- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #16.781
arzucum naber nasılsın*?
Gunaydın...
Burada hava aksam olmus gıbı karanlık ve yagmurlu...
Az önce doktordan geldık... boyumuz kılomuz saglıgımız cok ıyı masallahhh..
Meyve püreleri ve yoğurda baslayabılcegımı soyledı doktorumuz.. yıne pastorize yogurttan kendın mayalarsın dedı.. meyvelı vs ... Rota asımızı olduk.. agrı ates yapmazmıs Allahtan.. bızım boyle.. :)
Hepiniz de ıyısınızdır umarım arkadaslar..
Gunaydın...
Burada hava aksam olmus gıbı karanlık ve yagmurlu...
Az önce doktordan geldık... boyumuz kılomuz saglıgımız cok ıyı masallahhh..
Meyve püreleri ve yoğurda baslayabılcegımı soyledı doktorumuz.. yıne pastorize yogurttan kendın mayalarsın dedı.. meyvelı vs ... 2 nısanda bır lıste cıkarıp verıcek ek gıda ıcın..
Rota asımızı olduk.. agrı ates yapmazmıs Allahtan.. bızım boyle.. :)
Hepiniz de ıyısınızdır umarım arkadaslar..
maşaAllah Emre' ye
mamalara da başlıyo demek abi olmuş artık cokacimcoook ayyyyyy yerim onun tombiş yanaklarını... rota hiç yan etki yapmamıştı bizde de.. geçmiş olsun a.s.
geçmiş olsun aşımızı olmuşuz kaydirigubbakcemile2
Tesekkur ederız teyzesiii :)
Vallahı buyuyoruz da haberımız yook.. kaydirigubbakcemile3
Doktor onden yogurt ve meyve püreleri ile basla dedı 2 nısanda ek gıdaya lısteyle gecerız dedı..
Aslında ılk meyve sularıyla basla sadece dedı ama ben zaten vermıstım meyve sularını dedım.. kaydirigubbakcemile3
sen yoğurt yapıyormuydun canım ?
eksik olmayın duygucum,gözdecim,edacım..ben konuları kapattım..kuzumu yatırdım..ama bikaç noktayı açıklamak istiyorum..GÜLSÜMCÜM ben sana dangalak diyebilirmiyim..böyle bi hadsizliği katha yapmam..ki kaldıki ben seni kesinlikle ima etmedim..NAİMECİM eşin zeki derken ki bu yalnış anlaşılmış olabilir sanıyorum,verdiği cevaplar-duymak istediğini söylemedim dimi-gibi ..bunlar altta kalan birinin lafları gibi gelmedi...ama bende canı gönülden inanıyorum eşinin luzumsuz yere suçlandıgına..aytenın dediği gibi tavuk poposunu görmüş misali..bazen benımde paranoyalarım oluyo..şuanki ruhhalımız buna musait........MERVE seni minnoşanne seniii..az lafebesi deilsin sende,benden aşşa kalır yanın hiç yok..tvdeki bikaç sapık hacı hoca hacılara hocalara kir atamazmış...benim eşimde hoca mervecim...ilahıyat mezunu...ama nekadar uçlarda muhafazakar çizgide olan kimseler varsa büyük çogunluğunda akla hayale gelmicek tuhaflıklar!! oldugu bilinen bir gerçek......dindarlık ve dincilik nekadar farklıysa bunun gibi bir durum işte.....ama tabiki dinini inandıgı şeklıyle samımıyetle,belırlı bır zümrenın ifadesi olmak için yada belli çıkarlar ugruna yaşamıyan insanları bunlar karalayamazlar..güneş balçıkla sıvanmazki...annem eyupsultanlıdır..oranın hacısı hocası boldur..her gittiğimizde bizi eski ahpaplar ağırlarlar..bi keresınde ramazandı ve ben oruclu deildim tutamıyorum çoguzaman,ve açık buludgum tek tost yapan yerde utana sıkıla tostumu yerken bembeyaz uzun sakallı cübbeli bi amca gelıp bana çay istermisin kızım yandakı kahveden senın için alıp geleyımmi dedi.....ben bole yüzü gibi aydınlık hocaların ayaklarının turabı olurum...kim canı gönülden hakkı anıyosa, onun için,ona giden yolunda inandıkları için yaşıyosa ondanda allah razı olsun..yani gelin canlar bir olalım..gerisini boşverelim..........gene döktürdüm yav :)siz verin gazı verin..yakında meydanlara cıkmazsam ıyıdır kırmızı hunimi takıp:)
yapmadım hiç, ama süt parmağın sıcaklığına dayanabilecek ısıya gelince mayanı katıp karıştırıyorsun sonra da 4-5 saat bekliyor, yoğurdun hazır cokacimcoook afiyet olsun...
meyveli olsun istersen dipten meyve püresi üzerine yoğurdu mayalayabilirsin.. ben bunu da denemedim ama kaydirigubbakcemile3 güzel oluyormuş..doğal meyveli yoğurt..
Tamam canım deneyecegım bakalım olur ınsallah tesekkurler..
arzucum yeni evin hayırlı,bereketli olur inşallah..kolaylıkla taşınır,çarçabuk yerleşirsin umarım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?