Doğum yapmış olan anneler buraya....

Biz pek net değiliz çünkü telefonla çekildi ama Atatürk''ümüz çok net demi:lepi:

Son düzenleme:
slm kızlar geçmişi okuyamadım bu ara misafir falan geldi ya da biz gittik derken yazamıyorum

duygu çok güzel çıkmışsınız maşallah

Misafirlerim vardı,ikide çocuk, çok yaramazlardı,yordular beni..gecede uyuyamadım..çok yoruldum..bu ek gıda işi pek zormuş..emzirmek ne büyük kolaylıkmış meğer..yemek yapmaktam nefret ediyorum..oğluşum sabahtan akşama kadar bişeyler anlatıyor anlamıyorumkafamçokkarıştıama en çok babababa diyor sıpa..bi ağlarken anne diyor,bilinçsiz tabi..3 gündür huysuz,hiç birşeyden memnun olmuyor.edacım çok geçmiş olsun,acil şifalar meleğine.gülsüm kızın olacağına çok sevindim,sağlıcakla gelsin bebeğin..duygu maşallah tombişe bi kucak valla..ya bide arkadaşlar ayda kaç lira tlf parası ödüyorsunuz.ev,cep dahilCADIARZU

slm kızlar geçmişi okuyamadım bu ara misafir falan geldi ya da biz gittik derken yazamıyorum

duygu çok güzel çıkmışsınız maşallah

duygu maşallah çok tatlısınız

Çok teşekkür ederim arkadaşlar:)
Emelcim;biz eskiden ev telefonu cep telefonu derken ayda 150 ytl fatura öderdik..O zaman ikimizde çalıştıgımız halde o kazıkçı ev telefonu 40 50 den aşağı düşmezdi..
Sonra gittik ev telefonunu sadece dışardan arama yaptık..En azından cep telefonunla nereyler konuştuğun belli evde o da yok diye..
Sonra ikimizdede faturalı hat vardı 100 onlara ödüyorduk..Şimdi numara taşımadan faydalanıp onları hem konturluya çevirdik hemde bedava 4 ay kontur kazandık:lepi:
Yıllarca ödediğimiz faturalara saysın..Turkcell..
Şimdi benım 533 lü numaram vadofone..eşimin 532 li numarası avea:))

Emel bu arada Egede baya uzun zamandır alenen baba diyor dediğin gibi ağlarkende anneyyy der gibi bağırıyorr..Eşim her babaa dediğinde mest oluyorkaydirigubbakcemile3

dişleri çıkan bebişlerin incileri hayırlısı olsun.bizim daha görünürlerde bişey yok.

edacım tekrar geçmiş olsun.

eda geçmiş olsun ve tebrıkler bak kuzuna ılk teşhisi sen koydun....bugun ıstanbuldada hava harıkaydı..babamızın okuluna teftişe gıdıp geldık..şapka takmadım bıle..babası taktırmadı daha dogrusu saolsun ama neyse şükür baya sıcaktı...okulumuzun velileri evlere şenlik..süslenıp puslenıp gelıyolar cocukları almaya..eşimde velılerı okula sokmaz en sınır oldugu şey...acayıpte sınırlıdır azarlar habıre..enson duvar ördü kendısı okula..velılerı almıyo içeri..ama bendenız külyutmaz melahat :)bukadar tepkılı tavırlarına ramen yınede guvenmıyorum kendısıne..oofoof.....okulun karsısındakı marketın sahıbıyle bı konusmalarını anlatmıstı boşbogaz anında..yok efendım guya eşimin yerınde başkası olsa yuz tane velıyle işi pişirirmişmiş..ahlaksızlık dızboyu..yakın arkadaşlarından bırı kı oda mudur yardımcısı vıkac velıyle ılışkısı var...çivisi cıkmış ortalıgın..yada buranın bılemıyorum..guya okul ..ilim irfan yuvası...ınsanın ıcınde olucak elbet ama neblım işte...bızden bukadar..şusıralar gelen baharla beraber artan hormonlarım kendını kıskanclık içgüdüleri olarak göstermye başladı...ben sılahtan cok korkarım ama bana dogrultulanından..elıme alırsam da kendımden korkarım:)aldırma göönüll aldırrmma türküsü çığırmamalı ama dimi..ne gereği var..en fazla tak sepetı koluna yaparıs:)

AA SÜPERMİŞ YAA,GECE UYANMAYAN ÇOCUK...Nerden aldınız siz Gözde bizimkinde o program yüklenmemiş,gece 4,5 defa uyanır emer...cokacimcoook

Oldum şekerim oldum,şu an foşurt durumundayım yani,dükkan kapalı...delikafadulden

Kız,ne diyon sen,bizim İskenderundaki velileri görecektiniz aman allahım,şakır şakır dekoltelerle okula gelirlerdi,zaten evli bir erkek öğretmen bir veliyle kadın da evli,ilişkisi varmış sonradan ortaya çıktı adam boşandı öbür karıyı aldı falan,bir sürü olay çıkmıştı,terbiyesiz okulunda adını çıkardı.
Burdaki velilerimiz de tam aksi kara çarşaflı :1ninca:hepsi,ama tabi belli de olmaz,çarşaf vücudu örtüyor sadece,sapık düşünceleri değil...Çok üzgünüm çoook

ne demeli bilmemki.Allah akıl fikir versin.klava:

4 5 keremii:1shok:Kız sizin program gerçekten yüklenmemiş o zamankaydirigubbakcemile3Obur Ege bile gece 2 kere emer oda en fazla

Ya okullarla ilgili yazdıklarınız inanılır gibi değil yaa veliler ve öğretmenler şaka gibi..Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi yaa..
Kara çarşafın altında ne var düşüncesi benide hep korkutur...

Ayy ahdi yaa,kızlar ben taktım şimdi
Ayça her gece mızıklanıp uyanıyor,sizinkilerde böyle bir durum yok mu?Mızıklanmazlar mı?Eğer müdahele etmezsem,mızıklanma ağlamaya dönüşüyor,sonra uykusu dolayısıyla bizim uykumuz hepten açılıyor.
Ben de alıp emziriyorum belki sallasam veya emzk tıksam devam edecek uyumaya ama emziriyorum ben.

büşra da gece 3-4 kere ağlıyor bugünlerde ...ameliyatından sonra daha çok uyanır oldu..
3,5 - 4 aylıkken gece deliksiz uyumaya başlamıştı...şimdi nerdeee o günler....
sabahları da 6- 6.30 da uyanıp oyun oynamak istiyo,benim gözler açılmazken mirmirmirmir

Egede öyle sabah 6.5 7 den sonra iki ayak havada..eller halay çeker pozisyondakaydirigubbakcemile3Gözler faltaşı oyun istiyor..Uyusun diye bende emziriyorum ama en az 1 saat oturup sonra uyuyor..
Gül gece deliksiz uyumuyor tabıkı ama mesela babası saat 21.30 22.00 gibi yatırıyor gece 3 te kalkıyor emiyor tekrar uyuyor iste 6.5 7 de kalkıp oturuyor:bbo:Bende gecenin bir yarısında yattığım için acayip kötü oluyorum..Ama karar verdik artık bizde erken yatıcaz..

Dün gece dişten dolayı tabi 3 4 kere uyandı ama diş geldiği için normal karşılıyoruz...Bugün Egeye organik sütlaç aldım ilk olarak severek yedi maşallah..Olsa daha yicektide ben yarısını verdim:ecrin_bebek:

kaydirigubbakcemile3 ay evet ya o kollar hep o pozisyonda zaten kaydirigubbakcemile3
egecik geç yatıyormuş tabii bizim kuş en geç 9 da sızmış oluyo artık gündüz uyumadığı ve çok hareket ettiği için yoruluyo baygın gidiyo artık ee erken yatınca da 6 da uykusunu almış oluyo tabii..ben de 9 da yatabilsem keşke ama işler bitmiyo kiii delikafadulden

ahh ahh bi aralar ne güzel hiç uyanmazlardı di mi çok özlüyorum o günleri :ecrin_bebek:
sütlacı büşra da çok seviyo....bugün uyumasına yakın yedirdim bi tane....bakalım gece uyanmasını etkileyecek mi :CüvCüv:
dişi mi geliyor aaa ben kaçırmışım hayırlı olsun, kolayca çıksın incileri inşAllah

iyi uykular ....
yarın sağlıkla görüşebilmek dileğiyle Şeniz :1hug:
Allah rahatlık versin..a.s.

kaydirigubbakcemile3Evet canım Egeyi biz bilerek o saatlerde yatırıyoruz oyalıyoruz 8 de falan yatarsa (bİR KERE DENEDİK)ezanla birlikte uyanıp 3 4 saat uyumuyor:)))Bende en erken saat 12 de 1 de yattıgım ıcın mümkün değil yani.Dediğin gibi işler bitmiyorki o yattığından beri iş yapıyorum
O gece deliksiz uyudukları zaman reklamlarmış Mervecimkaydirigubbakcemile3Çok çabuk geçti..
Sütlacı verirken arkasında benmari usülü ısıtın diyordu sende öylemi yapıyorsun canım?Ben bugün ilk olarak yarısını verdimde..
Dişimiz iki tane birden patlamış..Darısı başınıza inşallah:Saruboceq:

duygu hadi yatalım artıkkk,sonra olan bize oluyoo,valla yatmaya korkuyorum gece ve sabah tutukluğu çook zor oluyo..eskisi gibi dinlenmiş olarak gerine gerile ağrısız kalkmayı özledim,o bişey değil bigün çocuğu düşürcem diye korkuyorum,kör olası romatizmalar bi gün gelir ve gider inşallah..sabırla o günü bekliycem.Allahtan geldi yapacak bişey yok.off helikopter kazasının etkisindede uzun bi süre kalacak gibiyim,aklıma getirmemeye çalışıyorum.hadi iyigeceler...sabah ya 9da yada 10.30 kalkar benimki..e tabı aralardada emmeye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…