- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #17.041
kızlar bu sezeryan sonrası kalan bir şişikinlik varyaaaa o nasıl gidecek göbeklerimiz düz olmayacakmış sanki ufak bir top yutmuşum gibi yaaa, sizlerde durumlar nasıl bendemi bir tuhaflık var. sizlerde durumlar nasıl yaaa
yaa bendede aynı sorun varr hatta alış veriş mağazalarına gidince beni hamile sanıyorlaryön gösteriyorlarr(
sarımsak çayını deneyeceği bakalım umarımişe yarar
kızlaaar onur 7 aylık olduhihoyyyt
7 aylık onur ve yarın 6 ayını dolduracak olan ipoş köftesinin resmi
[/IMG][/URL]
Saliha nasılsın hayatım kılolar gıdıyor haberın ola.. kaydirigubbakcemile3
iyiyim şekerim çookk hafifim oohhkaydirigubbakcemile2hihoyyyt sen nasılsın?
hee canımm gidiomuş kaydirigubbakcemile3ye sen 2,5 dilim ekmeklerii gidicekmiş pehhh gitmezz...:jeyyar::jeyyar:
selam adaşım nasılsııın:roflol:evet büyüdü ya.teşekkür ederm.anasına çekmiş aynı minik kuşlukta.(bu arada 85 kiloluk bi minik kuşum ben.)herkese mutlu günleerrrrhihoyyyt bebişler cokk şekerler...masallah onura ipeğe ve eylül kızımıza
özlemcim bayadr koymamıştın resim nasılda büyümüş minik kuş...esmer güzeli...:1hug:
selam adaşım nasılsııın:roflol:evet büyüdü ya.teşekkür ederm.anasına çekmiş aynı minik kuşlukta.(bu arada 85 kiloluk bi minik kuşum ben.)
fatma,betül,duygu sizede teşekkür ederim canlarım benim.Şeniz
Aman yaz gelmeden şu iğrenç göbek düzelsin başka birşey istemem ben:a015:Göbek için özel formül bilen varmı??
Göbek için sanırım tek formül mekik vs egzersiz.. yenılen yada ıcılen bırseyle gobegın gıdecegını sanmııyorum :1no2:
Spor sart sanırım.. hihoyyyt
ay canım yaa cok guldum...
ucabılıyormusun pekı mınık kus nasıl yapıyorsun.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Çok üzgünüm çoook
Aytenle ıddıa ya gırdık.. veremeyen verene badı alacak.. soyle en kalıtelısınden..
Delirtmeyın uleeennnnn.... delikafaduldendelikafadulden vereceemm bak verıpte resmını koyacam hııhhhh... Çok üzgünüm çoook
Eyiyim bende biraz agırım nasıl olayım..
:roflol:
selam kızlar.nasılsınız?fatma,serap,duygu,hicran,ayşe kırkbinkere maşallah yavrularınızaçok büyümüşler ve çooook tatlı olmuş bunlar ya.melek bunların hepside.bende koyayım bari kızımın son halini.allah hepimizin bebeklerini korusun yüzlerini hep güldürsün.
]
Çok üzgünüm çoook
Aytenle ıddıa ya gırdık.. veremeyen verene badı alacak.. soyle en kalıtelısınden..
Delirtmeyın uleeennnnn.... delikafaduldendelikafadulden vereceemm bak verıpte resmını koyacam hııhhhh... Çok üzgünüm çoook
Eyiyim bende biraz agırım nasıl olayım..
:roflol:
Aman yaz gelmeden şu iğrenç göbek düzelsin başka birşey istemem ben:a015:Göbek için özel formül bilen varmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?