Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlar ben şimdilik kaçıyom.okumam gereken saçma saçma şeyler yazılmış sağlık bilgi sınavları var..soru 1) logusalık döneminde annenin dikkat etmesi gerekenler nelerdir?
') gebelik belirtileri nelerdir?
3) hangi durumlarda normal doğum yapmak zor olur ? yazınız.
..
...
sorular böyle gidiyor.siz olsanız kesin 100 almıştınız benim dersimden )))
öğrencilere derste gebelik nasıl olur, belirtileri,loğusalık, çocuk bakımı bunları anlatıyom.
gelin size de anlatayım diyecem ama siz ben de benim kadar herşeyi biliyorsunuz zaten..bilinçli anneler.)))siziiii

geçen gün öğrencilerin başka yazılıları varmış illa çalışalım dediler.ben de son 10 dk. çalışmalarına izin vedim..bu arada tabii sınıfı dolaşıyom.arkaya doğru gitmiştim.birden iğrenç bir osssuruk kokusu yayıldı..burnumu tuutum.güldüler.biri yellenmiş ayulaıın.suçu 3 kişi birbirlerine atıyorlar.ıyyy yaptım ordan uzaklaştım.şimdiki gençlikte hiç utanma yok yaawwww...bir de gülüyorlar..allhım gülsem mi bilemedim.ayy benim oğlum öle olmasın diyorum ama şimdiden başladı ortalık yerde osssurrrmaya ))delikafaduldenkaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

dün de öğrenciler yazılı sonuçları okurken herkese 20 puan düşük not söyledim..tabii hepsi beklemiyordum falan demeye başladı..hocanın notu ne kadar kıtmış falan demeye başladılar..suratları asıldı.tabii pek te bir şey söyleyemiyorlar.bu deli cadı şimdi bağırır falan diye..))-tatlicadiarzu-... sonra okumam bittikten sonra 1 nisaaaan dedim..hehee..hepsi havya zıpladı sevinçten..hehe....
zamnla paylaşırım başımdan geçen olaylarıı..bekleyin beni özleyin anacığıım.
kafamçokkarıştı:sm_cool:

geçen gün nöbetçiyim.kızlar tuvaletine girdim sigara içiyorlarmı, makyaj falan yapıyorlar mı diye..baktım biri eline ipi almış diğerinin bıyıklarını alıyor.hallh hallh dedim..napıyorsunuz kızlar ya dedim..ee hocam böyle bıyıklımı gezelim diyorlar pis pis.)))ne yapsaydım şimdi ben bunlara..güldüm geçtim..bir de diyorlar ki gelin hocam siznkileri de alalım.))))
ilk yıllarım da çok tuhaf geliyordu bu yaptıkları.çok sinirleniyordum.zamnla alıştım..gülüp geçiyorum.napayım..hangi biriyle uğraşayımm..tatlı sert bana da saygı duyarlar hani aslına..hem de severler..dediklerimi yaparlar...keratalar çok azmanlar ya ..bizimkiler de öyle olmasın diyeceğim ama zamne işte..
yinde kızlar aile eğitimi çok önemli bunu unutmayın..iyi aile eğitimi almış çok temiz pak terbiyeli gençler de var..lise ye gelmiş bir genci değiştirmek çok zor..ağaç yaşken eğilir diye boşuna dememişlere..şimdidedn çok tavize alıştırmamak gerek.bazı şeyleri kısıtlamaya disipline başlamak gerek.ama korku ile değil sevgi ile..hayde anneler gelecek yeni nesiller için elllelee...hepberaberr..))))

Selocanaaa 10 puanda benden :)

kızlar deniz dün "dede" dedi .... çok güzel konuşuyo ya çenesi düşmüş gibi dün nasıl döktürüyor çok hoşuma gittii :)
dede dede dede bide haydi gellll gibi bişey söylüyor ama bi başlayınca taramalı gibi 10 dakika susmuyor çok komikti ..gece uykuya yatırdım uykusunda konuşuyo hala serseri bi yandan gülüyo biyandan dededede diyo gözler kapalı :)))))

ay yerim ben onu susmaz tabii gözdecim yeni bişi keşfetti hoşuna gitti susar mı :sm_cool:maşallahhhh darısı bizim başımıza bizimki ağlarken bazen anne diyormirmirmirmir

Günaydın :1hug:
maşaAllah denize uykusunda da konuşmaya devam ha :roflol: geveze olacaklar galiba büşra da uzun zamandır dede diyordu, ardından baba demeye başladı...anne demiyor tabii sen o kadar besle büyüt önce baba desin :roflol: darısı ana demesine olsun artık kaydirigubbakcemile3

bende verdim canımmmmmmmm ama sadece burdaki oylarla kazanamazsın en az 700-800 kişi bulman lazım bir çok siteden istememn lazımmmm

canancım sen genemi çalışmıyosun vallaa hi dilekçe vericem yaaaaa yat yat maaş al olmaz ki canımmmmmmmmmmmmmm klava:

ay canan Allah yardımcın olsun...ay inşallah bizimk,iler böle olmazlar görüyorum bazen okulların önünde sigara içmeler lan lun otobüslerde konuşmalar yaa ne yapıcaz bilmiyorum:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…