- 19 Haziran 2007
- 943
- 69
- 98
- 43
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #16.721
ula burdasınız ama yazan yokkkk hade ben bir konu atayım ortaya ne diyeceksiniz bakemmm okumakmı yoksa meslek için kursa gitmekmi daha önemli şu dönemde sizce okumak derken üniversiteden bahsediyorum
Hicran,Saliha,Serap yorumlara teşekkür ediyor kızım "ıngı" diyor...
Hicran bence de okumak daha mühim.Sadece mesleki eğitim almak değil bence üniversiteye gitmek..aynı zamanda oturmayı kalkmayı öğrenmek,sosyalleşmek,ortama girmek,yontulmak demek.
Ama hayat herkese eşit imkanlar sunmuyor,bi şekilde okuyamayıp,meslek edinmek için kurslara gidenler veya çalışarak tecrübe kazanmak zorunda olnlar da var.En azından çalışmak için imkanlarını zorluyorlar,saygı duyuyorum.
Diploma isteyecek iş var istemeyecek iş var tabiki ancak okumak her zaman bır adım onde tutar ınsanı..
Mesela yönetmenlik, grafikerlik, tasarımcılık, modacılık, oyunculuk, Reklam yazarlıgı, sanat yönetmenliği, cast, ressamlık sanatkarlık, muzisyenlik vs vs...
bunlar bölümleri de okunan ama bu bölümden mezun olmayanların ama yetenegı olanlarında yukselmesıne musaıt olan meslekler..
Ama okumanın faydası olur zararı olmaz tabı :)
Gülsüm ben zaten sana ithafen yazmadım ki..
senin demek istediğin yanlış anlaşıldı, dediğin gibi yanlış ifade ettin belki de..
toplumda hepimiz bi potada kaynaşıp gitmişiz..
benim bikini giyen arkadaşım da var, çarşaf giyeni de var..
ama hepsinin fikrine saygılıyım ben... kimseye neden böylesin demem.. bana da denmesinden hoşnut olmam..
dediğim gibi kalpleri Allah bilir..
Yaratılanı severim, YARADAN'dan ötürü..... :asigim:
biraz önce kuzuma tavuk suyuyla tarhana çorbası yaptım.şapur şupur yedi.bu arada 2 gündür kaka yapamıyordu yerken onuda yaptı.edepli kuzum benim kaka yaparken kesinlikle bişey yemiyor.kaydirigubbakcemile3
Kizlar merhaba,
Kizim yarin bcg asisi olacak. Onceden dikkat etmem gereken birsey var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?