- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #19.841
Aşkolsun seni bilmem ama senin cimcime görülmez mi hiç..
Şu saçlara bak yeriz onu biz..
Aslan bey duymasınkaydirigubbakcemile3
hoşbuldukkk anam ne dalmışınız konulara görmüyonuz valla penum gibi şişkoyuuuu ulen bu cüsses görülmezmiii
ooooooo korunmalardan bahsediyoz demekkiii bende korunuyom valla ama ne spiral ne hap kendi kendimize korunuyozzz:jeyyar:ve arada da bende kocişte ceylinden dolayı çok yoruluyoruz galiba ara veriyozzzzsırnaşık şey %100 korunma sizinki gibiiii:roflol:
:roflol::roflol: o şimdi kaçıncı uykusundadırr belkide duymaz duymazzz:roflol:
evet en güzeli %100 olan yöntem zaten...:roflol:
O zaman borayı çağırayım daa hazır meydan boşkennsositososito...
Ama biz büşrayı alacaktıkk:mymeka:hatlar karıştı pardonn:jeyyar:
Burası da dallası geçti ayolkaydirigubbakcemile3
ya kızlar dün küçük kardeşimin evine gittik ortanca kardeşimle beraber son numaramız hamiş ya evini temizleyelim dedik halılarını falan benim makinayı götürdüm yıkama için 2 halıyı alalım dedik yemek dökülmüş birine birine kola dökülmüşşş neyse benim makimnayı götürdük evi temizledik ettik makinayıda yıkama aparatını taktım tek bir parça yokkk ara tara çıkmadı kutudan evde bırakmışım neyse elde silerim nolcek dedim aman hamlaşmışım zaten sağ kolumda sakat biliyonuz ona rağmen yaptım ama akşam eve geldik kızkardeşimle beraber anam o ne ağrıııııı kollarım sancıyor resmen sırtım kopuyorr ortancamızda aynı tabiii çay yapıp zor içtik onunda 2,5 yaşında kızı var onunkine kocası benim kıza kocişşş bakıyor bizz kızkardeşimle beraber balkonda sigara içip çay içiyozz çok komikti bunlar almış kızları biri ayağında sallıyor biri kucağında sallıyıp duruyorr(bu benimki tabii bizimki asla ayakta sallamazz :) ) bu işte bi treslik var diyorlarrr bizee:roflol: neyse onlar kızları uyuttu yedirdi bizde doğru yatağa nasıl sabah oldu anlamadım valla ben çok fena hamlamışım çokkk nerdeyse 1,5 senedirrr çok hareketsiz kaldımm ne spor ne ev temizliği zaten hamişken hep yattım ben mecburen mahvoldum dün anlayacağınız yaa
Mervecimm sormaa benim de en büyük kabusum olur herhalde Allah korusun 2.cisi ama bende maalesef hala işimi sağlama alamadımm:mymeka:
O takke dediklerimiz çekmecede öyle duruyor hala...o anda olmuyor yaaa yada işimize gelmiyor kaydirigubbakcemile3
Neyse susayım ben +18e girecek yoksaklava:
O zaman borayı çağırayım daa hazır meydan boşkennsositososito...
Ama biz büşrayı alacaktıkk:mymeka:hatlar karıştı pardonn:jeyyar:
Burası da dallası geçti ayolkaydirigubbakcemile3
görülmez misin hiç canım, avatardaki ceylinimin resmi yeter
saçları nasıl uzamış öyle annesi iki toka takmış.. bizimki de bayağı uzun saçlı....ben de öyle toplıycam kıskandım :sm_cool: maşaAllah ceyline
Bizimkiside gece kalkıyor ama şu anda kadar hep uyuması için elimden geleni yapardımm..bir 15 dak. kucağımda sonra 15 dak. ayağımda sonrada beşiğine alırdım beşiktede yorulur yatardı...
ama düzene sokmak için iyice uykusunun gelmesi gerekiyo...Artık bayağı yoruyorum sıpayı gözlerini kaşımaya başlayınca da yatağa uzanıyoruz,formül bu galiba..İnşallah böyle devam eder..korkuyorum eskisine dönecek diye.Çünkü bora çok zor bir bebek babasına söyledim de inanmıyor bana!
Evt sanki hepsini yiyecekmiş gibi...
Eee çocuğu aç bırakıyorum yaa napsın oda ekmeğe saldırıyorr kaydirigubbakcemile3...
evet en güzeli %100 olan yöntem zaten...:roflol:
ayol sizin ki %100 ise benimki %200 dür herhaldee:roflol:
Adamı ayda bir iki görüyorumm,ben korkuyorsam siz kaçınn artık:roflol:
hakikaten hicroş ne datlu olmuş öyle ceylincik maşallah
şu fotonun büyüğünü koysana kız
ayol sizin ki %100 ise benimki %200 dür herhaldee:roflol:
Adamı ayda bir iki görüyorumm,ben korkuyorsam siz kaçınn artık:roflol:
nerdeeee bacım saçlar sadece o gördüklerin oda tepedekilerr bu resim 1 ay oldu çekeli sanırım döküldü çoğuuu kel kalcak yakında kızım yenileri geliyor ama bakalım nasıl olcekkkkkk uzatabilecekmiyiz bende öle süslü süslü tkaları takmayı istiyom kızıma ama en ufak boy tokaları bile 10 defa çeviriyoz takmak için nerdeysee o kadar ince yaniii saçlarrr:roflol: saçcıklar diyecektimmm:roflol: ama çok şeker oluyor toplayınca sanki saçı varmış gibi duruyorrr çok şeker oluyor benim minik kuşum yawww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?