Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım tam hatırlamıyorum ama 5 kilo falan almıştım sanırım. bebeğin kilosu normalse kendi kilonu takma kafana toplamda 3 kilo alıp doğum yapanları biliyorum

bebişin kilosunu bilemiyoruz dedi son gittiğim doktor... kendime bi doktor bulamadım daha da... ufacık tefecik doğarsa bakması zor olur diye korkuyorum... musti kilolu doğunca hiç zorlanmamıştık....

bu arada tığla patik yapmayı bilen var mı... ben tığ işini iyi yapamıyorum da...

canım tam hatırlamıyorum ama 5 kilo falan almıştım sanırım. bebeğin kilosu normalse kendi kilonu takma kafana toplamda 3 kilo alıp doğum yapanları biliyorum

kısssss 3 kilo bebeğin kilosu olsa plesanta falan ne olacak. nasıl bir kilo alımı bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden

kısssss 3 kilo bebeğin kilosu olsa plesanta falan ne olacak. nasıl bir kilo alımı bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden

beim anemin arkadaşı 5 kilo almıştı... yağlı tuzlu yemek falan yasaktı çünkü.. 2,5 kilo doğmuştu kızı da...

ayten süpersin yaa,
darısı başımaaaa . 55-56 kilo olsam bana yeter zaten fazlasında gözüm yok :)

ayten senin boyun kaç cm... ben 49 kiloydum doğumdan önce bana herkes çok zayıfsın diyodu... hasta mısın diyodu...benim kemiklerim iri boyum 166

valla canım öyle
bizim amca kızı 3 kilo ile doğum yaptım dedi bebeğin kilosunu hatırlamıyorum ama
yine bir akrabamızda 4 kilo ile doğum yaptı ama akdeniz anemisi hastalığından dolayı doktor kilo almasını yasaklamıştı bu sebepten kilo almadı.

benim çenede gene bi düştüüüüüüüüüü bi düştü ammaa yazmışım haaaaaa haaa haaaaaaaat

Son düzenleme:

tam 8 kilo almıştım:bbo:

Ne güzel aytencim böyle güzel kilo verme haberlerinizi duymak. Bana da 70 kilo yapıştı gidiyo valla. Öyle yediklerim dikkat edemiyom. Zaten duru ile uğraşmaktan anca kalan zaman temizlik ve yemek uydurmayla geçiyo. İyice de koflaştım valla. Kollarım öyle bi ağrıyor ki. Hele altını değiştirirken bazen zor tutuyom ayaklarını , kollarım çok ağrıyor..
Neden böyle oldum bende bilmiyom. Oturduğum yer konut, çarşıya bayağı bi mesafe var. Zaten duru ile de soğukta çıkamadık. Artık şimdi şimdi başlarım inşallah.
Ben doğuma giderken 84tüm. Doğum sonrası çıktığımda 74 kalmıştım. ama şimdi de 70miş olarak geziyom.Yalnız çok süzüldüm. Yani o kilolu tipim gitti. Kemiklerde iri olduğu için basenlerde kilo olduğu farkediliyor.
Evde oturduğum süre içinde de böyle veremeyeceğim. Çok da canım sıkılıyor artık bi iş bulmam lazım. Eşim de bi iş teklifi gelmiş bu gün oraya gidecek. Şu zamanda iş değişikliği beni korkutuyor ama bişeyde diyemiyorum.Zaten bende yeni çıktım işten. 4-5 tane iş oldu değiştiriyor. Saçma sapan işler diyor ama varmı sen ağasın paşasın diyen bi yer ki...
İnşallah hayırlısı ise olsun, hayırlı değil ise olmasın..

nasıl oluyor bu yaaa sen istediğini yiyosun 56 kilosun bennnn canım çıkıyor yediklerime dikkat ediyorummm -tatlicadiarzu-

aytencim bilmiyom valla ben kafama takmıyorum belki ondan doğumdan önce mesela 50 nin üzerine hiç çıkmamıştım hayatımda hiç rejim yapmadım o yüzden yapamıyom aslında biraz gayret edebilsem bende versem biraz :1rolleyes:

Selamlar..Hava yine süper:teytey:öğleden sonra egeyi koycam arabasına yürüyüşe çıkıcam..gitmeden bakayım biraz dedim...
a.saynen şekerim kndime hep uğraşacak bir yerimi buluyorumkaydirigubbakcemile3 süperrr yaa delimisin ben 25 kilo almıştım:bbo:

ayten valla tebrik ederim seni süper kilo veriyorsun maşallah arkadaşımaa.s.

SELAMLAR :hooray:
amin canım ... bakalım bizim ilk incimiz ne zaman patlayacak ?

sütlacı ; su kaynatıp derin bi kaba dolduruyorum sütlaci da onun içine oturtup hafif ılıtıp yediriyorum canım, bazen de oda sıcaklığında veriyorum hiç ısıtmadan... cokacimcoook

büşra yı ben de oyalayıp geç yatırayım diyorum ama işe yaramıyor, aşırı huysuzlanıyor mecbur uyutuyorum ..
sonra da sabah 6 dan 9a kadar oyun oynuyoruz artık mirmirmirmir ne yapalım sağlık olsun da :CüvCüv:

Ben bugün geri kalan yarısını suyun içindee fazla tutmuşum sanırım çok akıcı su gibi oldu:bboün az tutmuştum daha katıydı..Havalarda ısındı artık dediğin gibi oda sıcaklıgındada verilebilir..
Ama rengi çok değişik ya ten rengi gibi neden öyleki hiç sütlaca benzemiyorfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…