Doğum yapmış olan anneler buraya....

slm kızlar oh nihayet geldiniz hafta sonu burası boş oluyoo bende yanlız kalıyorum tabii
sırt ağrım hala geçmedi tam 3 buçuk ay oldu yarın tekrar de gideceğiz artık çekemıyorum bu agrıyı bazen gece alpverk i zor kaldırıyorum hele sabah yerimden kalkamıyorum her yerim tutulmuş sırtım agrıyoo bakalım dr ne diyecek yarın bakalım hayırlısı

Ek gıdalarda mama kullanan arkadaşlar, mamayı hazırlarken kaynamış suyun 40' de olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz? ben tahminen karar veriyorum..öyle ölçmüyorumm..siz nasıl ayarlıyorsunuz?

sağol canım AMİN :1hug:

etkili değil demek ha kaydirigubbakcemile3 o zaman bi kazaya kurban gidersen, başa gelen çekilir diyeceksin, ne yapalım delikafadulden

yaw işte bilindik yöntemler esası kısmende olsa sprial ama..oda bende yuukk:bbo:
ama düşünüyorum ya.. yoksa kazaya kurbaann..:tomato:napaluumm çekiiciz :jeyyar:
ahanda benden önce ya sen kalırsannnnaniknanik

Hoşgeldin,geçmiş olsun umarım önemli bir şey değildir...
Belki aşırı yorgunluktan kaynaklanıyordur,çünkü benimde eklem ağrılarım için tahlil filan yaptılar ama bir şey çıkadı,yorgunluktan olabileceğini söylemişlerdi...

amin canım siz de tez zamanda kavuşun inşAllah :çok üzgünüm:...
evet kabız olmuş, bu sabah kıpkırmızı oldu zorlanırken yavrum ..
tüm gün de huysuzdu. akşam da .9 a doğru sızdı yorgunluktan..
ben de büşra ile yatıyorum eşim yokken..çok hoşuma gidiyo gece de yanıbaşımda olması ...sabah uyanınca yüzümle oynuyor bora gibi
çok tatlı oluyor o halleri gerçekten :sm_cool: maşaAllah bebeklerimize, meleklerimize

yaw işte bilindik yöntemler esası kısmende olsa sprial ama..oda bende yuukk:bbo:
ama düşünüyorum ya.. yoksa kazaya kurbaann..:tomato:napaluumm çekiiciz :jeyyar:
ahanda benden önce ya sen kalırsannnnaniknanik

önce işimi sağlama alırım, sonra tevekkül ederim ben..:CüvCüv:
önlem almama rağmen , olacaksa da kısmet derim ne yapalım :lepi:
şaka bir yana, bilindik yönteme güvenmem valla ben ..başka yöntem mi yok canım AAA şutarafagitti

inş.. canım ya stres oldum yaww hep düzenli olunca şimdide şaştım kaldım benneyaptımki
içim az bucuk rahat hayılısı artık..
ayy ne güzel uyumuş seninki maşallah tontişe bizim kuşş nerde ölee uyuycak
püüff gece dayak yemiş gibi ağlayıp kalkıyo..kaydirigubbakcemile3belinii kaldırıyo başlıyo cırcır..:bbo::bbo:
memede almıo neyi var anlayamıyom :sm_confused:kac gecedir böle..fisfisfis

Edacım ya avatarına bayıldım... maşaAllah Bora bey ekmeğini almış eline,
koskocaman ekmeği yiyecek, bak sen şuna kaydirigubbakcemile3
:hooray:

Mervecimm sormaa benim de en büyük kabusum olur herhalde Allah korusun 2.cisi ama bende maalesef hala işimi sağlama alamadımm:mymeka:

Neyse susayım ben +18e girecek yoksaklava:

Son düzenleme:

geçmiş olsun mevlüdecim...önemli birşey yoktur inşAllah.....

kaydirigubbakcemile3 :roflol:

eyyyy ahaliii nasilsinuzzzz beni duyan varmidurrr acep:uhm:

duyuyoruz Hicrancım...hoşgeldin... :)

yaww bacım bende sağlama alıom almasınada...eşim korunuo işte yafff anla..
yaa olcaksa tabi baş tacı o ayrıda...kızz senin yöntemin nası de bakeem:jeyyar:delikafadulden
gerçi şu aralar %100 korunuyoz..vallananiknanik

anladım canım kaydirigubbakcemile3 takılıyorum ben sana ya, sezeryan olduğumuz için en azından ilk 1 yıl sakıncalı olabilir ... o nedenle çok mühim.... tabii 2 tane minik bebeğin bakımı ....düşüncesi bile -tatlicadiarzu- bu hale getiriyo beni... Allah zamanında nasip eder inşAllah.... bizim de %100 eşim yok çünkü :roflol:

uyy gece gece hiç gülcem yoktu edacım aynen yani..
doğri diyin vallah:roflol:

Bizimkiside gece kalkıyor ama şu anda kadar hep uyuması için elimden geleni yapardımm..bir 15 dak. kucağımda sonra 15 dak. ayağımda sonrada beşiğine alırdım beşiktede yorulur yatardı...
ama düzene sokmak için iyice uykusunun gelmesi gerekiyo...Artık bayağı yoruyorum sıpayı gözlerini kaşımaya başlayınca da yatağa uzanıyoruz,formül bu galiba..İnşallah böyle devam eder..korkuyorum eskisine dönecek diye.Çünkü bora çok zor bir bebek babasına söyledim de inanmıyor bana!

Edacım ya avatarına bayıldım... maşaAllah Bora bey ekmeğini almış eline,
koskocaman ekmeği yiyecek, bak sen şuna kaydirigubbakcemile3
:hooray:

Evt sanki hepsini yiyecekmiş gibi...
Eee çocuğu aç bırakıyorum yaa napsın oda ekmeğe saldırıyorr kaydirigubbakcemile3...

ooooooo korunmalardan bahsediyoz demekkiii bende korunuyom valla ama ne spiral ne hap kendi kendimize korunuyozzz:jeyyar: ve arada da bende kocişte ceylinden dolayı çok yoruluyoruz galiba ara veriyozzzzsırnaşık şey %100 korunma sizinki gibiiii:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…