- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #17.081
:roflol::roflol::roflol: allah iyiliğini versinn emiiii:roflol::roflol: ya ben yemek yemiyomda okadar ekmeği kesiyom ama bazen kaçırıyom yemeyincede doymuyommm :roflol: hadi onuda bırakıyorum ama tatlı neolcekkk çikolata krizi geldiğinde 500 gr çikolata yiyom ben bir oturuştaaacokacimcoook
ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mymeka:
herşey yolunda canım.yok allahıma binlerce kez şükür hiç bişey çıkmadıkaydirigubbakcemile2.anacım ben tonton değilim biraz daha üstü tontontonton umkaydirigubbakcemile3 senin minik kuşta iyi dimi.takvimdeki resminde çok tatlı maşallah.o gözler çok can yakar valla.
hey masallaahh yuru be dunurum kım tutar senıı... :roflol::roflol:
ya kızlar benım esım bu ara hep gec gelıyor yanı gec dedıgım 7,5 -8 arası.. benneyaptımki
kımı zaman yemek hazır oluyor kımı zaman o gelınce yapıyoruz ama ne olursa olsun 8 den asagı yıyemıyoruz aksam yemegını.. :1no2:
dıyetın en esas kuralı aksam en gec 7 den sonra bırsey yemeyeceksın..
ama ben bunu yapamıyorum ya napsam acaba o gelmeden once mı yesem bırseyler yada oglen ana yemegımı yesemde aksama sadece corba ve salata mı yesem kı.. CADIARZU
he valla kimseler tutmazsa beni sumocu olcam yakındaaa:lepi:
ay hicran ne alemsin heee diş çıkarmış he neyse bize de tecrübe olsun bari anlattıkların
Karsılıklı güreşek mii o iğrenç şeyleri giyip dusunsene yaaaa... :roflol::roflol:
ne alemsin gı cok yaşa emi:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol: allah iyiliğini versinn emiiii:roflol::roflol: ya ben yemek yemiyomda okadar ekmeği kesiyom ama bazen kaçırıyom yemeyincede doymuyommm :roflol: hadi onuda bırakıyorum ama tatlı neolcekkk çikolata krizi geldiğinde 500 gr çikolata yiyom ben bir oturuştaaacokacimcoook
:roflol::roflol::roflol: delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüükaydirigubbakcemile3
Yok kardeşler akşam 6 dana sonra hiçbirşey yemeyin bak nasıl tığ gibi olunuyor formül bu yani.Sonra gece yatağa yatıyorsun açlıktan gurul gurul miden ötüyor dönüp kocana diyorsunki sabah olsada kahvaltı yapsak:roflol:
aynen bacım bende ağır spor yaptığımda dikişler sancıyor benim dr da yapma demişti ama ben dinlemedim pekk plates yapmaya çalışıyom ama zor geliyor bu şişko vücutla top gibi ordan oraya devriliyom resmennn:roflol:
slm herkese
kızlar hipp mamalarından geldi... 300 grlık devam maması, 200 gr lık rezene ve 200 grlık granül çayı.. birde şeftali elma kavanoz maması.. üstelik numune de değil.. hepsinin üzerinde barkodu var... siz de isteyin valla... 1 haftada geldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?