Doğum yapmış olan anneler buraya....

oy yavrum maşallah
bizimkide bu aralar mama yı öğrendi mama diyip duruyo

Mervecim, ilk olarak baba, dede derse sonrasında erkek gelirmiş . Bende yeni duydum. bizimki de delll delll gibi bişeyler diyo. Gel babası yapıyo. bide çirkin yapmayı öğrendi kerata.
emekleyen var mı kızlar?

Herkese selam, öğle yemegımı öğütürken bır bakınayım dedım..
Pazar sınavım var.. Aslandan mamasından, yemekten, ev ıslerınden vakıt buldukca calısıyorum..
Pazardan sonra annemler gelecek.. deryacım mervecım operım tabıkı ılgılınız ıcın tesekkur ederım..
Baya sessızmıs zaten burası baktıgım kadarıyla :) Haftaya daha rahat rahat gorusmek dılegıyle :)

Mervecim, ilk olarak baba, dede derse sonrasında erkek gelirmiş . Bende yeni duydum. bizimki de delll delll gibi bişeyler diyo. Gel babası yapıyo. bide çirkin yapmayı öğrendi kerata.
emekleyen var mı kızlar?

Bızımkı baba dede ne varsa sulale boyu dermısım.. kaydirigubbakcemile3
Arada bır anne gıbı de dıyor.. tabı bılınclı degıl.. boyle seyler tabıkı dogruluguna ınanmıyorum ama :)
Ikıncıde erkek olsun ısterım galıba.. erkek bebekler daha yakın gelıyor bana... zaten oyleydı ama erkek annesı olunca daha da benımssedım sanırım..
bır erkek bır kızda fena olmaz tabı ıkısınınde tadını alır ınsan.. tabı bellı olmaz hayırlısıı...

benim oğlumda anne,baba,dede,dell hatta bazen anne derken 2 kere söylüyor anneanne bile diyor.:))

benim oğluşumada puan verirmisiniz teyzeleri "emir bebek" diye kaydettim.

Herkese Merhabaa.s.
Ya arkadaşlar size soru sordiiimm görmediniz yineeeklava:
Günde ne kadar su içiyor sizinkiler,ne kadar içmeleri gerek?
Gerçi çok tenhalaşmış buralar niyeküüfisfisfis

kıskanç kaynana seniii...kötükedihüsokötükedihüso

Ya napim kaynanamla bir kaç gün önceaynı konu açıldı sohbet ediyorduk...
aynı şeyi söyledim yine büyüt et el kızına gitsin diye..bi an unuttum:) oda bana yaaa dedi imalı bir şekilde! neden acabasositososito

cnm;ben her gün gece muhallebisinden sonra veriyorum ama emir suyu sevmediği için yarım çay bardağının yarısını bile içmiyodur bile.ama ben zorla veriyorum.hatta bardağı kendisinin tutmasını sağlıyorum.o zaman ağzına götürüp kendi içmeye çalışıyor.gün içinde k.validem veriyormuş ama 1-2 yudum anca işte.

ıyi akşamlar herkese..
Bugün burası ne kadar tenhaymış yaa ne oluyor valla eskiden sayfa sayfa oku bitmezdi şimdi çok boş burası..Havalar düzelince herkes serildi galiba:)Bende dahil
Günde 1 kere bakıp kaçıyorum ızmirde bahar geldi hergün dışardayız valla kızlar..Yarında sabahtan çıkıcaz cumartesıde kuaföre gidicemkaydirigubbakcemile3Ohhh bee şükürler olsun koca karanlık kışı atlattık..
Bugün ilk olarak çamaşırlarımı balkonuma attım çüünkü kimse soba falan yakmıyor artık:sm_cool:salonun orta yerine duran çamaşırlıktan kurtuldum salonumuda bir güzel temizledim artık oraya transfer oluyoruz..böylece Ege beyin heryerini kusukla yıkadığı koltuklardan tamamen kurtuluyorum..inşaallah atmayıda nasip eder Allah bunları:roflol:Gerçi salonumun koltuklarıda krem rengi bakalım onları ne yapcak bizim sıpa...

Edacım bız ek gıdaya tam başlamadıgımız için su vermıyorum sadece yogurt verdiğim günlerde bazen veriyorum...

Canan valla güzel 1 nisan şakası yapmışsın çok güldüm:roflol:

Bizide oylayın kızlar Egede yarışmada gerçi hilesiz derece olmaz ama yinede babası özenmiş koymuş ben istemeden:a015:

halime ben de senin tatlı oğluşuna verdim gittii 10 puan.kazanamayız belki ama olsun şimdiden böyle yarışmalara falan sokalım .ileride alışkın olur böyle şeylere.girişken olur.içine kapanık utangaç olmaz belki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…