Doğum yapmış olan anneler buraya....

hoşbuldukkk anam ne dalmışınız konulara görmüyonuz valla penum gibi şişkoyuuuu ulen bu cüsses görülmezmiii

görülmez misin hiç canım, avatardaki ceylinimin resmi yeter
saçları nasıl uzamış öyle annesi iki toka takmış.. bizimki de bayağı uzun saçlı....ben de öyle toplıycam kıskandım :sm_cool: maşaAllah ceyline

evet en güzeli %100 olan yöntem zaten...:roflol:

ya kızlar dün küçük kardeşimin evine gittik ortanca kardeşimle beraber son numaramız hamiş ya evini temizleyelim dedik halılarını falan benim makinayı götürdüm yıkama için 2 halıyı alalım dedik yemek dökülmüş birine birine kola dökülmüşşş neyse benim makimnayı götürdük evi temizledik ettik makinayıda yıkama aparatını taktım tek bir parça yokkk ara tara çıkmadı kutudan evde bırakmışım neyse elde silerim nolcek dedim aman hamlaşmışım zaten sağ kolumda sakat biliyonuz ona rağmen yaptım ama akşam eve geldik kızkardeşimle beraber anam o ne ağrıııııı kollarım sancıyor resmen sırtım kopuyorr ortancamızda aynı tabiii çay yapıp zor içtik onunda 2,5 yaşında kızı var onunkine kocası benim kıza kocişşş bakıyor bizz kızkardeşimle beraber balkonda sigara içip çay içiyozz çok komikti bunlar almış kızları biri ayağında sallıyor biri kucağında sallıyıp duruyorr(bu benimki tabii bizimki asla ayakta sallamazz :) ) bu işte bi treslik var diyorlarrr bizee:roflol: neyse onlar kızları uyuttu yedirdi bizde doğru yatağa nasıl sabah oldu anlamadım valla ben çok fena hamlamışım çokkk nerdeyse 1,5 senedirrr çok hareketsiz kaldımm ne spor ne ev temizliği zaten hamişken hep yattım ben mecburen mahvoldum dün anlayacağınız yaa

O zaman borayı çağırayım daa hazır meydan boşkennsositososito...
Ama biz büşrayı alacaktıkk:mymeka:hatlar karıştı pardonn:jeyyar:
Burası da dallası geçti ayolkaydirigubbakcemile3

aaa yok anam herkes kendi dönürüne saık kalsın biz aslanımızdan memnunukkk zatiiisırnaşık şey benim damattt çok yakışıklı kibarrr benim kız gibi resmiiiii:roflol: biz iyiyiz yaniii:roflol: dallas mallas bilmeyikkk:roflol:

kız az dikkat et kendine
zorlama kendini o kadar

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: aynen öleeeeeee +18:roflol:

O zaman borayı çağırayım daa hazır meydan boşkennsositososito...
Ama biz büşrayı alacaktıkk:mymeka:hatlar karıştı pardonn:jeyyar:
Burası da dallası geçti ayolkaydirigubbakcemile3

AA olmuyo ama böyle
büşra duymasın çok kıskanır , anası gibi kıskanç olacak o da kaydirigubbakcemile3
ayrıca biz size söz vermiş miydik, öle bişey hatırlamıyoruz :) :lepi:

nerdeeee bacım saçlar sadece o gördüklerin oda tepedekilerr bu resim 1 ay oldu çekeli sanırım döküldü çoğuuu kel kalcak yakında kızım yenileri geliyor ama bakalım nasıl olcekkkkkk uzatabilecekmiyiz bende öle süslü süslü tkaları takmayı istiyom kızıma ama en ufak boy tokaları bile 10 defa çeviriyoz takmak için nerdeysee o kadar ince yaniii saçlarrr:roflol: saçcıklar diyecektimmm:roflol: ama çok şeker oluyor toplayınca sanki saçı varmış gibi duruyorrr çok şeker oluyor benim minik kuşum yawww

aah canım benim kaç 15 dak.lar denedim kaçç..:1no2:sayısı yok ama tık yok hele ayagımda hiiç uyumz katiyeen..istiyorumki uyuyunca yatağına sallamadan başında beklemeden yatsın uyusun ama nerde.. ha bide eee dicen bagıra cagıra anca sıpa ne anlıo anlamıom :mymekagünlerde gelcek mii yaafisfisfis
insallah senin kuzunun düzeni bozulmaz:Saruboceq:

Son düzenleme:
ayol sizin ki %100 ise benimki %200 dür herhaldee:roflol:
Adamı ayda bir iki görüyorumm,ben korkuyorsam siz kaçınn artık:roflol:

valla bizde de %200 oluyo canım hicranın dediği gibi yorgunluktan bitap düşüp pıt yatakta sızıyoruz, vakit olmuyo :roflol:

evet canım çok şeker ya kel olsa da şeker olur onun gülen yüzü yeter :CüvCüv:
bizde saçlar dökülmüyo hiç, doğduğunda açık olan diplerden yeni yeni saçlar çıkıyo gürleşecek yavaş yavaş sanırım ..
saçcıklar ha alemsin kaydirigubbakcemile3

anada benim avatardaki resmimmmm yeni resimler var ama daha pc ye yükleyemedimm sonra yükleyince koyarımmmm alıntı yapmayın emi silerim sonra

-----------------[/

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…