- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #19.361
ayyyyy ne dediii ıslak kek dediiii oooffff offffcokacimcoook mevlüdecim ne güsel bi düzen kurmuşsun valla benimde sütüm azaldı bugün sağmadım bile arCADIARZUtık benimde bi liste hazırlamam lazım
Ahhh Paris ahhhh
2002'de gitmiştim 1,5 ay kaldım,çoook güzel bir şehir...
çalışırken çok zor oluyo biz senle kaç aydır süt sağıyoruz ayten dimi yaa...evde olsaydık belki daha çok emzirme şansımız olacaktı ama napalım buna da şükür diyorum ben ya öyle böle 6 ay anne stü vermiş olduk...ama senin sütün varsa devam et sağmaya biberonla da olsa verirsin canım belki dişlerinden yapıyordur hem o yüzden emmiyor oalbilir
Herkese Merhabalar...
Boranın 3 gündür yüksek ateşi var 38-39-40 derece..
Gerçi kulaktan ölçtüğümüz için 1' veya 0,5' fazla çıkıyormuş...4 saatte bir ateş düşürücü veriyoruz gece ılık duş filan yaptırıp sirkeli bez koyuyoruz alnına..
Belki bu yüzden belkide sürekli ağladığından sesi kısıldı..
Birşeyde yemiyor sadece meme alıyor..gözlerinin altı karardı resmen...
Hafta sonu eşim gelmişti...Bir şey anlayamadık...Gerçi oğlumuz iyi olsunda bunada şükür....
Arkadaşım Melila diye bir damla söyledi bitkiselmiş geceleri rahat uyuması ve böyle huzursuz dönemler için kullanılıyormuş...
Zincoyu üreten firmanın ürünü duyan varmı bilmiyorum bugün aldım akşama doğru kullanıcağım İnşallah faydasını görüp size tavsiye ederim...
Geçmişi okuyamadım...Umarım tüm bebeklerin sağlığı yerindedir..
Görüşmek üzere...
canımcım çok geçmiş olsun benim ödüm kopuyor düşecek diye çünkü yeni kafasını kaldırmaya başladıgında düşmüştü bikere 3 aylıktı sanırım tam hatırlayamadım şimdi oyuzden hep tetikteyim eşim biraz rahat oldıyo ama genede tedbiri bırakmamak lazımmevlüdecim çok büyük geçmiş olsun sana insan yavrusuna bişey olunca canından can kopuyo sanki dimi benimkide dün düştü koltuktan ödüm koptu.
valla benımde canım çekti ama rejımdeyım 3. gunum bozmadım daha bakalım haftasonu tartılcamKızlar deryalı günlerde ıslak kek yaptılar... Şekerim düştü benimde..kafamçokkarıştı
derya doymadıgı için kalkıyodur canım ben gece birkez mama veriyorum yada yatmadan mama veriyorumaytencim hastayken benimki de emmiyordu şimdi düzeldi ama o arada da sütüm azaldı bide sağmaktan artık göğüslerim çok tahriş oluyor benim...bende günde 200 cc bırakıyodum son günlerde bugün de sağmıycam dedim çünkü acıyolar artık evde emziriyorum ama hala gece de bizimki 3 posta felan kalkıyo ama doymuyo mu ne artık anlamadım dün gece 100 kere uyandı ya
betülcüm benımkıde ağlarken anne diyo hatta 4 aylıkken bi arkadasım bunu bana demişti senınkı anne diyo dıye 2 gun öncede sabah eşimle yataga aramıza aldık mızıklarken annee dedi eşim bile sasırdı ama tabi bilinçli olarak demiyoBızım kı artık baba demeye de basladıı baba ba baa.. babba.. kaydirigubbakcemile3
Kızlar benimki de delll delll gibi bişeyler diyo, ananem hadiii gibi bişey diyor dedi ama nebileyim. Biz gel babası gel babası diyoz acaba onu mu demeye çalışıyo. Bayağıdan beri gel babası yapıyoz zaten. Dünden beri de çirkin yapıyo kendini.. Hani çirkin yap dersiniz yaaa... burnundan alınıp sıkıp yapılır ya. Ayyy şeker parem bi tatlı bi talı yaparken , yiyecem valla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?