Doğum yapmış olan anneler buraya....

bizimkide yabancılara gitmiyo ağlıyo özellikle erkeklere hiç gitmiyo
geçen mustimin halasının oğlu kucağına aldı sevmek için ipek ipek diyo yüzüne bile bakmıyo
illa bana gelecek
ya utanıyo yada korkuyo
hele ben okuldan eve gelince beni gördüğünde bi çırpınıyo
okulda bile ipoşumu hayal ediyorum ya
valla bu sevgi hiç birşeye benzemiyo

ee herkes kaçtı bana da cuf cuff
allah rahatlık versin şekerler hepinize ii uykular..mirmirmirmir
bizimkide şaşmaz 8 de ayaktayız cicim yerimseniben

Herkese Gunaydınlarrr Hatunlaar...

Bu arada betulygt - Betuly oldu haberınız ola sasırmayın... :)

Gecmıs olsun yav kıyamam cok buyuk bı dusus olmamıs cok sukur.. Allah korusun..

eferıınn efeerrııınn sadıksınız sözünüze sizede bu yakısır donurum teskuur ederıık bızde memnunuk valla gelınımızdenn.. Şeniz kaydirigubbakcemile3

ya benim eşimde çok düşüncesidir bazı konularda ama bana da çok yardımcı olur... biz sürekli didişiriz aslında, pek geçinemeyiz... ama sürekli yardımcı olmaya çalışır...

mesela geçenlerde bez değiştirirken midem kalktı dayanamadım sen şöyle bezi tut yapmasın dedim... ben gelene kadar bezi bağlamaya kalkmış ama ters yapmış...:roflol: nasıl yaptıysa onu artık...:roflol: o kadar çok hoşuma gitti ki.. gülmekten öldüm... diyeceğim şu aslında yapmak istiyolar ama beceremiyolar.. bizim gibi yapmalarını bekleyemeyiz...

bir de umutcum senin klavyende enter diye bi tuş yok mu valla okuyana kadar göbeğim çatlıyo...:bbo:

ee herkes kaçtı bana da cuf cuff
allah rahatlık versin şekerler hepinize ii uykular..mirmirmirmir
bizimkide şaşmaz 8 de ayaktayız cicim yerimseniben

ay bizim ki de öyle kurulu saat gibi 6:30 dedi mi dakika sekmiyo...hemen uyanıyo...

Canım sendede fibromiyalji var gibi duruyo.dün çok yürüdüğümüz için sabah her zamankinden 2 kat tutuk kalktım,merti alamadım eşim verdi.1 saat oldu hala açılmadım,alışkın olmayınca bu kadar gezmek iyi gelmedi.bu arada ,romatizmalarım çene eklemime vurdu yemek yerken zorlanıyorudum artık konuşurkende acımaya başladı doktor ameliyat olursun muhtemelen dedi ve çene cerrahına yönlendirdi,gitmem lazım ama korkuyorum.internettede hiç hoş şeyler yazmıyor.tme deniliyormuş tıpta...mert üç gündür 9 da yatıp sabahın 8inde kalkıyo.

gunaydin kizlar iki tane test yaptim biri pozitif digeri negatif cikti , doktora gidicem bugun akibetimi ogrenmeye (

herkeslere günaydınlarrr

kızlar bugün çok mutluyum çok şükür dün kediyi eşimle götürüdük teyzesinin oğluna verdik. annemler 2 hafta daha burda hiç olmazsa evden kedi tüyü biraz olsun gitmiş olur. internetten araştırıyorum şu keditüyü temizleyicierinden alıcam bir çok. ama şimdi kayınvalidem halılarını falan yıkatmak istiyorum ne yapsam nasıl desem acaba. gerçi kendisi her bahar veriir yıkamaya ama. neyse de bu kedi tüyü temizleme şeyini nasıl kullanıcam evinde nasıl diycem.

günaydın kızlar hafta sonu anneme geçtim resimlerden sonra yorumlarınız iiçin teşekkür ederiz teyzeleri:)duygucum geçmiş olsun umraım bugün daha iyisindir...henüz geçmişi okuyamadım kızlar ....oğluşum dün dede dedi kızlar şaşırdım öyle belirgin söledi kii tabii bilinçli sölemiyorlar...konuşmaya çalışıyor çabalıyor hiç susmuyor bide oynattım ki onu görmeyin sanki uçacak...herkese iyi haftalar diliyorum

aytencim şöle desen annecim yaa kedi gitmişken şu halıları versek yıkamaya ege artık emeklemeye başlıycak ya nolur nolmaz halılara felan hep ağzını sürecek ben verim mi :1hug:

adet olum..oleyyyyyyyyyyyy.umarım göbeğim biraz küçülür

göbek denen şey mekikle ve ekmek yememekle iniyor canım. gün içinde aklına geldikçe yarım mekik çek. tam mekik işe yarmıyormuş öğrendiğime göre. bir de çok yeme. benim çok az bir göbeğim kaldı oda gitse keşke.

aytencim şöle desen annecim yaa kedi gitmişken şu halıları versek yıkamaya ege artık emeklemeye başlıycak ya nolur nolmaz halılara felan hep ağzını sürecek ben verim mi :1hug:

yaa olmazsa şöyle derim ben önümüzdeki hafta bahar temziliği yaptırıcam halılarımıda yıkamaya vericem. o ara söyliyeyim anne bak m2 sini 2,5 tl ye yıkıyolar sizinkileride verelim isterseniz diyeyim.

yaa olmazsa şöyle derim ben önümüzdeki hafta bahar temziliği yaptırıcam halılarımıda yıkamaya vericem. o ara söyliyeyim anne bak m2 sini 2,5 tl ye yıkıyolar sizinkileride verelim isterseniz diyeyim.

evet bu daha iyi aytencim...bu arada bende bi kadın çağırıcam eve ya hiçbi iş yapamadım evde bizimki kucaktan inmiyo tek başıma altından kalkamam zaten şöle bari nisan da çıksın diyorum

gunaydin kizlar iki tane test yaptim biri pozitif digeri negatif cikti , doktora gidicem bugun akibetimi ogrenmeye (

bi bebiş dahas geliyorr hadi hayırlısı canım.. hihoyyythihoyyytilk başta endişelenip üzülebilirsin ama sonradan alışıyo insan... a.s.

adet olum..oleyyyyyyyyyyyy.umarım göbeğim biraz küçülür
iner biraz merak etme canım... kiraz sapı bulabilirsaen aktardan falan onu da kaynat iç... i. saraçoğlu söyledi adete bağlı göbekte oluşan ödemi çözüyomuş...

Allah ıyılıgını versın emıı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ayrıca katılıyorum gulsum gercekten onlar yapmak ısteselerde bızım gıbı yapamazlar yapı meselesı.. a.s
benım esım de ılk altını degıstırdıgınde ters baglamıs yanı onu nasıl basarmıs da onaylamıs anlamadım ama sırtına gelıcegı yerı gobegıne gobegınınkını sırtına vermıs.. :roflol:
Cok gulmustum yaa ama cok tatlı oluyorlar valla sonrasında alıstı tabı sabahları o degıstırıyor hep artık guzelce baglıyor.. naniknanik

Evet umut bende rıca edıyorum enterlasan daha kolay okurukk.. fisfisfis bu arada tesekkur ederım.. a.s.

Son düzenleme:

işte benimki de tam öyle yapmış...:roflol: ama normal saat gecenin 3 üydü uykusundan kalktı yazık...:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…