- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #19.501
canım tam hatırlamıyorum ama 5 kilo falan almıştım sanırım. bebeğin kilosu normalse kendi kilonu takma kafana toplamda 3 kilo alıp doğum yapanları biliyorum
canım tam hatırlamıyorum ama 5 kilo falan almıştım sanırım. bebeğin kilosu normalse kendi kilonu takma kafana toplamda 3 kilo alıp doğum yapanları biliyorum
kısssss 3 kilo bebeğin kilosu olsa plesanta falan ne olacak. nasıl bir kilo alımı bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden
günaydınlar kızlar
benimkide hala gece en az 3 kere mızıklanırrr, bazen emer bazen kucakta sakinleşir, umtcum vallahi gede mayısta şöyleeee denizkenarınsa buluşalım miss gibi, kızlar bu sabah tartım 55,8 i gördü maaaşallahh diyim yani bugün tam 1 ay oldu 61,2 den 55,8 i gördüm, ama 61,2 yi tartıldığımda toktum ve üzerimde çizmem montum falan vardı sanırım 60 falandım toplam 4 gilo vermiş durumdayım
ayten senin boyun kaç cm... ben 49 kiloydum doğumdan önce bana herkes çok zayıfsın diyodu... hasta mısın diyodu...benim kemiklerim iri boyum 166
ayten süpersin yaa,
darısı başımaaaa . 55-56 kilo olsam bana yeter zaten fazlasında gözüm yok :)
kısssss 3 kilo bebeğin kilosu olsa plesanta falan ne olacak. nasıl bir kilo alımı bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden
benim de 1,60 benim deeekaydirigubbakcemile5 ayten bende 56 kg.yun yani seninle hemen hemen aynıyız gıııı fizik olarak da sanıyorum
günaydın kızlar... nasılsınız bakalım...
ya kilo dedinizde... benim bebiş 20 haftalık oldu daha 1 kilo almışım... oğlumda hızlı almıştım... 56 idim 57 olmuşum... normal mi sizce... göbeğimde hiç yok... siz kaç kilo almıştınız 20 haftada...
nasıl oluyor bu yaaa sen istediğini yiyosun 56 kilosun bennnn canım çıkıyor yediklerime dikkat ediyorummm -tatlicadiarzu-
ayten sen 2008 eylül bebekleri beslenmesine neden hiç uğramıyosun hadiiii
a.saynen şekerim kndime hep uğraşacak bir yerimi buluyorumkaydirigubbakcemile350 olsam ardından göbeğimdeki çatlaklar için uğraşıcam sonra saçlarımlaa sonra yüzümle sonra kıçım laaa derken bu uğraş hiç bitmeyecek sanırımmm, aslan burcu olmak hakketttt zor beeeeeeeeeeeeeeee ...........
süperrr yaa delimisin ben 25 kilo almıştım:bbo:günaydın kızlar... nasılsınız bakalım...
ya kilo dedinizde... benim bebiş 20 haftalık oldu daha 1 kilo almışım... oğlumda hızlı almıştım... 56 idim 57 olmuşum... normal mi sizce... göbeğimde hiç yok... siz kaç kilo almıştınız 20 haftada...
kaydirigubbakcemile3Evet canım Egeyi biz bilerek o saatlerde yatırıyoruz oyalıyoruz 8 de falan yatarsa (bİR KERE DENEDİK)ezanla birlikte uyanıp 3 4 saat uyumuyor:)))Bende en erken saat 12 de 1 de yattıgım ıcın mümkün değil yani.Dediğin gibi işler bitmiyorki o yattığından beri iş yapıyorum
O gece deliksiz uyudukları zaman reklamlarmış Mervecimkaydirigubbakcemile3Çok çabuk geçti..
Sütlacı verirken arkasında benmari usülü ısıtın diyordu sende öylemi yapıyorsun canım?Ben bugün ilk olarak yarısını verdimde..
Dişimiz iki tane birden patlamış..Darısı başınıza inşallah:Saruboceq:
SELAMLAR :hooray:
amin canım ... bakalım bizim ilk incimiz ne zaman patlayacak ?
sütlacı ; su kaynatıp derin bi kaba dolduruyorum sütlaci da onun içine oturtup hafif ılıtıp yediriyorum canım, bazen de oda sıcaklığında veriyorum hiç ısıtmadan... cokacimcoook
büşra yı ben de oyalayıp geç yatırayım diyorum ama işe yaramıyor, aşırı huysuzlanıyor mecbur uyutuyorum ..
sonra da sabah 6 dan 9a kadar oyun oynuyoruz artık mirmirmirmir ne yapalım sağlık olsun da :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?