- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #19.821
sağol canım AMİN :1hug:
etkili değil demek ha kaydirigubbakcemile3 o zaman bi kazaya kurban gidersen, başa gelen çekilir diyeceksin, ne yapalım delikafadulden
slm kızlar oh nihayet geldiniz hafta sonu burası boş oluyoo bende yanlız kalıyorum tabii
sırt ağrım hala geçmedi tam 3 buçuk ay oldu yarın tekrar de gideceğiz artık çekemıyorum bu agrıyı bazen gece alpverk i zor kaldırıyorum hele sabah yerimden kalkamıyorum her yerim tutulmuş sırtım agrıyoo bakalım dr ne diyecek yarın bakalım hayırlısı
İyi akşamlar...a.s.
Bora 3 gündür akşamları benle yatıyor,yüzünü bana dönüyor sonra da yüzümle oynaya oynaya uyuyor nasıl mutlu oluyorumm,İnşallah hep böyle devam eder....
İpek ve Egeye 41 kere Maşallahh
Duygu geçmiş olsun,İnşallah geçmez egeye...
Mervecim Allah kavuştursun,benimkide yok yanımdasenağlama seçimlerde 2 günlüğüne gelip gitti...Kabızlık çekiyor demek bizim ki gibi...Armut yedir biraz işe yarıyor,bizde çok kabızlık çekiyoruz görsen ıkınırkenn gözleri kıpkırmızı oluyor ve o kadar zorladığı için birden foşş kusuyor sonra....
Salihacım tez zamanda olursun İnşallah hem testte yapmışsınn için rahat olsun bak ben kaç aydır olmuyorumm:roflol:..
Umutcumm güzel hikaye tuttum ben bunusüprizzzzz..hakikatende insan alışkanlıklarını bırakamıyor maalesef...
yaw işte bilindik yöntemleresası kısmende olsa sprial ama..oda bende yuukk:bbo:
ama düşünüyorum ya.. yoksa kazaya kurbaann..:tomato:napaluumm çekiiciz :jeyyar:
ahanda benden önce ya sen kalırsannnnaniknanik
İyi akşamlar...a.s.
Bora 3 gündür akşamları benle yatıyor,yüzünü bana dönüyor sonra da yüzümle oynaya oynaya uyuyor nasıl mutlu oluyorumm,İnşallah hep böyle devam eder....
İpek ve Egeye 41 kere Maşallahh
Duygu geçmiş olsun,İnşallah geçmez egeye...
Mervecim Allah kavuştursun,benimkide yok yanımdasenağlama seçimlerde 2 günlüğüne gelip gitti...Kabızlık çekiyor demek bizim ki gibi...Armut yedir biraz işe yarıyor,bizde çok kabızlık çekiyoruz görsen ıkınırkenn gözleri kıpkırmızı oluyor ve o kadar zorladığı için birden foşş kusuyor sonra....
Salihacım tez zamanda olursun İnşallah hem testte yapmışsınn için rahat olsun bak ben kaç aydır olmuyorumm:roflol:..
Umutcumm güzel hikaye tuttum ben bunusüprizzzzz..hakikatende insan alışkanlıklarını bırakamıyor maalesef...
önce işimi sağlama alırım, sonra tevekkül ederim ben..:CüvCüv:
önlem almama rağmen , olacaksa da kısmet derim ne yapalım :lepi:
şaka bir yana, bilindik yönteme güvenmem valla ben ..başka yöntem mi yok canım AAA şutarafagitti
slm kızlar oh nihayet geldiniz hafta sonu burası boş oluyoo bende yanlız kalıyorum tabii
sırt ağrım hala geçmedi tam 3 buçuk ay oldu yarın tekrar de gideceğiz artık çekemıyorum bu agrıyı bazen gece alpverk i zor kaldırıyorum hele sabah yerimden kalkamıyorum her yerim tutulmuş sırtım agrıyoo bakalım dr ne diyecek yarın bakalım hayırlısı
Mervecimm sormaa benim de en büyük kabusum olur herhalde Allah korusun 2.cisi ama bende maalesef hala işimi sağlama alamadımm:mymeka:
O takke dediklerimiz çekmecede öyle duruyor hala...o anda olmuyor yaaa yada işimize gelmiyor kaydirigubbakcemile3
Neyse susayım ben +18e girecek yoksaklava:
eyyyy ahaliii nasilsinuzzzz beni duyan varmidurrr acep:uhm:
önce işimi sağlama alırım, sonra tevekkül ederim ben..:CüvCüv:
önlem almama rağmen , olacaksa da kısmet derim ne yapalım :lepi:
şaka bir yana, bilindik yönteme güvenmem valla ben ..başka yöntem mi yok canım AAA şutarafagitti
yaww bacım bende sağlama alıom almasınada...eşim korunuo işte yafff anla..
yaa olcaksa tabi baş tacı o ayrıda...kızz senin yöntemin nası de bakeem:jeyyar:delikafadulden
gerçi şu aralar %100 korunuyoz..vallananiknanik
Mervecimm sormaa benim de en büyük kabusum olur herhalde Allah korusun 2.cisi ama bende maalesef hala işimi sağlama alamadımm:mymeka:
O takke dediklerimiz çekmecede öyle duruyor hala...o anda olmuyor yaaa yada işimize gelmiyor kaydirigubbakcemile3
Neyse susayım ben +18e girecek yoksaklava:
inş.. canım ya stres oldum yaww hep düzenli olunca şimdide şaştım kaldım benneyaptımki
içim az bucuk rahat hayılısı artık..
ayy ne güzel uyumuş seninki maşallah tontişebizim kuşş nerde ölee uyuycak
püüff gece dayak yemiş gibi ağlayıp kalkıyo..kaydirigubbakcemile3belinii kaldırıyo başlıyo cırcır..:bbo::bbo:
memede almıo neyi var anlayamıyom :sm_confused:kac gecedir böle..fisfisfis
Edacım ya avatarına bayıldım... maşaAllah Bora bey ekmeğini almış eline,
koskocaman ekmeği yiyecek, bak sen şuna kaydirigubbakcemile3 :hooray:
hoşbuldukkk anam ne dalmışınız konulara görmüyonuz valla penum gibi şişkoyuuuu ulen bu cüsses görülmezmiii
uyy gece gece hiç gülcem yoktu edacım aynen yani..
doğri diyin vallah:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?