- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #16.801
Canım benim ne güzelde düşünüyorsun valla sabah sabah içim açıldı keşke herkes senin gibi olabilse:Saruboceq:Günaydınlar a.s.
esasında hangi yönden yola çıkarsak çıkalım, aynı noktaya varıyoruz demek ki ... ne güzel yerimseniben
Gelin birlik olalım...yunus emre....
çok güzel demiş mevlana. ;ne olursan ol yine de gel...
benim babam da ilahiyatçıydı..Allah rahmet eylesin...aynı zamanda da hafızdı..o yüzden hemen atlamışım galiba :roflol:
ama mesela benim öz dayım da , 80 li yılların başında, dev sol minitglerinin ön sıralarında pankart taşırken fotoğrafları olan bi adam yani kaydirigubbakcemile3 o zamanın koyu komünistlerinden... ama çok çok da iyi anlaşırız.. birbirimizi olduğumuz gibi kabul ederiz... teyze kızım misal, burda çoğu açık arkadaşımızın belki giymeye cesaret edemeyeceği minileri giyer yan yana dolaşırız..çünkü onun tercihi o, benimki bu... ne mutlu kardeşçe yaşayabilene :teytey:
Gunaydın...
Burada hava aksam olmus gıbı karanlık ve yagmurlu...
Az önce doktordan geldık... boyumuz kılomuz saglıgımız cok ıyı masallahhh..
Meyve püreleri ve yoğurda baslayabılcegımı soyledı doktorumuz.. yıne pastorize yogurttan kendın mayalarsın dedı.. meyvelı vs ... 2 nısanda bır lıste cıkarıp verıcek ek gıda ıcın..
Rota asımızı olduk.. agrı ates yapmazmıs Allahtan.. bızım boyle.. :)
Hepiniz de ıyısınızdır umarım arkadaslar..
alalhım sen büyüksün sen kadirsin önce akıl sağlığı ver sonra vücut sağlığı inanın haberi okuyunca öğle içim acıdıkı bunu ne aanlatabilrim nede kelimelere dökebilrim, kadın 33 günlük bebeğini, şehit ediyorum diye öldürmüş sonra eşini uyandırmış, bişey söyliycem ama kızmayacaksın demiş eşide kızmıycam demiş git odaya demiş eşi bebeğinin ölü bedenini bulmuş ben çok üzüldüm çokkkkkk kızlar allaahhhh ömür boyunca bizlere bbebeğimizi koruma gücü versin sağlık versini , dünya derdine öyle çok kaptırıyoruzki kendimizi sanki tek dertli bizlermişiz gibi bir lokma ekmek bir lokma mutluluk nerde olsa bululunur.
alalhım sen büyüksün sen kadirsin önce akıl sağlığı ver sonra vücut sağlığı inanın haberi okuyunca öğle içim acıdıkı bunu ne aanlatabilrim nede kelimelere dökebilrim, kadın 33 günlük bebeğini, şehit ediyorum diye öldürmüş sonra eşini uyandırmış, bişey söyliycem ama kızmayacaksın demiş eşide kızmıycam demiş git odaya demiş eşi bebeğinin ölü bedenini bulmuş ben çok üzüldüm çokkkkkk kızlar allaahhhh ömür boyunca bizlere bbebeğimizi koruma gücü versin sağlık versini , dünya derdine öyle çok kaptırıyoruzki kendimizi sanki tek dertli bizlermişiz gibi bir lokma ekmek bir lokma mutluluk nerde olsa bululunur.
GÜNAYDINN ARKADAŞLARR NASILSINIZZ..
artık bizim evdede nett varr arada ugrarımm kızımı uyuttum evi toparlamam gerek akşam yemeğini falan yapıp öyle geleyim diyomm ayy özledimm sizlerii yaaaa
hepinizi kocaman öptümmmm
Tesekkur ederız canım.. bızımkı 5 ay 15 gunluk bıraz gec kaldık kontrolune..umutçum gene dökürmüşsün ağzına sağlık...betülcüm aslana geçmiş olsun ve de maşallah 6 ay aşısımı oldu şimdi bizim bu ay beşinci ay aşımız yok yani öyle değil mi?
tesekkur ederız canım Şenizdoktor yapmayacagını soyledı bakalım..Canım benim ne güzelde düşünüyorsun valla sabah sabah içim açıldı keşke herkes senin gibi olabilse:Saruboceq:
Maşallah aslana annesi ayrıcada geçmiş olsun inş.ateş falan yapmaz,bende 15 gündür veriyorum valla alışıyo yavaş yavaş aradada emziriyorum işte ama dün hazır meyveli yoğurt vermiştim bu seferde içime sinmedi açıkçası en iyisi kendim mayalayayım artık
Bu arada betül rejim nasıl gidiyo dün sarımsak çayını duydum angelina jolie 3 haftada 11 kilo vermiş bu çay sayesinde istersen tarifini yazayım a.s.
Bu arada herkese güzel bi gün dilerim buradada hava kapalı ah bian önce gelse bahar:1hug:
Tesekkur ederız canım.. a.s.herkese tünaydııınnnnlaarr!!
betül aslan kuzucuğa gecmiş olsun annesi...
Gunaydın...
Burada hava aksam olmus gıbı karanlık ve yagmurlu...
Az önce doktordan geldık... boyumuz kılomuz saglıgımız cok ıyı masallahhh..
Meyve püreleri ve yoğurda baslayabılcegımı soyledı doktorumuz.. yıne pastorize yogurttan kendın mayalarsın dedı.. meyvelı vs ... 2 nısanda bır lıste cıkarıp verıcek ek gıda ıcın..
Rota asımızı olduk.. agrı ates yapmazmıs Allahtan.. bızım boyle.. :)
Hepiniz de ıyısınızdır umarım arkadaslar..
artık bizim evdede nett varr arada ugrarımm kızımı uyuttum evi toparlamam gerek akşam yemeğini falan yapıp öyle geleyim diyomm ayy özledimm sizlerii yaaaa
Hoşgeldin ayşe hihoyyyt
.......................
Canım benim ne güzelde düşünüyorsun valla sabah sabah içim açıldı keşke herkes senin gibi olabilse:Saruboceq:
Maşallah aslana annesi ayrıcada geçmiş olsun inş.ateş falan yapmaz,bende 15 gündür veriyorum valla alışıyo yavaş yavaş aradada emziriyorum işte ama dün hazır meyveli yoğurt vermiştim bu seferde içime sinmedi açıkçası en iyisi kendim mayalayayım artık
Bu arada betül rejim nasıl gidiyo dün sarımsak çayını duydum angelina jolie 3 haftada 11 kilo vermiş bu çay sayesinde istersen tarifini yazayım a.s.
Bu arada herkese güzel bi gün dilerim buradada hava kapalı ah bian önce gelse bahar:1hug:
Hoşgeldın canım, çok ara verdın yahuu.. :)
hoşbuldukk canımm nasılsınnnnnn valla iyi gördümm sizlerii..
yatak odasını topladımm şimdi mutfağa geçiyomm bana kolay gelsinnnn
arada bakmaya geleceğimm bu ara kızıma mama sandalyesi aldık..
az sonra eklerimm fotosunu canlarrrr
umarımm beni özlemişsinizz evham yapmamıı falan
aynen uzun bi özlemden sonra aranızdayıımm hemde geceli gündüzlüüü delikafadulden:teytey:
aşınız şifa versin canım, aslan emremize nazar değmesin.
Betülcüm tarifi şöyle küçük bir zencefili soy ve 2 fincan suda kaynat,6 dk.kaynadıktan sonra içine 2 diş ezilmiş sarımsağı 2 çay kaşığı bal ve 2 çay kaşığı limon suyunu ekle ve karıştır,çay ılıyınca iç günde 3 defa yapabilirsin kesinlikle sarımsağın kokusu olmuyormuş zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?