- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #19.801
iyi akşamlar kızlar iyi pazalarhihoyyyt
duygu canım öncelikle acil şifalar..olsun.egecikte ne sevinmiş öle yaw yerim onun ak yanaklarını..
maviştosun.. valla cok güzel oyalıyo bende bindiriyorum..cok seviyo yürütecini bayagıda ilerliyo yavrum
ama yarım saat anca kalıyo içinde..mama sandalyeside öle üzerine döküyorum oyuncaklarınıgamyoncuiremsu
bayılıyo.. epey oyalıyo..oda.. serap senin bıcırıgada maşallah 41.kere..tam bi fındık yaff..hihoyyyt
betül canım sınavları atlattın artık inş.. iyi sonuçlanır canım..:1hug:
kızlar ya hamileyim diye cok korktum ama şükür ki gecen test yaptım negatif çıktı ayy fecii gerildim yaw:bbo:fisfisfis
ama işin kötüsü 10 günden fazla gectii hala olmadm niye anlamadm hep düzenliydii..
sanırım mevsim değişikliği p.tesi gidicem muayne olmaya bakalım ne cıkcak..-tatlicadiarzu-
ben tam mamaya başlayalı 7.8 gün oldu kızlar..ben sabah kahvaltıda:yumurta sarısı labne peynir 1 cay kaşıgı 1 kaşık pekmez bide 4 tane bebe büskivisini harnup pekmeziyle karıştırıp verdim bayılıyo..cokacimcoook
öğlede:sebze corbasını yogurtla karıştırıp veriyorm. sevmiyo corbayı yoğurtla kandıriom napiim..fisfisfis
yada arada babymıx veriom.. yada değişio meyve püresi(elma muz armut)
akşam çoğunluk emziriom yada az bişi muhalebi yada yoğurt..
bu araları fazla takılamıyrm ki işim bitmio yaw..hergün yoğurt mayala corbasıydı ıvırı zıvırıydı bitmiyo..kafamçokkarıştı
büyüdükce iş atıyo allah kolaylık versin bize arkadaşlar..hepinizi öptüm annişler:1hug:
Duygu geçmiş olsun canım.antibiyotikten korkma ben 5 kez kullandım,çünkü göğsüm sürekli ateş yapıyordu .Egenin cicileri çok güzel güle güle kullansın,yürüteçide bizimkine benziyor
inşallah sınavın başarılı geçmiştir betüşümma.s.Şeniz
Günaydın herkese iyi pazarlar..Ben cumartesi akşamından beri berbatım..Bütün bademciklerim şiştiburnum akıyor dayak yemiş gibi bitkinim..Ihlamur içtim limon falan yok kar etmedi..Egeyede bulaşcak diye ödüm kopuyor...Acile gittik antibiyotik verdi 375mglık mecburen ıcıyorum..Egenın hasta olmasından daha iyidir ama br yandanda üzülüyorum sütümden geçtiği için..
Geçmişi okuyamadım..Kahvaltıdan sonra okucam hepinizi öpüyorum..Sevgiler..
allah kavuştursun canım
babasını özlemiştir kuzucuk ondandır huysuzluğu
mevecim allah kavuştursun ama sanırım annen yanında ne mutlu..bu bir ayda su gibi geçer işallah sağlık ve huzurla..
Mehtapcım hoşgeldin ben biraz grip gibiyimde ege iyi çok şükür siz nasılsınız?
Canım evet zararlı diyorlar ama hepimiz yürüteçlerin üstünde büyümedikmi?Yani hangimiz yürümüyoruz..Zaten ben en fazla 20 dakika falan tutuyorum sonra alıyorum 1 2 saat sonra tekrar koyuyorum..İş yaparken falan çok rahat oluyor valla..Bugun rahat rahat kahvaltımızı yaptık,kahvemızı ıctık,odasındaki halıyı kaldırdım bir aşağı bir yukarı gitti geldi yarım saat kaldı içinde..
Zaten doktorlara kalsa o yasak bu yasak bebekleri nerdeyse cam fanusun içinde pamuklara sarın diceklerkaydirigubbakcemile3
betül geçmiş olsun sanada......bende bugun bi uyuyayım istedım sabahtan enazından 10 a kadar..ama saolsun kuzumun aglamasyla uyandım ve tabı yıne yatamadım...eşim akşam 9gibi uyudu zati kanapede,buna guvendım bı uyutur dedım ama yok bebeğin altını temızlemeye çalışmış kırkyıldabir,benım gbı banyoda yıkamak ıstemış ama soguk sudan ağlamış kzum..saolsun ama bakamıyo tabi...ben ki yarımakıllı halımle gene allah acıyo işte körtopal idare edıyorum..ama eşim okadarda becerıklıdırama beceremıyo...bıde cok düşüncesız..yemek yemege çalışıyorum kucagımda kuzum..ınsan bı kolamı koyar mısal hiç............ben bunlara cok dıkkat edıyorum..ve kırılıyorum...eve bızı bırakır bırakmazda vınladı gıttı kahveye..artık kıskanclık manevralarınada hal kalmadı ittirsin gitsin diyorum.....................ne halı varsa görsün yanı..çunkı ben anladımkı kuzumla ben aslında yalnızız..ve benım emegım herneolursa olsun oda babası işte biyerden hep varlıgı olucak yanımızda olmasada...ama dediğim gibi biraz kindarım ilişkilerimde.......bunları biriktirip kendımce bi öc alma yoluna gıdıcem elbet zaman içinde...........ee akrep ne demiş,onu sokmicana ikna yineettiği çunkı sokarsa geçmekte oldukları derenın suyunda ıkısınınde bogulabılecegını bununda mantıklı olmadıgını soyledıgı kurbagaya soktuktan hemen sonra kurbaga sen neyaptın akrepkardeş ama bu mantık deil,akrepte demiş bu mantık deil bu huy..........................
iyi akşamlar kızlar iyi pazalarhihoyyyt
duygu canım öncelikle acil şifalar..olsun.egecikte ne sevinmiş öle yaw yerim onun ak yanaklarını..
maviştosun.. valla cok güzel oyalıyo bende bindiriyorum..cok seviyo yürütecini bayagıda ilerliyo yavrum
ama yarım saat anca kalıyo içinde..mama sandalyeside öle üzerine döküyorum oyuncaklarınıgamyoncuiremsu
bayılıyo.. epey oyalıyo..oda.. serap senin bıcırıgada maşallah 41.kere..tam bi fındık yaff..hihoyyyt
betül canım sınavları atlattın artık inş.. iyi sonuçlanır canım..:1hug:
kızlar ya hamileyim diye cok korktum ama şükür ki gecen test yaptım negatif çıktı ayy fecii gerildim yaw:bbo:fisfisfis
ama işin kötüsü 10 günden fazla gectii hala olmadm niye anlamadm hep düzenliydii..
sanırım mevsim değişikliği p.tesi gidicem muayne olmaya bakalım ne cıkcak..-tatlicadiarzu-
ben tam mamaya başlayalı 7.8 gün oldu kızlar..ben sabah kahvaltıda:yumurta sarısı labne peynir 1 cay kaşıgı 1 kaşık pekmez bide 4 tane bebe büskivisini harnup pekmeziyle karıştırıp verdim bayılıyo..cokacimcoook
öğlede:sebze corbasını yogurtla karıştırıp veriyorm. sevmiyo corbayı yoğurtla kandıriom napiim..fisfisfis
yada arada babymıx veriom.. yada değişio meyve püresi(elma muz armut)
akşam çoğunluk emziriom yada az bişi muhalebi yada yoğurt..
bu araları fazla takılamıyrm ki işim bitmio yaw..hergün yoğurt mayala corbasıydı ıvırı zıvırıydı bitmiyo..kafamçokkarıştı
büyüdükce iş atıyo allah kolaylık versin bize arkadaşlar..hepinizi öptüm annişler:1hug:
mrb canım, benimde geçen ay reglim 12 gün gecikti bende korkmuştum tekrar hamileyim diye ama neyseki olunca rahatladım. yani dogumdan sonra düzensiz olabiliyomuş bu yüzden fazla telaş yapma etkili bir korunma yöntemin varsa tabi. genelde spiral kullanıyorlar ya ama ben bir türlü cesaret edip taktıramadım
merve Allah kavuşturdun canım.Umut döktürmüşsün yine..bide ben becersem öc almasını.ama boşver yaa.gerçi sen bilirisn işini.Senin bana dediğin cümle varya hep aklıma geliyor yaza seni ruhun ve kemiklerinle güçlenmiş görmek istiyorum..tam istediğim şeyler valla.hayatımın en sıkıntılı 6 ayıydı.fazla rahata alışınca sıkıntılarla cebelleşmesi biraz zor oluyor.Şükür bugünüme..
inş.. canım olsa bi bende rahatıcam yaww etkili değil malesefff kaydirigubbakcemile3ama bu spiriale henüz bende kalkışamadım en etkili bu gibi gözüküyo..
İyi akşamlar...a.s.
Bora 3 gündür akşamları benle yatıyor,yüzünü bana dönüyor sonra da yüzümle oynaya oynaya uyuyor nasıl mutlu oluyorumm,İnşallah hep böyle devam eder....
İpek ve Egeye 41 kere Maşallahh
Duygu geçmiş olsun,İnşallah geçmez egeye...
Mervecim Allah kavuştursun,benimkide yok yanımdasenağlama seçimlerde 2 günlüğüne gelip gitti...Kabızlık çekiyor demek bizim ki gibi...Armut yedir biraz işe yarıyor,bizde çok kabızlık çekiyoruz görsen ıkınırkenn gözleri kıpkırmızı oluyor ve o kadar zorladığı için birden foşş kusuyor sonra....
Salihacım tez zamanda olursun İnşallah hem testte yapmışsınn için rahat olsun bak ben kaç aydır olmuyorumm:roflol:..
Umutcumm güzel hikaye tuttum ben bunusüprizzzzz..hakikatende insan alışkanlıklarını bırakamıyor maalesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?