E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #19.541
bizimki uykuya gecdiğinde de 1.2 saat ağlar evet ya buğrişte damakları kaşındığı için bi saldırıyo ki yüzüme bide arada da çiziyo yüzümü..
uzanıp bişeyi alamadığı zaman daha da hıslanıyonaniknanik ve saldııryo yüzüme saçlarıma-tatlicadiarzu-
hakkat ya benden başkasına yapmıyo
bunu kuzum beniimmŞeniz
canım pınarın bebekler için özel hazırladığı sütü var 6-12 ay için ben ondan kullanıyorum muhallebide ve kahvaltıda tadıda çok güzel. muzlu ve vanilyalısı var. birde onlardan yoğurt yapmayı deniycem bakalım
alıntı
İlk Adım
Anne sütünden sonra doğru ve yeterli beslenmenin devam etmesi bebeklerin gelişimi için çok önemlidir. Pınar İlk Adım Devam Sütü uzman tavsiyeleri doğrultusunda ve 6-12 ay arası bebeklerin beslenme ihtiyaçları göz önünde bulundurularak geliştirilmiştir. Pınar İlk Adım’ın içeriğindeki vitamin ve mineral tablosu aşağıdaki gibidir.
VİTAMİNLER
C Vitamini, Niasin, E Vitamini, Pantotenik Asit, Riboflavin, B6 Vitamini, Tiamin, A Vitamini, Folik Asit, K Vitamini, Biotin, D Vitamini, B12 Vitamini
MİNERALLER
Kalsiyum, Potasyum, Klorür, Fosfor, Sodyum, Magnezyum, Çinko, Demir, Bakır, İyot, Manganez, Selenyum
İlk Adım Devam Sütü
İlk Adım Devam Sütü
Devam Mamaları Tebliği’ne uygun olarak üretilmekte olan Pınar İlk Adım Devam Sütü 6-12 ay arasındaki bebeklerin gelişimine katkıda bulunacak vitamin ve mineralleri içermektedir.
Pınar İlk Adım’ın içeriğindeki sütün protein oranı anne sütündeki protein oranı göz önünde bulundurularak düşürülmüştür.
Sade ve muzlu 0,5 lt paketlerde sizlere sunulan Pınar İlk Adım Devam Sütleri hiçbir koruyucu madde içermez.
Besin Değerleri
100 ml için (Sade):
# Enerji (kcal/Kj): 61,61 / 257,78
# Protein (g): 2,26
# Yağ (g): 2,33
# Karbohidrat (g): 7,9
# C Vitamini (mg): 5,33
# Niasin (mg): 1,35
# E Vitamini (mg): 0,57
# Pantotenik Asit (mg): 0,39
# Riboflavin (mg): 0,12
# B6 Vitamini (mg): 0,105
# Tiamin (mg): 0,075
# A Vitamini (mcg): 60
# Folik Asit (mcg): 15
# K Vitamini (mcg): 2,8
# Biotin (mcg): 2,1
# D Vitamini (mcg): 1,5
# B12 Vitamini (mcg): 0,15
# Kalsiyum (mg): 110
# Potasyum (mg): 105
# Klorür (mg): 76
# Fosfor (mg): 66
# Sodyum (mg):32
# Magnezyum (mg):7,3
# Çinko (mg): 0,6
# Demir (mg): 1
# Bakır (mg): 0,063
# İyot (mcg): 14
# Manganez (mcg): 5,2
# Selenyum (mcg): 1,5
100 ml için (Muzlu):
# Enerji (kcal/Kj): 62,05 / 259,62
# Protein (g): 2,27
# Yağ (g): 2,33
# Karbohidrat (g): 8,0
# C Vitamini (mg): 5,38
# Niasin (mg): 1,35
# E Vitamini (mg): 0,57
# Pantotenik Asit (mg): 0,39
# Riboflavin (mg): 0,12
# B6 Vitamini (mg): 0,11
# Tiamin (mg): 0,075
# A Vitamini (mcg): 60,12
# Folik Asit (mcg): 15,1
# K Vitamini (mcg): 2,8
# Biotin (mcg): 2,1
# D Vitamini (mcg): 1,5
# B12 Vitamini (mcg): 0,15
# Kalsiyum (mg): 110
# Potasyum (mg): 107
# Klorür (mg): 76
# Fosfor (mg): 66,1
# Sodyum (mg):32
# Magnezyum (mg):7,45
# Çinko (mg): 0,6
# Demir (mg): 1
# Bakır (mg): 0,064
# İyot (mcg): 14
# Manganez (mcg): 5,95
# Selenyum (mcg): 1,51
soru
Mrb.Oğlum 7.ayının içinde.Emzirmeye devam ediyorum fakat;ailevi sorunlar yüzünden çok sıtresli bir dönem geçiriyorum sütü etkiler diye ilaç da kullanamıyorum.Çevremdekiler sıkıntımın süte geçeceğini, ve çocuğumun bu sütten hastalanacağını iddia edip bebeğimi sütten kesmemi öneriyorlar ben 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum.Sıkıntılarım sütüme geçip bebeğimi hasta eder mi?
Cevaplayan: Uzm.Dr. ramazan özen Tarih: 01.04.2009 1038
Cevap:
sütünüzü sağıp çevrenizde size bunları telkin edenlere içirin, sıkıntınız onlara geçsin diyesim geldi ama kendimi zor tuttum... stresi çocuklar tabii ki hisseder ama sütle sıkıntı geçmez, 2 yaşına kadar süt veriniz.
:roflol::roflol::roflol:
allah kolaylık versin canım ne sayıyosunuzzz ne üğzerineydi işin senin. ayrıca dikiş yerlerim acımıyor çok şükür. benim dikiş yerimle bu güne kadar bir sıkıntım olmadı çok şükür.
soru
Mrb.Oğlum 7.ayının içinde.Emzirmeye devam ediyorum fakat;ailevi sorunlar yüzünden çok sıtresli bir dönem geçiriyorum sütü etkiler diye ilaç da kullanamıyorum.Çevremdekiler sıkıntımın süte geçeceğini, ve çocuğumun bu sütten hastalanacağını iddia edip bebeğimi sütten kesmemi öneriyorlar ben 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum.Sıkıntılarım sütüme geçip bebeğimi hasta eder mi?
Cevap:
sütünüzü sağıp çevrenizde size bunları telkin edenlere içirin, sıkıntınız onlara geçsin diyesim geldi ama kendimi zor tuttum... stresi çocuklar tabii ki hisseder ama sütle sıkıntı geçmez, 2 yaşına kadar süt veriniz.
soru
Cevap:
evet öyleymiş canım herhalde ondan o renk..canım onlara normal işlenmiş şeker kullanmıyolar şeker kamışı kullanıyolar sanırım ondan rengi farklı
kızlar sütlaç konusu açılmışken bende dün milupa organik sütlaç verdim b i kavanozun hemen hemen yarısını yedi sonra bi saat sonra uyutucağım zaman 180 cc mama verdim aradan 1 saat geçti bir kustu sanki ağzında boru varda su akıyomuş gibi midesinde ne var ne yok çıkardı apar topar dr gittik çok yedirmişin ondan dedi tahlil yapıldı değerleri sınırda çıktı ilaca gerek yok dedi takibe alalım dedi
şimdi idrar kültürü yaptırıcaz öncedende idrarında mikrop çıktığında çok kusmuştu ama tabi bu kusma dahada çoktu şimdi korkuyom ya idrarında mikrop varsa diye
siz ne dersiniz çokmu geldi acaba sütlacı kaldırmadı mı midesi?????????????
3 saatte bir 200 ve üstükaydirigubbakcemile3ya ben 4 buçuk saatte 180cc veriyorum sizne kadar veriyosunuız
:roflol::roflol:soru
Cevap:
soru
Cevap:
Herkese Merhabaa.s.:içelim:
Ek gıdaya tam anlamıyla başlayanlar günde bebekleriniz ne kadar su içiyor bizimkisi yarın çay bardağı bile içmiyordur? Günde Ne kadar içmeleri gerek bilen var mı?
Birde benim oğlumun düzenli bir yatma şekli yok..Bazen kucakta sallanarak uyumak istiyor bazen beşiğinde bazende ayakta..
hepsini deniyoruz hangisini isterse artık...
50 olsam ardından göbeğimdeki çatlaklar için uğraşıcam sonra saçlarımlaa sonra yüzümle sonra kıçım laaa derken bu uğraş hiç bitmeyecek sanırımmm, aslan burcu olmak hakketttt zor beeeeeeeeeeeeeeee ...........
canımcım benimkinin de düzenli bir uykusu yok.bazen memede bazen ayakta nerde canı isterse maskaranın öle uyuyor..amn diyorum ben de yetrki uyusun da nasıl uyursa uyusun.zaten aklı erince illaki kendisi uyuyacak.koca adam olunca da ayağımda uyutacak değilim ya.. delikafadulden..o zamn da karısının dizinin dibin de uyurlaelaelaelaelae klava:kayınvalide damarım tutttu yine..ya ben evlendiremem oğlumu.elce ellere veremem.kötükedihüso
Ay gözümde canlandırdım bi an...Koca adam olmuş ayağımızda sallanıyorkaydirigubbakcemile3 ayy Allah korusun..
Bende arada düşünüyorum aynı şeyi..Bu kadar çekiyoruz,ediyoruz kendi hayatımızı ona adıyoruz ama sevip evlenince oda hayatını el kızına adıyor ve sen 2.planda kalıyorsun...
Bizim kocişlerin yaptığı gibikaydirigubbakcemile3
Ay gözümde canlandırdım bi an...Koca adam olmuş ayağımızda sallanıyorkaydirigubbakcemile3 ayy Allah korusun..
Bende arada düşünüyorum aynı şeyi..Bu kadar çekiyoruz,ediyoruz kendi hayatımızı ona adıyoruz ama sevip evlenince oda hayatını el kızına adıyor ve sen 2.planda kalıyorsun...
Bizim kocişlerin yaptığı gibikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?