E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #19.521
Ben bugün geri kalan yarısını suyun içindee fazla tutmuşum sanırım çok akıcı su gibi oldu:bboün az tutmuştum daha katıydı..Havalarda ısındı artık dediğin gibi oda sıcaklıgındada verilebilir..
Ama rengi çok değişik ya ten rengi gibi neden öyleki hiç sütlaca benzemiyorfisfisfis
Ben bugün geri kalan yarısını suyun içindee fazla tutmuşum sanırım çok akıcı su gibi oldu:bboün az tutmuştum daha katıydı..Havalarda ısındı artık dediğin gibi oda sıcaklıgındada verilebilir..
Ama rengi çok değişik ya ten rengi gibi neden öyleki hiç sütlaca benzemiyorfisfisfis
herkese mutlu günleer:sm_cool: ayy hava süper ya gezesim vaarrSELAMLAR :hooray:
amin canım ... bakalım bizim ilk incimiz ne zaman patlayacak ?
sütlacı ; su kaynatıp derin bi kaba dolduruyorum sütlaci da onun içine oturtup hafif ılıtıp yediriyorum canım, bazen de oda sıcaklığında veriyorum hiç ısıtmadan... cokacimcoook
büşra yı ben de oyalayıp geç yatırayım diyorum ama işe yaramıyor, aşırı huysuzlanıyor mecbur uyutuyorum ..
sonra da sabah 6 dan 9a kadar oyun oynuyoruz artık mirmirmirmir ne yapalım sağlık olsun da :CüvCüv:
kızlar büşra yı kucağıma aldığımda yüzümü sımsıkı tutup yanaklarımı ısırıyor sizinkiler de yapıyo mu bunu yoksa ben mi çok tombiş yanaklıyım da :roflol: çocuk yenecek bişey zannediyor :roflol:
evet canım şeker kamışı yazıyor içindekilerde.. kaydirigubbakcemile5canım onlara normal işlenmiş şeker kullanmıyolar şeker kamışı kullanıyolar sanırım ondan rengi farklı
maşaAllah buğrişime 10 da iyiymiş bizimki 8 de başlıyo uykusuzluktan ağlamaya :CüvCüv:
herkese mutlu günleer:sm_cool: ayy hava süper ya gezesim vaarr
selam mervecim:1hug:
bizim yaramazda gamyoncuiremsugece 10 da en geç 10. 30 de uykuya dalar sabahta 9.30 gibi kalkarız cok erken uyutmak istemiyom yoksa 6.7 de ayakta e bende geç yatıyom bende alamıyom uykumu yaw yoksa.. napimmmirmirmirmirbenneyaptımki
tabi gecede 1 .2 kez mızıklar sonra emer uykuya gecer..mirmirmirmir
canım aynen tunahan da yapıyor bazen de dudaklarıma saldırıyo sanki öpecek:sm_cool:yiyesim gliyo o zaman onu yanağımı emiyo da emiyo galiba damaklarını kaşıyolar
bu arada sütlacı nasıl yapoıyonuzzz ben sütlaç yapmadım hiçççç yaaa annemden de alabilirim ama bi de siz söleyin bananeeesengözlerimebaksanab
kızlar büşra yı kucağıma aldığımda yüzümü sımsıkı tutup yanaklarımı ısırıyor sizinkiler de yapıyo mu bunu yoksa ben mi çok tombiş yanaklıyım da :roflol: çocuk yenecek bişey zannediyor :roflol:
bu arada sütlacı nasıl yapoıyonuzzz ben sütlaç yapmadım hiçççç yaaa annemden de alabilirim ama bi de siz söleyin bananeeesengözlerimebaksanab
merhaba arkadaşlar nasılsınız şimdi geldikk kızmın aşısını yaptırdıkk hayırlsı ile bu aşıyıda atlatırız umarımmm ..... epeydir giremiyorumm eltimdeydimm hasta biraz onda kaldımm ...... sizde epey yazmışsınız söyle bi baktımm... .....
arkadaşlar siz süt veriyormusunuzz bizim dr günde 200 ml geçmeyecek sekilde verebilirsin dedi ama ben cesaret edemiyorumm yaa ..
sütlaçı normal sekilde mi yapıyorsunuz yoksa bebeğe özel bi tarifi varmı...????
evet canım şeker kamışı yazıyor içindekilerde.. kaydirigubbakcemile5
maşaAllah buğrişime 10 da iyiymiş bizimki 8 de başlıyo uykusuzluktan ağlamaya :CüvCüv:
bence de damaklarını kaşıyo o şekilde Allahtan benden başkasına yapmıyor kaydirigubbakcemile3 kıskanırdım yoksa pek şeker oluyo o hali :CüvCüv:
Ayşecim hoşgeldin...tam sana yazacakken kk bozuldu bende...
ben iki tane dr.a gittim ek gıda konusu ile ilgili konuştum...bir tanesi yoğurt ve muhallebisini günlük pastörize sütle yapabilirsin dedi...
bizim kendi dr.umuz yalnızca yoğurdunu günlük sütle yapacaksın, süt yasak dedi...
dr.lar da itilafa düşmüşler bu konuda anlayacağın...
sütlacı ben organik milupa kavanozdakilerden yediriyorum
ama pastörize süt verebilirsin dediyse dr.unuz, ver canım..... verenler de var.... ben de kahvaltıya başlayınca veririm belki...kararsızım....
cemremi öperim Şeniz görüşmek üzere...
nurdancım ben de şunu farkettim çok yedirince kusuyor.aynene dediğin gibi..inş. birşey yoktur..aynenen 1 saat sonra falan çıkarıyor..midesine çok gelmiştir bencee.hem 180 c çok değil mi yawww.
kızlar sütlaç konusu açılmışken bende dün milupa organik sütlaç verdim b i kavanozun hemen hemen yarısını yedi sonra bi saat sonra uyutucağım zaman 180 cc mama verdim aradan 1 saat geçti bir kustu sanki ağzında boru varda su akıyomuş gibi midesinde ne var ne yok çıkardı apar topar dr gittik çok yedirmişin ondan dedi tahlil yapıldı değerleri sınırda çıktı ilaca gerek yok dedi takibe alalım dedi
şimdi idrar kültürü yaptırıcaz öncedende idrarında mikrop çıktığında çok kusmuştu ama tabi bu kusma dahada çoktu şimdi korkuyom ya idrarında mikrop varsa diye
siz ne dersiniz çokmu geldi acaba sütlacı kaldırmadı mı midesi?????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?