Doğum yapmış olan anneler buraya....

:roflol::roflol::roflol: kızcağız ne kadar bunalımdaki bunu bile düşünmüşşş aslında ağlanılacak bir durummsenağlama

benden de 10 puan gitti selocanaaa:roflol:

:roflol::roflol::roflol: cadı senüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:roflol:

ay okumaya devam edemeyecem gözlerim ağrıdı resmen ara verdim ya bir kaç gün sanırım gözlerimin alışması lazımmmm :):roflol:

ben 2 saate bi bişeyler tıkıyorum ağzına... mesela 8:00 de kahvaltı, 10:00 da meyve, 12:00 de çorba 14:00 de meyve 16:00 da 180 ml mama, 18:00 meyve veya bitki çayı, 20:00 muhallebi sonra uyuyo zaten...

nurdancım geçmiş olsun
tamm bilmiyorum yanlış yönlendirmeyi ama egemenin corbasına pirinç koymama i,zin vermemişti dr umuz sindirimi zor diye irmik oda az olsun demişti
ağır gelmi şolabilir sütlaç

ben 2 saate bi bişeyler tıkıyorum ağzına... mesela 8:00 de kahvaltı, 10:00 da meyve, 12:00 de çorba 14:00 de meyve 16:00 da 180 ml mama, 18:00 meyve veya bitki çayı, 20:00 muhallebi sonra uyuyo zaten...

maşallah yesin yesinnn yemeyen çocuk kötü oluyor benimkinin düzeni bozuluyor arada çok moralim bozuluyorr şimdi gideyimde çorbasını vereyim bariii yeni uyandı zilli babasının kucağında

bizimde günlük menümüz şöyle
sabah 07.00 emzirip gidiyorum
11.00 gibi uyanıyor babannesi kahvaltı veriyo süt içine ballı tahıllı mama az peynir, pekmez, bazen yumurta
13.00 de evde oluyorum emziriyorum
17.00 ye kadar uyuyoruz uyanınca emziriyorum yarım saat sonra meyve veya yoğurt
20.00- 21.00 emziriyorum ve muhallebi
23.00 emip uyuyor

ay biz bugün düğüne gittik... orda bi kız bebek vardı... o da 7 aylıkmış... mustiyle ikisi bi konuşuyolar öldüm gülmekten.... :roflol:aguuu aguuu diye diye baya sohbet ettiler...:roflol:

ay biz bugün düğüne gittik... orda bi kız bebek vardı... o da 7 aylıkmış... mustiyle ikisi bi konuşuyolar öldüm gülmekten.... :roflol:aguuu aguuu diye diye baya sohbet ettiler...:roflol:
musti kızı beğendi demek kaydirigubbakcemile3 maşaAllah onlara
bu arada dikişlerinin ağrısı geçti mi ? inşAllah sorunsuzca atlatacaksın bebeğine kavuşacaksın canım... sağlıklı günler olsun hepimize...

eşim iş seyahatine gitti tam 1 ay kalacak....
büşrayla yalnızız..o da çok huysuz bugün şansıma..
kahvaltı öğünü bilindik şeyler ve sebze çorbasına da bir minik et koyup yedirmiştim..sabah zorlanarak yaptı kakasını...halbuki kayısı suyu ve kayısı da vardı öğünlerinde..niye böyle oldu acaba fisfisfis sanırım onun huysuzluğu var üzerinde :a015:

Son düzenleyen: Moderatör:
mervecim elma pirinç muz bunları sık yediyse kakası çok koyu oluyor bizimde olmuştu zar zor ıkına ıkına azıcık yapablyordu

iyi akşamlar kızlar iyi pazalarhihoyyyt
duygu canım öncelikle acil şifalar..olsun.egecikte ne sevinmiş öle yaw yerim onun ak yanaklarını..
maviştosun.. valla cok güzel oyalıyo bende bindiriyorum..cok seviyo yürütecini bayagıda ilerliyo yavrum
ama yarım saat anca kalıyo içinde..mama sandalyeside öle üzerine döküyorum oyuncaklarınıgamyoncuiremsu
bayılıyo.. epey oyalıyo..oda.. serap senin bıcırıgada maşallah 41. kere..tam bi fındık yaff..hihoyyyt
betül canım sınavları atlattın artık inş.. iyi sonuçlanır canım..:1hug:
kızlar ya hamileyim diye cok korktum ama şükür ki gecen test yaptım negatif çıktı ayy fecii gerildim yaw:bbo:fisfisfis
ama işin kötüsü 10 günden fazla gectii hala olmadm niye anlamadm hep düzenliydii..
sanırım mevsim değişikliği p.tesi gidicem muayne olmaya bakalım ne cıkcak..-tatlicadiarzu-
ben tam mamaya başlayalı 7.8 gün oldu kızlar..ben sabah kahvaltıda:yumurta sarısı labne peynir 1 cay kaşıgı 1 kaşık pekmez bide 4 tane bebe büskivisini harnup pekmeziyle karıştırıp verdim bayılıyo..cokacimcoook
öğlede:sebze corbasını yogurtla karıştırıp veriyorm. sevmiyo corbayı yoğurtla kandıriom napiim..fisfisfis
yada arada babymıx veriom.. yada değişio meyve püresi(elma muz armut)
akşam çoğunluk emziriom yada az bişi muhalebi yada yoğurt..
bu araları fazla takılamıyrm ki işim bitmio yaw..hergün yoğurt mayala corbasıydı ıvırı zıvırıydı bitmiyo..kafamçokkarıştı
büyüdükce iş atıyo allah kolaylık versin bize arkadaşlar..hepinizi öptüm annişler:1hug:

selam mervecim
canım benim yalnız kaldınız demek büşracımla..allah kolaylık versin... benimkine
2 gün gider aradaaa sırada kızarım gitme diye ama iş güç işte canım..:1hug:
canım sen kayısı suyunu hazır mı veriosn evde kendin mi kaynatıyosun canım
bizimkide dün huysuzdu gece 5 e kada uyumadı ek gıdalara gectik acaba onlarmı rahatsz edio anlamadım:uhm:CADIARZU

koyu renkli kayısılardan aldım,,,, 3-4 tane geceden suya koyuyorum, sabah da kayısılarıyla birlikte kaynatıyorum ve suyu ile kahvaltısını hazırlıyorum...
kayısıların da ; 1 ini kahvaltıya, 1er tanesini de sebze- meyve pürelerine katıyorum canım.. cokacimcoook
evet, ilk yedikleri şeyler rahatsız ediyor midelerini.. :ecrin_bebek: ondan huysuzlanmıştır buğrişim de... bu gece mışıl mışıl uyur inşAllah

Son düzenleyen: Moderatör:
mervecim elma pirinç muz bunları sık yediyse kakası çok koyu oluyor bizimde olmuştu zar zor ıkına ıkına azıcık yapablyordu

Sağol canım evet hepsinden azar azar var öğünlerinde... ama 10 gündür her gün aynı miktarda yiyor ve ilk kez bugün böyle oldu, nedense ... :bbo:

:bbo:
valla kız saliha hiç işim bitmiyo benimde

he yaw büyüdükçe işimiz çoğalıyo.. hepsi bi yandan bide o özenle olsun bu iyi olsun
diye diye gece 1 olmayınca giremiyoum yataga.. mutfağa akşam yemeğinden sonra kendimi bi atıyom şurayıda siliyim burayıda siliym
derken bide bakıom elim buzdolabını döküp silmeye kadar gidio..kaydirigubbakcemile3
ve saatle böle böle gecip gidio yaw ikiz ücüz olana allah güç vesin..
bitanesiyle iş bitmio..kafamçokkarıştı

oy yavrum benimŞeniz
aynı dilden konuşuyolar ya anlaşmışlar belliki kaydirigubbakcemile2

allah kavuştursun canım
babasını özlemiştir kuzucuk ondandır huysuzluğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…