Doğum yapmış olan anneler buraya....

Güle güle kirletsin evini...

AA olmuyo ama böyle
büşra duymasın çok kıskanır , anası gibi kıskanç olacak o da kaydirigubbakcemile3
ayrıca biz size söz vermiş miydik, öle bişey hatırlamıyoruz :) :lepi:

Ya sizinde ne kıymetli kızlarınız var hangi kapıyı çalsak yok diyosunuz:icecream:..
Bellemişsiniz bir kızı bin kişi ister bir kişi alır diyee:roflol:
Hem Analar, kızın tahtını yapar, bahtını yapamazmiş..Neyse oğlum büyüsün serpilsin görürsünüz siz...
Eskiden fakir ama gururlu bir genç vardı yaa iştee bu benim oğlum diyecem sizee:roflol:

Neyse bir sigara tüttürüp yatıcam..
Allah rahatlık versin herkese
İyi geceler...

ay ben hergün çarşafının üzerine pamuklu battaniyeleri var onları seriyorum ve sabahları değişiyorum ve saç dolu oluyor üzeri hergün anam keltoş olacak kızım diyom hersabah kafasını okşayarakkk:roflol:

iyi geceler , huzurlu uykular canım sana ve fakir ve gururlu gence Şeniz
:hooray:

ha bu arada kızlarr ben dün akşam çok yorgundum yaaaa kızla ilgilendim tabii biraz yemekten sonra yere oturdum ceylinide minderine oturttum ayağımı uzattım sırtına destek yaptım bir elimlede hırkasından tutuyorum devrilmesin diye kolunu tutunca kızıyor zilli neyse o ara eşim blkon kapısını açtı ben kapat diyom o havalansın içerisi diyor yemek kokusu varmış öle diyor beyfendiii neyse biz öle konuşurken ceylin arkasına dönmeye çalıştı ve 1-2 saniye içinde ne olduğunu anlamadım ayağımın üzerine yani sırt üzstü devrildi tabi ama kafasını da yere parkeye vurdu ama nasıl ağladı yavrum ben korkudan kafayı sıyırcaktım ama neyseki fazla ağlamadı pek sert vurmadı allahtan ayağıma yattı ya ordan kafasının arka kısmını çarptı birazını ama ses geldi yani parkeden tabi ben o heyecanla ayyy demişim artık çocuk acıdanmı korkudanmı ağladı orasını anlamadım ilk düşüşümüz bu ve inşallah bidaha olmazz

ayooll tek biz sanıyordumdelikafadulden megersemm oo ho oo herkes %100 de gecmiş 200 e varmış desene..:roflol::roflol:

canım buğrişi yanına alıp uyuyosan al sana en etkili yöntem :roflol:
ya cidden ben de yalnızız sanıyordum, yorgunluk ve yoğunluk herşeye mani işte naparsın :sm_cool:

oyy ceylin kuzumuzun saçlarını sewsiinleerr gülen yüzü solmasın
bal bal bu annesi..
yaw bizim buğra beyinde cook dökülüyo sacları..
bide kafası uyuyunca aşırı terliyo yaff

Son düzenleme:

Allah korumuş canm ilk ve son olsun inşAllah :Saruboceq:
korkmuştur tabii yavrucak, artık herşeyden korkuyor benimki de...yabancı birini görünce ağlamaya başlıyo mesela...sizde de oluyor mu bu ?

aaa olmadı iştee nedemek fakir ama gururluuu adam olsun ahlaklı olsun eli yüzü düzgün olsunnn sorumluluk sahibi allahtan korkan biri olsun ben daha ne isterimmm zanginlik gelip geçici şeylerr bacımmm aaa bizzz ona bakmayızzz zatennnn biz ne dersek diyelimmm onlar kendileri büyüyünce bulacaklar bizim ağzımız açık kalacakkk bi söz söleyemeyeceğiz sanırımm:roflol: allah hepsinizn bahtını açık etsinnn ama bir tek şundan korkarım benim kız kardeşim nişanlıyken delilik etmişşş gidip nikah kıymıştı kaçacaklardııı:roflol: aileler arasında sorunlar vardı daha doğrusu kaynanası o cadı yokmu o cadı kardeşimi istemediğinden elinden geleni ardına koymuyordu o dönemmm gerçi halada pek farklı sayılmaz kardeşim görüşmediğinden pek sokulamıyorr eli dili uzanamıyor neyse sorunlar biraz çözülür gibi olunca tabii ben olaya el koymuştumm bunlar demeye de korkmuşlarr benim kızım böle bişiii yapsa allah korusun kalbime inerdiii valla :1no2: kaldı ki annem kalp hastası o duydu ama haberi yokmuş gibi davrandı mecburenn otorite bozulmasın diye hani onuda gördüm bildim bişey olmadı demesin diye neler neler artık sonra tabiii nikah kıyılması gerekirken bunlar biz günü almaya gitik hemen kıyabilirik dediler kıydık nikahı dediler tabii ben gülmemek için kendimi zor tutuyommmm herkes herşeyi biliyor bnlar numara yapıyorlarrr:roflol::roflol:

oyy canım yaa gecmiş olsuunn .. a.s.ciddi bişiy yoktur inş..valla kanepeden bizimki 2 kez düştü yavrum ayy evet ya insan cok üzülüyo.. bide bende öyle bağırmıştım o sesime korkmuştu.. rabbim korusun bebişlerimizi:Saruboceq:

oyy ceylin kuzumuzun saçlarını sewsiinleerr gülen yüzü solmasın
bal bal bu annesi..
yaw bizim buğra beyinde cook dökülüyo sacları..
bide kafası uyuyunca aşırı terliyo yaff

sağol canımm
sorma yaw valla fena dökülüyor hemde terliyor benimkide bu kontrolümüzde sorcam dr yine bakiim ne diyecek 2-3 ay önce normal bu dönemlerde demişti ama geçmedi anacım sırtı falan pek öle terlemez kafası sadece babasıda aynen öle oluyor yastık değişiyorum hergün ve haftada birkez makinada yıkıyom yastıkları mecburen ter kokmasın diye babası kılıklı şey nolcekkkk:roflol:

ben de kaçayım..bizimki 9 dan beri uyuyo...
sabah 6 da uyanır oyun ister 6 saatcik uyuyayım bari mirmirmirmir
camiinin müezzini sanki de, ezanı okuyup geliyo kaydirigubbakcemile3
hiç şaşmıyo uyanacağı saati maşaAllah

herkese iyi uykular, tatlı rüyalar..:hooray:

korkmuştur tabii yavrucak, artık herşeyden korkuyor benimki de...yabancı birini görünce ağlamaya başlıyo mesela...sizde de oluyor mu bu ?

görünce değilde o yabancısı olduğu kişi konuşmaya sevmeye kalkınca basıyor yaygarayı bizimki ağzını büze büze hemdeee ama biraz vakit geçirince alışıyor sorun olmuyor kendi kucağına gitmeye çalışıyor o kişinin maşallahh

evet mervecim bizim kuzuda öle yabancıyı görünce...:1ninca:dudaklarını büzer ama sonra alışıyo.. cağrıncada gidio sıpa..kafamçokkarıştı

yok bişii olmadı zaten baktım hep kafasına bir farklılık varmı diye bide ağladı fazla sürmedi sustu hemen o nedenle fazla evham yapmadım ben sonrasında ama korktum ne yalan söliim zaten incecik kafa kemikleri bunların aman allah korusun valla benim son numara kardeşim küçükken 3-5 defa merdivenden düştü yürümeye başladıktan sonra hep kafayı çakardı bi yerlere kafaya bişey olmadı maşallah ama gözü kaymıştı tedavi gördü birsüre sonra gözü düzeldi 6-7 yaşlarında falan tedavi kesildi allah göstermesin insan tırsıyor yaniii

valla bende kaçayımmm bi duş alıp yatıcam benimki kanepede tv karşısında sızdı gene hep tv karşısında uyuya kalıyor bu adam düzeltemedim şunu gitti ninni gibi geliyor ona galiba:roflol: belkide bebekken onu hep tv karşısında uyutuyorlardı ondan böle oldu :roflol::roflol:

hadi ben kaçtım herkese iyi geceler iyi uykularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bizim kide öle ensesi ve kafası cok terler bende öle diyom valla babası kılıklı diyekaydirigubbakcemile3 ben öyle terleme hele kafamdan hiiç terlememfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…