- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #19.781
soru
Mrb.Oğlum 7.ayının içinde.Emzirmeye devam ediyorum fakat;ailevi sorunlar yüzünden çok sıtresli bir dönem geçiriyorum sütü etkiler diye ilaç da kullanamıyorum.Çevremdekiler sıkıntımın süte geçeceğini, ve çocuğumun bu sütten hastalanacağını iddia edip bebeğimi sütten kesmemi öneriyorlar ben 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum.Sıkıntılarım sütüme geçip bebeğimi hasta eder mi?
Cevaplayan: Uzm.Dr. ramazan özen Tarih: 01.04.2009 1038
Cevap:
sütünüzü sağıp çevrenizde size bunları telkin edenlere içirin, sıkıntınız onlara geçsin diyesim geldi ama kendimi zor tuttum... stresi çocuklar tabii ki hisseder ama sütle sıkıntı geçmez, 2 yaşına kadar süt veriniz.
:roflol::roflol::roflol:
selocanım benim / canan yıldırım kanbur - Milliyet - Bebek ve Çocuk - Hamilelik, Annelik, Bebeğinizin Bakımı, Eğitimi, Çocuklarınızın Psikolojisi
hadi be hacıı 10 puan verin oğluşuma da biraz puanlarını yükseltelim.deryanın kızı geçen hafta 3. oldu..onu da tebrik ediyorum.hadi hacıılarrrr allh rızası için şu fukaraya biraz oy verin..allh tuuttuğunuzu altun etsin..allh ne muradınız varsa versin..amiiiin..delikafaduldennaniknanik:roflol:laelaelaelaelae
dün de öğrenciler yazılı sonuçları okurken herkese 20 puan düşük not söyledim..tabii hepsi beklemiyordum falan demeye başladı..hocanın notu ne kadar kıtmış falan demeye başladılar..suratları asıldı.tabii pek te bir şey söyleyemiyorlar.bu deli cadı şimdi bağırır falan diye..))-tatlicadiarzu-... sonra okumam bittikten sonra 1 nisaaaan dedim..hehee..hepsi havya zıpladı sevinçten..hehe....
zamnla paylaşırım başımdan geçen olaylarıı..bekleyin beni özleyin anacığıım.
kafamçokkarıştı:sm_cool:
ben 2 saate bi bişeyler tıkıyorum ağzına... mesela 8:00 de kahvaltı, 10:00 da meyve, 12:00 de çorba 14:00 de meyve 16:00 da 180 ml mama, 18:00 meyve veya bitki çayı, 20:00 muhallebi sonra uyuyo zaten...
musti kızı beğendi demek kaydirigubbakcemile3 maşaAllah onlaraay biz bugün düğüne gittik... orda bi kız bebek vardı... o da 7 aylıkmış... mustiyle ikisi bi konuşuyolar öldüm gülmekten.... :roflol:aguuu aguuu diye diye baya sohbet ettiler...:roflol:
selam mervecimeşim iş seyahatine gitti tam 1 ay kalacak :çok üzgünüm:
büşrayla yalnızız..o da çok huysuz bugün şansıma..
kahvaltı öğünü bilindik şeyler ve sebze çorbasına da bir minik et koyup yedirmiştim..sabah zorlanarak yaptı kakasını...halbuki kayısı suyu ve kayısı da vardı öğünlerinde..niye böyle oldu acaba fisfisfis sanırım onun huysuzluğu var üzerinde :a015:
selam mervecim
canım benim yalnız kaldınız demek büşracımla..allah kolaylık versin... benimkine
2 gün gider aradaaa sırada kızarım gitme diye ama iş güç işte canım..:1hug:
canım sen kayısı suyunu hazır mı veriosn evde kendin mi kaynatıyosun canım
bizimkide dün huysuzdu gece 5 e kada uyumadı ek gıdalara gectik acaba onlarmı rahatsz edio anlamadım:uhm:CADIARZU
mervecim elma pirinç muz bunları sık yediyse kakası çok koyu oluyor bizimde olmuştu zar zor ıkına ıkına azıcık yapablyordu
valla kız saliha hiç işim bitmiyo benimde
ay biz bugün düğüne gittik... orda bi kız bebek vardı... o da 7 aylıkmış... mustiyle ikisi bi konuşuyolar öldüm gülmekten.... :roflol:aguuu aguuu diye diye baya sohbet ettiler...:roflol:
eşim iş seyahatine gitti tam 1 ay kalacak :çok üzgünüm:
büşrayla yalnızız..o da çok huysuz bugün şansıma..
kahvaltı öğünü bilindik şeyler ve sebze çorbasına da bir minik et koyup yedirmiştim..sabah zorlanarak yaptı kakasını...halbuki kayısı suyu ve kayısı da vardı öğünlerinde..niye böyle oldu acaba fisfisfis sanırım onun huysuzluğu var üzerinde :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?