Doğum yapmış olan anneler buraya....

Herkese merhabalar..
Bır gozattım hızlıca... Eda bence cok guzel olur canım..
Sahsen bırbırımızden fıkır alacagımız bır topık olur.. acmalısın.. 2008 Eylul bebeklerı beslenmesı dıye de belırtebılırsın o zaman aynı olmaz dıger baslıklarla... sen bılırsın..
Ben bugun sutum oldugu ve emzırdıgım halde sankı kasıkla bır sey yemek ıstedıgını hıssettım Aslanın..
Sanırım artık katı seyler ıstıyorlar ozellıklede tattılar ya daha tok tuttugu ıcın sanırım ayırt edıp ıstıyorlar..
Aslında katı bırsey yesede 2 saatı asla gecmıyor yıne acıkıyor sıpa ama yınede katıya gecısın zamanı geldı cattı..
Zaten yarın doktora gıdecegız lıstemızı verecek.. bıraz once pirinc unuyla muhallebı yaptım, ıcıne yarım muz, ceyrek elma, pekmez katıp yedırdım cok sevdı... arada bır yogurtta verıyorum aklıma esınce :).. sanıyorum lısteyle corbalara da gecıcez bırbırımıze cok guzel fıkır olur boyle bır topık..

bence de kızlar tarifler de yazarız hem iyi olur

tmm o zaman açalım:lepi:
Yalnız ben 5 dak. kadar çıkacağım tahlilleri almaya gideceğiz...
İsterseniz siz açın? yoksa ben açarımmm.
Görüşürüz kızlar

Ben kacıyorum tekrar..
Bu hafta sonu sınavı atlatınca bır bakıma rahatlayacagım ama bır bakımada ıyımı olacak kotumu bılemıyorum :)
Ayrıca hafta sonundan sonra annemler gelecek bıraz kalmaya.. hihoyyyt
Gorusuruz yıne, ugrarım hepınıze muckk.. Şeniz

inş.. çıkar ya cok huysuzlanıyo ve ağzına bişiyler alıp sinirli sinirli bağırıyodelikafadulden
inşallah olurum yaa strese gidim yaw gecikmezdi amaCADIARZU
inş.. sende olursun canımcmfisfisfis hee ya öyle bi topikte güsel olur bencede açmalısın:teytey:

Herkese selamlar... yerimseniben

edacım geçmiş olsun yeniden... Atlattınız çok şükür...tahlilleri de temiz çıkar inşAllah...
Allah dermansız dertlerden korusun bebeklerimizi...
hastalanınca iştahları kapanıyor hemen zayıflıyor yavrucaklar...olsun sağlıkları yerinde olsun da kilolar gelir geri :ecrin_bebek:

salihacım buğrişimin de dişleri belirdi demek, kolayca çıkıverir inşAllah bizim gelen giden yok henüz...ben de 7. ay bitince çıkartmışım bana çekicek sanırım :ecrin_bebek:
regl de olursun umarım yakın zamanda, yoksa buğra ya kardeş mi geliyo delikafadulden şaka bir yana;Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin 2. bebişleri..

he canım 1 tanecik dişi iyce güçlendi ve canımı cok yakıo yaw-tatlicadiarzu-
hee kardeşşdelikafadulden aman dur deme öyle yaw:mymeka::çok üzgünüm:inşallah olurum :Saruboceq:

he canım 1 tanecik dişi iyce güçlendi ve canımı cok yakıo yaw-tatlicadiarzu-
hee kardeşşdelikafadulden aman dur deme öyle yaw:mymeka::çok üzgünüm:inşallah olurum :Saruboceq:

olursun canım mevsimsel değişimlerde böyle birkaç gün şaşma olabiliyordu bende de..
test yapmak istersen ben reglgünüm 1 gün geçince yapmıştım pozitif çıkmıştı büşra da için rahat olur canım herşeyin hayırlısı olsun :1hug: a.s.

inş.. dediğin gibidir canım ben bi test diyim alsın gelsin barii gelirken eşim:a015:
ayy rabbim hayırlı zaman versin ama olursada napalım oda allahtan..başımızın tacılülülülülülü ben buğrada 10 gün bekledim önceleri benim düzenszdi..bide cok
istiyoduk bebiş yoksa üzülürüm belki diye..10 gün beklemiştim:bbo:

Arkadaslar show da cok onemlı bılgıler verıyorlardı..

Bır kacını hemen yazayım dedım.. yetıskınde ve bebekler dahıl herkeste..
Dusme basını carpma oldugunda, Baygınlık ve suur kaybı ne kadar kısa surede olsa ve sonradan kısı kendıne gelıp normale donse dahi doktora mutlaka gıdılmelıdır beyın tomografısı cekılmelıdır denıyor..

Eger bebek yada cocuk dustugu anda aglarsa onemlı bır durum yok demekmıs.. tabı baska kanama vs yoksa..
Ayrıca yetıskınlerde yada cocuklarda yıne basa darbe alınması yada dusulmesı durumunda 4 unsur varmıs yapılması gereken;

1. Kısa surede olsa baygın kaldııysa yada suurunu kaybetıyse
2. her hangı basıt bır cumle kurmasını ıstediğimizde kuramıyor ıse
3. dilini dışarı cıkarmasını ıstediğimizde cıkaramıyor ıse yada yamuk ıse
4. ıkı kolunu kaldırmasını ıstediğimizde kaldıramıyor ise

Felc yada beyın kanaması gecırıyor olabılırmıs.. mutlaka doktora goturulmelıymıs..

Son düzenleme:
Kızlar bunuda yenı ogrendım sımdı cok onemlı bır bılgı gercekten basımıza ne gelecegı bellı olmaz...
cep telefonumuzdan 7777 ye Neredeyım dıye mesaj attıgımızda bıze bulundugumuz yerın tum koordınatlarını, en yakın olan yerlesım yerlerını yada polis karakolu jandarma hızır acıl ne varsa hepsını adları ve telefonları ıle bırlıkte mesaj olarak gelıyormus..

Bu helıkopter dusme olayında da eger haber muhabırı bunu bılseydı koordınatlarını ogrenıp o konustugu bayana bunları soyleyebılır yerlerıne cok daha kısa surede ulasılabılırdı dıyorlar..
Hakıkaten cok onemlı bılgıler... Hayat kurtarır..

betülcüm evet çok güzel bilgiler veriyolar mesela ben bilmiyodum 7777 msj atınca nerde oldugunu en yakın hasta falan söluyolarmıs
fatmadan haberi olan varmı buarada ben hiç görmedimde bu ara

kızlar ben konuyu açtım edacım işin var diye ben açtım ok...2008 eylül bebekleri beslenmesi bekliyoruzzz

Eline sağlık hemen bakıyorum topiğee
Bende az önce geldim idrarda kristalleşme gibi bir şey görüldü yarın böbrek ultrasonu çekilecek...

Saol canım,Amin
Allah dermansız dert vermesin...

Betül saol verdiğin bilgiler için
Gerçektende çok önemli..
Çok dikkat edilmeli bu gibi durumlarda...

Edacım eşim bir antivirüs programı kurdu onda göründü yalnız işi kötü tarafı hiç ummadıgımız bir yerden gelmiş şuan söyleyemiyorum burda...
ohhh duygucum bizim yerimize de alın şölee güsel bir hava burda da güsel aam edanında dediği gibi güvenemiyo insan istanbul havasına güven olmasmış gene sölim:bbo:

İzmir bugün tam 25 dereceydi kızlar..Dışarıya tek bodyle çıktım ve terleyerek eve geldimm:teytey:Yaklaşık 8 km yürüdük yaa şaka gibi..Sahil boyu..
Sonrada Zübeyde Hanım köşküne götürdük Eguşu..Atatürkün Zübeyde hanımın ve Latife hanımın balmumum heykelleri var harikaydı hepsi..Sonra gönderirim bir kaç kare size:1hug:

Kızlar malesef bende olmadım hemde 19 marttaydı:a015:Allah hayırlara çıkarsın ama zaten benim hep düzensizdi Salihacım senin gibi hatta Egeye hamile kaldığımı bile 4 şubatta öğrendim 1.5 aylık hamileymişim:bbo:

Duygucum benimde 18 marttı. ama benim hep düzenli olurdu niye böyle oldu anlayamadım .
Canım casus program ne? Ben takip edemedim galiba?

Tühh ben göndermiştimm anladınız mı yoksa kaydirigubbakcemile3
Demek gönderen yer ortaya çıkıyor:jeyyar:
Ya bende yüklettirimm o zaman bakim ne var ne yok:))

Canım İnşallah değilsindir,Allah olmayanlara versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…