- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #19.421
ıyi geceler herkese..
Ben pek bakamıyorum çünkü bilgisayarımızda virüs varmış malesef..2 gündür eşim onu temizlemek için uğraşıyor..Birde casus program varmış ve çok enteresan bir yerden gelmiş..Detayları sonra anlatırım..
Günün süprizi Egeninde incileri geliyor artık alttan iki tane..Bembeyaz olmuş yerleri minik minşkte uç vermiş..ıshal gibi oldu dün geceden beri 3 4 kere kakasını yaptı..Tadı yok tabi huysuz biraz..ınşallah sorunsuz tamamen atlatırız..
Eda bebişe geçmiş olsun umarım en kısa zamanda atlatırsınız..
Bilgisayarımız yapılınca geçmişi okucam artık o zaman yazarım..Hasta olan arkadaşlarıma ve bebişlere geçmişler olsun..
ıyi uykular tatlı rüyalar...
dişleri çıkan bütün bebeklerimizin ilk dişleri hayırlı olsunnnnn ...egeyi borayı ve serrayı okuyabildim başka da vardır herhalde .
ayrıca edacım geçmiş olsun boranın önemli bişeyi yoktur inşallah .
tüm hasta bebişlerimiz iyileşsin biran önce ...havalar ısınmaya başlıyor gezcez dolaşcazzzz
denizde dün aşılarını oldu allahtan bugüne kadar hiç rahatsız etmedi aşılar ... dişleri de baya zorlamaya başladı görünürde bişey yok henüz ama damakları beyazladı iyice çıldırmış gibi ısırıyo oyuncaklarını :)
günaydınlar
diş çıkaran bütün beişlerimizin dişleri hayırlı uğurlu olur inşallahhh vatanımıza milletimize.
gözdecim biz yumurta peynir çorbaya başladık. meyva suyuna 4. ayda başlamıştık. ama işte azmış gibi geliyor emmesi. neyse bunada şükür.
umutcum üzme kendini 1 yaşına ne kaldı şurda ondan sonra rahatlarsın inşallah.
yoooo benim bildiğim onları silmene gerek yok zaten nasıl silinir ordan ki :1closedeyes:
günaydın kızlar dişleri çıkanlar var hayırlı olsun... dişi çıknca daha bi tatalı oluyolar alpınde 2 dişi çıktı alltan baya belli oluyo artık hatta ısısrınca acıtıyo sanırım diğerleride çıkmak ürere bu ara çok kaşıyoo
bide ben bu yuklediğim resimleri nasıl silebilirim uğrasıyorum ama daha beceremedim biri bana yardım etsin lütfen?
canım 6. hastalık nedir ben anlamadım. alp sadece ağladığı zaman kızgınsa ısırıyo arada eve bunu alışkanlık yapmazlar inşallah
Selamlar;
İzmirde bugün harika bir hava var birazdan yürüyüşe çıkıcaz sahile:)
Edacım 6.hastalık ilk olarak duydum çok geçmiş olsun şimdi araştırıp bende öğreneyim hemen..
Gülsümcüm kızın olcakmış hayırlı uğurlu olsun..Allah sağlık sıhat versin inşallah..
arkadaşım sağol bende arastırıyorum ilk defa duydum okulda da hiç işlememiştik tabi ben mezun olalı 4 sene oldu yeni bir hastalık türü galıba çok geçmiş olsunnn
herkese güzel günlerr hatunlarrhihoyyyt
ooh inciler çıkıyo bebişlerimizin ama bide zor cıkamasalar ne iiyi olur ya
buğramın altta 1 dişi epeydir belirdiydi..ama iyice cıkmadı niyeyse..ama şimdi cok daha
güçlü göğsümü feci ısırıyo sinirlenince canımı yakıyo sıpa.:bbo:.
ya kızlar 4.5 gün günüm geçti yaw..bi olsaydım rahatlardım erken olurdumda pek geç olmazdm
inşallah olur yaaa..senağlamaya olmazssaa-tatlicadiarzu-:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?