Doğum yapmış olan anneler buraya....

teşekkür ederim ilgine... demek bir sen buna benzer bişiler yaşadın...
Allah kolaylık versin gerçekten zormuş...

ya aslına bakarsan babaanne gelmek taraftarı değil... anneanne de herşeyi ben mi yapıcam diyor... tam tersi yani... annenanne haklı olsa da arkadaşıma çok yansıtıyor... babaanneyle konuşamam samimi değilim ... anneanneyle konuşmayı denedim ama yok işe yaramıyor...
ben arkadaşımla iletişime geçmek istiyorum ... yani onu mutlu etmek istiyorum... biraz olsun kafasını dağıtmak istiyorum ama ... off bilmiyorum :sm_confused:

Küçük böcük bence arkadaşının yapacağı en mantıklı şey her iki anneyide gönderip eşiyle ve çocuğuyla başbaşa kalmak olur. artık toparlamıştır kendini bebeğiyle ilgilenebilir diye düşünüyorum eşide yardımcı olur kafası rahat eder bence...

teşekkür ederim ... peki hani derler ya lohusa kadın yalnız bırakılmaz diye ...
daha 1 haftalık bebek ... var mı öle bişey ?

kızlaaar onur 7 aylık oldu hihoyyyt
7 aylık onur ve yarın 6 ayını dolduracak olan ipoş köftesinin resmi

Son düzenleme:
Fatmacım 41 kere maşallah Onurada ıpek köftesinedeNice 7 yıllar 7 0 yıllar sağlıkla huzurlu mutlulukla olsun canım:1hug:Bak söyleyin şimdi onlara gelirsem oraya hımm ısırırım ikisinide görürler günlerini:))

maşallah ipek köftesi ve onura 41 kere
allah bütün yavrularımıza sağlıklı uzun ömürler nasip etsin
zaman ne kadarda çabuk geçiyor bazen ilk doğduğu günlerini çok özlüyorum kızımın
fatma ben kaçırdım hrealde serapla akrabalığınız falan mı var :asigim:

Vayyy teyzesiii iki datlulugu yanyana getırmısınız... Masallahhh ıkısıne de yerık bız onlarıı... Şeniz
Onur beyın her zaman kı saskın bakısları ve ipoş köftesinin bir şey anlatır gıbı tavırları cok tatlı olmus yaa.. kaydirigubbakcemile3

Bu arada ıkı tontişin de yeni aylarını kutlarım Allah guzel yaslar gostersın daha nıce ınsallahh..

Kızlar bızımkı ısmını cok sevıyor galıba ya da tanıyor.. ''Aslaan'' diyince gulmeye baslıyor.. kaydirigubbakcemile3
Baska bırsey soyleyınce o tepkiyi vermıyor.. :)

valla ben tunahan diyorum şöle bi bakıp hemen çeviriyor kafasını ama babannesi felan dediğinde nasıl bakıyo nasıl gülüyooo ooffff kıskanıyom valla yaa

selam kızlar.nasılsınız?fatma,serap,duygu,hicran,ayşe kırkbinkere maşallah yavrularınıza çok büyümüşler ve çooook tatlı olmuş bunlar ya.melek bunların hepside.bende koyayım bari kızımın son halini.allah hepimizin bebeklerini korusun yüzlerini hep güldürsün.
[img=http://img21.imageshack.us/img21/5946/94940236.jpg]

Çok teşekkür ederiz canım.Senin prensesinede maşallah allah nazardan saklasın çok tatlı yaa.Öp benim için:)

herkese mutlu günleerrrrhihoyyyt bebişler cokk şekerler...masallah onura ipeğe ve eylül kızımıza
özlemcim bayadr koymamıştın resim nasılda büyümüş minik kuş...esmer güzeli...:1hug:

selam kızlar dün gece yine 4 te yattık kız uyumadı gene 2:30 da yattı bu akşamda noluyor bu kıza anlamadım düzenimiz bozuldu gene 3 gündür offf offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…