Doğum yapmış olan anneler buraya....

aynen bacım aynen benimkide hala 4 aylık hamiş gibi nerdeysee eşim ve kızım dalga geçiyor benle diğer bebeği içerde unuttular galiba diyeee:roflol:

yaa bendede aynı sorun varr hatta alış veriş mağazalarına gidince beni hamile sanıyorlaryön gösteriyorlarr (
sarımsak çayını deneyeceği bakalım umarımişe yarar

ahhh ahh benim midede sorun var herşeyide içemiyorum heleki süt olsun diye içtiğim ıvır zıvırlar iyice mahvetti midemii yaa ben yeşil çay içmeye devam ediyom azda spor yapmaya gayret ediyorum ama kilo veremedim hiç hala 81 kg yim bu sabah tartıldım gene bu arada adet oldum dün belki adet şişkinliğide vardır su atıyorsun vücuttan bakalım adet sonu gene tartılcam belki 500 gr farkederrrkaydirigubbakcemile3

iyiyim şekerim çookk hafifim oohhkaydirigubbakcemile2hihoyyyt sen nasılsın?
hee canımm gidiomuş kaydirigubbakcemile3ye sen 2,5 dilim ekmeklerii gidicekmiş pehhh gitmezz...:jeyyar::jeyyar:

Çok üzgünüm çoook
Aytenle ıddıa ya gırdık.. veremeyen verene badı alacak.. soyle en kalıtelısınden..
Delirtmeyın uleeennnnn.... delikafaduldendelikafadulden vereceemm bak verıpte resmını koyacam hııhhhh... Çok üzgünüm çoook

Eyiyim bende biraz agırım nasıl olayım..
:roflol:

Son düzenleme:
Aman yaz gelmeden şu iğrenç göbek düzelsin başka birşey istemem ben:a015:Göbek için özel formül bilen varmı??

herkese mutlu günleerrrrhihoyyyt bebişler cokk şekerler...masallah onura ipeğe ve eylül kızımıza
özlemcim bayadr koymamıştın resim nasılda büyümüş minik kuş...esmer güzeli...:1hug:
selam adaşım nasılsııın:roflol:evet büyüdü ya.teşekkür ederm.anasına çekmiş aynı minik kuşlukta.(bu arada 85 kiloluk bi minik kuşum ben.)
fatma,betül,duygu sizede teşekkür ederim canlarım benim.Şeniz

ay canım yaa cok guldum...
ucabılıyormusun pekı mınık kus nasıl yapıyorsun.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

herkese güzel günler

herkes iyi sanırım resimlerin maşallahı var nazar değmesin minnoşlara

fatma demek ablanserap hımm şaşırdım açıkcası vede mutlu oldum ne güzel abla kardeş aynı yerde :lepi:

hicran acaba senin kuzu dişmi çıkartçak huysuzluğu ondan olabilirmi? CADIARZU

ben mekik çekmeye başlamıştım spor aletinde dikişlerim ağrımaya başlamıştı sorayım dedim dr oda kızdı sezeryanlısın birde yapıştırma dikişler en az 1 yıla yakın ağır kaldırmamamı hele mekik gibi ağır spor yapmamaı söyledi bol bol yürüyüş yapcakmışım nasıl olcaksa bu sıpacıkla ama sizler sayesinde azimliyim zayıflıycamkaydirigubbakcemile2

ya valla bende çok dertliyim bu göbekten.millet daha doğurmadınmı sen diye dalga geçiyo benimle.sadece göbeğim erise rahat bi 6-7 kilo gitmiş olacak benden.fazlalığın çoğunluğu orda.napsak giderki bu göbekler.ya hep böyle kalırsa ya.
güldenm teşekkür ederim canıma.s.

Göbek için sanırım tek formül mekik vs egzersiz.. yenılen yada ıcılen bırseyle gobegın gıdecegını sanmııyorum :1no2:
Spor sart sanırım.. hihoyyyt

Evet ya haklısın işkembe gibi nefret ediyorum ya yazın nasıl bikini giycez bilmiyorum.Günde 500 tane çeksem belki toplarrbenneyaptımkieee alırsan 25 26 kılo ne beklıyonkı göbekten demi:çok üzgünüm:

arkadaşlar sezeryanlılar için söylediğimi yenileyim dikkate alın lütfen dr tavsiyesidir
mekik çekmeye başlamıştım spor aletinde dikişlerim ağrımaya başlamıştı sorayım dedim dr oda kızdı sezeryanlısın birde yapıştırma dikişler en az 1 yıla yakın ağır kaldırmamamı hele mekik gibi ağır spor yapmamaı söyledi

bol bol yürüyüş şart

iddayamııı:roflol: iyii gaza getirir sizi...sizi gidi ton tonlar sizi...kaydirigubbakcemile3
,hadi bakalım kim kapacak kaliteli badiyi:roflol:naniknanik

oy maşallah ne tatlı durmuş öleee kız bu resim olayını sen yaptın kesin becerikli şeyyy bende böyle çalışmalar yapıyom kendi kendimeee kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 verecekmiş kilo, allah aşkına hangi diyette var 2,5 dilim ekmek allah bilir ekmekler ne kalınlıkta kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…