Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızkardeşim bugün ordaki dr ahmet beye gittide onda devam edecek artık hayırlısıya dr beğenmişş veeeee benim yeğennnn erkekmiş kızlarrr cinsiyet belli olmuşşş

Eda geçmiş olsuun
Dişleri de inci gibi olsun oğluşunun inşallah....

Son düzenleme:
neyse ben kaçtım kızın mamasını vericem saatimiz geldi herkese iyi geceler iyi uykularrr yarın görüşmek üzere allaha emanet olun

bizim dr birgün tavuk çorbası birgün köfte ver dedi bende 3 kez çektiriyom kıymayıı

Bende başlayacağım tavuğa..
Sizler tavuk suyuna çorbayı nasıl yapıyorsunuz?
Tel şehriyeli filan birde yoğurt koyuluyormu?

kızkardeşim bugün ordaki dr ahmet beye gittide onda devam edecek artık hayırlısıya dr beğenmişş veeeee benim yeğennnn erkekmiş kızlarrr cinsiyet belli olmuşşş

Canım Allah tamamına erdirsin..Sağlıcakla kucağını alır oğlunu İnşallah..

Eda geçmiş olsuun
Dişleri de inci gibi olsun oğluşunun inşallah....

Saol Canım Amin...
Ayçanında inci gibi dizilir sırasıyla İnşallah...

ıyi geceler herkese..
Ben pek bakamıyorum çünkü bilgisayarımızda virüs varmış malesef..2 gündür eşim onu temizlemek için uğraşıyor..Birde casus program varmış ve çok enteresan bir yerden gelmiş..Detayları sonra anlatırım..
Günün süprizi Egeninde incileri geliyor artık alttan iki tane..Bembeyaz olmuş yerleri minik minşkte uç vermiş..ıshal gibi oldu dün geceden beri 3 4 kere kakasını yaptı..Tadı yok tabi huysuz biraz..ınşallah sorunsuz tamamen atlatırız..
Eda bebişe geçmiş olsun umarım en kısa zamanda atlatırsınız..
Bilgisayarımız yapılınca geçmişi okucam artık o zaman yazarım..Hasta olan arkadaşlarıma ve bebişlere geçmişler olsun..
ıyi uykular tatlı rüyalar...

kız Allah korusun öyle deme... Annelik duygusunu tatmış insansın sen.... yapamazsın bence... düşünsene onun oğlundan ne farkı var...

günaydınnn herkese...

ben direk tavuktan başladım... tavuğu sebze çorbasına attım... sonra çubuk blendırla küçük küçük parçalara ayırdım...

gunaydın arkadaslarrr cok sık giremediğim için gecmişi okuyamadım umarım herkesin bebegi iyidir . benim kızımın dişleri cıktı artık emzirirken savas veriyorum ısırmasın diyee ama cok bal yinedeee .))

gözün aydın canımmm ne güsel artık bütün bebekelrin yavaş yavaş incileri gelmeye başlıyor...
kızlar bugün hava güsel gibi içime su serpiliyo böle havalarda hemen hafta sonu napsam diye düşünmeye başladım gene

günlük ne kadar süt verebiliyosun deryacım, ege artık geceleride bazen emmek istemiyor bu çocuk gecede emmese ne yapıcam ben yaaa, ben günlük artık en fazla 200 cc bırakabiliyorum

ayten , artık bence başla sen de çorbalara kahvaltıya . mama yemesinden daha iyidir gibi geliyor besleyicilik olarak ve alışması için de
deniz kesinlikle biberon kabul etmiyor bende 200 cc bırakabiliyorum günlük bi kısmını annem kahvaltısına koyuyor bir kısmını da uyurken biberonla veriyor.beni de 2 kere emiyor deniz günde 1 akşam uyurken diğeri de ben sabah evden çıkmadan gece hiç emmiyor uyanmıyor da zaten .

dişleri çıkan bütün bebeklerimizin ilk dişleri hayırlı olsunnnnn ...egeyi borayı ve serrayı okuyabildim başka da vardır herhalde .
ayrıca edacım geçmiş olsun boranın önemli bişeyi yoktur inşallah .
tüm hasta bebişlerimiz iyileşsin biran önce ...havalar ısınmaya başlıyor gezcez dolaşcazzzz
denizde dün aşılarını oldu allahtan bugüne kadar hiç rahatsız etmedi aşılar ... dişleri de baya zorlamaya başladı görünürde bişey yok henüz ama damakları beyazladı iyice çıldırmış gibi ısırıyo oyuncaklarını :)

aynen gözdecim ya bizimki de çıldırmış gibi gece uykusunda bile bazen mızırdanıyo ondan sonra başlıyo parmaklarını deli gibi ısırmaya yavrular ya kimbilir neler çekiyolar bi diş uğruna

günaydınlar

diş çıkaran bütün beişlerimizin dişleri hayırlı uğurlu olur inşallahhh vatanımıza milletimize.

gözdecim biz yumurta peynir çorbaya başladık. meyva suyuna 4. ayda başlamıştık. ama işte azmış gibi geliyor emmesi. neyse bunada şükür.

umutcum üzme kendini 1 yaşına ne kaldı şurda ondan sonra rahatlarsın i
nşallah.

günaydın kızlar dişleri çıkanlar var hayırlı olsun... dişi çıknca daha bi tatalı oluyolar alpınde 2 dişi çıktı alltan baya belli oluyo artık hatta ısısrınca acıtıyo sanırım diğerleride çıkmak ürere bu ara çok kaşıyoo
bide ben bu yuklediğim resimleri nasıl silebilirim uğrasıyorum ama daha beceremedim biri bana yardım etsin lütfen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…