Doğum yapmış olan anneler buraya....

Merhaba Arkadaşlar! Nasılsınız bebişler nasıl?
Hicran paylaşım için teşekkürler canım..
Temizlik yapmayı çek severim ama pek fırsatım olmuyor çok çok sıkışınca kadın çağırıyorum ama onlarda istediğin gibi yapmıyorlar ama mecburen alıyorum ara ara
haftada bir temizlik yaparım..
Seçimler bitti şimdi görücez vaatlerin yüzde kaçı gerçekleşecek...
Ama şu acıkca ortaya çıktı ne beyaz eşya işe yaradı nede çarşaflar:)))

o zaman Ulu Önder Atatürkün muhteşem sözleriyle kendi adıma siyaset konuşmasına son vereyim :)))))

"Dünyada her millet icraatina tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır"

öyle tabiii hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hilalcim ben sana niye hicran deyip duruyosam facebook tada öyle yazdım şimdikaydirigubbakcemile2

de bacım ne istersen dee demiştim ya benim göbek adım hicran ilk siteye üye olurken hıcran75 diye almıştım niki sonra papatyam yaptım herkes hicran diyor bende memnunum açıkçası çünkü ilk adımı seviyorummdelikafadulden

izmir'in daglarinda cicekler acar
altin gune$ orda sirmalar sacar (

bozulmu$ du$manlar hep yel gibi kacar
ya$a mustafa kemal pa$a ya$a . adın yazılacak mücevher taşa
:))))

hilal kim gı.. benım dönürüm adı hilal de ben mı bilmiimm.. delikafadulden

Bak hicran gördünmü birde bana demiştin bilmiyonmu diye kimse bilmiyii
Evet diğer adı Hilalmiş ben daha çok sevdim o ismisırnaşık şey

Betül bu arada baban ne oldu kazandımı seçimleri aday falan demiştin sanırım?

Son düzenleme:
Yok Duygu dun de Gule de yazmıstım,
Kazanamadılar.. Aslında bıraz bılınen bır sonuc.. partıden kazandılar adaydan degılde...
Babam bı bakımda sevındı bıle çok çalışkandır ama yas gecıyor artık.. ama Halamlar cok uzulmus onlar cok umutlularmıs bu sefer..
Hayırlısı olsun dedık.. :)

anam ne biliim kaç yerde yazdımm işte fark etmemiş olanlar var demekki okumamışlarrr ama ben hicranı çok severimmm hilali de severim ama ilk göz ağrım desem yeridirrrkaydirigubbakcemile3

bana hicran ismini koymuşlar önce dedem nihal demiş anam hilal babanem esra ananem elif demişşş babamda son noktayı ben koyuyorum demişş o gece hilal varmış gökyüzünde ben doğduğum gün ordan esmiş babama galibaa:roflol: ben hiç hilal tanımadım 10 yıl öncesine kadar yani karşılaşmadım bu isimde birini gerçi sonradan sevdim hilal ismini ama bu arada hep tuhafıma giderdi insanlar nihal derdi nilay hatta bilal diyen bile olduu:roflol: bir türlü hilal diyemezlerdiii çok kızardım bende hep hicranı kullanırdım

Son düzenleme:

kısmet işte hakkınızda hayırlısı buymuş demekkia.s.

bir dahaki seçimlere bende muhtar adayı olcemmm karar verdimmmm:roflol: yükseklerde gözüüüümmm yyyokkkkk tabandan başlasaaaaammmmmm yeteeeerrrr:roflol:

Allah hidayet versin ne diyeyim... balkabağını bende çok sevmem ama bebeklere faydası çok bi iki dilim az suda kayısılı yada kayısısız haşlıyorum suyuyla pirinç unu yada irmikle muhallebi yapıp hepsini tel süzgeçten geçiriyorum kayısı koymazsam pekmez koyuyorum tatlandırıcı olarak bu kadar canım

Hayırlısı olsun...

herkese merhaba.bi bakınayım dedim. pek kimse yok galiba.

hayırlısı olsun betülcüm.

günaydın kızlarr yeni kalktık oğlumla :ecrin_bebek:aksam alp berk uyudu 9 da dün çok temizlikten konuşuldu banada bi enerji geldi kalktım mutfagı toparladım yerlerini sildim çamasır topla as derken saat 12 olmuş alp uyandı emzip yatırdım.tam üzerini örtecekrim yana döndü bende dönmesini beklerken bir kustu bir fışkırttı bu arada bogazınada kaçtı nasıl kucaklayıp ters çevirdim hatırlamıyorum tam eşime bagırdımki tekrar çok feci püskürrtü resmen yatak odasında yerler batıııı üstü basıı oy oyy ilk defa böle kusmuştu bende bi anda korktum rengi sapsarı oldubi süre öle kucagımda hareketsizce yattıı.. eşim aldı üzerini çıkarrtı bende o arada yatagını ve yerleri sildimm.. alpde bu arda kendine geldi ama arda az bişey azına gelenı çıkardı. aksam eşimden gelirken pazı istemiştim oda pazı dıye bi ot almış baktım bizim ıspanaga benziyo alpe çorba yapmıştım:çok üzgünüm: bende yedim gayet güzeldi ıspanak gibi tadı alpde severek yedi bide biraz muhallebi yapmıştım yatmadan yedirmiştim yatarkende emzi birazda mama yemişti heralde hepsini sindiremedi mıydesi yada o ot dokundu ona:çok üzgünüm::çok üzgünüm: tam anlamadım biraz bekledikten sonra alp kendine gelip oynamaya başlayınca dr gçtürmedik ateşi falanda yoktu biraz uyutmadım oda uyumadı zaten az oynattık eşimle sonradan emdi uyudu gecede çok uyuanmadı ama ben sık sık uyanıp baktımşimdi uyandı keyfi yerinde bi sıkıntısıda yok trt çocuğu izliyo ibrazdan kahvaltı vericem bende kahvaltı yapcamcokacimcoook görüşürüzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…