Doğum yapmış olan anneler buraya....

EMEL

canım öncelikle yazdıklarını akşam okuyabildim 3 - 4 gündür girememiştrim hafta sonu evde değildik. tel. aradım ulaşamadım
çok üzüldüm ne kadar seni teselli eder bilmiyorum ama başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum

bundan 2 sene önce neti yeni bağlattığımız sene eşim sürekli pc başında gece 3 - 4 lere kadar o kadar rahatsız oluyordum ki bizimki tabi yeni bişeyler keşfetmenin heycanıyla gayet rahat bunun nikini ögrenerek girdiği sitede sohbette kendisine başka bir nikle katıldım tabi o zaman ben iş yerinden yapıyorum konuşmamı çalışan bekar bi bayanım diye tanıtıyorum kendimi ve sonrasında bu nike uygun bir msn adresi alarak sohbeti devam ettirdim. benimki de kendini bekar kız kardeşiyle yaşayan bir subay olarak tanıtıyor neyse böyle benle 2 hafta konuştu düşünsene çıldırdım ama sonuna kadar götürmeyede niyetliydim ve boşanacaktım...

iki hafta sonunda kız kardeşinin düğünü için1 hafta öncesinden tokata gitti ben izin alamadığım için hafta sonu düğüne katılcaktım tokattan cafelerden yada ordaki esnaf olan çoçukluk arkadaşının işyerinden başkası sandığı aslında benim olduğum bayanla konuşmaya devam eder ve bulaşmak istediğini ciddi düşündüğünü tanışmak istediğini söyler ve buda bardağı taşıran son damladır buluşma anına kadar sabredemedim bana söylenen güzel sözcüklerin çok kısa süredede tanıdığı birine bu kadar kolay söylemesi ve sevdiğiyle yıllarca çıkıp sonucunu zorda olsa evlilikle bağlayan biri için bukadar kolayca birine umut vermesi beni çok sinirlendirdi konuşma anında internetten indirdiğim güzel hatunun yerine kendi fotoğrafımı yerleştirerek eşimin hayaline son verdim onun yüzünü görmekisterdim tabi bu anında kıvırmaya başladı ama yemezler tabi kaç hafta konuştu neler anlattı ne sözler söylediği ee tabi düğünde kimsenin tadını kaçırmamak için boşanma işini düğünden sonrasına erteledik. Tabi gördüğün üzere boşanmadık ama adliyenin önünden döndük ne sözler verdi eşim ki tuttuda sonuçda yaptığı hatanın bedelini çok ağır olmasada ödedi ödüyorda en başta ona asla güvenmiycem bunu biliyor bende pc ye ara sıra casus programı yerleştiririm telefonunu arada bir kontrol ederim gittiği yerlere mutlak söyler bilirim.onu gerçekten çok seviyorum ki yinede affedebildim...

şimdi seni anladığımı hissedebilirsin canım...

canının nasıl yandığını kalbinin nasıl acıdığını hissedebiliyorum ama biraz zamana bırak ve kendini yorma

KÜÇÜK MERTİN İÇİN GÜÇLÜ OLMALISIN ÖPÜYORUM CANIM

Sağolun arkadaşlar hepiniz... hepimizin ölmüşlerinin mekanı cennet olsun inşAllah....

Ayşem hoşgeldin canım Şeniz çok özlettin kendini...
internet bağlantınız hayırlı olsun :teytey:
Cemre ye maşaAllah esmer bomba olacak annesi :CüvCüv:
mama sandalyesini koy da göreyim ben de almadım daha...

BETÜLCÜM bende özenip bir dunya hazır mama almıştım..ne irmikliler ne kavonozlar..işte maalesef baştan bırdende yüklenınce başıma bu durum geldi...bunlar kuzular sevsın dıye okadar fazla içerikliki..heleki irmikli ballı dıyosun..bende demiştim bebeilere bu ayda dokunuyosa neden bukadar guvenılır fırmalar yapsınve şu aydakı bebek yıyebılır desın..milupayı aradımm e her bebegın bunyesı farklı..biz mumkun mertebe alerjen ayıklıyoruz falan ama napalaım gıbisinden açıkladılar..yanı ustunde 5aylıklar yıyebılır desede bal ozellıkle cok rısklıymış..tabı her bebek farklı ben okadarını bılmem..ama eger ımkanın varsa bu gıbı hazır mamaları aslana vermeden once doktoruna bı telefon acıp danışsan enazından yarın oburgun bı huzursuzlugu oldugunda daha az telaşlanırsın...

ayşe hoşgeldin..güleç yavruna maşallah suphanallah...mevla hepsini hep boyle güldürsün..dünyanın en güzel görüntüsü ne deseler bir bebeğin gülüşü derim.......

sagokk canımm tamam koyayımm bakalımm

Kahvaltımızı yaptık,zaten akşam oldu:)Ayşecim hoşgeldin internetinizi hayırlı olsun:)Mervecim Allah nur içinde yatırsın babacığını mekanı cennet olsun...
Umutcum özeline bır bakarmısın canımcım..Ama sadece sen bak tamammı:)))))))))).

ben de baktım, itiraf ediyorum :roflol:
ne kadar meraklıymışım yaw kaydirigubbakcemile3

Amin canım cümlemizin ölmüşleri inşAllah.....

günaydın kızlar
ayşecim hoşgeldin betülcüm geçmiş olsun aslancığa
herkese mutlu bir gün dilerim hava çok kapalı ya dün sabah ne kadar güzeldi sanki yazdan kalma bir gün gibi

ilk meyveler maması degıl de bu irmikli ballı yı alırken tereddut ettım gercekten..
Ama gorumcem yanımdaydı onu alırken ve ben ondan hep yedırdım bırsey olmaz dedı, ona ıstınaden aldım bende..
bır kere verdım aradan 2 gun gectı.. hanı ard arda vermedım dokunuyorsa rahatsızlanmasın dıye ama bır sorun cıkmadı..
mesela bugun yıne bır kere vereyım yıne 2 gun bekleyeyım dıyorum.. alerjısı olsa en azından hangısınden oldgunu anlarım karıstırıp vermezsem..
sende aklımdaydın alırken ama bakalım ılk meyvelerden bır sorun cıkmadı baldanda. tabı sımdılık...

kızlar itiraf ediyorum kayınvalidem varya tunahana herşeyi yediriyor bazen deli oluyorum yedirme diyorum ama bazen de ii oluyor herşeyi tadıyor diye düşünüyorum...mesela karadenizin meşhur lahana yemeğinin suyu,turşu suyu,çorba suyu,etli patates yemeğinin patetesini suyuyla püre edip veriyor...valla ne bilim çok şükür maşallah şimdiye kadar hiçbişi dokunmadı ya belkide ben çalışıyorum Allah bana yardım ediyor diye düşünüyorum yani çünkü ben evde olsam bebeğime ben baksam asla böle şeyleri yedirmem ne bileyim...her bebek de farklı bünye taşıyor emsela o da var...sağlıklı olsunlar da en önemlisi hepimizin bebğini korusun Rabbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…