- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #19.441
Herkese merhabalar..
Bır gozattım hızlıca... Eda bence cok guzel olur canım..
Sahsen bırbırımızden fıkır alacagımız bır topık olur.. acmalısın.. 2008 Eylul bebeklerı beslenmesı dıye de belırtebılırsın o zaman aynı olmaz dıger baslıklarla... sen bılırsın..
Ben bugun sutum oldugu ve emzırdıgım halde sankı kasıkla bır sey yemek ıstedıgını hıssettım Aslanın..
Sanırım artık katı seyler ıstıyorlar ozellıklede tattılar ya daha tok tuttugu ıcın sanırım ayırt edıp ıstıyorlar..
Aslında katı bırsey yesede 2 saatı asla gecmıyor yıne acıkıyor sıpa ama yınede katıya gecısın zamanı geldı cattı..
Zaten yarın doktora gıdecegız lıstemızı verecek.. bıraz once pirinc unuyla muhallebı yaptım, ıcıne yarım muz, ceyrek elma, pekmez katıp yedırdım cok sevdı... arada bır yogurtta verıyorum aklıma esınce :).. sanıyorum lısteyle corbalara da gecıcez bırbırımıze cok guzel fıkır olur boyle bır topık..
bence de kızlar tarifler de yazarız hem iyi olur
Saol canım, çok büyük bir hastalık değil ama yüksek ateşin neleri doğurabileceği belli olmadığı için önemli işte...
Yakın zaman da çıkarırsınız o zaman...
Canım en kısa sürece olursun inşallah..Ben daha adet olmadım..Ne zaman olacağım acaba ya? Olsam belki göbek inerdi birazfisfisfis
Herkese Merhaba..
Az önce dr.dan geldik...
Dünde yazmıştım buraya..6.Hastalıktan şüpheleniyorum diye sabaha kalktım ki karnında,yüzünde döküntüler var..Bugün hemen başka bir dr.a gittik ve 6.Hastalık dedi..
Bizim dr. bilemedi...güyya çok tutulan bir dr....
Artık bu dr.a devam edeceğim...Kan tahlilide yaptırdık...Kiloda vermiş yavrum ne yemek yedi ne uyudu...Çok şükür atlattık gerçi...
inş.. çıkar ya cok huysuzlanıyo ve ağzına bişiyler alıp sinirli sinirli bağırıyodelikafadulden
inşallah olurum yaa strese gidim yaw gecikmezdi amaCADIARZU
inş.. sende olursun canımcmfisfisfis hee ya öyle bi topikte güsel olur bencede açmalısın:teytey:
Herkese selamlar... yerimseniben
edacım geçmiş olsun yeniden... Atlattınız çok şükür...tahlilleri de temiz çıkar inşAllah...
Allah dermansız dertlerden korusun bebeklerimizi...
hastalanınca iştahları kapanıyor hemen zayıflıyor yavrucaklar...olsun sağlıkları yerinde olsun da kilolar gelir geri:ecrin_bebek:
salihacım buğrişimin de dişleri belirdi demek, kolayca çıkıverir inşAllah bizim gelen giden yok henüz...ben de 7. ay bitince çıkartmışım bana çekicek sanırım :ecrin_bebek:
regl de olursun umarım yakın zamanda, yoksa buğra ya kardeş mi geliyo delikafadulden şaka bir yana;Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin 2. bebişleri..
he canım 1 tanecik dişi iyce güçlendi ve canımı cok yakıo yaw-tatlicadiarzu-
hee kardeşşdelikafadulden aman dur deme öyle yaw:mymeka::çok üzgünüm:inşallah olurum :Saruboceq:
olursun canım mevsimsel değişimlerde böyle birkaç gün şaşma olabiliyordu bende de..
test yapmak istersen ben reglgünüm 1 gün geçince yapmıştım pozitif çıkmıştı büşra daiçin rahat olur canım herşeyin hayırlısı olsun :1hug: a.s.
kızlar ben konuyu açtım edacım işin var diye ben açtım ok...2008 eylül bebekleri beslenmesi bekliyoruzzz
Herkese selamlar... yerimseniben
edacım geçmiş olsun yeniden... Atlattınız çok şükür...tahlilleri de temiz çıkar inşAllah...
Allah dermansız dertlerden korusun bebeklerimizi...
hastalanınca iştahları kapanıyor hemen zayıflıyor yavrucaklar...olsun sağlıkları yerinde olsun da kilolar gelir geri:ecrin_bebek:
salihacım buğrişimin de dişleri belirdi demek, kolayca çıkıverir inşAllah bizim gelen giden yok henüz...ben de 7. ay bitince çıkartmışım bana çekicek sanırım :ecrin_bebek:
regl de olursun umarım yakın zamanda, yoksa buğra ya kardeş mi geliyo delikafadulden şaka bir yana;Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin 2. bebişleri..
Edacım eşim bir antivirüs programı kurdu onda göründü yalnız işi kötü tarafı hiç ummadıgımız bir yerden gelmiş şuan söyleyemiyorum burda...Egeye çok iyi olur deniz havası...Burdada hava iyi ama yine güvenemiyo insan...
Herhalde 1-2 hafta içerisnde tamamen düzelir havalar inşallah...
Casus program olduğunu nasıl anladınız?
Bu arada Gülsüm hayırlı olsun..sağlıcakla kolarına alırsın İnşallah kızını...
ohhh duygucum bizim yerimize de alın şölee güsel bir hava burda da güsel aam edanında dediği gibi güvenemiyo insan istanbul havasına güven olmasmış gene sölim:bbo:
herkese güzel günlerr hatunlarrhihoyyyt
ooh inciler çıkıyo bebişlerimizin ama bide zor cıkamasalar ne iiyi olur ya
buğramın altta 1 dişi epeydir belirdiydi..ama iyice cıkmadı niyeyse..ama şimdi cok daha
güçlü göğsümü feci ısırıyo sinirlenince canımı yakıyo sıpa.:bbo:.
ya kızlar 4.5 gün günüm geçti yaw..bi olsaydım rahatlardım erken olurdumda pek geç olmazdm
inşallah olur yaaa..ya olmazssaa-tatlicadiarzu-:jeyyar:
Vallahi bende daha hastalanmadım.Geçen ayın 18'inde bi hastalandım ilk olarak , bi daha yok. Ama çok kasıklarım ağrıdı geçenelrde ...Heehhhh oluyom dedim ama yok yine. Eşime test aldırdım ama ondaa da Allaha şükür bişey çıkmadı.
Peki ama niye olmadık ki.... Dün sağ kasığım ara ara ağrıyordu yine. ..
Güllll , Duyguuu siz oldunuz mu????:1shok:
Edacım eşim bir antivirüs programı kurdu onda göründü yalnız işi kötü tarafı hiç ummadıgımız bir yerden gelmiş şuan söyleyemiyorum burda...
İzmir bugün tam 25 dereceydi kızlar..Dışarıya tek bodyle çıktım ve terleyerek eve geldimm:teytey:Yaklaşık 8 km yürüdük yaa şaka gibi..Sahil boyu..
Sonrada Zübeyde Hanım köşküne götürdük Eguşu..Atatürkün Zübeyde hanımın ve Latife hanımın balmumum heykelleri var harikaydı hepsi..Sonra gönderirim bir kaç kare size:1hug:
Kızlar malesef bende olmadım hemde 19 marttaydı:a015:Allah hayırlara çıkarsın ama zaten benim hep düzensizdi Salihacım senin gibi hatta Egeye hamile kaldığımı bile 4 şubatta öğrendim 1.5 aylık hamileymişim:bbo:
Edacım eşim bir antivirüs programı kurdu onda göründü yalnız işi kötü tarafı hiç ummadıgımız bir yerden gelmiş şuan söyleyemiyorum burda...
İzmir bugün tam 25 dereceydi kızlar..Dışarıya tek bodyle çıktım ve terleyerek eve geldimm:teytey:Yaklaşık 8 km yürüdük yaa şaka gibi..Sahil boyu..
Sonrada Zübeyde Hanım köşküne götürdük Eguşu..Atatürkün Zübeyde hanımın ve Latife hanımın balmumum heykelleri var harikaydı hepsi..Sonra gönderirim bir kaç kare size:1hug:
Kızlar malesef bende olmadım hemde 19 marttaydı:a015:Allah hayırlara çıkarsın ama zaten benim hep düzensizdi Salihacım senin gibi hatta Egeye hamile kaldığımı bile 4 şubatta öğrendim 1.5 aylık hamileymişim:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?