Doğum yapmış olan anneler buraya....

valla olabilir diş etleri iyice şişmiş son seferde kontrolde dr baktı gene çıktı çıkacak dedi ama bilemiyorum durup durup ağlıyor huysuzlanıyor binbir güçlükle uyutuyorum 10-15 dk sonra uyanıyor ağlayarak zor uykuya dalıyor resmen allah yardımcımız olsun bazı çocuklar diş çıkarırken hafif geçer bazıları ağır çıkarır sorunlu olur inşallah hepimizinkisi hafif geçer :Saruboceq:

iddayamııı:roflol: iyii gaza getirir sizi...sizi gidi ton tonlar sizi...kaydirigubbakcemile3
,hadi bakalım kim kapacak kaliteli badiyi:roflol:naniknanik
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 cokacimcoook
kaydirigubbakcemile3 verecekmiş kilo, allah aşkına hangi diyette var 2,5 dilim ekmek allah bilir ekmekler ne kalınlıkta kaydirigubbakcemile3

det bunu 4 sekerlı cay ıcen gunde 10 bardak cayla en az 20 KUP SEKER tuketen bırımı soyliiiiii :mymeka: :lepi:

duygu öğrenirsen banada haber et en acilinden

Kelin ilacı olsa başına sürcek canım yaaa valla şimdi yeşil çaya başlıyorum dün içtim masanın üstüne koydum hergun ıcıcem..Ender saraç,taylan kümeli bangır bangır bağiriyor mutlaka yeşil çay için diye..Ebru Şallı çubuğu günde 3 fincan içiyormuş:mymeka:

ayten kıs sen ne konuşuyon okudum yediklerinin listesini 4 şekerli çay hangi diyette vardır kıs yada tam yağlı peynir bide utanmadan sölüyonnnkaydirigubbakcemile3

Birde yeşil çayı tavsiye ediyorlar hergun 3 fincan...

ben sabah akşam bir fincan içiyom şimdilikk işe yarar inşallah yürüyüşleride düzenli yapabilirsemm süper olacak temmuz ortalarında rizeye gidicem kayınvaldelere torun göstermeye eltilerimin diline düşmek istemiyorum biri zaten gıccık ötesi kesin takılır bana bende altta kalmam malesef dalarım valla sakince gidip gelmek istiyom hem kilo vermek istiyorum hemde rizeye zayıflamış gitmek istiyorum önümde sadece 4 ay kadar bir zaman var 15 kg versem 66 kg olurum oda yeter şimdilik ama inşallah veririmm

Yok kardeşler akşam 6 dana sonra hiçbirşey yemeyin bak nasıl tığ gibi olunuyor formül bu yani.Sonra gece yatağa yatıyorsun açlıktan gurul gurul miden ötüyor dönüp kocana diyorsunki sabah olsada kahvaltı yapsak:roflol:

iyiyik adaşım kaydirigubbakcemile3sen nasılsın nası gidiyo hersey yolundamı?
eylül kızımızın rahatszlığı falan yok demi...:1hug:kıs sendemii ton tonsun seni gidiiii...kaydirigubbakcemile3

aynen bacım bende ağır spor yaptığımda dikişler sancıyor benim dr da yapma demişti ama ben dinlemedim pekk plates yapmaya çalışıyom ama zor geliyor bu şişko vücutla top gibi ordan oraya devriliyom resmennn:roflol:

amin canım inşallah ağır geçirmez
bizde halen görünen diş yok görünürdede bişey yok :sm_confused:7, ayımıza gidiyoruz ama iyimi kötümü bu bilmiyorum

:roflol::roflol::roflol: allah iyiliğini versinn emiiii:roflol::roflol: ya ben yemek yemiyomda okadar ekmeği kesiyom ama bazen kaçırıyom yemeyincede doymuyommm :roflol: hadi onuda bırakıyorum ama tatlı neolcekkk çikolata krizi geldiğinde 500 gr çikolata yiyom ben bir oturuştaaacokacimcoook

iyiyik adaşım kaydirigubbakcemile3sen nasılsın nası gidiyo hersey yolundamı?
eylül kızımızın rahatszlığı falan yok demi...:1hug:kıs sendemii ton tonsun seni gidiiii...kaydirigubbakcemile3

herşey yolunda canım.yok allahıma binlerce kez şükür hiç bişey çıkmadıkaydirigubbakcemile2.anacım ben tonton değilim biraz daha üstü tontontonton umkaydirigubbakcemile3 senin minik kuşta iyi dimi.takvimdeki resminde çok tatlı maşallah.o gözler çok can yakar valla.

ayten kıs sen ne konuşuyon okudum yediklerinin listesini 4 şekerli çay hangi diyette vardır kıs yada tam yağlı peynir bide utanmadan sölüyonnnkaydirigubbakcemile3

kısss ben bu diyetle 1 haftada 1,7 kilo verdim vallaa karbonhidrat yemedinmi bide spor yaptınmı tamam ben yağlı peyniri şekeri süt yapsın diye yiyorum içiyorum, delikafadulden

amin canım inşallah ağır geçirmez
bizde halen görünen diş yok görünürdede bişey yok :sm_confused:7, ayımıza gidiyoruz ama iyimi kötümü bu bilmiyorum

her çocuk farklı çıkarıyor canım bünye genetik meselesi dr bana sormuştu ailede genelde nezaman çıkarıyorlar diye bizde hep 6.ayda çıkarmaya başlıyorlar benim büyük kızda öle çıkardı çok korkmuştum 8.ay falan çıkarır diyorlardı çünkü o zamanlar dr lar bana birgün kıza zorla mama yedirirken çay kaşığıyla anam bir çıss diye ses geldi eyvah dedim zorlarken kızın damağını yardım galiba kemiğe geldi dedim ama beni bir görsenizz anamı aradım hemen ağlıyorum anam gelene kadar kızın ağzını temizledim mamadan ve parmağımı sokup açıp baktım ağzına kan yok yara yok bide ne göremmmm inci gibi bir diş uç vermişşşşşşsırnaşık şey annem geldi bana bir sayıyor benim ödümü patlattın diyeee eee daha 19 dum cahilllik işte
ha bide ben kızım hep sol kolunu kullanıyor diye dr götürmüştüm kızın kolu sakat galiba dr bey ne uzatırsak uzatalım hep sağ kol yerinde duruyor solu kaldırıyor diyeee :roflol: dr bana kızım bu kız solak dedi muayeneden sonraaa

ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mymeka:

bu arada yesılcay hakıkaten cok faydalıymıs.. almıstık greenlıfe ın cok guzel tomurcuk gıbı ama arada bır ıcıyoduk valla alıskanlık edıcem hergun 2 fıncan.. bır öğlen bır aksam bakalım..

:roflol::roflol::roflol: delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüükaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…