Doğum yapmış olan anneler buraya....

gülüm benim dişlerini kaşıyom bende.mest oluyor kıvançım..çok huysuzlandığında birkaç kez soğuk kompress yaptım..bir kaç kez jel sürdüm..şu dişler bir çıksa da rahtlasak be..o zamn da emerken ısırırlar keratalar..napacaz bilmem.biz de erken yatınca özlüyoz ama ne yalan söylüyüm biraz da başımızı dinliyoz.evde bağırtı olmuyor.sessüzlük oluyor.gidip öpüyom uyurkene..Şeniz

günaydınlar herkeseeeeeeeeee yaa şu istanbulu chp alsaydı keşke birde şu i. melih gökçek seçilmeseydi , neyseki antalyayı kazandık çok şükür.

bizimki en geç 9 da uyur... ben bazen ondan önce uyuyorum... hamile olunca bi de aşırı kansızlık olunca çok yoruluyorum, yastığa başımı koyar koymaz uyuyorum özlemeye vaktim kalmıyo... kaydirigubbakcemile3

ama idrar yolu enfeksiyonu yinelemiş iki üç gündür gece tuvaletini yaparken uyanıyo... kültür verdik yarın sonucunu alacağız... sonra böbreklerinden ultrasona sokacağız... inşallah böbrekleriyle ilgili değildir...

inşallah değildir canım yaaa, geçmiş olsun.

Selam kızlar;
günaydınlar herkese....
Valla biz Silivriyi kurtardık ama başta olunca nasıl olacak durumlar bilemem....
Hayırlısı olsun...

Günaydınlarrr..
Gün gece 2.5 ta yattık sabah 6da kalktı Ege Bey tekrar uyudu ancak kalkabildim yataktan sürünerek bir bakayım dedim kahvaltıdan önce..

Ben ne cam ne halı ne koltuk silerim canımcım 3 senedır evlıyım ılk olarak cam sıldım çünkü kadın ayağını kırdı ve annemim ölüm yıldönümü için mevlüt vardılaelaelaelaelae
Banyoyu hergünmü siliyorsun inanmıyorum yaa ben pisim o zaman:bbo:
Ben tanıyorum gerçek titiz bir kaç tane kızın evine ne zaman gitsem bunalıma girerim..Haftada 2 kere cam siler hergün balkon yıkar banyo mutfak hergün silinir...Koltuk halı haftada 2 3 kere..Evi yala yani mikrop kapmazsınkaydirigubbakcemile3

bende temizliği çok severim tabi kendim yapmıyorsam :)))

Aynennnn canımmmkaydirigubbakcemile
Oyyy çalışan kadınlar bile benden daha titizmiş yaa
Egede 9 10 arası yatıyor sabah 6 7 de kalkıp emip tekrar uyuyor...Şuan uyuyor mesela..Her gece babası yatırıyor alıp yatak odasına gidiyorlar..Beni görünce kesinlikle uyumuyor ağlıyor..Onu ağlatmıcağımı kucağıma alcağımı biliyor çünkü..
günaydınlar herkeseeeeeeeeee yaa şu istanbulu chp alsaydı keşke birde şu i. melih gökçek seçilmeseydi , neyseki antalyayı kazandık çok şükür.

ya aytencim sorma beykoz da elden gittisenağlama

Hayırlı uğurlu olsun...İzmiride her zamanki gibi Chp aldı..Adam Antalyalı ama kalesi İzmir...Geçen seçimlerde kendi memleketi bile oy vermemişti adama pes yani..
İnadına Chp dedi yine İzmir..Hizmet yok sıfır ama ne yaparsın işte

günaydın kızlarrrr
gece 1,5 a kadar oturdum sabahda 6 da kalktım işe geldim gözümden uyku akıyor.
seçim seyrettim 1,5 a kadar...
evet aytenim alamadık istanbulu buna da şükür ama .... çoğu büyük ilçede aldık ...
özellikle kendi oyum boşa gitmediği için mutluyum ...
kartal - maltepe - kadıköy sıraladık :)
bir kez daha izmirde yaşamadığım için üzüldüm her seçim sonrası olduğu gibi...
i.melih gökçek konusuna hiç girmek bile istemiyorum :)
denizin olduğu yerde medeniyet var ..... yıllar sonra ilk kez eskiden olduğu gibi tüm sahiller çiçek açtı :)

Son düzenleme:
bu sabah seçim konuşmaları hakim siteye sanırım boş verin bunları yaaa olan oldu zaten kimin ne hizmet vereceği belli olucak nasıl olsa burayıda meclise çevirmeyelim şimdi her kafadan ses çıkar mıkar mazallahhh yumruklar havada uçuşurrr:roflol: hakkımızda hayırlısı olsun

Son düzenleme:
öyle tabiii hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hilalcim ben sana niye hicran deyip duruyosam facebook tada öyle yazdım şimdikaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…