Doğum yapmış olan anneler buraya....

GÜNAYDINN ARKADAŞLARR NASILSINIZZ..
artık bizim evdede nett varr arada ugrarımm kızımı uyuttum evi toparlamam gerek akşam yemeğini falan yapıp öyle geleyim diyomm ayy özledimm sizlerii yaaaa
hepinizi kocaman öptümmmm

Canım benim ne güzelde düşünüyorsun valla sabah sabah içim açıldı keşke herkes senin gibi olabilse:Saruboceq:

Maşallah aslana annesi ayrıcada geçmiş olsun inş.ateş falan yapmaz,bende 15 gündür veriyorum valla alışıyo yavaş yavaş aradada emziriyorum işte ama dün hazır meyveli yoğurt vermiştim bu seferde içime sinmedi açıkçası en iyisi kendim mayalayayım artık
Bu arada betül rejim nasıl gidiyo dün sarımsak çayını duydum angelina jolie 3 haftada 11 kilo vermiş bu çay sayesinde istersen tarifini yazayım a.s.

Bu arada herkese güzel bi gün dilerim buradada hava kapalı ah bian önce gelse bahar:1hug:

umutçum gene dökürmüşsün ağzına sağlık...betülcüm aslana geçmiş olsun ve de maşallah 6 ay aşısımı oldu şimdi bizim bu ay beşinci ay aşımız yok yani öyle değil mi?

Öyle aytencim ya tüylerim diken diken oldu benimde duyunca Allah akıl sağlığımızı bozmasın nedense bu tür haberleri daha çok duyar oldum artık dünya gitgide kötü bi yere dönüşüyo Allah ım evlatlarımızı korusun ve bizlerede onları doğru şekilde yetiştirmek için güç versin:Saruboceq:

evet aytencim bu haberi duyduğumda bende cok üzüldüm insanlık kalmamış yahu!!
nasıl bi vahşet allah ıslah eylesin...nasıl bi psikolojıdr anlam veremiyorum..amin canım amin bizlerse dert yaratıyoruz ufak şeylerden..insan bi lokmaylada mutlu olmasını bilmeli dediğin gibi..:1hug:
ama işte nefis herseyi istiyo..:bbo:yetinmek lazım tabi mutluluk;isteyen herkese gelir..iste yeter ki..herseyle mutlu olursun!!yerimseniben

umutçum gene dökürmüşsün ağzına sağlık...betülcüm aslana geçmiş olsun ve de maşallah 6 ay aşısımı oldu şimdi bizim bu ay beşinci ay aşımız yok yani öyle değil mi?
Tesekkur ederız canım.. bızımkı 5 ay 15 gunluk bıraz gec kaldık kontrolune..
ası olunacagından da haberımız yoktu nasıl olduysa atlamısız sanırım..
doktor rotasının oldugunu soyledı oyle yaptırdık yanı canım..

Bu arada bılgınıze;
Artık muayene oldugumuz hastanelerde de ucretsız asımızı olabılıyormusuz ayrıten saglık ocagına gıtmemıze gerek yokmus.. devlet verıyormus asıları haberınız olsun..

Doktorumuz boyle bılgılendırdı..
tesekkur ederız canım Şenizdoktor yapmayacagını soyledı bakalım..
Bende 3 gundur fılan bebelac ın ırmıklı ballı kahvaltısı ve ılk meyveler mamasından verdım 1 er kere denedım cok sevdı... ama duzenlı vermedım..
sımdı meyve püreleri ve yogurtla baslar onlardan da arada bır verırım.. doktor ek gıda lıstesı verene kadar..
sarımsak cayını hıc duymadım ya.. verırsen cok sevınrım canım bakalım o nasıl bırseymıs kaydirigubbakcemile3
Diyet fena degıl canım şimdilik pek bır kaybımız yok.. cok da duzenlı yaptıgım soylenemez ama yapmaya calısıyorum bakalım...
yurumeye de baslayacagım.. benneyaptımki

herkese tünaydııınnnnlaarr!!

betül aslan kuzucuğa gecmiş olsun annesi...
Tesekkur ederız canım.. a.s.

O haberı 2 gun once ızledım.. ve dayanmayıp aglamıstım annesıne de lanet okudum..
içim nasıl acıdı anlatamam.. helekı haberde o yavruyu gorunce.. çok kötü çoookkk.... Allah boylelerıne evlat nasip etmesın ınsallah !!

Son düzenleme:

aşınız şifa versin canım, aslan emremize nazar değmesin.

mervecim allah babacığının mekanını cennet eylesin.

Hoşgeldin ayşe hihoyyyt

hoşbuldukk canımm nasılsınnnnnn valla iyi gördümm sizlerii..
yatak odasını topladımm şimdi mutfağa geçiyomm bana kolay gelsinnnn
arada bakmaya geleceğimm bu ara kızıma mama sandalyesi aldık..
az sonra eklerimm fotosunu canlarrrr
umarımm beni özlemişsinizz evham yapmamıı falan

Günaydınlarrrr İzmirde bugün bahar havası var bütün camlarımızı açtık havalanıyoruz:teytey:Uykudan yeni kalktım daha inşallah birazdan kahvaltı yapıcaz,herkes öğlen yemeği yiyor biz kahvaltı yapıyoruz:bbo:
.......................

Canım hoşgeldin iklim kuzum napıyor resimlerini gördüm çok güzel maşallah öptüm ikinizide oylarımız sizeŞeniz
Ben gazetede gördüm okumadım bile tüylerim diken diken oldu dediğin gibi Allah akıl sağlığımızı korusun :Saruboceq:
Gülşah canım hoşgeldin umarım iyisindir yakışıklı oğlun nasıl onuda öp benim içina.s.

Bu arada kızlar doktorumuz artık desteklı oturmalara baslayın dedi..
Özellıkle mama sandalyesıne fılan oturması ıyı olurmus gelısımı acısından.. koltukta vs ıse desteklı olarak sımdılık..
Bu sekılde oturması daha cabuk gelısırmıs..

Sağol canım iyiyiz biz sende iyisindir umarım,artık sık sık gel açma arayı kolay gelsinhihoyyyt

Betülcüm tarifi şöyle küçük bir zencefili soy ve 2 fincan suda kaynat,6 dk.kaynadıktan sonra içine 2 diş ezilmiş sarımsağı 2 çay kaşığı bal ve 2 çay kaşığı limon suyunu ekle ve karıştır,çay ılıyınca iç günde 3 defa yapabilirsin kesinlikle sarımsağın kokusu olmuyormuş zaten

Bıraz ayrıntılı bır tarıfmıs tatlım tam bana gore usenmelık.. kaydirigubbakcemile3
Ama faydası vardır muhakkak.. gunde 3 sefer tazemı yapılacak acaba.. CADIARZU
Bakayım arastırayım madem.. sen uyguluyormusun pekı canım ?

herkese günaydın

betül geçmiş olsun canım

ayşe hoşgeldin bu arada senin yumurcakda çok şeker olmuş Allah bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…