Doğum yapmış olan anneler buraya....

hımm içinde kalanı akışkan bi hal alıyo ertesi güne....buzdolabına koyduğumda da o hale geliyor zaten bi kerede yiyo artık hepsini büşra.. artarsa da ben yiyorum çok leziz kaydirigubbakcemile3 rengi de içeriğinden kaynaklanıyo sanırım yağ, pirinç vs..

kızlar büşra yı kucağıma aldığımda yüzümü sımsıkı tutup yanaklarımı ısırıyor sizinkiler de yapıyo mu bunu yoksa ben mi çok tombiş yanaklıyım da :roflol: çocuk yenecek bişey zannediyor :roflol:

canım onlara normal işlenmiş şeker kullanmıyolar şeker kamışı kullanıyolar sanırım ondan rengi farklı

herkese mutlu günleer:sm_cool: ayy hava süper ya gezesim vaarr
selam mervecim:1hug:
bizim yaramazda gamyoncuiremsugece 10 da en geç 10. 30 de uykuya dalar sabahta 9.30 gibi kalkarız cok erken uyutmak istemiyom yoksa 6.7 de ayakta e bende geç yatıyom bende alamıyom uykumu yaw yoksa.. napimmmirmirmirmirbenneyaptımki
tabi gecede 1 .2 kez mızıklar sonra emer uykuya gecer..mirmirmirmir

canım aynen tunahan da yapıyor bazen de dudaklarıma saldırıyo sanki öpecek:sm_cool:yiyesim gliyo o zaman onu yanağımı emiyo da emiyo galiba damaklarını kaşıyolar

bu arada sütlacı nasıl yapoıyonuzzz ben sütlaç yapmadım hiçççç yaaa annemden de alabilirim ama bi de siz söleyin bananeeesengözlerimebaksanab

canım onlara normal işlenmiş şeker kullanmıyolar şeker kamışı kullanıyolar sanırım ondan rengi farklı
evet canım şeker kamışı yazıyor içindekilerde.. kaydirigubbakcemile5
maşaAllah buğrişime 10 da iyiymiş bizimki 8 de başlıyo uykusuzluktan ağlamaya :CüvCüv:
canım aynen tunahan da yapıyor bazen de dudaklarıma saldırıyo sanki öpecek:sm_cool:yiyesim gliyo o zaman onu yanağımı emiyo da emiyo galiba damaklarını kaşıyolar

bence de damaklarını kaşıyo o şekilde Allahtan benden başkasına yapmıyor kaydirigubbakcemile3 kıskanırdım yoksa pek şeker oluyo o hali :CüvCüv:

merhaba arkadaşlar nasılsınız şimdi geldikk kızmın aşısını yaptırdıkk hayırlsı ile bu aşıyıda atlatırız umarımmm ..... epeydir giremiyorumm eltimdeydimm hasta biraz onda kaldımm ...... sizde epey yazmışsınız söyle bi baktımm... .....
arkadaşlar siz süt veriyormusunuzz bizim dr günde 200 ml geçmeyecek sekilde verebilirsin dedi ama ben cesaret edemiyorumm yaa ..
sütlaçı normal sekilde mi yapıyorsunuz yoksa bebeğe özel bi tarifi varmı...????

bu arada sütlacı nasıl yapoıyonuzzz ben sütlaç yapmadım hiçççç yaaa annemden de alabilirim ama bi de siz söleyin bananeeesengözlerimebaksanab

milupa organik sütlaç veriyorum ben deryacım....evde de yapılabilir ama inek sütünü yalnızca yoğurt yaparken kullanın dedi dr.umuz..yoksa evde yapılanı tercih ederdim cokacimcoook

AY sorma Mervecım bur avucluyor bır bastırıyor canımı yakıyor tırnaklarıda hafifi uzadıysa yandım o zaman sonrada çenemi bır tutuyor meme emer gıbı nasıl cekıyor:ecrin_bebek:sonrada bakıyor bırsey yok tuhaf tuhaf bagırıyor
Şimdi yenı moda dıl sürekli dısarda bende çıkarınca gülmekten bayılıyor nasıl çığlıklar atıyor
Bırde trt 4 de igıl bigıllar ayı paddington lar var onlara bayılıyor:roflol:

Canım bende yapmıyorum hazır sütlaş milupa organık:1hug:

Ayşecim hoşgeldin...tam sana yazacakken kk bozuldu bende...
ben iki tane dr.a gittim ek gıda konusu ile ilgili konuştum...bir tanesi yoğurt ve muhallebisini günlük pastörize sütle yapabilirsin dedi...
bizim kendi dr.umuz yalnızca yoğurdunu günlük sütle yapacaksın, süt yasak dedi...
dr.lar da itilafa düşmüşler bu konuda anlayacağın...
sütlacı ben organik milupa kavanozdakilerden yediriyorum
ama pastörize süt verebilirsin dediyse dr.unuz, ver canım..... verenler de var.... ben de kahvaltıya başlayınca veririm belki...kararsızım....
cemremi öperim Şeniz görüşmek üzere...

bizimki uykuya gecdiğinde de 1.2 saat ağlar evet ya buğrişte damakları kaşındığı için bi saldırıyo ki yüzüme bide arada da çiziyo yüzümü..
uzanıp bişeyi alamadığı zaman daha da hıslanıyonaniknanik ve saldııryo yüzüme saçlarıma-tatlicadiarzu-
hakkat ya benden başkasına yapmıyo
bunu kuzum beniimmŞeniz

Son düzenleme:

canım pınarın bebekler için özel hazırladığı sütü var 6-12 ay için ben ondan kullanıyorum muhallebide ve kahvaltıda tadıda çok güzel. muzlu ve vanilyalısı var. birde onlardan yoğurt yapmayı deniycem bakalım

alıntı
İlk Adım

Anne sütünden sonra doğru ve yeterli beslenmenin devam etmesi bebeklerin gelişimi için çok önemlidir. Pınar İlk Adım Devam Sütü uzman tavsiyeleri doğrultusunda ve 6-12 ay arası bebeklerin beslenme ihtiyaçları göz önünde bulundurularak geliştirilmiştir. Pınar İlk Adım’ın içeriğindeki vitamin ve mineral tablosu aşağıdaki gibidir.

VİTAMİNLER
C Vitamini, Niasin, E Vitamini, Pantotenik Asit, Riboflavin, B6 Vitamini, Tiamin, A Vitamini, Folik Asit, K Vitamini, Biotin, D Vitamini, B12 Vitamini

MİNERALLER
Kalsiyum, Potasyum, Klorür, Fosfor, Sodyum, Magnezyum, Çinko, Demir, Bakır, İyot, Manganez, Selenyum
İlk Adım Devam Sütü
İlk Adım Devam Sütü

Devam Mamaları Tebliği’ne uygun olarak üretilmekte olan Pınar İlk Adım Devam Sütü 6-12 ay arasındaki bebeklerin gelişimine katkıda bulunacak vitamin ve mineralleri içermektedir.

Pınar İlk Adım’ın içeriğindeki sütün protein oranı anne sütündeki protein oranı göz önünde bulundurularak düşürülmüştür.

Sade ve muzlu 0,5 lt paketlerde sizlere sunulan Pınar İlk Adım Devam Sütleri hiçbir koruyucu madde içermez.
Besin Değerleri

100 ml için (Sade):
# Enerji (kcal/Kj): 61,61 / 257,78
# Protein (g): 2,26
# Yağ (g): 2,33
# Karbohidrat (g): 7,9
# C Vitamini (mg): 5,33
# Niasin (mg): 1,35
# E Vitamini (mg): 0,57
# Pantotenik Asit (mg): 0,39
# Riboflavin (mg): 0,12
# B6 Vitamini (mg): 0,105
# Tiamin (mg): 0,075
# A Vitamini (mcg): 60
# Folik Asit (mcg): 15
# K Vitamini (mcg): 2,8
# Biotin (mcg): 2,1
# D Vitamini (mcg): 1,5
# B12 Vitamini (mcg): 0,15
# Kalsiyum (mg): 110
# Potasyum (mg): 105
# Klorür (mg): 76
# Fosfor (mg): 66
# Sodyum (mg):32
# Magnezyum (mg):7,3
# Çinko (mg): 0,6
# Demir (mg): 1
# Bakır (mg): 0,063
# İyot (mcg): 14
# Manganez (mcg): 5,2
# Selenyum (mcg): 1,5
100 ml için (Muzlu):
# Enerji (kcal/Kj): 62,05 / 259,62
# Protein (g): 2,27
# Yağ (g): 2,33
# Karbohidrat (g): 8,0
# C Vitamini (mg): 5,38
# Niasin (mg): 1,35
# E Vitamini (mg): 0,57
# Pantotenik Asit (mg): 0,39
# Riboflavin (mg): 0,12
# B6 Vitamini (mg): 0,11
# Tiamin (mg): 0,075
# A Vitamini (mcg): 60,12
# Folik Asit (mcg): 15,1
# K Vitamini (mcg): 2,8
# Biotin (mcg): 2,1
# D Vitamini (mcg): 1,5
# B12 Vitamini (mcg): 0,15
# Kalsiyum (mg): 110
# Potasyum (mg): 107
# Klorür (mg): 76
# Fosfor (mg): 66,1
# Sodyum (mg):32
# Magnezyum (mg):7,45
# Çinko (mg): 0,6
# Demir (mg): 1
# Bakır (mg): 0,064
# İyot (mcg): 14
# Manganez (mcg): 5,95
# Selenyum (mcg): 1,51

kızlar sütlaç konusu açılmışken bende dün milupa organik sütlaç verdim b i kavanozun hemen hemen yarısını yedi sonra bi saat sonra uyutucağım zaman 180 cc mama verdim aradan 1 saat geçti bir kustu sanki ağzında boru varda su akıyomuş gibi midesinde ne var ne yok çıkardı apar topar dr gittik çok yedirmişin ondan dedi tahlil yapıldı değerleri sınırda çıktı ilaca gerek yok dedi takibe alalım dedi
şimdi idrar kültürü yaptırıcaz öncedende idrarında mikrop çıktığında çok kusmuştu ama tabi bu kusma dahada çoktu şimdi korkuyom ya idrarında mikrop varsa diye
siz ne dersiniz çokmu geldi acaba sütlacı kaldırmadı mı midesi?????????????

-tatlicadiarzu-slm kızlar...nabersiniz..iyisinizdir umarım..ne var ne yok görüşmeyeli..ne dedikoduları yaptınız bakeyem ben yokkene..

nurdancım ben de şunu farkettim çok yedirince kusuyor.aynene dediğin gibi..inş. birşey yoktur..aynenen 1 saat sonra falan çıkarıyor..midesine çok gelmiştir bencee.hem 180 c çok değil mi yawww.

nurdancım ben de şunu farkettim çok yedirince kusuyor.aynene dediğin gibi..inş. birşey yoktur..aynenen 1 saat sonra falan çıkarıyor..midesine çok gelmiştir bencee.hem 180 c çok değil mi yawww.

ya ben 4 buçuk saatte 180cc veriyorum sizne kadar veriyosunuız

geçmiş olsun canım...kültür sonucu da temiz çıkar umarım...
ben o sütlacın tamamına yakınını yedirip uyutuyorum... yedirdikten sonra 1-2 saat içinde azıcık emip hemen uykuya dalıyor....sütlacın üzerine mama fazla gelmiştir bence de....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…