- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #19.861
ya kızlar dün küçük kardeşimin evine gittik ortanca kardeşimle beraber son numaramız hamiş ya evini temizleyelim dedik halılarını falan benim makinayı götürdüm yıkama için 2 halıyı alalım dedik yemek dökülmüş birine birine kola dökülmüşşş neyse benim makimnayı götürdük evi temizledik ettik makinayıda yıkama aparatını taktım tek bir parça yokkk ara tara çıkmadı kutudan evde bırakmışım neyse elde silerim nolcek dedim aman hamlaşmışım zaten sağ kolumda sakat biliyonuz ona rağmen yaptım ama akşam eve geldik kızkardeşimle beraber anam o ne ağrıııııı kollarım sancıyor resmen sırtım kopuyorr ortancamızda aynı tabiii çay yapıp zor içtik onunda 2,5 yaşında kızı var onunkine kocası benim kıza kocişşş bakıyor bizz kızkardeşimle beraber balkonda sigara içip çay içiyozz çok komikti bunlar almış kızları biri ayağında sallıyor biri kucağında sallıyıp duruyorr(bu benimki tabii bizimki asla ayakta sallamazz :) ) bu işte bi treslik var diyorlarrr bizee:roflol: neyse onlar kızları uyuttu yedirdi bizde doğru yatağa nasıl sabah oldu anlamadım valla ben çok fena hamlamışım çokkk nerdeyse 1,5 senedirrr çok hareketsiz kaldımm ne spor ne ev temizliği zaten hamişken hep yattım ben mecburen mahvoldum dün anlayacağınız yaa
aaa yok anam herkes kendi dönürüne saık kalsın biz aslanımızdan memnunukkk zatiiisırnaşık şey benim damattt çok yakışıklı kibarrr benim kız gibi resmiiiii:roflol: biz iyiyiz yaniii:roflol: dallas mallas bilmeyikkk:roflol:
AA olmuyo ama böyle
büşra duymasın çok kıskanır , anası gibi kıskanç olacak o da kaydirigubbakcemile3
ayrıca biz size söz vermiş miydik, öle bişey hatırlamıyoruz :) :lepi:
evet canım çok şeker ya kel olsa da şeker olur onun gülen yüzü yeter :CüvCüv:
bizde saçlar dökülmüyo hiç, doğduğunda açık olan diplerden yeni yeni saçlar çıkıyo gürleşecek yavaş yavaş sanırım ..
saçcıklar ha alemsin kaydirigubbakcemile3
valla bizde de %200 oluyo canım hicranın dediği gibi yorgunluktan bitap düşüp pıt yatakta sızıyoruz, vakit olmuyo :roflol:
Güle güle kirletsin evini...
Ya sizinde ne kıymetli kızlarınız var hangi kapıyı çalsak yok diyosunuz:icecream:..
Bellemişsiniz bir kızı bin kişi ister bir kişi alır diyee:roflol:
Hem Analar, kızın tahtını yapar, bahtını yapamazmiş..Neyse oğlum büyüsün serpilsin görürsünüz siz...
Eskiden fakir ama gururlu bir genç vardı yaa iştee bu benim oğlum diyecem sizee:roflol:
Neyse bir sigara tüttürüp yatıcam..
Allah rahatlık versin herkese
İyi geceler...
Ceylin Azra'ya 41 adet
ayooll tek biz sanıyordumdelikafadulden megersemm oo ho oo herkes %100 de gecmiş 200 e varmış desene..:roflol::roflol:
ha bu arada kızlarr ben dün akşam çok yorgundum yaaaa kızla ilgilendim tabii biraz yemekten sonra yere oturdum ceylinide minderine oturttum ayağımı uzattım sırtına destek yaptım bir elimlede hırkasından tutuyorum devrilmesin diye kolunu tutunca kızıyor zilli neyse o ara eşim blkon kapısını açtı ben kapat diyom o havalansın içerisi diyor yemek kokusu varmış öle diyor beyfendiii neyse biz öle konuşurken ceylin arkasına dönmeye çalıştı ve 1-2 saniye içinde ne olduğunu anlamadım ayağımın üzerine yani sırt üzstü devrildi tabi ama kafasını da yere parkeye vurdu ama nasıl ağladı yavrum ben korkudan kafayı sıyırcaktım ama neyseki fazla ağlamadı pek sert vurmadı allahtan ayağıma yattı ya ordan kafasının arka kısmını çarptı birazını ama ses geldi yani parkeden tabi ben o heyecanla ayyy demişim artık çocuk acıdanmı korkudanmı ağladı orasını anlamadım ilk düşüşümüz bu ve inşallah bidaha olmazz
Güle güle kirletsin evini...
Ya sizinde ne kıymetli kızlarınız var hangi kapıyı çalsak yok diyosunuz:icecream:..
Bellemişsiniz bir kızı bin kişi ister bir kişi alır diyee:roflol:
Hem Analar, kızın tahtını yapar, bahtını yapamazmiş..Neyse oğlum büyüsün serpilsin görürsünüz siz...
Eskiden fakir ama gururlu bir genç vardı yaa iştee bu benim oğlum diyecem sizee:roflol:
Neyse bir sigara tüttürüp yatıcam..
Allah rahatlık versin herkese
İyi geceler...
ha bu arada kızlarr ben dün akşam çok yorgundum yaaaa kızla ilgilendim tabii biraz yemekten sonra yere oturdum ceylinide minderine oturttum ayağımı uzattım sırtına destek yaptım bir elimlede hırkasından tutuyorum devrilmesin diye kolunu tutunca kızıyor zilli neyse o ara eşim blkon kapısını açtı ben kapat diyom o havalansın içerisi diyor yemek kokusu varmış öle diyor beyfendiii neyse biz öle konuşurken ceylin arkasına dönmeye çalıştı ve 1-2 saniye içinde ne olduğunu anlamadım ayağımın üzerine yani sırt üzstü devrildi tabi ama kafasını da yere parkeye vurdu ama nasıl ağladı yavrum ben korkudan kafayı sıyırcaktım ama neyseki fazla ağlamadı pek sert vurmadı allahtan ayağıma yattı ya ordan kafasının arka kısmını çarptı birazını ama ses geldi yani parkeden tabi ben o heyecanla ayyy demişim artık çocuk acıdanmı korkudanmı ağladı orasını anlamadım ilk düşüşümüz bu ve inşallah bidaha olmazz
oyy ceylin kuzumuzun saçlarını sewsiinleerr gülen yüzü solmasın
bal bal bu annesi..
yaw bizim buğra beyinde cook dökülüyo sacları..
bide kafası uyuyunca aşırı terliyo yaff
Allah korumuş canm ilk ve son olsun inşAllah :Saruboceq:
korkmuştur tabii yavrucak, artık herşeyden korkuyor benimki de...yabancı birini görünce ağlamaya başlıyo mesela...sizde de oluyor mu bu ?
Allah korumuş canm ilk ve son olsun inşAllah :Saruboceq:
korkmuştur tabii yavrucak, artık herşeyden korkuyor benimki de...yabancı birini görünce ağlamaya başlıyo mesela...sizde de oluyor mu bu ?
oyy canım yaa gecmiş olsuunn .. a.s.ciddi bişiy yoktur inş..valla kanepeden bizimki 2 kez düştü yavrum ayy evet ya insan cok üzülüyo.. bide bende öyle bağırmıştım o sesime korkmuştu.. rabbim korusun bebişlerimizi:Saruboceq:
sağol canımm
sorma yaw valla fena dökülüyor hemde terliyor benimkide bu kontrolümüzde sorcam dr yine bakiim ne diyecek 2-3 ay önce normal bu dönemlerde demişti ama geçmedi anacım sırtı falan pek öle terlemez kafası sadece babasıda aynen öle oluyor yastık değişiyorum hergün ve haftada birkez makinada yıkıyom yastıkları mecburen ter kokmasın diye babası kılıklı şey nolcekkkk:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?