Doğum yapmış olan anneler buraya....

Herkese Merhaba kaydirigubbakcemile2

Mevlüdecim geçmiş olsun... Alp Berk'e .yedirdikleri fazla gelmiş olabilir mi ? yatarken muhallebi+anne sütü + mama diyorsun..çok karışmıştır çocuğun midesi... :ecrin_bebek: tabiii sen daha iyi bilirsin ama yatmadan evvel çok yüklenmemek lazım bebişlerin midelerine..

aaa hilal mi diğer adın...
bizim yoldaki kızmış... adını ülkü hilal veya zeynep hilal koyacağız... ben zeynebi çok seviyorum eşim de hilali ama zeynep hilal hiç uymuyo... ülkü hilal daha güzel oluyo... bakalm sağlıkla doğsun da...

canım hayırlı olsun ben zinsiyetini öğendiğini bilmiyordum sevindimkaydirigubb:1hug:akcemile2

hayırlı olsun kızınız sağlıkla gelsin inşAllah Gülsümcüm...
Zeynep ismi çok güzel gerçekten..ama yalnız başına seviyorum ben ...
hilal de güzel isim... ikisinden birini koysanız, kura çekin :CüvCüv: haksızlık olmasın :lepi:

canım bende öle düşünüyorum ama ben bunları bi anda vermedim ki aradan baya zaman geçtii muhallebi ile mamanın arasında 2 saat var mamadan sonrada hemen vermedim annesütünü ama sindiremedi heraldee

Gülsüm inşaallah sağlıkla kucağına alırsın kızınıda..Zeynep Hilal güzel uyuyor ya tabi siz bilirsinizde çok sevindim hayırlısı inşaallah ..

canım bende öle düşünüyorum ama ben bunları bi anda vermedim ki aradan baya zaman geçtii muhallebi ile mamanın arasında 2 saat var mamadan sonrada hemen vermedim annesütünü ama sindiremedi heraldee

bizim listemiz 8 gibi kahvaltı öğlen 12 de çorba,
ikindi 16.00 gibi yoğurt,
akşam uyumasına yakın 20.00 gibi muhallebi sonra uyurken anne sütü...
en az 4 saat var öğün aralarında..

Aralarda da bebiş istedikçe anne sütü tabii ki....

Son düzenleyen: Moderatör:

canım yaaa çok geçmiş olsunnn olabilir ot ağır gelmiştir fazla koyma çorbasına sebzeleri kararında koymaya dikkat et seni çok iyi anlıyorum benim kızda öle kusar fena olurdu geçti şimdi çok şükür eskisi gibi değilla.s.

hayırlısı olsunnn ama mutlaka 2 isim olsun bencede belki birinden birini beğenmeyebilirrrhihoyyytkaydirigubbakcemile3

bizim 6:30 da kahvaltı
10 da elma suyu
12:00 de çorba
16:00 da mama veya yoğurt(bazen mayalamayı unutuyorum da )
18:00 havuç suyu
20:00 muhallebi
bitti...
sonra sabaha kadar uyur.. bazen uyanırsa mama veriyorum...

canım hayırlı olsun ben zinsiyetini öğendiğini bilmiyordum sevindimkaydirigubb:1hug:akcemile2

yaaa o gün heikopter düştü ya hiç yazasım gelmedi.. unutmuşum zaten ben de...

amin canım.. sağolasın... doğsun da bakalım hayırlısıyla... belki yanlış görmüşlerdir...

Gülsüm inşaallah sağlıkla kucağına alırsın kızınıda..Zeynep Hilal güzel uyuyor ya tabi siz bilirsinizde çok sevindim hayırlısı inşaallah ..
büyük ihtimal öyle olur herhalde.. hayırlısı bakalım..

Son düzenleyen: Moderatör:
Gülsüm hadi hayırlı olsun ne güzel bir oğlun bir de kızın olacak,benim de 2. inşallah erkek olur ama kız olsa da üzülmem hiç,kızı da çok sevdim beeennn...
Mevlüde geçmiş olsun.Belki midesini üşütmüştür Alp

Hilal ismini çok severim ,eşim de öyle biz Ayçanın adını Hilal koyacaktık ama benim eşim takıntılıdır illa Türkçe isim olacak dedi ve Hilal'in Türkçe karşılığı Ayça koyduk...Bir de Kurandan isim olsun dedi
Ayçanur oldu bebeğimin adı.Yani yeni ay ışığı

gülsüm hadi hayırlısı olsun canım.bi tande cimcimen olacak ne güzel.bende ikincisinin kız olmasını istiyorum inş.

mevlüde geçmiş olsun cnm.belkide ağır geldi sebze çorbası.

Gulsum hayırlı olsun kız gelıyormus... Allah guzel kader yazsın ıns sevındım..

Mevlude gecmıs olsun canım dedıgın gıbı hepsı bır dokunmus sanırım..

Oyle bı uyku coktu kı anlatamam.. ders calısmam da lazım.. ama gozlerım kapanıyor.. bıraz ayılayım dedım pöff...

Iyı dılekler ıcın tesekkur ederım arkadaslar, hayırlısı olsun dedık boyle oldu cok sukur..

kızlar bizimde yemek saatlerimiz böle
7 de anne sütü
9-10 da mama( muzlu bugdaylı olanlardan yada meyveli)
12-13 sebze püresi yada yumurta peynir omlet seklinde ( ben biskuvi ile karıstırıyorum omlet için erken)
16 bisküvi sütle yada yogurt (bişey daha yazmış ama fransızca oldugu için anlamadım
18sebze çorbası yada muhallebi
aralarda anne sütü yada meyve suyu
ben 10 da mama yerine kahvaltı veriyorum öğlendede püre yada mama veriyorum yerlerinde değişiklik yaptım ben burda sadece saate uyuyorum yiyecegi seyi kendime göre ayarlıyorum bazen püre yemıyo meyve suyu veriyorum yada emziriyorum alpberk e göre ayarlıyorum yanii

gülsümcüm hayırlı olsun canım. Denilen gibi kız çıktı bak. allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.
Mevlüde geçmiş olsun canım.

ayyyyy ne dediii ıslak kek dediiii oooffff offffcokacimcoook mevlüdecim ne güsel bi düzen kurmuşsun valla benimde sütüm azaldı bugün sağmadım bile arCADIARZUtık benimde bi liste hazırlamam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…