- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #17.061
herkese güzel günler
herkes iyi sanırım resimlerin maşallahı var nazar değmesin minnoşlara
fatma demek ablanserap hımm şaşırdım açıkcası vede mutlu oldum ne güzel abla kardeş aynı yerde :lepi:
hicran acaba senin kuzu dişmi çıkartçak huysuzluğu ondan olabilirmi? CADIARZU
ben mekik çekmeye başlamıştım spor aletinde dikişlerim ağrımaya başlamıştı sorayım dedim dr oda kızdı sezeryanlısın birde yapıştırma dikişler en az 1 yıla yakın ağır kaldırmamamı hele mekik gibi ağır spor yapmamaı söyledi bol bol yürüyüş yapcakmışım nasıl olcaksa bu sıpacıkla ama sizler sayesinde azimliyim zayıflıycamkaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 cokacimcoook
iddayamııı:roflol: iyii gaza getirir sizi...sizi gidi ton tonlar sizi...kaydirigubbakcemile3
,hadi bakalım kim kapacak kaliteli badiyi:roflol:naniknanik
kaydirigubbakcemile3 verecekmiş kilo, allah aşkına hangi diyette var 2,5 dilim ekmek allah bilir ekmekler ne kalınlıkta kaydirigubbakcemile3
duygu öğrenirsen banada haber et en acilinden
Birde yeşil çayı tavsiye ediyorlar hergun 3 fincan...
selam adaşım nasılsııın:roflol:evet büyüdü ya.teşekkür ederm.anasına çekmiş aynı minik kuşlukta.(bu arada 85 kiloluk bi minik kuşum ben.)
fatma,betül,duygu sizede teşekkür ederim canlarım benim.Şeniz
arkadaşlar sezeryanlılar için söylediğimi yenileyim dikkate alın lütfen dr tavsiyesidir
mekik çekmeye başlamıştım spor aletinde dikişlerim ağrımaya başlamıştı sorayım dedim dr oda kızdı sezeryanlısın birde yapıştırma dikişler en az 1 yıla yakın ağır kaldırmamamı hele mekik gibi ağır spor yapmamaı söyledi
bol bol yürüyüş şart
valla olabilir diş etleri iyice şişmiş son seferde kontrolde dr baktı gene çıktı çıkacak dedi ama bilemiyorum durup durup ağlıyor huysuzlanıyor binbir güçlükle uyutuyorum 10-15 dk sonra uyanıyor ağlayarak zor uykuya dalıyor resmen allah yardımcımız olsun bazı çocuklar diş çıkarırken hafif geçer bazıları ağır çıkarır sorunlu olur inşallah hepimizinkisi hafif geçer :Saruboceq:
Yok kardeşler akşam 6 dana sonra hiçbirşey yemeyin bak nasıl tığ gibi olunuyor formül bu yani.Sonra gece yatağa yatıyorsun açlıktan gurul gurul miden ötüyor dönüp kocana diyorsunki sabah olsada kahvaltı yapsak:roflol:
Yok kardeşler akşam 6 dana sonra hiçbirşey yemeyin bak nasıl tığ gibi olunuyor formül bu yani.Sonra gece yatağa yatıyorsun açlıktan gurul gurul miden ötüyor dönüp kocana diyorsunki sabah olsada kahvaltı yapsak:roflol:
aman ebru şallıda tam çubuk geçekten o da ne öle canımmmm kadın dediğin şöle biraz bizim gibi etli butlu olur dimiiiihihoyyyt
iyiyik adaşım kaydirigubbakcemile3sen nasılsın nası gidiyo hersey yolundamı?
eylül kızımızın rahatszlığı falan yok demi...:1hug:kıs sendemii ton tonsun seni gidiiii...kaydirigubbakcemile3
dimi ya kadın dediğin lökk lökk olacak .. şöyle bır yurudun mu daglar sallanacak, simitleri olacak kat kat. :roflol: :roflol:aman ebru şallıda tam çubuk geçekten o da ne öle canımmmm kadın dediğin şöle biraz bizim gibi etli butlu olur dimiiiihihoyyyt
ayten kıs sen ne konuşuyon okudum yediklerinin listesini 4 şekerli çay hangi diyette vardır kıs yada tam yağlı peynir bide utanmadan sölüyonnnkaydirigubbakcemile3
amin canım inşallah ağır geçirmez
bizde halen görünen diş yok görünürdede bişey yok :sm_confused:7, ayımıza gidiyoruz ama iyimi kötümü bu bilmiyorum
:roflol::roflol::roflol: allah iyiliğini versinn emiiii:roflol::roflol: ya ben yemek yemiyomda okadar ekmeği kesiyom ama bazen kaçırıyom yemeyincede doymuyommm :roflol: hadi onuda bırakıyorum ama tatlı neolcekkk çikolata krizi geldiğinde 500 gr çikolata yiyom ben bir oturuştaaacokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?