- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #16.761
bende yanlarına yastık koyarak oturtuyorum geçen ay dr hergün 10-15 dk oturt alışsın yavaş yavaş demiştiEşimle dışarı çıktık bayağı iyi geldi bu yeni eve taşınma işi beni bayağı yordu kış vakti zor oluyormuş.Duygu,Gül ve Zeynep yavrularınızın yarı yaşı hayırlı olsun.Bu arada arkadaşlar merak ediyorum bebekleriniz oturuyor mu?Benim kızım yatmaktan pek hoşlanmıyor oturtuyorum tam beceremiyor ama yanlarına yastık koyuyorum.Doktor daha erken bel kemiği zedelenir falan dedi ama durmayınca uzun süre olmamak kaydıyla oturtuyorum ben.Siz ne yapıyorsunuz?
bencede sorun olur fazla oturtmamalı ama hiç oturtmadan da dengelerini sağlamayı öğretemeyiz değilmiEvet hepsine maşallahBen bir hafta önce gittim doktora, dedi ki: annesi bakma sen onun uzun bi bebek olduğuna o daha küçük onun için de oturtma işte belinde sorun olur falan dedi.Ama ben dediğim gibi oturtuyorum arada.Bazıları da alıştırma yapın günde 5 dakika da olsa oturtun diyor.Bence onlar ihtiyaçlarını zaten belli ediyorlar.
Evet Sedaya katılıyorum bende..Egede yatmak hiç istemiyor mesela ağlarken ellerinden tut kaldır daha kalkmadan susuyorkaydirigubbakcemile3Ama tabiki öne eğiliyor bazen yana devriliyor yavaş yavaş öğrencek inşallah..Bizim doktorumuzda 15 gün önceki kontrolümüzde oturabilceğini söyledi.6.ayın açıklamasına baktığımdada bu ayın sonunda desteksiz bile oturabilir diyor...kaydirigubbakcemile5
Kızlar ben bugün meyveli yoğurt verdim ilk defa bilmiyorum bi zararı olurmuki kendim yapmadım dışarıdakilerden yani sevdi ama bu seferde bi zararı olurmu diye endişe ettim ne dersiniz
eksik olmayın duygucum,gözdecim,edacım..ben konuları kapattım..kuzumu yatırdım..ama bikaç noktayı açıklamak istiyorum..GÜLSÜMCÜM ben sana dangalak diyebilirmiyim..böyle bi hadsizliği katha yapmam..ki kaldıki ben seni kesinlikle ima etmedim..NAıMECıM eşin zeki derken ki bu yalnış anlaşılmış olabilir sanıyorum,verdiği cevaplar-duymak istediğini söylemedim dimi-gibi ..bunlar altta kalan birinin lafları gibi gelmedi...ama bende canı gönülden inanıyorum eşinin luzumsuz yere suçlandıgına..aytenın dediği gibi tavuk poposunu görmüş misali..bazen benımde paranoyalarım oluyo..şuanki ruhhalımız buna musait........MERVE seni minnoşanne seniii..az lafebesi deilsin sende,benden aşşa kalır yanın hiç yok..tvdeki bikaç sapık hacı hoca hacılara hocalara kir atamazmış...benim eşimde hoca mervecim...ilahıyat mezunu...ama nekadar uçlarda muhafazakar çizgide olan kimseler varsa büyük çogunluğunda akla hayale gelmicek tuhaflıklar!! oldugu bilinen bir gerçek......dindarlık ve dincilik nekadar farklıysa bunun gibi bir durum işte.....ama tabiki dinini inandıgı şeklıyle samımıyetle,belırlı bır zümrenın ifadesi olmak için yada belli çıkarlar ugruna yaşamıyan insanları bunlar karalayamazlar..güneş balçıkla sıvanmazki...annem eyupsultanlıdır..oranın hacısı hocası boldur..her gittiğimizde bizi eski ahpaplar ağırlarlar..bi keresınde ramazandı ve ben oruclu deildim tutamıyorum çoguzaman,ve açık buludgum tek tost yapan yerde utana sıkıla tostumu yerken bembeyaz uzun sakallı cübbeli bi amca gelıp bana çay istermisin kızım yandakı kahveden senın için alıp geleyımmi dedi.....ben bole yüzü gibi aydınlık hocaların ayaklarının turabı olurum...kim canı gönülden hakkı anıyosa, onun için,ona giden yolunda inandıkları için yaşıyosa ondanda allah razı olsun..yani gelin canlar bir olalım..gerisini boşverelim..........gene döktürdüm yav :)siz verin gazı verin..yakında meydanlara cıkmazsam ıyıdır kırmızı hunimi takıp:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?