- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #19.461
slm kızlar geçmişi okuyamadım bu ara misafir falan geldi ya da biz gittik derken yazamıyorum
duygu çok güzel çıkmışsınız maşallah
duygu maşallah çok tatlısınız
Misafirlerim vardı,ikide çocuk, çok yaramazlardı,yordular beni..gecede uyuyamadım..çok yoruldum..bu ek gıda işi pek zormuş..emzirmek ne büyük kolaylıkmış meğer..yemek yapmaktam nefret ediyorum..oğluşum sabahtan akşama kadar bişeyler anlatıyor anlamıyorumkafamçokkarıştıama en çok babababa diyor sıpa..bi ağlarken anne diyor,bilinçsiz tabi..3 gündür huysuz,hiç birşeyden memnun olmuyor.edacım çok geçmiş olsun,acil şifalar meleğine.gülsüm kızın olacağına çok sevindim,sağlıcakla gelsin bebeğin..duygu maşallah tombişe bi kucak valla..ya bide arkadaşlar ayda kaç lira tlf parası ödüyorsunuz.ev,cep dahilCADIARZU
AA SÜPERMİŞ YAA,GECE UYANMAYAN ÇOCUK...Nerden aldınız siz Gözde bizimkinde o program yüklenmemiş,gece 4,5 defa uyanır emer...cokacimcoookayten , artık bence başla sen de çorbalara kahvaltıya . mama yemesinden daha iyidir gibi geliyor besleyicilik olarak ve alışması için de
deniz kesinlikle biberon kabul etmiyor bende 200 cc bırakabiliyorum günlük bi kısmını annem kahvaltısına koyuyor bir kısmını da uyurken biberonla veriyor.beni de 2 kere emiyor deniz günde 1 akşam uyurken diğeri de ben sabah evden çıkmadan gece hiç emmiyor uyanmıyor da zaten .
Oldum şekerim oldum,şu an foşurt durumundayım yani,dükkan kapalı...delikafaduldenVallahi bende daha hastalanmadım.Geçen ayın 18'inde bi hastalandım ilk olarak , bi daha yok. Ama çok kasıklarım ağrıdı geçenelrde ...Heehhhh oluyom dedim ama yok yine. Eşime test aldırdım ama ondaa da Allaha şükür bişey çıkmadı.
Peki ama niye olmadık ki.... Dün sağ kasığım ara ara ağrıyordu yine. ..
Güllll , Duyguuu siz oldunuz mu????:1shok:
eda geçmiş olsun ve tebrıkler bak kuzuna ılk teşhisi sen koydun....bugun ıstanbuldada hava harıkaydı..babamızın okuluna teftişe gıdıp geldık..şapka takmadım bıle..babası taktırmadı daha dogrusu saolsun ama neyse şükür baya sıcaktı...okulumuzun velileri evlere şenlik..süslenıp puslenıp gelıyolar cocukları almaya..eşimde velılerı okula sokmaz en sınır oldugu şey...acayıpte sınırlıdır azarlar habıre..enson duvar ördü kendısı okula..velılerı almıyo içeri..ama bendenız külyutmaz melahat :)bukadar tepkılı tavırlarına ramen yınede guvenmıyorum kendısıne..oofoof.....okulun karsısındakı marketın sahıbıyle bı konusmalarını anlatmıstı boşbogaz anında..yok efendım guya eşimin yerınde başkası olsa yuz tane velıyle işi pişirirmişmiş..ahlaksızlık dızboyu..yakın arkadaşlarından bırı kı oda mudur yardımcısı vıkac velıyle ılışkısı var...çivisi cıkmış ortalıgın..yada buranın bılemıyorum..guya okul ..ilim irfan yuvası...ınsanın ıcınde olucak elbet ama neblım işte...bızden bukadar..şusıralar gelen baharla beraber artan hormonlarım kendını kıskanclık içgüdüleri olarak göstermye başladı...ben sılahtan cok korkarım ama bana dogrultulanından..elıme alırsam da kendımden korkarım:)aldırma göönüll aldırrmma türküsü çığırmamalı ama dimi..ne gereği var..en fazla tak sepetı koluna yaparıs:)
AA SÜPERMİŞ YAA,GECE UYANMAYAN ÇOCUK...Nerden aldınız siz Gözde bizimkinde o program yüklenmemiş,gece 4,5 defa uyanır emer...cokacimcoook
artık muhallebi yediğinden beri emirde uyanmıyor.eğer bi sıkıntısı olmazsa tabi.
Oldum şekerim oldum,şu an foşurt durumundayım yani,dükkan kapalı...delikafadulden
ay gül Allah iyiliğini versin.benimde dükkan kapalı şu an.kaydirigubbakcemile3anlamadım gitti 2 hafta önce olmuştum bi daha oldum bugün.kafamçokkarıştı
Kız,ne diyon sen,bizim İskenderundaki velileri görecektiniz aman allahım,şakır şakır dekoltelerle okula gelirlerdi,zaten evli bir erkek öğretmen bir veliyle kadın da evli,ilişkisi varmış sonradan ortaya çıktı adam boşandı öbür karıyı aldı falan,bir sürü olay çıkmıştı,terbiyesiz okulunda adını çıkardı.
Burdaki velilerimiz de tam aksi kara çarşaflı :1ninca:hepsi,ama tabi belli de olmaz,çarşaf vücudu örtüyor sadece,sapık düşünceleri değil...Çok üzgünüm çoook
AA SÜPERMİŞ YAA,GECE UYANMAYAN ÇOCUK...Nerden aldınız siz Gözde bizimkinde o program yüklenmemiş,gece 4,5 defa uyanır emer...cokacimcoook
Oldum şekerim oldum,şu an foşurt durumundayım yani,dükkan kapalı...delikafadulden
Kız,ne diyon sen,bizim İskenderundaki velileri görecektiniz aman allahım,şakır şakır dekoltelerle okula gelirlerdi,zaten evli bir erkek öğretmen bir veliyle kadın da evli,ilişkisi varmış sonradan ortaya çıktı adam boşandı öbür karıyı aldı falan,bir sürü olay çıkmıştı,terbiyesiz okulunda adını çıkardı.
Burdaki velilerimiz de tam aksi kara çarşaflı :1ninca:hepsi,ama tabi belli de olmaz,çarşaf vücudu örtüyor sadece,sapık düşünceleri değil...Çok üzgünüm çoook
Ayy ahdi yaa,kızlar ben taktım şimdi
Ayça her gece mızıklanıp uyanıyor,sizinkilerde böyle bir durum yok mu?Mızıklanmazlar mı?Eğer müdahele etmezsem,mızıklanma ağlamaya dönüşüyor,sonra uykusu dolayısıyla bizim uykumuz hepten açılıyor.
Ben de alıp emziriyorum belki sallasam veya emzk tıksam devam edecek uyumaya ama emziriyorum ben.
Ayy ahdi yaa,kızlar ben taktım şimdi
Ayça her gece mızıklanıp uyanıyor,sizinkilerde böyle bir durum yok mu?Mızıklanmazlar mı?Eğer müdahele etmezsem,mızıklanma ağlamaya dönüşüyor,sonra uykusu dolayısıyla bizim uykumuz hepten açılıyor.
Ben de alıp emziriyorum belki sallasam veya emzk tıksam devam edecek uyumaya ama emziriyorum ben.
büşra da gece 3-4 kere ağlıyor bugünlerde ...ameliyatından sonra daha çok uyanır oldu..
3,5 - 4 aylıkken gece deliksiz uyumaya başlamıştı...şimdi nerdeee o günler....
sabahları da 6- 6.30 da uyanıp oyun oynamak istiyo,benim gözler açılmazken mirmirmirmir
Egede öyle sabah 6.5 7 den sonra iki ayak havada..eller halay çeker pozisyondakaydirigubbakcemile3Gözler faltaşı oyun istiyor..Uyusun diye bende emziriyorum ama en az 1 saat oturup sonra uyuyor..
Gül gece deliksiz uyumuyor tabıkı ama mesela babası saat 21.30 22.00 gibi yatırıyor gece 3 te kalkıyor emiyor tekrar uyuyor iste 6.5 7 de kalkıp oturuyor:bbo:Bende gecenin bir yarısında yattığım için acayip kötü oluyorum..Ama karar verdik artık bizde erken yatıcaz..
Dün gece dişten dolayı tabi 3 4 kere uyandı ama diş geldiği için normal karşılıyoruz...Bugün Egeye organik sütlaç aldım ilk olarak severek yedi maşallah..Olsa daha yicektide ben yarısını verdim:ecrin_bebek:
kaydirigubbakcemile3Evet canım Egeyi biz bilerek o saatlerde yatırıyoruz oyalıyoruz 8 de falan yatarsa (bİR KERE DENEDİK)ezanla birlikte uyanıp 3 4 saat uyumuyor:)))Bende en erken saat 12 de 1 de yattıgım ıcın mümkün değil yani.Dediğin gibi işler bitmiyorki o yattığından beri iş yapıyorumkaydirigubbakcemile3 ay evet ya o kollar hep o pozisyonda zaten kaydirigubbakcemile3
egecik geç yatıyormuş tabii bizim kuş en geç 9 da sızmış oluyo artık gündüz uyumadığı ve çok hareket ettiği için yoruluyo baygın gidiyo artıkee erken yatınca da 6 da uykusunu almış oluyo tabii..ben de 9 da yatabilsem keşke ama işler bitmiyo kiii delikafadulden
ahh ahh bi aralar ne güzel hiç uyanmazlardı di mi çok özlüyorum o günleri :ecrin_bebek:
sütlacı büşra da çok seviyo....bugün uyumasına yakın yedirdim bi tane....bakalım gece uyanmasını etkileyecek mi :CüvCüv:
dişi mi geliyor aaa ben kaçırmışım hayırlı olsun, kolayca çıksın incileri inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?