Doğum yapmış olan anneler buraya....

SELAM KIZLARR AÇTIIM KONUDAN BAHSETMEK İSTEDİMM NE KÖTÜ DEĞİLMİ ÜNİVERSİTE BİTİRİP İŞSİZ GEZENLERİN HALİİ OKUYANLARIN %60 I İŞSİZ BU ÜLKEDE İŞSİZLİK ALMIŞ BAŞINI GİDİYORR TEK BAŞINA DİPLOMA YETERLİ DEĞİL TECRÜBE GEREKİYOR AMA İŞVERENLER TECRÜBELİ ELEMAN ARIYORRRyasakkelime İYİDE BE AHALİ BU MEZUNLARA İŞ VERMEZ İSEN NASIL TECRÜBELİ OLACAKK KEZA SADECE DİPLOMA DEĞİL YANINDA PC SERTİDİKASI DİL SERTİFİKASI ALMAK İÇİN KURSLARA GİMEN GEREKİYOR OKULDA ÖĞRETMİYORLAR BUNLARI AMA YURT DIŞINDA ÖLEMİ YAA OKULDA ÖĞRENİYORSUN HERŞEYİ VE SENİ İŞYERİ ALIP EĞİTİYORR KEŞKE İŞVERENLERE ZORUNLULUK GETİRSELERDE BU KADAR İŞSİZ OLMASA MESELA İŞKURDA ÖZÜRLÜ YADA MAHKUMİYET YAŞAMIŞ İŞSİZLERİ İŞVERENLERE 50KİŞİYİ AŞANLARA MECBUR ÇALIŞTIRACAKSIN DİYE BİR KANUN VAR ÜNİVERSİTE MEZUNU DA ÇALIŞTIRACAKSIN 1 TANE DESELER HEM İŞSİZLİK OLMAZ BİRAZ AZALIR HEMDE O ÜNİVERSİTE MEZUNU TECRÜBE EDİNMİŞ OLURKİ BİR SONRAKİ İŞİNE TECRÜBELİ OLDUĞU İÇİN ALINMAMA İHTİMALİ DÜŞER ÇEVREMDE ÇOK BÖLE GENÇ VAR ORDAN TAKILDI KAFAMA AÇTIM KONUYU KUSURA BAKMAYIN NEYSE TABİİ İŞİN ÖZÜ ŞU İSTER OKU İSTER OKUMA KENDİNİ GELİŞTİRMEYİ BİL BU İSTER KURSLARLA OLSUN İSTER İŞYERLERİNDE ÇALIŞARAK OLSUN SEN İŞVERENE DEĞİL İŞVEREN SANA MUHTAÇ OLSUN Kİİİ ALTERNATİFİN OLMASIN HİÇÇ

bende yanlarına yastık koyarak oturtuyorum geçen ay dr hergün 10-15 dk oturt alışsın yavaş yavaş demişti

bencede sorun olur fazla oturtmamalı ama hiç oturtmadan da dengelerini sağlamayı öğretemeyiz değilmi

benimkide devrilip duruyorr öne doğru yanlarına yastık koymayınca da yana devriliyor ama bir süre durabiliyor 10 sn kadar ve hiç yatmak istemiyor kucakta bile kendini kasıp poposunu kaldırıyor havaya beni kaldırın diyor resmen:roflol:

Slm.kızlar hepinize,bende uzun zamandır gelemedim aranıza valla geçmişede bakamadım malesef benim minik kuş bütün zamanımı alıyor gündüz zaten çok az uyuyo uyuduğu zaman işlerimi yapmak zorunda kalıyorum ek gıdalara başladığımızdan beride yok maması yok çamaşırı derken yazılarınızı hep kaçırıyorum akşamda eşim erken geliyo zaten bi şekilde koşturmayla hayat geçip gidiyo işte,herkes iyidir inşallah benimkide henüz oturamıyo ama yatmayıda hiç sevmiyo sadece belinin altına yastık koyuyorum öyle duruyo biraz tabi daha oturmasına var sanıyorum neyse görüşürüz vakit bulabilirsem bu canavardan arada uğrarım:))

Kızlar ben bugün meyveli yoğurt verdim ilk defa bilmiyorum bi zararı olurmuki kendim yapmadım dışarıdakilerden yani sevdi ama bu seferde bi zararı olurmu diye endişe ettim ne dersiniz

iyi akşamlar ben girmeyeli neler olmuş talihsiz morel bozucu şeyler çok üzüldüm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

emelcim canım şu ana kadar yazılanları okudum ve çok üzüldüm canım ama ben senin eşinin seni sevdiğine yürekten inanıyorum yapılanın sana karşı çok büyük bir yanlış olduğu kesin bekar olsam söyleyeceğim şeyler çok farklı olurdu inan bekara karı boşamak kolymış lafı gerçekten doğruymuş bunuda ben evlendikten sonra anladım ahh ki kuzun var ve kocanı seviyorsun ypmış bir eşşeklik boşluğa düşmüş kadınlada konuşmuşsun ortada çok büyük bir olay olmuş ciddi bir ilişki olmuş olsydı merak etme kurmayla değil para versede o kadın öyle konuşmazdı anladı o aptal karıda hatasını benim yüzümden bir yuva yıkılacak diye akıllıca konuşmuş ben ne şerefsiz oo... klava:lar gördüm kocana sahip çıkaydın derdine yan diyenleri yada tersleyip sövüp kapatanlarımı ararsın benim başımdan geçmedi ama çevremde çok kişi var inan
ortalık çok bozuk hele adam evli oldumu kadınların daha bir hoşuna gidiyor onu soyması para yemesi daha kolay senin olayla alakalı diye söylemiyorum ama eşşeğini sağlam kazığa bağlayacaksın sıkmadan güvenmesini bileceksin kuşkuylada kafanda soru işaretiylede yaşanmaz ama bence adam milleti serbest bırakılmaz hemen düzelirsiniz ve eski huzurunuza kavuşursunuz inşallah aççıık sürtsün burnu bir daha yan gözle bile bakmaya yemin etsin Allah huzurumuzu bozmasın
:Saruboceq:

naime üzerine gitme ama takipte ol bende çok kıskancım aslında elimde değil çıkarkende böyleydim napalım huy işte ama canını sıkma hatayla çekilmiş olabilir üzülmekaydirigubbakcemile5

serapcım duydum sesini geldim bak kız giremedim evde misafir vardı köyden kayınvalidegil birde biz taşınacak gibiyiz ev bakıyoruz onlarla uğraşınca okudum okudum giirmeden özlemişim ama hepinizi:lepi:

fatma aldım mesajını şekerim merak etmişin sağol gülüm kontürüm yok yazamadım bugün emlakçıları aramaktan telefon dayanmadı onurumuda öp benim için Şenizgenemi istanbula gittin yaw bu serap size iyi bakıyor yalım :icecream: hasretlik giderin artık :1hug:

eksik olmayın duygucum,gözdecim,edacım..ben konuları kapattım..kuzumu yatırdım..ama bikaç noktayı açıklamak istiyorum..GÜLSÜMCÜM ben sana dangalak diyebilirmiyim..böyle bi hadsizliği katha yapmam..ki kaldıki ben seni kesinlikle ima etmedim..NAıMECıM eşin zeki derken ki bu yalnış anlaşılmış olabilir sanıyorum,verdiği cevaplar-duymak istediğini söylemedim dimi-gibi ..bunlar altta kalan birinin lafları gibi gelmedi...ama bende canı gönülden inanıyorum eşinin luzumsuz yere suçlandıgına..aytenın dediği gibi tavuk poposunu görmüş misali..bazen benımde paranoyalarım oluyo..şuanki ruhhalımız buna musait........MERVE seni minnoşanne seniii..az lafebesi deilsin sende,benden aşşa kalır yanın hiç yok..tvdeki bikaç sapık hacı hoca hacılara hocalara kir atamazmış...benim eşimde hoca mervecim...ilahıyat mezunu...ama nekadar uçlarda muhafazakar çizgide olan kimseler varsa büyük çogunluğunda akla hayale gelmicek tuhaflıklar!! oldugu bilinen bir gerçek......dindarlık ve dincilik nekadar farklıysa bunun gibi bir durum işte.....ama tabiki dinini inandıgı şeklıyle samımıyetle,belırlı bır zümrenın ifadesi olmak için yada belli çıkarlar ugruna yaşamıyan insanları bunlar karalayamazlar..güneş balçıkla sıvanmazki...annem eyupsultanlıdır..oranın hacısı hocası boldur..her gittiğimizde bizi eski ahpaplar ağırlarlar..bi keresınde ramazandı ve ben oruclu deildim tutamıyorum çoguzaman,ve açık buludgum tek tost yapan yerde utana sıkıla tostumu yerken bembeyaz uzun sakallı cübbeli bi amca gelıp bana çay istermisin kızım yandakı kahveden senın için alıp geleyımmi dedi.....ben bole yüzü gibi aydınlık hocaların ayaklarının turabı olurum...kim canı gönülden hakkı anıyosa, onun için,ona giden yolunda inandıkları için yaşıyosa ondanda allah razı olsun..yani gelin canlar bir olalım..gerisini boşverelim..........gene döktürdüm yav :)siz verin gazı verin..yakında meydanlara cıkmazsam ıyıdır kırmızı hunimi takıp:)

hicran ben bahsettiğin olayı kızkardeşimde yaşadım..önce uni bitti..ardından master..derken doktora..ingilterede dil kursu..maltada da...ama başvurdugu yerlerde ya konuma göre fazla eğitimli kalıyodu yada tecrübesiz diye geri çevriliyodu..ben çocugumun baktimki okulla ilgisi yok veririm meslek lisesine...ama senin düşündüğün formül süper valla..sen neden siyasete girmiyosun..bunu samımıyetle soyluyorum..

azönce tvde ard arda geçen haberler....ağabey kardeşini öldürüp sobada yaktı...........33 günlük bebek bıçaklanmış olarak ölü bulundu............elleri arkadan bağlı kadın esedi lağımdan cıktı....................içim şiştiiiiiiiiiii..........nereye gidiyoruz..bu nasıl vahşettir..hakıkaten kıyamet cok uzakta olmasa gerek...........

Umutcum napıyon bakem sende kalmışsın benim gibi bu saatlere kadarEge daha yarım saat önce yattı uyumak bilmedi bugun çünkü akşam saat 6dan 8.5 a kadar uyudu.Tabi sonra ne oldu bütün gece bekçilik yaptı bize[/QUOTE]

Kızlar ben bugün meyveli yoğurt verdim ilk defa bilmiyorum bi zararı olurmuki kendim yapmadım dışarıdakilerden yani sevdi ama bu seferde bi zararı olurmu diye endişe ettim ne dersiniz

yarasın kuzuna..ama evde yapsan daha iyi olur sanırım....bi gerçekde varki ne katıyolarsa işte daha severek yıyolar hazırları ...güvendiğin bi markaysa sorun yok sanırım..zaten bikereden bişicik olmaz...ama yınede druna danış bence.

aynen canımbenim ..çok gazı vardı benımkınınde...kaldık babasıyla uyuyamadık henuz ..yatmamız gerek ama ya artık ...valla çook yorgunum çooook....

slm iyi geceeler arkadaşla uzun süredir giremiyordumm .. umarım herkes ve bebişlerde iyidir.. bizi sorarsanız iyiz şükür
sizinle konşmayı özlemişimm tabii ki sizleride..
biliyorum su anda kimse yokturr herkess yatıyordur.. bende şimdi aldım pc elime eşimden anca sıra geldi..
neyse artık yARIN GÖRÜŞÜRÜZZ
HERKESE İYİ GECELER TATLI RUYALAR.

Günaydınlar a.s.

esasında hangi yönden yola çıkarsak çıkalım, aynı noktaya varıyoruz demek ki ... ne güzel yerimseniben
Gelin birlik olalım...yunus emre....
çok güzel demiş mevlana. ;ne olursan ol yine de gel...
benim babam da ilahiyatçıydı..Allah rahmet eylesin...aynı zamanda da hafızdı..o yüzden hemen atlamışım galiba :roflol:
ama mesela benim öz dayım da , 80 li yılların başında, dev sol minitglerinin ön sıralarında pankart taşırken fotoğrafları olan bi adam yani kaydirigubbakcemile3 o zamanın koyu komünistlerinden... ama çok çok da iyi anlaşırız.. birbirimizi olduğumuz gibi kabul ederiz... teyze kızım misal, burda çoğu açık arkadaşımızın belki giymeye cesaret edemeyeceği minileri giyer yan yana dolaşırız..çünkü onun tercihi o, benimki bu... ne mutlu kardeşçe yaşayabilene :teytey:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…