Doğum yapmış olan anneler buraya....

Duygu geçmiş olsun canım.antibiyotikten korkma ben 5 kez kullandım,çünkü göğsüm sürekli ateş yapıyordu .Egenin cicileri çok güzel güle güle kullansın,yürüteçide bizimkine benziyor
.........................................

Son düzenleme:

saol canım benim

ipek ede babannesiyle dedesi mama sandalyesi almışlar.
bize bişey demeden almış gelmişler benim beğendiğim başka bi model vardı aslında
bişey demedik artık
pek hoşuma gitmedi ama ne yapalım bi sorsalardı bari dimi ama

princin sındırımı zor belkı ama napalım,brokoli,kereviz,domatez,et,süt,yumurta,bebebıskui,muz ve tüm 8tahıllı yok ballımuzlu sütlü tüm karışımlar yassak oldugundan banada besleyıcı bişi kalmıyo..princ buyuzden hergun bıyerde var...dun patates haslamıstım bugune artmıstı az sebzesı sulu olmuştu katimm dedim halbukı tadınada baktım ama başlangıcta amanın sonradan huysuzlandı bıbaktım berbatdı tadı cocugumu kobay ettim,mıdesı berbat oldu..bide bikaç karşım bırden hazırlıyorum..neyı begenırse..cocugumun mıdesı berbat oldu yani..bıdaha tovbe bee..eşim dıyo al hazırlardan ver hem zaten senınkılerı sevmıyo hemde neyı yıceği bellı olmuyo dıye haklı ama hazırlarında içeriginde organık kavonozların,yok domatez yok brokolı kerevız falan var..gerıye az cesıtlı bı menu kalıyo yanı................DUYGU cok geçmiş olsun..bağışıklık sıstemın zayıflamış olabılır gerçi hepimizin olmuştur cunkı metobolızmamaız hızla değişiyo..sen bıde hızlı ve cok kılo verdın..bal,ceviz,balık,sarımsak gibi faydası bol bişiler ye bari şu sıralar....ayparçasının ılk arabası hayırlı olsun:)bencede süperbi icat mutlu edıyo kuzuları abartmadıkça sorun olmaz....................GÜLSÜM sana doktor bakamadım danışıcağım yerler var,sende araştırda hiç ihmal etme emi..valla benımde işim bıtmıyo..bugun guya gezdık alışveriş merkezıne gıttık..ay kafam kaldırmıyo hiç gürültü ve kalabalıgı..yapacağımı unutup gerı gelıyorum her sefer..artık bide bıkmışım kapalı yerden en buyugu bıle benı sarmıyo ama napalım bugun hava serınce ve ruzgarlıydı gercı alışverıs merkezlerıde dengesız bıyerlerı aşırı sıcak bakmışın bıyerde soguk hava akımı allah korusun nedyım sonucta bırazda antreman işte..hep evde evde nereye kadar...baktımda eşimle konuşcak bı mevzumuz kalmamış hep aynı şeyler..zaten ılgı tamamen kuzuda..napalım sağlık olsun..bi taze kan gereklı ama yaza kaldı umutlarım:)

kız emelll geldin gittin ateş almayamı geldiinn huuu
yakışıklı mertime bak kurulmuş boncuğum benim güle güle kullansın cok cici..gamyoncuiremsu

Ben geldım cok sukur gectı ııyı de gecse kotude gecse sınavdan kurtulunca rahatlıyorum.. :sm_cool:
Tabıkı bır dahakı sınava kadar :) bızde yarından ıtıbaren kahvaltılara baslıyoruz 6,5 aylıgız hadı bakalım ınsallah yarar bebısler daha da saglıklı ve tombıs olurlar.. yarasın kuzuslara.. :ecrin_bebek:

inşallah sınavın başarılı geçmiştir betüşümma.s.Şeniz

Canım benım tesekkur ederım tatlusuumm fena degıldı bakalım sonuclardan bellı olur nasıl gecmıss.. kaydirigubbakcemile3
Salihacım sana da tesekkur ederım canımmm.. Şeniz

Gecmıs olsun ınsallah cabucak gecer, mevsımsel bır sey sanırım..
esımle bızede oldu ama burun akıntısı degıl bademcıkte degıl bogazımız acıyordu cok kotu bır tat ve oksuruk..
ama gectı ıhlamura yuklendım yıne lımonla.. ama senınkı bademcık se sadece ıhlamurla olmaz evet.. Egeye gecmez ıns merak etme..

betül geçmiş olsun sanada......bende bugun bi uyuyayım istedım sabahtan enazından 10 a kadar..ama saolsun kuzumun aglamasyla uyandım ve tabı yıne yatamadım...eşim akşam 9gibi uyudu zati kanapede,buna guvendım bı uyutur dedım ama yok bebeğin altını temızlemeye çalışmış kırkyıldabir,benım gbı banyoda yıkamak ıstemış ama soguk sudan ağlamış kzum..saolsun ama bakamıyo tabi...ben ki yarımakıllı halımle gene allah acıyo işte körtopal idare edıyorum..ama eşim okadarda becerıklıdırama beceremıyo...bıde cok düşüncesız..yemek yemege çalışıyorum kucagımda kuzum..ınsan bı kolamı koyar mısal hiç............ben bunlara cok dıkkat edıyorum..ve kırılıyorum...eve bızı bırakır bırakmazda vınladı gıttı kahveye..artık kıskanclık manevralarınada hal kalmadı ittirsin gitsin diyorum.....................ne halı varsa görsün yanı..çunkı ben anladımkı kuzumla ben aslında yalnızız..ve benım emegım herneolursa olsun oda babası işte biyerden hep varlıgı olucak yanımızda olmasada...ama dediğim gibi biraz kindarım ilişkilerimde.......bunları biriktirip kendımce bi öc alma yoluna gıdıcem elbet zaman içinde...........ee akrep ne demiş,onu sokmicana ikna ettiği çunkı sokarsa geçmekte oldukları derenın suyunda ıkısınınde bogulabılecegını bununda mantıklı olmadıgını soyledıgı kurbagaya soktuktan hemen sonra kurbaga sen neyaptın akrepkardeş ama bu mantık deil,akrepte demiş bu mantık deil bu huy..........................

sürmelenmiş kuzuna maşallah emel....gör bak felaket yakışıklı olucak bu kuzu:)allah cumlemızın yavrusuna iyi yazılar yazsın.........

allah kavuştursun canım
babasını özlemiştir kuzucuk ondandır huysuzluğu

mevecim allah kavuştursun ama sanırım annen yanında ne mutlu..bu bir ayda su gibi geçer işallah sağlık ve huzurla..

amin..sağ olun a.s.
evet umutcum , bazen annemle bazen de büşrayla baş başa kalıyoruz.. idare ediyoruz geçiyo günler işte, ne yapalım mecbur :a015:

geldimm...bugün ilk kez dışarı çıktık teyzeleri,yani arabasıyla ilk kez çıktık.Biraz parkta oturduk,bayada yürüdük 3 saat kadar..acayip yorulmuşum..güzel görüşleriniz için teşekkür ederiz oğluşumla..saliş nerdesin kız?çıkıcam birazdan.

merve Allah kavuşturdun canım.Umut döktürmüşsün yine..bide ben becersem öc almasını.ama boşver yaa.gerçi sen bilirisn işini.Senin bana dediğin cümle varya hep aklıma geliyor yaza seni ruhun ve kemiklerinle güçlenmiş görmek istiyorum..tam istediğim şeyler valla.hayatımın en sıkıntılı 6 ayıydı.fazla rahata alışınca sıkıntılarla cebelleşmesi biraz zor oluyor.Şükür bugünüme..

Son düzenleme:

geçmiş olsun duygucum
dogru söylüyosun valla ama yürümesinden ziyade kalça çıkığı falan diyorlar o yüzden dra danıştınmı dedim
egemen hep kucak istiyor kıytırık bi salıncak buldum onda oyalıyorum cok fena oldu yaa istediğini yaptırıyor şi,mdiden

merhaba umutt cnm sizde en azından denemeler var şükret diyimkacta yatarsak yatalım egemen uyanırsa sürekli ben kalkıp oyalarım maması bende alt acma bende yıkama bende aglamaya baslarsa bende anlayacağın uzar gider neyse bak sinirim zıpladı

mrb canım, benimde geçen ay reglim 12 gün gecikti bende korkmuştum tekrar hamileyim diye ama neyseki olunca rahatladım. yani dogumdan sonra düzensiz olabiliyomuş bu yüzden fazla telaş yapma etkili bir korunma yöntemin varsa tabi. genelde spiral kullanıyorlar ya ama ben bir türlü cesaret edip taktıramadım

inş.. canım olsa bi bende rahatıcam yaww etkili değil malesefff kaydirigubbakcemile3ama bu spiriale henüz bende kalkışamadım en etkili bu gibi gözüküyo..

sağol canım AMİN :1hug:

inş.. canım olsa bi bende rahatıcam yaww etkili değil malesefff kaydirigubbakcemile3ama bu spiriale henüz bende kalkışamadım en etkili bu gibi gözüküyo..

etkili değil demek ha kaydirigubbakcemile3 o zaman bi kazaya kurban gidersen, başa gelen çekilir diyeceksin, ne yapalım delikafadulden

İyi akşamlar...a.s.
Bora 3 gündür akşamları benle yatıyor,yüzünü bana dönüyor sonra da yüzümle oynaya oynaya uyuyor nasıl mutlu oluyorumm,İnşallah hep böyle devam eder....

İpek ve Egeye 41 kere Maşallahh
Duygu geçmiş olsun,İnşallah geçmez egeye...
Mervecim Allah kavuştursun,benimkide yok yanımdasenağlama seçimlerde 2 günlüğüne gelip gitti...Kabızlık çekiyor demek bizim ki gibi...Armut yedir biraz işe yarıyor,bizde çok kabızlık çekiyoruz görsen ıkınırkenn gözleri kıpkırmızı oluyor ve o kadar zorladığı için birden foşş kusuyor sonra....
Salihacım tez zamanda olursun İnşallah hem testte yapmışsınn için rahat olsun bak ben kaç aydır olmuyorumm:roflol:..
Umutcumm güzel hikaye tuttum ben bunusüprizzzzz..hakikatende insan alışkanlıklarını bırakamıyor maalesef...

Son düzenleme:

saol canımcımŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…