 3 yaında oğlu var.eşini bir görsen şimdi o kadar pişman ki, okadar üstüne düşüyorki anlatamam.sanki yenide aşık olmuş gibi.ama işte arkadaşım kızı araştıryor,bilgi edinmeye çalşıyor.kafayı takmış kıza.aynı senin gibi..ama bu onu depresyona soktu.şimdi psikiyatr a gidiyor ve iyiler.hatta eşiyle birlikte gidiyorlar.şuan iyiler...
canım bak senin bu yaşadığın olayı bir çok bayan yaşıyor ve hangimizin yaşayacağı beli de değil...belki eşin sana eskisinden daha iyi hoş davranır.hatasını anlar..bu ilk ve son olur sizin yaşamınıda..sakın ani karar verip ortalığı ayağa kaldırma..eşinle arnızda kalsın bu yaşananlar..bu olayları çok kişi yaşıyor ve hiç belli etmiyorlar bile..zamnla işler yoluna girecektir..1 kere onu affetmeyi dene bir hak daha ver...tabiii kolay yapma bunu..iyice çektir,uğraştır.
canım sen de biran önce kendini topla,dimdik ayakta dur,hastalıklarındaı defet ve sağlam ol nolur..bak hep seni düşündüm.dersim boş ,bu arada bile yazma gerği duydum..aceleci davranma..

Emelcim bu durumda ne denebilir bilmiyorum ama seni çok iyi anlıyorum en başta sakin olmak lazım iyice düşün taşın öfkeyle hareket etmek çözüm olmuyor
Bende eşimden şüpheleniyorum bizim kızların(umut-gül-canan) buluştuğu günün sabahında bende eşimin telefonunda bişey buldum ve o an başımdan kaynalar sular döküldü napacağımı şaşırdım sinirle hemen bağırdım bana nasıl olduğunu bilmiyorum diyor ve bir özür bile dilemedi sadece ben yapmadım diyor o günden sonra bende şüpheleniyorum bir yandan da diyorum ki yapmaz!!! nasıl oldu peki hala beynimde açıklanmış değil. Hatta dün akşam sinemaya gittiğini öğrendim haberim yok tasadüf öğrendim sordum kimle gittin diye iş arkadaşlarıyla gitmiş aradım sorum arkadşına ama benim aramamı içerledi darıldı bana özür dileyecekmişim!!! başka bir şeyde daha var ama daha uzun yazıp yormayayım sizi... ne kadar yemin etselerde güvenmemek gerekiyor demek ki...

günaydın kızlarr..nasılsınız..ya ratık burda o kadar içiçe olduk ki birbirmizin yaşadıkları bizleri ne kadar üzüyor..birbirimize çok yakınız aslında.herne kadar mesafeler olsada arada..dertlerii, sevinçlerimii paylaşıyoruz...yeri geliyor akıl alıyoruz..vb...hepinizi öptüm..şimdi zil çalacak..

emelcim
sana ne desek boş şimdi .düşün ,tart ,ölç ,biç.
yaşadığın çok kötü , hepimizin başına gelebilir , ama belli ki arada aşk meşk yok acemice bir kaçamak gibi gözüküyor . sen oyun oynuyor demiştin bi kere eşim travian sanırım dimi ordan bulmuş herhalde kızı yazışmalardan öyle anladım oyunla ilgili bişey söylüyordu. erkek milleti böyledir kim derse benim kocam hayatta yapmaz yalandır ... hiç içinde öyle bir niyet olmayan adam bile karşısında ona iki tane güzel söz söyleyen karı olunca yoldan çıkar belli ki bu da öyle bişey ...
bize düşen sana destek olmak . belki yuva yıkılacak ölçüde büyük birşey değil ama sen belli bir süre kocanın yüzüne bakınca hep bu aklına gelecek acı çekeceksin , herşeyden şüpheleneceksin.burada iş
kocana düşüyor 13 yılda kazandığı güvenini 1 günde yerle bir etti . seni ne kadar sevdiğini göstersin ve kazansın güvenini , ama bencede süründür biraz, allahım ben ne halt ettim desin .
kendini de hırpalamayı bırak , sen güçlü durki onun kafasına biraz daha dank etsin , o ezilsin senin karşında ,güçlü dur arkadaşım.

Evet emel katılıyorum arkadaslara... Sen guclu durmalısın.. evet kesınlıkle yuva hemen yıkılmaz..
Ama onu pişman etmelısın.. bıraz surundurmelısın.. bu kadar kolay olmadıgını gostermelısın.. ama bu surecte kendını yıpratma..
Bak nasıl aglıyordu dun aksam mert. o senden cok etkılenıyor, onun ıcın guclu olmalısın.. hepsini bır arada yapmak zor evet ama Allah kımseye kaldıramayacagı yuk vermezmıs..
Dunyanın sonu degıl ama cok kırıcı yaralayıcı bılıyorum ama hersey bıttı sanma.. bu da gececek.. gerı de kalacak..
Allaha dua et hakkında hayırlısını ıste... bıraz uzaklassan ıyı olur derım ama tabıkı sen bılırsın.. kotu seyler aklına getırme..
Sabır ve guc senınle olsun ınsallah.. bız de senın yanındayız canım.

emelcim inan çok üzüldüm.ne yazacağımı bilemedim.kolay değil biliyorum ama kendinden önce düşünmen gereken bir yavrun var ve onun için mücadele edip güçlü olmak zorundasın.belki bi süre bu olayın etkisinden kurtulamayacaksın ama olayı yavrun için biraz zamana bırak ve eşinin kendini affettirmesi için bir şans daha ver.eğer 2.kez böyle bişey duyar yada görürsen o zaman eşine yapman gerekeni yaparsın.bence şuanda annesininde babasınında sevgisine ve ilgisine muhtaç o masum yavrun için bi şans daha vermeye değer.

canım çok şaşırdım okurkennn yaa yanlış anlaşılma falan olmasın bebişini düşün kendini strese sokma hay allah nasıl olur yanii inşallah yanlış anlaşılma falandır canım kıyamam sana sakin ol eşinle otur konuş bu konuyu etraflıca valla ne diyeceğimi şaşırdım

Son düzenleme:

:1shok::1shok:emelde mi hamile...

emelcim msne gelince haber ver..

bende şimdi mesajı okurken aklımdan geçti böle bişii valla ne yalan söliim hani 9 ay hamilelik yaşadık sonrasında çocuklarla aşırı haşır neşir olduk mutlaka ihmal edildi eşlerimiz belki bu hayırsızda hani öle sitelere girip kendince eksikliğini gidermeye çalışmıştır inşallah böle bişşiiidirr halimize bak yaa buna bile kabuluz nerdeyse ama diğer şekilde aldatılmaktan iyidir bir yerde canım yaa inan senin için bende dua ediyorum güçlü olmaya çalış bebişlerin için emi canımm hayırlısı neyse o olur hepimizin hakkında hayırlısı erkek milleti işte en yapmaz denilen bile yapar böle şeyler ama seninki inşallah dediğimiz gibi bişiidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…