Doğum yapmış olan anneler buraya....

gunaydınlar...bız 6da yattık 6 da kalktık..bende daha gec yatırmaya calısıyorum ama acayıp huysuzlanıyo...valla ımamla bir düzenimiz...ahbe gülcüm,işte boyle gayet aşşağılık durumlar aslında,utanc verıcı...ve muhıtten muhıte cok farkedıyo..dediğin gibi çarşaf sapıklıgı örtmez..burdada aynısı..başı örtülü ama beyazketen etekli,aynen çamaşırı gözüken modelden tut herbişi var..ya adamın eger kalıtesı bukadarsa varsın yapsın neyapayım....AYTEN az kaldı kavuşmamaıza:)mayıs gibi antalyadayız allah nasıp ederse....valla şusıra en buyuk moral bana havadan geldi...işallah hep boylegıder...EMEL bu kadar hassas olma artık..helıkopter kazası da bı mukadderat sonucta...artık senıde buyaza kemıklerıyle ruhuyla dahada güçlenmiş görmek ıstıyoruz valla...ezıyetın kendıne..bide merte dolayısıyla..takma kafana tokadan başkaaa :))

günaydınlar kızlar
benimkide hala gece en az 3 kere mızıklanırrr, bazen emer bazen kucakta sakinleşir, umtcum vallahi gede mayısta şöyleeee denizkenarınsa buluşalım miss gibi, kızlar bu sabah tartım 55,8 i gördü maaaşallahh diyim yani bugün tam 1 ay oldu 61,2 den 55,8 i gördüm, ama 61,2 yi tartıldığımda toktum ve üzerimde çizmem montum falan vardı sanırım 60 falandım toplam 4 gilo vermiş durumdayım

50 olsam ardından göbeğimdeki çatlaklar için uğraşıcam sonra saçlarımlaa sonra yüzümle sonra kıçım laaa derken bu uğraş hiç bitmeyecek sanırımmm, aslan burcu olmak hakketttt zor beeeeeeeeeeeeeeee ...........

günaydınlar herkese

ya ayten ne yiyon içiyonda veriyon sen bu kiloları ya.bende 50 kilo olmak istiyom.(her gün ne yediğinin içtiğinin listesiniversene banada.

günaydınlar herkese

ya ayten ne yiyon içiyonda veriyon sen bu kiloları ya.bende 50 kilo olmak istiyom.(her gün ne yediğinin içtiğinin listesiniversene banada.

kıss yazıyorum yaa hergün ne yediğimi topicimizeeeeeeeee -tatlicadiarzu- ama varya sabah üzerime olmayan bir ceketim vardı bir giydimmm gözlerime inanamadım eskisi gibi oturdu vallahi göbem de çok az kaldııı ama sanırım onun tam olarak düzelmesi 2 ayı bulur. şimdi halimecim ben sabahları mutlaka etimek yiyorum normal ekmeği hayatımdan çıkardım.

sabah 1 dilim etimek+1 dilim peynir+4 zeytin+yanında bazen haşlnmış yumurta
ya da 1,5 su bardağı nesfit 1 su bardağı süt ile

ara öğünde elma yiyorum

öğlen 12 de bir tabak sebze yemeği 1 dilim etimekle+ yada öğünde ne varsa işte 1 tabak yiyorum yanında bazen duruma göre salata yada yoğurt.

ara öğündede elma

akşamda gene aynı yemekte ne varsa 1 tabak dolu dolu değil ama tabağı çok doldurma, yanında ekmek pilav falan yemiyorum.

internetten bulduğum bir liste var gıdaların kalori değerini gösteren ona bakıyorum arada.

birde arada hareket yapıyorum hopluyorum zıplıyorum koşuyorum evin içinde kaydirigubbakcemile3 gece yatmadan öncede 10-20-30 ne çekebilrisem yarım mekik çekiyorum.

Son düzenleme:

bravo valla tebrik ederim canım
benimde 5 kilo gitti 4 hafta sonunda
ama benim yolum daha uzun hedef 55 kilo
şimdi 80. 6 yım 85.6 ile başlamıştım

günaydın herkesee....aytencim valla bravo 4 kg.değil anlattığın gibiyse en az 6 kg vermiş oldun sen bir ayda maşallahhh

kız nasıl 6 kilo bi yaaaaaaaaaaa, 61,2 idim didim yaaa üstümde çizme mont vardı onları düşersen 60 ile başladım say, şimdi 55,8 kiloyum 4 kilo vermişim kısssssssss , çünkü 55,8 i ölçüldüğümde ince saten seksi pifamalrım vardı üzerimde he he he sengözlerimebaksanab

bravo valla tebrik ederim canım
benimde 5 kilo gitti 4 hafta sonunda
ama benim yolum daha uzun hedef 55 kilo
şimdi 80. 6 yım 85.6 ile başlamıştım

canım maşallahhh vericez biz bu kiloları şimdi sen ayda 5 er 5 er gidersen 3 ay sonra yani haziran sonunda 65 kilo olacaksın tam yaz geldiği zaman çıtır olacaksın inşallahhhhhhhhhhh atıcaz şu yağları.

valla sağol cnm.valla ben eskisi kadar pek sık giremediğim için sadece bu topiğe bakabiliyorum.mekik çekerken dikiş yerlerinde bi ağrı filan hissediyomusun cnm ?ben korkuyorum mekik çekmeye ya.

ben şimdi işe gidiyorum.bugün başka bi şubemize sayıma gidicem.sonrada direk eve gelicem.geç gidip erken gelicem yani.çok seviyorum bu sayım günlerini.sırnaşık şey

allah kolaylık versin canım ne sayıyosunuzzz ne üğzerineydi işin senin. ayrıca dikiş yerlerim acımıyor çok şükür. benim dikiş yerimle bu güne kadar bir sıkıntım olmadı çok şükür.

günaydın kızlar... nasılsınız bakalım...

ya kilo dedinizde... benim bebiş 20 haftalık oldu daha 1 kilo almışım... oğlumda hızlı almıştım... 56 idim 57 olmuşum... normal mi sizce... göbeğimde hiç yok... siz kaç kilo almıştınız 20 haftada...

ben 40ımdan beri plates yapıcam da göbeğimi eritcem diye uğraşıyodum... göbeğimi erittim ama dikişlerim acıyo bazen... çok zorlamıştım inşallah açılmaz hamilelikte.. dikkat et canım sen de... zorlama fazla...

günaydın kızlar
geçmişe baktımda maşallah bebikler ne güzel uyuyor benim kız en erken 10,30 da uyur gece 2 gibi uyanır ondan sonrası zaten nerdeyse saat başı uyanıyor sabahta 7,30 kalkar
çok yoruldum artık bir düzene girmesi lazım işe gelmek çok zor oluyor. gece uyutmadan önce karnını falanda doyuruyorum gece uyandığındada emziriyorum ama yok yine sürekli uyanıyor.

gülsüm arkadaşım kızın olacaksmış allah tamamına erdirsin hayırlı olsun. seni kıskanmıyor değilim haaa ne güzelllll. bir tane daha süt kokulu gelecek .

kız ben biraz kg veridn de öyle 61,2 geldin sandım ondan söledimmm ciğerimmm:dilcikar:

canım tam hatırlamıyorum ama 5 kilo falan almıştım sanırım. bebeğin kilosu normalse kendi kilonu takma kafana toplamda 3 kilo alıp doğum yapanları biliyorum

gülsüm arkadaşım kızın olacaksmış allah tamamına erdirsin hayırlı olsun. seni kıskanmıyor değilim haaa ne güzelllll. bir tane daha süt kokulu gelecek .

sasğol canım... ben de çok sevinçliyim.. bazen endişelenyorum ama yine de seviniyorum... yap şekerim sen de bitane daha zor değil ya... delikafadulden

20 hafta az değil aslında vallaa ben ilk aylarda çok kilo aldığım için bişey diyemiycem canım yaa, ama ne güzel işte kilo almaman ama ben kısmet olursa bir daha hamile kalırsam, öyle abur cubur hamur işi yemiycemki fazla kilo almayayım sonra vercez diye uğraşıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…