Doğum yapmış olan anneler buraya....

oyy yerim ben onu Şeniz saldırıyo demek yaramaz :CüvCüv:
bizimki de saçımı çekiyo hep.. kendi saçını çekiyo acıyo tabii ağlıyo hemen ardından benimkileri avuçluyo kaydirigubbakcemile3 topluyorum devamlı ben de saldırılardan kurtulmak için :sm_cool:

sağol serapcım bilgi için....ancak bu çocuk sütü de uht, çok uzun raf ömrü olanlardan değil mi ? günlük sütü tercih ediyorum ben uht olanlar koruyucu içeriyor...her ne kadar saf, katkısız dense de ben güvenmiyorum ..:1no2:

soru
Mrb.Oğlum 7.ayının içinde.Emzirmeye devam ediyorum fakat;ailevi sorunlar yüzünden çok sıtresli bir dönem geçiriyorum sütü etkiler diye ilaç da kullanamıyorum.Çevremdekiler sıkıntımın süte geçeceğini, ve çocuğumun bu sütten hastalanacağını iddia edip bebeğimi sütten kesmemi öneriyorlar ben 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum.Sıkıntılarım sütüme geçip bebeğimi hasta eder mi?

Cevaplayan: Uzm.Dr. ramazan özen Tarih: 01.04.2009 1038
Cevap:

sütünüzü sağıp çevrenizde size bunları telkin edenlere içirin, sıkıntınız onlara geçsin diyesim geldi ama kendimi zor tuttum... stresi çocuklar tabii ki hisseder ama sütle sıkıntı geçmez, 2 yaşına kadar süt veriniz.

:roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 :roflol: ne insanlar var ya şaşırmış adamcağız da n'apsın :roflol:

masaj aletleri ve zayıflama ürünleri satıyoruz cnm.-tatlicadiarzu-terzi kendi söküğünü dikemezmiş hesabı benimki.bir sürü zayıflama aletleri var ama ben kullanmıyorum malesef.bende bir sorun yaşamadım Allah'a şükür dikiş yerlerimle ilgili ama korkuyorum işte ne bileyim.neyse bugün deneyeyim bakalım.

:roflol::roflol::roflol:hey Allah'ım ya.Adamcağız bunalmış artık ne yapsın.:roflol::roflol::roflol:

Herkese Merhabaa.s.:içelim:
Ek gıdaya tam anlamıyla başlayanlar günde bebekleriniz ne kadar su içiyor bizimkisi yarın çay bardağı bile içmiyordur? Günde Ne kadar içmeleri gerek bilen var mı?

Birde benim oğlumun düzenli bir yatma şekli yok..Bazen kucakta sallanarak uyumak istiyor bazen beşiğinde bazende ayakta..
hepsini deniyoruz hangisini isterse artık...

İyi demiş adam..bunu söyleyen kişilerin gözü zaten süttedir! doya doya içsinler-tatlicadiarzu-

canım onlara normal işlenmiş şeker kullanmıyolar şeker kamışı kullanıyolar sanırım ondan rengi farklı
evet öyleymiş canım herhalde ondan o renk..
canım çok geçmiş olsun bebişini en iyi sen bilirsin normalde bünyesi o kadar kaldırırmı?
4.5 saatte diyorsun bana göre çok uzun bile zaman işte bebekten bebeğe değişiyor..Ege en fazla 3 saat açlığa tahammül edebiliyor en az 200 cc içebiliyor..Dediğim gibi bünye meselesi..Bencede çok gelmiştir canım:ecrin_bebek:
ya ben 4 buçuk saatte 180cc veriyorum sizne kadar veriyosunuız
3 saatte bir 200 ve üstükaydirigubbakcemile3 :roflol::roflol:

ay kız nerden buldun şakkıdıbunu böyle insanlarda varmı ya:1shok:
oyy cok yaşa akşam akşam cook güldüm:roflol::roflol:

canımcım benimkinin de düzenli bir uykusu yok.bazen memede bazen ayakta nerde canı isterse maskaranın öle uyuyor..amn diyorum ben de yetrki uyusun da nasıl uyursa uyusun.zaten aklı erince illaki kendisi uyuyacak.koca adam olunca da ayağımda uyutacak değilim ya..delikafadulden..o zamn da karısının dizinin dibin de uyurlaelaelaelaelaeklava:kayınvalide damarım tutttu yine..ya ben evlendiremem oğlumu.elce ellere veremem.kötükedihüso

:roflol::roflol::roflol:her aslan sen gibi hırslı olsaÇok üzgünüm çoookbugunde dışarı cıktık ama hava esıyodu ve soguktu.işallah hastlanmayız...yorgun bıgundu............yarına daha guzel guneşlı bıgun dılegıyle:a015:

aaa gireyim bakayım napmışsınız diye kimsecikler yok.şansıma galiba.ben yokken baya muhabbet ediliyor.neyse herkese iyi geceler,tatlı rüyalar.

Ay gözümde canlandırdım bi an...Koca adam olmuş ayağımızda sallanıyorkaydirigubbakcemile3 ayy Allah korusun..
Bende arada düşünüyorum aynı şeyi..Bu kadar çekiyoruz,ediyoruz kendi hayatımızı ona adıyoruz ama sevip evlenince oda hayatını el kızına adıyor ve sen 2.planda kalıyorsun...
Bizim kocişlerin yaptığı gibikaydirigubbakcemile3

evet işte ondan ben de öle düşünüyom.napalım hayatın düzeni böyle..allh sağlık versin yetrer kii..uzun ömür huzur versin..sabah 7.30 da kalktık.öyle sallanıyorum yapacak bişey deyok sabah sabah..:sm_cool:

günaydın deryacım...kimseçikler yok..sabahları kimse olmuyor pek..kıvanç bey teşşekür eder derya teyzesine..mucuk..))

kıskanç kaynana seniii...kötükedihüsokötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…