- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #19.381
geçmiş olsun canım...neden ateşi çıktı acaba... dr a götürmediniz mi... melila yı bize doktorumuz tavsiye etti ama bizimki deliksiz uyuduğu için normalde gerek görmedim ben...aslında şimdi enfeksiyon nedeniyle uyanıyo sık sık şimdilerde kullansak iyi olur... hatırlattığın için sağol.. . tekrar geçmiş olun inşallah ciddi bişey yoktur....Herkese Merhabalar...
Boranın 3 gündür yüksek ateşi var 38-39-40 derece..
Gerçi kulaktan ölçtüğümüz için 1' veya 0,5' fazla çıkıyormuş...4 saatte bir ateş düşürücü veriyoruz gece ılık duş filan yaptırıp sirkeli bez koyuyoruz alnına..
Belki bu yüzden belkide sürekli ağladığından sesi kısıldı..
Birşeyde yemiyor sadece meme alıyor..gözlerinin altı karardı resmen...
Hafta sonu eşim gelmişti...Bir şey anlayamadık...Gerçi oğlumuz iyi olsunda bunada şükür....
Arkadaşım Melila diye bir damla söyledi bitkiselmiş geceleri rahat uyuması ve böyle huzursuz dönemler için kullanılıyormuş...
Zincoyu üreten firmanın ürünü duyan varmı bilmiyorum bugün aldım akşama doğru kullanıcağım İnşallah faydasını görüp size tavsiye ederim...
Geçmişi okuyamadım...Umarım tüm bebeklerin sağlığı yerindedir..
Görüşmek üzere...
canım geçmiş olsun
çabuk iyileşir inşallah kuzucuk
Çok gecmıs olsun Eda cım.. ınsallah ıyılesır cabucak.. Atesın sebebı nedır kı acaba boyle 3 gundur suruyor ? ... Aşı da degıl heralde usuttumu kı acaba..
geçmiş olsun canım...neden ateşi çıktı acaba... dr a götürmediniz mi... melila yı bize doktorumuz tavsiye etti ama bizimki deliksiz uyuduğu için normalde gerek görmedim ben...aslında şimdi enfeksiyon nedeniyle uyanıyo sık sık şimdilerde kullansak iyi olur... hatırlattığın için sağol.. . tekrar geçmiş olun inşallah ciddi bişey yoktur....
Herkese Merhabalar...
Gerçi kulaktan ölçtüğümüz için 1' veya 0,5' fazla çıkıyormuş...4 saatte bir ateş düşürücü veriyoruz gece ılık duş filan yaptırıp sirkeli bez koyuyoruz alnına..
Hafta sonu eşim gelmişti...Bir şey anlayamadık...Gerçi oğlumuz iyi olsunda bunada şükür....
Arkadaşım Melila diye bir damla söyledi bitkiselmiş geceleri rahat uyuması ve böyle huzursuz dönemler için kullanılıyormuş...
Zincoyu üreten firmanın ürünü duyan varmı bilmiyorum bugün aldım akşama doğru kullanıcağım İnşallah faydasını görüp size tavsiye ederim...
Görüşmek üzere...
Saol canım,ınşallah...
Canım dişimiz çıkmıştı hemde ikisini birden patlatmıştı 3-4 gün önce..
Dr. onunla alakalı olabilir dedi ama şimdi inter. araştırıyorumda 6. hastalık diye bir şey varmış diş çıkarken görülebiliyormuş..3-4 gün ateş yaparmış birde döküntü çok tehlikesi yokmuş ateş dışında tabii...
Saol canım..ınşallah atlatırız...
Götürdük canım hemde farklı farklı dr.lara ama kesin şundan olabilir diyemiyorlar...
Tıp ilerledi vs.. diyorlar ama bence hala yerinde sayıyor...
Kesin bir teşhis yok yada kesin bir doğru yok sürekli bir ikilem...
Yani şu ana kadar yaşadığımız bir çok problemde gözlemlediğim şeyler
Sizinkinin ne enfeksiyonu vardı? idrar filan mı? Size de geçmiş olsun.
junior ben muhallebiyi günlük süt,pirinç unu,şekerle yapıyorum..
bazen de su,pekmez ve pirinç unlu yapıyorum,pekmez yemiş olsun diye.
He bacım azcık çekiştirdim ne var yani,kime çekiştireyim benim annem kaynanmla ilgili dedikodu,çekiştirme hiç dinlemez hemen konuyu kapatır ben gaza gelmeyim diye.Oana da deşarj olamam yani.delikafaduldenburdayım şekerim..anamdaydım yenı geldım...sende kaynananı çekiştirmişin az bakındım geçmişe:)seni cadı seni:))kız boşver bakıyo cokta sevıyo ya takılma sen ona kendıne bak..valla şanslısın benım anam ıkı gunde havlu atıyo nebu ben dınlenmeye gıdıyorum..kolaymı oyle bebek bakmak..hele tümgün evde oturmak....ayça nasıl oldu?spora devam edıyomusun?
Herkese Merhabalar...
Görüşmek üzere...
çok geçmiş olsun serkan bora'ya..
düzelir inşAllah en kısa zamanda ..
edacım diş çıkarılırken görülen rahatsızlıktır o zaman sizinki......
çok haklısın canım kesinlikle...özellikle bazı dr.lar yerlerinde sayıyor..
ben de kasığında şişlik belirmeden evvel, safra gibi sapsarı kusması ve ateş belirtisi ile dr.a götürdüğümde tahlilleri temiz, yalnızca bu belirtiler bişey ifade etmez dedi 2 dr. da.... ertesi gün; böyle bi olay yaşandıktan sonra, evet fıtık yapar kusma ve ateş dediler ...
bebeklerimiz dillenip kendi rahatsızlıklarını ifade edebilene kadar hiiiiçç hastalık vermesin inşAllah Rabbim....
hiç hastalanmasınlar tabiii ama böyle ne sıkıntıları olduğunu bilememek çok daha zor oluyo..
edacım canım geçmiş olsuna.s..melilayı biz eylül 1,5 aylıkken falan aldık.bikaçkere kullandım pek faydasını görmedim doğrusu.paket öylece duruyo.belli olmaz belkide size yarar.tekrar geçmiş olsun.
iyi akşamlar kızlar..hihoyyyt
gülsüm ay valla çok sevindim yaa ne güzel kızın olcak demek hayırlı uğurlu olsun canımhihoyyyt
allah tamamına erdisin..adıda bence zeynep hilal çok da güzel olmuş değiştime..derim
eda canım geçmiş olsun boraya..:1hug:
seçimde ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun.. inşallah hepimiz için.....:hooray:
eda geçmiş olsun....benımde aklıma ılk diş geldi..demek döküntüde yapıyomuş..bızımkınınde alt çenede ıkı beyazlık var..ve dün iki gündür annanedeydık saolsun bızımkıler baya yaglı peynır yerler yedırdı torununa ve ertesı gune yıne kabardık..yuzumuz perişan oldu..bende canımdan bezdım ama yanı..peynır yıyemeyız,sütiçemeyız,yumurta yasak..ne olucak halımız hiç bilmıyorum..et verıcem yavaş yavaş kıyma falan..başka carem kalmadı işallah yer ve dokunmaz..yoksa ben neyle büyütüce bu kuzuyu..çok üzülüyorum artık bıyerı kabardımı boyle ufacık peynırlerden falan..yok efendım 8tahıllılar ballılar falan bız yanına yaklaşamayız......yanı edacım işallah diştendir..belkıde dıyorum bu seferkı dökuntumuzde diştendır..bilemıyorumkı ..henuz hiç çıkarmadık diş..valla mervenın dediği giibi bunlar dillenıp kendılerını ıfade edebılene kadar doktorlarda bıyere kadar işte...neblım ben ..allah yavrularımıza sağlık versın..tekrar boraya gecmışler olsun..
geçmiş olsun canımmm allah acil şifa versin bebişinea.s.
Amin canım...
Sizde büyük bir şey atlattınız...En büyük rahatsızlığı bu olur ve son olur İnşallah...
Bu arada telefonunu alamadan msn penceresini yanlışlıkla kapattım..
Müsait olduğunda tekrar yazarmısın..
Saol canım,İnşallah faydası olur ama dediğin gibi işe yararsa mucize olur...
Saol canım,Amin...
Canım çok saol ama ben yanlış aksettirdim galiba ateşle birlikte döküntülerimiz olursa şayet, 6.hastalık belirtisidir demek istedim..
Yoksa dişin döküntü yapacağını zannetmiyorum ama olabilir de gerçi..
Çünkü doktorumuz diş çıkartma dönemi bebeğin bağışıklık sisteminin en zayıf olduğun dönemdir diye söylemişti..
İsmette,Sedanın kızı Naz gibi alerjik bir yapısı var anlaşılan...
Umarım en kısa zamanda bağışıklık kazanır...
Et tavuk alerji yapmaz zannedersem...
Ayrıca bizim dr.umuz ilk etten (3 kere çekilmiş yağsız kıyma) başlattırdı burda bir kaç arkadaş tavuk suyundan başlamıştı öyle hatırlıyorum...
Sende etten başla bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?