- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #19.321
öyle tabiii hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hilalcim ben sana niye hicran deyip duruyosam facebook tada öyle yazdım şimdikaydirigubbakcemile2
siyaset yok sıyaset yok.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 :hooray:
Valla hicran biliyok hepımız ıkıncı adın mı acep hicrancıgım ? :)
o zaman Ulu Önder Atatürkün muhteşem sözleriyle kendi adıma siyaset konuşmasına son vereyim :)))))
"Dünyada her millet icraatina tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır"
günaydın kızlarrrr
gece 1,5 a kadar oturdum sabahda 6 da kalktım işe geldimgözümden uyku akıyor.
seçim seyrettim 1,5 a kadar...
evet aytenim alamadık istanbulu buna da şükür ama .... çoğu büyük ilçede aldık ...
özellikle kendi oyum boşa gitmediği için mutluyum ...
kartal - maltepe - kadıköy sıraladık :)
bir kez daha izmirde yaşamadığım için üzüldüm her seçim sonrası olduğu gibi...
i.melih gökçek konusuna hiç girmek bile istemiyorum :)
denizin olduğu yerde medeniyet var ..... yıllar sonra ilk kez eskiden olduğu gibi tüm sahiller çiçek açtı :)
hilal kim gı.. benım dönürüm adı hilal de ben mı bilmiimm.. delikafadulden
İzmirin dağlarında çiçekler açarrr altın gümüş ordu sırmalar saçarrr:lepi:
Bak hicran gördünmü birde bana demiştin bilmiyonmu diye kimse bilmiyii
Evet diğer adı Hilalmiş ben daha çok sevdim o ismisırnaşık şey
Betül bu arada baban ne oldu kazandımı seçimleri aday falan demiştin sanırım?
Yok Duygu dun de Gule de yazmıstım,
Kazanamadılar.. Aslında bıraz bılınen bır sonuc.. partıden kazandılar adaydan degılde...
Babam bı bakımda sevındı bıle çok çalışkandır ama yas gecıyor artık.. ama Halamlar cok uzulmus onlar cok umutlularmıs bu sefer..
Hayırlısı olsun dedık.. :)
Kızlar oyumuzu kullanıp geldik,herkese hayırlı olsun.
Seyracım valla ojeli namaz kılanı ilk defa kaynanamda gördüm,ben böyle kılıyorum dedi,ona bakarsan saçda boyalı kılıyorlar aynı şey dedi,nasıl mantık anlamadım benim annemin saçı boyalıdır kılar namazını ama ojeli kılmaz asla,öyle kılınırmı beee,inanç işte ben ne deyim...Dudağının kenarına gelince,ayy anne nasıl yaptın yazık ya,tırnaklarını kes istersen gibi söyledim daha ne deyim kendi annem olsa bağırırım her lafı söylerim...senağlama
bal kabağını ben hiç sevmem bizim eve girmez! nasıl yapıyorsunuz onla muhallebi??sütle mi oluyor???
Kazanamadılar.. Aslında bıraz bılınen bır sonuc.. partıden kazandılar adaydan degılde...
Babam bı bakımda sevındı bıle çok çalışkandır ama yas gecıyor artık.. ama Halamlar cok uzulmus onlar cok umutlularmıs bu sefer..
bir dahaki seçimlere bende muhtar adayı olcemmm karar verdimmmm:roflol: yükseklerde gözüüüümmm yyyokkkkk tabandan başlasaaaaammmmmm yeteeeerrrr:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?