- 22 Ocak 2008
- 932
- 15
- 623
- 45
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #16.821
herkese günaydın
betül geçmiş olsun canım
ayşe hoşgeldin bu arada senin yumurcakda çok şeker olmuş Allah bağışlasın
hoş geldin sefalar getirdiin cicim..hihoyyytkolay gelsin sana:1hug:
Sağolun arkadaşlar hepiniz... hepimizin ölmüşlerinin mekanı cennet olsun inşAllah....
Ayşem hoşgeldin canım Şeniz çok özlettin kendini...
internet bağlantınız hayırlı olsun :teytey:
Cemre ye maşaAllahesmer bomba olacak annesi :CüvCüv:
mama sandalyesini koy da göreyim ben de almadım daha...
ayşe hoşgeldin..güleç yavruna maşallah suphanallah...mevla hepsini hep boyle güldürsün..dünyanın en güzel görüntüsü ne deseler bir bebeğin gülüşü derim.......
Kahvaltımızı yaptık,zaten akşam oldu:)Ayşecim hoşgeldin internetinizi hayırlı olsun:)Mervecim Allah nur içinde yatırsın babacığını mekanı cennet olsun...
Umutcum özeline bır bakarmısın canımcım..Ama sadece sen bak tamammı:)))))))))).
günaydın kızlar
ayşecim hoşgeldin betülcüm geçmiş olsun aslancığa
herkese mutlu bir gün dilerim hava çok kapalı ya dün sabah ne kadar güzeldi sanki yazdan kalma bir gün gibi
BETÜLCÜM bende özenip bir dunya hazır mama almıştım..ne irmikliler ne kavonozlar..işte maalesef baştan bırdende yüklenınce başıma bu durum geldi...bunlar kuzular sevsın dıye okadar fazla içerikliki..heleki irmikli ballı dıyosun..bende demiştim bebeilere bu ayda dokunuyosa neden bukadar guvenılır fırmalar yapsınve şu aydakı bebek yıyebılır desın..milupayı aradımm e her bebegın bunyesı farklı..biz mumkun mertebe alerjen ayıklıyoruz falan ama napalaım gıbisinden açıkladılar..yanı ustunde 5aylıklar yıyebılır desede bal ozellıkle cok rısklıymış..tabı her bebek farklı ben okadarını bılmem..ama eger ımkanın varsa bu gıbı hazır mamaları aslana vermeden once doktoruna bı telefon acıp danışsan enazından yarın oburgun bı huzursuzlugu oldugunda daha az telaşlanırsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?