Doğum yapmış olan anneler buraya....

ula burdasınız ama yazan yokkkk hade ben bir konu atayım ortaya ne diyeceksiniz bakemmm okumakmı yoksa meslek için kursa gitmekmi daha önemli şu dönemde sizce okumak derken üniversiteden bahsediyorum

bence bir meslek sahibi olmak için üniversite okumak şart.ama belki üniversiteye ek olarak meslek kurslarına da gidilebilir.artık çoğu işyeri ilk önce üniversite diploması soruyor.

okumak kesinlikle
çünkü herkes ambalaja pirim veriyor .... masterlı bir hödük ol ama çok tecrübeli başarılı lise mezunu olma onlara göre , alınan eğitimler ,sertifikalar falanda bi işe yaramıyo kendini geliştirmekten başka evde var sürüsüyle onlar bana bakar ben onlaraa senelerdir ....

Diploma isteyecek iş var istemeyecek iş var tabiki ancak okumak her zaman bır adım onde tutar ınsanı..
Mesela yönetmenlik, grafikerlik, tasarımcılık, modacılık, oyunculuk, Reklam yazarlıgı, sanat yönetmenliği, cast, ressamlık sanatkarlık, muzisyenlik vs vs...
bunlar bölümleri de okunan ama bu bölümden mezun olmayanların ama yetenegı olanlarında yukselmesıne musaıt olan meslekler..
Ama okumanın faydası olur zararı olmaz tabı :)

Hicran,Saliha,Serap yorumlara teşekkür ediyor kızım "ıngı" diyor...

Hicran bence de okumak daha mühim.Sadece mesleki eğitim almak değil bence üniversiteye gitmek..aynı zamanda oturmayı kalkmayı öğrenmek,sosyalleşmek,ortama girmek,yontulmak demek.

Ama hayat herkese eşit imkanlar sunmuyor,bi şekilde okuyamayıp,meslek edinmek için kurslara gidenler veya çalışarak tecrübe kazanmak zorunda olnlar da var.En azından çalışmak için imkanlarını zorluyorlar,saygı duyuyorum.

Bana tesekkur yokmu askolsun.. fisfisfis

bencede canım okumanın zararı elbet olmaz bi insan meslek kursunada gitsiin üniversiteyede...ne zararı olcak hem el becerisi gelişir hemde beyni........ daha göreceli olur derim..

Gülcüm bugün bizim 6.ayımız doldu Ayça ile Ege aynı gün doğdu tabi:)Bende sizin yarı yaşınızı kutlarım tombul yanaklarından öo benim için kuzunu:ecrin_bebek:
Halimecim ben resimlerinizi kaçırdım ama Emirimize geçmiş olsun inşallah ateşi çıkmaz..

Okumak her zaman güzeldir ama tabıkı meslek kurslarınada gidip tecrübelerini geliştirebilir Hicrancım..

aytennnn
kadınlar günü geçti yeter artık bu kadar çalışmaa :içelim:
ooo saat 6 olmuş. ben kaçar bayanlar
herkese iyi akşamlar bebişlere tatlı rüyalar....

Mervecim ne kadar doğru yazmışsın bende dün bunun benzerini yazmıştım buraya..Yaradılanı hoşgör yaradandan ötürü diye..Msnımede yazdım..Çok doğru çunku..Kımseyı yargılayamayız davranışlarıyla öyle yaratılmış çünkü..Ancak saygı duyabılırız hayata..Bende herkese saygu duyarım özel hayatına ama karşısındakını kırmadıgı surece...Hor görmediği sürece..Ben ağlıyorum derken ,ben iyiyim şöyleyim böyleyim demediği sürece..Doğrusun dediğinde iyi olurken yanlışsın dediğinde dünyanın en kötüsü olmadığın sürece...Yani dengesiz olmadığı sürece bende bütün yaşantılara sonuna kadar saygılıyım..İster kapalı ister açık...Hepsini severim...

gülcüm e bende isterim teşekkür aşkolsun yani.hihoyyyt

duygucum teşekkür ederim.bi ara msn'den gönderirim resimleri.yerimseniben

biraz önce kuzuma tavuk suyuyla tarhana çorbası yaptım.şapur şupur yedi.bu arada 2 gündür kaka yapamıyordu yerken onuda yaptı.edepli kuzum benim kaka yaparken kesinlikle bişey yemiyor.kaydirigubbakcemile3

gözdee bizim sevkiyatlar devam canımcım yaa haftaya ingilterede anneler günü

Son düzenleme:

biraz önce kuzuma tavuk suyuyla tarhana çorbası yaptım.şapur şupur yedi.bu arada 2 gündür kaka yapamıyordu yerken onuda yaptı.edepli kuzum benim kaka yaparken kesinlikle bişey yemiyor.kaydirigubbakcemile3

oy masallahh... yarasın paşaya sevdı demekk..
bende şehrıye corbası fılan yedırmek ıstıyorum tavuk sulu..
ıyıce bır ek gıdaya gecelım de bakalım sever umarım :) ay yerım ben onu yaa nasıl yemıstır tahmın edebılıyorum.. kaydirigubbakcemile3

mervecim her koyun kendi bacağından asılır lafı herkes kendi sevabının karşılığını alır, kendi günahının cezasını çeker anlamında kullnılır... senin dediğin anlamda değil... yoksa müslümanın kardeşine yardım etmesi sünnettir...yanlış anlaşılmasın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…