Doğum yapmış olan anneler buraya....

mevlüdecim buraya koydğun resimlerden bahsediyosan edit butonuna basıyosun ve silebiliyosun sonrasında nokta nokta yap şöle uzunca gidiveriyor

ınşallah canım saol...
Egeninde incileri hayırlısıyla gelir ve hiç bir kötü bir belirti yaşamaz ınşallah...

Saol,Sizde inşallah kolay atlatırsınız bu dönemi..

Amin canım:)

Herkese Merhaba..
Az önce dr.dan geldik...
Dünde yazmıştım buraya..6.Hastalıktan şüpheleniyorum diye sabaha kalktım ki karnında,yüzünde döküntüler var..Bugün hemen başka bir dr.a gittik ve 6.Hastalık dedi..
Bizim dr. bilemedi...güyya çok tutulan bir dr....
Artık bu dr.a devam edeceğim...Kan tahlilide yaptırdık...Kiloda vermiş yavrum ne yemek yedi ne uyudu...Çok şükür atlattık gerçi...

Canım Maşallah İncilerinize..Dediğin gibi biraz daha çıksın daha da tatlı olurlar....
Bizimkide göğsümü ısırmaya başladı gerçi daha öncede damağının arasında sıkıştırıyordu ama şimdi bayağı ağrıtıyor...
İnşallah ısırmayı alışkanlık haline getirmezler...

Umut sobeledim seniii:icecream:
Nasıl oldu İsmet döküntüleri varmı hala? Krem kullanıyormusun? gerçi kaşıntısı varsa krem veriyor dr.....

canım 6. hastalık nedir ben anlamadım. alp sadece ağladığı zaman kızgınsa ısırıyo arada eve bunu alışkanlık yapmazlar inşallah

Amma yazmışım hee Neyse ben yazmaya devam edim de sayfayı doldurayımm:jeyyar:
Ki kızlar geldiğin de okuyup dursunkötükedihüsolülülülülülü
Yaşasın kötülük:jeyyar:

canım 6. hastalık nedir ben anlamadım. alp sadece ağladığı zaman kızgınsa ısırıyo arada eve bunu alışkanlık yapmazlar inşallah

Alıntı:::

6.HASTALIK

Hastalığın özellikleri 6 ay-3 yaş arası çocuklarda görülür. Yalnızca çocukları etkiler. Çok hafif ve tehlikesi olmayan bir hastalıktır.
Belirtiler Yüksek ateş Lenf bezlerinin şişmesi Döküntü
9-10 günlük kuluçka döneminin ardından ateş birdenbire yükselir (40o). Lenf bezleri şişen çocuk huzursuz olur ve yüksek ateş sebebiyle havale geçirebilir. Ani bir şekilde düşen ateşle birlikte, döküntüler başlar. Ancak bu döküntüler, birkaç saatten bir kaç güne kadar söner.
Bulaşma Hastalığın nasıl bulaştığı henüz bilinmemektedir.
Tedavi
Hastalığın özel bir tedavisi yoktur. Yüksek ateş, parasetamol tarzı bir ilaçla düşürülebilir. Ancak yüksek ateş sebebiyle geçirilen havalelerde, acilen doktora götürülmelidir.
Beslenme
Sulu ve yumuşak gıdalarla beslenilmesi gerekir. İştah azalmasına ve yüksek ateşe bağlı olarak su kaybı olabileceği için hasta, olabildiğince sıvı ağırlıklı ve hafif gıdalarla beslenmelidir

Selamlar;
ızmirde bugün harika bir hava var birazdan yürüyüşe çıkıcaz sahile:)
Edacım 6.hastalık ilk olarak duydum çok geçmiş olsun şimdi araştırıp bende öğreneyim hemen..
Gülsümcüm kızın olcakmış hayırlı uğurlu olsun..Allah sağlık sıhat versin inşallah..

Egeye çok iyi olur deniz havası...Burdada hava iyi ama yine güvenemiyo insan...
Herhalde 1-2 hafta içerisnde tamamen düzelir havalar inşallah...
Casus program olduğunu nasıl anladınız?

Bu arada Gülsüm hayırlı olsun..sağlıcakla kolarına alırsın İnşallah kızını...

ohhh duygucum bizim yerimize de alın şölee güsel bir hava burda da güsel aam edanında dediği gibi güvenemiyo insan istanbul havasına güven olmasmış gene sölim:bbo:

arkadaşım sağol bende arastırıyorum ilk defa duydum okulda da hiç işlememiştik tabi ben mezun olalı 4 sene oldu yeni bir hastalık türü galıba çok geçmiş olsunnn

herkese güzel günlerr hatunlarrhihoyyyt
ooh inciler çıkıyo bebişlerimizin ama bide zor cıkamasalar ne iiyi olur ya
buğramın altta 1 dişi epeydir belirdiydi..ama iyice cıkmadı niyeyse..ama şimdi cok daha
güçlü göğsümü feci ısırıyo sinirlenince canımı yakıyo sıpa.:bbo:.
ya kızlar 4.5 gün günüm geçti yaw..bi olsaydım rahatlardım erken olurdumda pek geç olmazdm
inşallah olur yaaa..ya olmazssaa-tatlicadiarzu-:jeyyar:

Son düzenleme:
Kızlar Eylül Anneleri bölümüne Bugün bebeklerimize ne yedirdik diye konu açabilrmiyiz?
'Bebişlerinize bugün ne yedirdiniz' bölümü var ama orada 1 yaşında çocukta var 2 yaşında çocukta var...Dolayısıyla onların yedirdikleriyle bizimkilerin yedikleri çok farklı...yararlı olmuyor..Bizimkiler aynı ayda oldukları için hemen hemen her şeyleri aynı...
Açsak kapatırlar mı acaba? Boşuna açmış olmayalım sonra...

Tünaydın kızlar...
duruyla uğraşmaktan takip edemiyom valla. Dişi çıkanlar hayırlısı olsun, bizim de yakında çıkar heralde. Hasta olanlara acil şifalar...
Show'da gösteriyordu Agubugu.com diye bi siteden. Ama açılmıyor bakamadım neler var...

Vallahi bende daha hastalanmadım.Geçen ayın 18'inde bi hastalandım ilk olarak , bi daha yok. Ama çok kasıklarım ağrıdı geçenelrde ...Heehhhh oluyom dedim ama yok yine. Eşime test aldırdım ama ondaa da Allaha şükür bişey çıkmadı.
Peki ama niye olmadık ki.... Dün sağ kasığım ara ara ağrıyordu yine. ..
Güllll , Duyguuu siz oldunuz mu????:1shok:

arkadaşım sağol bende arastırıyorum ilk defa duydum okulda da hiç işlememiştik tabi ben mezun olalı 4 sene oldu yeni bir hastalık türü galıba çok geçmiş olsunnn

Saol canım, çok büyük bir hastalık değil ama yüksek ateşin neleri doğurabileceği belli olmadığı için önemli işte...

Yakın zaman da çıkarırsınız o zaman...
Canım en kısa sürece olursun inşallah..Ben daha adet olmadım..Ne zaman olacağım acaba ya? Olsam belki göbek inerdi birazfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…