Doğum yapmış olan anneler buraya....

hey masallaahh yuru be dunurum kım tutar senıı... :roflol::roflol:

ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mymeka:

oha valla yaaa kendimi zor tutuyom o nedenle eve misafir çikolatası almamaya çalışıyom ama benim kıza evde çikolata şekerleme dolabımız var oraya stok yapıyom her tür çikolatadan eve gelen çocuklar için vss ama genelde ben kriz anında dalıyom oraya ehh bazen 2 bazen 3-4 yiyom bazende zorluyom kendimi 1 de kalıyom ama yiyom yanii gerçi eskiden hergün mutlaka 1 kare bitter birde kare damak yerdim hergün şimdi yemiyom sadece kriz anında yiyom ama galiba oda herşeyi batırıyorrr

oh şükür canım bende hep merak etmiştim..Şeniz
oyy cok güldümm dahamı tontontonsun allah iyliğini versin...:roflol::roflol:benim minik kuş bugun huysz yaramaz.. uykuu da var ama uyumuyo mızık mızık hep...beni yordu yaww:bbo:
saol canım senin kızda öyle cok tatlı maş.

ya kızlar benım esım bu ara hep gec gelıyor yanı gec dedıgım 7,5 -8 arası.. benneyaptımki
kımı zaman yemek hazır oluyor kımı zaman o gelınce yapıyoruz ama ne olursa olsun 8 den asagı yıyemıyoruz aksam yemegını.. :1no2:
dıyetın en esas kuralı aksam en gec 7 den sonra bırsey yemeyeceksın..
ama ben bunu yapamıyorum ya napsam acaba o gelmeden once mı yesem bırseyler yada oglen ana yemegımı yesemde aksama sadece corba ve salata mı yesem kı.. CADIARZU

Kızlar size bır tavsıye bende oyle oluyor sahsen, turk kahvesı ıstahı kesıyor..
ben öğlenlerı ıcıyorum genelde o gun canım pek bırsey cekmıyor yanı.. bır de bol suu....
Ay hepımız dıyet ustası olduk bır anda ama kilolar Allah vere.. :roflol:

erken ye sen bacımm benimkide öle geliyordu bir dönemler bende o ara diet yapıyorum tabiiikaydirigubbakcemile3 ben önden yiyip eşim gelince masaya beraber oturuyordum ama ben ya form çayı yada yeşil çay içiyordum bazen meyve yiyordum osaatte ama işe yarıyor gerçekten 6-7 den sonra yememek

ay hicran ne alemsin heee diş çıkarmış he neyse bize de tecrübe olsun bari anlattıkların

ooooooo oooo bende daha neler var bacım sorma valla büyük kızımda cahildik biraz aslıda tüm bebek kitapları elimin altında kız uyurken onları okurdum eskiden internet nerdeeeeeeeee bizdeee neysee okur okurr yutardım bilgileri ama okumakla vss olmuyor bazı şeyler günü gelince o stresi heyecanı yaşayınca olaylar karşısında cahil oluveriyorsun işte böleeeekaydirigubbakcemile3

Karsılıklı güreşek mii o iğrenç şeyleri giyip dusunsene yaaaa... :roflol::roflol:

yok anam yok şaka maka vermem lazım hiçbir kıyafetim olmuyor bana birde ev kıyafetten geçilmiyor ben çalışırken hergün tabii farklı kıyafetlerr birde önemli görüşmeler yüzünden takımlar vss hep duruyor dolaplarda hurçlarda vsss giymem lazım onları yeniden yoksa ben yeni kıyafet alayım desemm kıyafetler için yeni bir ev gerek banaakaydirigubbakcemile3 ve bu şişko halimi gerçekten hiç sevmiyorum hamileyken şirin oluyorda şimdi iğrenç görüyorum kendimi aynada özellikle göbek kısmııı ilk kızımda normal doğumdu 1 yıl dolduğunda ben 52 kg ye inmiştim 50 ile hamiş kalıp 65 ile doğuma girmiştim ve göbek %80 gitmişti şimdi 6 ay bitti nerdeyse ama göbeğimin % 60 ı duruyorr

ben kaçtım kızlarr kız uyuyorken ben biraz biberon yıkamam lazım yemek yapmam lazım 15:30 da kız okuldan gelicek yemek yok daha sonra gelirim gene fırsat bulursam kocişte evde iken biraz iş yapayımm

valla bu kilo meselesini çoookk takıyorum çookkk yine efkerlandım bi cıgara içeyim bari
sonrada malüm temizlik ve yemek
görüşmek dileğiyle hepinizi öpüyorum:1hug:a.s.

ne alemsin gı cok yaşa emi:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol: delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüükaydirigubbakcemile3

Ama öyle ya akşam en geç 7 de yiyoruz sonra gece 3 te yatıyoruz açlıktan bayılıyorum daha doğrusu sonra 11 de yataktan kalkıyorum yani nerden baksan 16 ssat ac kalmış oluyorum başka türlü veremiyorum.kahvaltımda olmasa zaten afrikalı çocuklara benzerdım herhaldekafamçokkarıştıtatlı krizi geldiğinde kayısı yiyorum ben birde kuru üzüm...

Allah iyiliğinizi versin emi.hiç gülesim yoktu.kaydirigubbakcemile3:roflol:

kızlar böyle yersem eski kiloma kavuşamayacağımı anladım.bende gaza gelmek için bisürü hileli resim yaptım.belki imkansız böyle olmam ama baktıkça sanki zayıflamışım gibi moralim düzeliyo.hayaller olmasa insanlar nasıl yaşarkiiiiigamyoncuiremsudelirdim ben bu kilolar yüzünden bacılarım.-tatlicadiarzu-

....................

ahhhhhhhahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh offfffffffffffffff offffffffffffffffffffffffff

Son düzenleme:
slm herkese
kızlar hipp mamalarından geldi... 300 grlık devam maması, 200 gr lık rezene ve 200 grlık granül çayı.. birde şeftali elma kavanoz maması.. üstelik numune de değil.. hepsinin üzerinde barkodu var... siz de isteyin valla... 1 haftada geldi...

selam cnm ya ben o hıpp in sitesine girdim ama hiç bişi anlamadım hep yabancı
yazıyodu e bu kıt ingizcemlede cıkaramadımkaydirigubbakcemile3
sen nası becerdin bi de anlatı ver bariimsengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…