- 19 Haziran 2007
- 943
- 69
- 98
- 43
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #16.741
oy masallahh... yarasın paşaya sevdı demekk..
bende şehrıye corbası fılan yedırmek ıstıyorum tavuk sulu..
ıyıce bır ek gıdaya gecelım de bakalım sever umarım :) ay yerım ben onu yaa nasıl yemıstır tahmın edebılıyorum.. kaydirigubbakcemile3
Halimecim allah mutluluğunuzu daim etsin maşallah çok güzel görünüyürsunuz
mervecim her koyun kendi bacağından asılır lafı herkes kendi sevabının karşılığını alır, kendi günahının cezasını çeker anlamında kullnılır... senin dediğin anlamda değil... yoksa müslümanın kardeşine yardım etmesi sünnettir...yanlış anlaşılmasın....
halime avatrın pek güzel, bunuda kırarsan bir daha nah veririrm.
bilmek yapabilmek değildir belkide yapabilmek bilmektir.
pası ben versem olurmukaydirigubbakcemile2fatma sen niye bişeyler yazmıyosun ben pek merak ediyorum kaçtır laf atıyorum sana hiç pas vermiyosun
pası ben versem olurmukaydirigubbakcemile2
fatma uyuyo canım ben cevap vereyim. onur arada huzursuzluk yapıyo. o yüzden fatma ilgilenemiyo pek.
evet canım 1 haftadır filan istanbulda fatmasiz berabermisinizz serapcım
Eşimle dışarı çıktık bayağı iyi geldi bu yeni eve taşınma işi beni bayağı yordu kış vakti zor oluyormuş.Duygu,Gül ve Zeynep yavrularınızın yarı yaşı hayırlı olsun.Bu arada arkadaşlar merak ediyorum bebekleriniz oturuyor mu?Benim kızım yatmaktan pek hoşlanmıyor oturtuyorum tam beceremiyor ama yanlarına yastık koyuyorum.Doktor daha erken bel kemiği zedelenir falan dedi ama durmayınca uzun süre olmamak kaydıyla oturtuyorum ben.Siz ne yapıyorsunuz?
bizim dr.umuz da hala oturtmamamızdan yanaydı en son 1 ay evvelki kontrolde...
ben de yastıklarla destekleyerek oturtuyorum ama yana yamuluyo veya öne eğiliyorbu da demek oluyor ki ; hazır değil henüz oturmaya..
her bebeğin gelişimi farklı yönlere olurmuş..kimisi konuşmaya, kimisi yürümeye, hareket etmeye hepsi başka bir faaliyete yoğunlaşırmış... dün okudum bi yerde...
Evet doğru söylüyorsun Mervecim hepsinin gelişimi farkl.Ama hızla geliştikleri de bi gerçek.
evet canım bi günde bile bi hayli yol kat ediyolar değil mi.. hızla büyüyüp gelişiyolar maşaAllah minnoşlarımıza :CüvCüv:
bu ay oturtmaya başla diyecek mi bakalım dr.umuz fisfisfis merak ediyorum..
Eşimle dışarı çıktık bayağı iyi geldi bu yeni eve taşınma işi beni bayağı yordu kış vakti zor oluyormuş.Duygu,Gül ve Zeynep yavrularınızın yarı yaşı hayırlı olsun.Bu arada arkadaşlar merak ediyorum bebekleriniz oturuyor mu?Benim kızım yatmaktan pek hoşlanmıyor oturtuyorum tam beceremiyor ama yanlarına yastık koyuyorum.Doktor daha erken bel kemiği zedelenir falan dedi ama durmayınca uzun süre olmamak kaydıyla oturtuyorum ben.Siz ne yapıyorsunuz?
bizim dr.umuz da hala oturtmamamızdan yanaydı en son 1 ay evvelki kontrolde...
ben de yastıklarla destekleyerek oturtuyorum ama yana yamuluyo veya öne eğiliyorbu da demek oluyor ki ; hazır değil henüz oturmaya..
her bebeğin gelişimi farklı yönlere olurmuş..kimisi konuşmaya, kimisi yürümeye, hareket etmeye hepsi başka bir faaliyete yoğunlaşırmış... dün okudum bi yerde...
Kızlar benimkide tam oturamıyor, ama oturmayı öğrenmesi için pratik yapması lazımmış, yani yatarak oturmayı öğrenemezmiş, otura otura dengesini korumayı öğrenecekler...
Evet hepsine maşallahBen bir hafta önce gittim doktora, dedi ki: annesi bakma sen onun uzun bi bebek olduğuna o daha küçük onun için de oturtma işte belinde sorun olur falan dedi.Ama ben dediğim gibi oturtuyorum arada.Bazıları da alıştırma yapın günde 5 dakika da olsa oturtun diyor.Bence onlar ihtiyaçlarını zaten belli ediyorlar.
haklsın canım ben desteksiz oturttuğumda sağa sola yamuluyo sallanıyo yazık hacı yatmaz gibi kaydirigubbakcemile3 o yüzden zorlamıyorum..ama yastıkla destekleyerek artık desteksiz oturmasına yardımcı olun diyordu okuduğum birkaç makalede...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?