E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #19.341
günaydın kızlarr yeni kalktık oğlumla :ecrin_bebek:aksam alp berk uyudu 9 da dün çok temizlikten konuşuldu banada bi enerji geldi kalktım mutfagı toparladım yerlerini sildim çamasır topla as derken saat 12 olmuş alp uyandı emzip yatırdım.tam üzerini örtecekrim yana döndü bende dönmesini beklerken bir kustu bir fışkırttı bu arada bogazınada kaçtı nasıl kucaklayıp ters çevirdim hatırlamıyorum tam eşime bagırdımki tekrar çok feci püskürrtü resmen yatak odasında yerler batıııı üstü basıı oy oyy ilk defa böle kusmuştu bende bi anda korktum rengi sapsarı oldubi süre öle kucagımda hareketsizce yattıı.. eşim aldı üzerini çıkarrtı bende o arada yatagını ve yerleri sildimm.. alpde bu arda kendine geldi ama arda az bişey azına gelenı çıkardı. aksam eşimden gelirken pazı istemiştim oda pazı dıye bi ot almış baktım bizim ıspanaga benziyo alpe çorba yapmıştım:çok üzgünüm: bende yedim gayet güzeldi ıspanak gibi tadı alpde severek yedi bide biraz muhallebi yapmıştım yatmadan yedirmiştim yatarkende emzi birazda mama yemişti heralde hepsini sindiremedi mıydesi yada o ot dokundu ona:çok üzgünüm::çok üzgünüm: tam anlamadım biraz bekledikten sonra alp kendine gelip oynamaya başlayınca dr gçtürmedik ateşi falanda yoktu biraz uyutmadım oda uyumadı zaten az oynattık eşimle sonradan emdi uyudu gecede çok uyuanmadı ama ben sık sık uyanıp baktımşimdi uyandı keyfi yerinde bi sıkıntısıda yok trt çocuğu izliyoibrazdan kahvaltı vericem bende kahvaltı yapcamcokacimcoook görüşürüzz
bana hicran ismini koymuşlar önce dedem nihal demiş anam hilal babanem esra ananem elif demişşş babamda son noktayı ben koyuyorum demişş o gece hilal varmış gökyüzünde ben doğduğum gün ordan esmiş babama galibaa:roflol: ben hiç hilal tanımadım 10 yıl öncesine kadar yani karşılaşmadım bu isimde birini gerçi sonradan sevdim hilal ismini ama bu arada hep tuhafıma giderdi insanlar nihal derdi nilay hatta bilal diyen bile olduu:roflol: bir türlü hilal diyemezlerdiii çok kızardım bende hep hicranı kullanırdım
aaa hilal mi diğer adın...
bizim yoldaki kızmış... adını ülkü hilal veya zeynep hilal koyacağız... ben zeynebi çok seviyorum eşim de hilali ama zeynep hilal hiç uymuyo... ülkü hilal daha güzel oluyo... bakalm sağlıkla doğsun da...
bizim yoldaki kızmış... adını ülkü hilal veya zeynep hilal koyacağız... ben zeynebi çok seviyorum eşim de hilali ama zeynep hilal hiç uymuyo... ülkü hilal daha güzel oluyo... bakalm sağlıkla doğsun da...
Herkese Merhaba kaydirigubbakcemile2
Mevlüdecim geçmiş olsun... Alp Berk'e .yedirdikleri fazla gelmiş olabilir mi ? yatarken muhallebi+anne sütü + mama diyorsun..çok karışmıştır çocuğun midesi... :ecrin_bebek: tabiii sen daha iyi bilirsin ama yatmadan evvel çok yüklenmemek lazım bebişlerin midelerine..
canım bende öle düşünüyorum ama ben bunları bi anda vermedim ki aradan baya zaman geçtii muhallebi ile mamanın arasında 2 saat var mamadan sonrada hemen vermedim annesütünü ama sindiremedi heraldee
yakısırmı hıc donurum, damatın cumhurbaskanı kızın basbakan aaa.. :roflol:
günaydın kızlarr yeni kalktık oğlumla :ecrin_bebek:aksam alp berk uyudu 9 da dün çok temizlikten konuşuldu banada bi enerji geldi kalktım mutfagı toparladım yerlerini sildim çamasır topla as derken saat 12 olmuş alp uyandı emzip yatırdım.tam üzerini örtecekrim yana döndü bende dönmesini beklerken bir kustu bir fışkırttı bu arada bogazınada kaçtı nasıl kucaklayıp ters çevirdim hatırlamıyorum tam eşime bagırdımki tekrar çok feci püskürrtü resmen yatak odasında yerler batıııı üstü basıı oy oyy ilk defa böle kusmuştu bende bi anda korktum rengi sapsarı oldubi süre öle kucagımda hareketsizce yattıı.. eşim aldı üzerini çıkarrtı bende o arada yatagını ve yerleri sildimm.. alpde bu arda kendine geldi ama arda az bişey azına gelenı çıkardı. aksam eşimden gelirken pazı istemiştim oda pazı dıye bi ot almış baktım bizim ıspanaga benziyo alpe çorba yapmıştım:çok üzgünüm: bende yedim gayet güzeldi ıspanak gibi tadı alpde severek yedi bide biraz muhallebi yapmıştım yatmadan yedirmiştim yatarkende emzi birazda mama yemişti heralde hepsini sindiremedi mıydesi yada o ot dokundu ona:çok üzgünüm::çok üzgünüm: tam anlamadım biraz bekledikten sonra alp kendine gelip oynamaya başlayınca dr gçtürmedik ateşi falanda yoktu biraz uyutmadım oda uyumadı zaten az oynattık eşimle sonradan emdi uyudu gecede çok uyuanmadı ama ben sık sık uyanıp baktımşimdi uyandı keyfi yerinde bi sıkıntısıda yok trt çocuğu izliyoibrazdan kahvaltı vericem bende kahvaltı yapcamcokacimcoook görüşürüzz
bizim listemiz 8 gibi kahvaltı öğlen 12 de çorba,
ikindi 16.00 gibi yoğurt,
akşam uyumasına yakın 20.00 gibi muhallebi sonra uyurken anne sütü...
en az 4 saat var öğün aralarında..
Aralarda da bebiş istedikçe anne sütü tabii ki....
canım hayırlı olsun ben zinsiyetini öğendiğini bilmiyordum sevindimkaydirigubb:1hug:akcemile2
hayırlı olsun kızınız sağlıkla gelsin inşAllah Gülsümcüm...
Zeynep ismi çok güzel gerçekten..ama yalnız başına seviyorum ben ...
hilal de güzel isim... ikisinden birini koysanız, kura çekin :CüvCüv: haksızlık olmasın :lepi:
büyük ihtimal öyle olur herhalde.. hayırlısı bakalım..Gülsüm inşaallah sağlıkla kucağına alırsın kızınıda..Zeynep Hilal güzel uyuyor ya tabi siz bilirsinizde çok sevindim hayırlısı inşaallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?