- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #19.301
Hicran sağol canım,emek vermişsin hazırlamışıııın..
Canan lan 10-10,30 erken mi?Ayça da o vakitler yatıyor bence geç bebek dediğin saat 8de yatakta olur
ama o kadar erken yatınca da canımız sıkılıyor,özlüyoruz kuzuyu...
Siz bıdışların dişini kaşıyor musunuz arada?Ben kaşıyorum ama öyle soğuk kompres falan yapmıyorum parmağımla okşar gibi kaşıyorum.Ayy kuzum çok mu kaşınıor acep??
Canan lan 10-10,30 erken mi?Ayça da o vakitler yatıyor bence geç bebek dediğin saat 8de yatakta olur
Siz bıdışların dişini kaşıyor musunuz arada?Ben kaşıyorum ama öyle soğuk kompres falan yapmıyorum parmağımla okşar gibi kaşıyorum.Ayy kuzum çok mu kaşınıor acep??
bizimki en geç 9 da uyur... ben bazen ondan önce uyuyorum... hamile olunca bi de aşırı kansızlık olunca çok yoruluyorum, yastığa başımı koyar koymaz uyuyorum özlemeye vaktim kalmıyo... kaydirigubbakcemile3
ama idrar yolu enfeksiyonu yinelemiş iki üç gündür gece tuvaletini yaparken uyanıyo... kültür verdik yarın sonucunu alacağız... sonra böbreklerinden ultrasona sokacağız... inşallah böbrekleriyle ilgili değildir...
Gunaydınlar herkesee...
şşş Ayten istanbula karısma bakııım seen ıstanbulda bız varrııkkk :)
günaydınlar herkeseeeeeeeeee yaa şu istanbulu chp alsaydı keşke birde şu i. melih gökçek seçilmeseydi , neyseki antalyayı kazandık çok şükür.
Duygu hiç cam silmem sildiririm:jeyyar: İskenderundayken 15te bir kadın gelirdi burda bulamadım kadın ama kaynanam ayda bir siliyor sağolsun,gerçi en son sildiğinden beri 1 aydan fazla oldu.
zaten hep 5. katta oturdum burda da 5. kattayım,başım döner benim,denedim ama kötü oluyorm,korkarım.:1closedeyes:
koltuk ve halılara gelince herkes yatınca koltukları silerim,şöyle üstünden sabaha kuruyacak gibi
halıları da süpürdükten sonra basılan yerelri silerima am koltukları çekerek değil tabii
lavabo,banyo hemen hemen hergünkü rutin işimdir ,toz alma da 3 günde bir...
Benden manyakları da vardır canım ben de çok titizim diyemem.
bende temizliği çok severim tabi kendim yapmıyorsam :)))
ay cnm daha yeni gördüm hoşbulduk biraz geç oldu ama.kaydirigubbakcemile3valla bizimkide uyudu,uyandı ama ben yinede gittim.
valla cnm işten güçten fırsat olmuyor.emir hep ilgi bekliyor.elimden geldiğince girmeye çalışıyorum.sağol cnm.
valla bende elimden geldiğince temizlemeye çalışıyorum.herhafta koltukları çekip halıları kaldırıp altlarını silerim.ben artık çalışmaya başladığım için haftada bir temizlik yapabiliyorum.benim camlarımı kocam siliyor.6.katta oturduğumuz için aşağıya düşmemden korkuyor o yüzden o siliyor sağolsun.ayrıca büyük temizliklerdede bana yardım eder.halı yıkama makinesiyle bütün halıları ve koltukları yıkar.
günaydınlar herkeseeeeeeeeee yaa şu istanbulu chp alsaydı keşke birde şu i. melih gökçek seçilmeseydi , neyseki antalyayı kazandık çok şükür.
ya aytencim sorma beykoz da elden gittisenağlama
heeeeeeeeee demek sen oraya verdin oyunuuuuuuuuuu -tatlicadiarzu-
öyle tabiii hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hilalcim ben sana niye hicran deyip duruyosam facebook tada öyle yazdım şimdikaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?