- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #17.021
üfff çok sıkıcı bir durum
anneler arasında bu durum genelde oluyor. annenin en çok dinleneceği huzur istediği yardım istediği zamanda maşallah büyükler herşeyi mahvediveriyorlar. şimdi biri der yıkayalım diğeri der daha yıkanmaz, biri der emzir diğeri der doymuyo mama verelim bir sürü sürtüşme.
bence huzur vermeyeceklerse birbirlerine tahammülleri yoksa 2 anneden biri gitsin diycem ama hemen niye ben gidiyim derler.
bence sen hepsiyle konuş annenin en hassas dönemi olduğunu anlat da biraz huzur versinler kıza canım.
Küçük böcük bence arkadaşının yapacağı en mantıklı şey her iki anneyide gönderip eşiyle ve çocuğuyla başbaşa kalmak olur. artık toparlamıştır kendini bebeğiyle ilgilenebilir diye düşünüyorum eşide yardımcı olur kafası rahat eder bence...
teşekkür ederim ... peki hani derler ya lohusa kadın yalnız bırakılmaz diye ...
daha 1 haftalık bebek ... var mı öle bişey ?[/QUOTE
canım evet yanlız bırakılmaz derler ama yanlız kalıp bebeğini büyüten çok kişide var hiçbirşey olmuyor.
kızlaaar onur 7 aylık olduhihoyyyt
7 aylık onur ve yarın 6 ayını dolduracak olan ipoş köftesinin resmi
kızlaaar onur 7 aylık olduhihoyyyt
7 aylık onur ve yarın 6 ayını dolduracak olan ipoş köftesinin resmi
selam kızlar.nasılsınız?fatma,serap,duygu,hicran,ayşe kırkbinkere maşallah yavrularınızaçok büyümüşler ve çooook tatlı olmuş bunlar ya.melek bunların hepside.bende koyayım bari kızımın son halini.allah hepimizin bebeklerini korusun yüzlerini hep güldürsün.
][/url]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?