- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #19.881
ben de kaçayım..bizimki 9 dan beri uyuyo...
sabah 6 da uyanır oyun ister6 saatcik uyuyayım bari mirmirmirmir
camiinin müezzini sanki de, ezanı okuyup geliyo kaydirigubbakcemile3
hiç şaşmıyo uyanacağı saati maşaAllah
herkese iyi uykular, tatlı rüyalar..:hooray:
ha bu arada kızlarr ben dün akşam çok yorgundum yaaaa kızla ilgilendim tabii biraz yemekten sonra yere oturdum ceylinide minderine oturttum ayağımı uzattım sırtına destek yaptım bir elimlede hırkasından tutuyorum devrilmesin diye kolunu tutunca kızıyor zilli neyse o ara eşim blkon kapısını açtı ben kapat diyom o havalansın içerisi diyor yemek kokusu varmış öle diyor beyfendiii neyse biz öle konuşurken ceylin arkasına dönmeye çalıştı ve 1-2 saniye içinde ne olduğunu anlamadım ayağımın üzerine yani sırt üzstü devrildi tabi ama kafasını da yere parkeye vurdu ama nasıl ağladı yavrum ben korkudan kafayı sıyırcaktım ama neyseki fazla ağlamadı pek sert vurmadı allahtan ayağıma yattı ya ordan kafasının arka kısmını çarptı birazını ama ses geldi yani parkeden tabi ben o heyecanla ayyy demişim artık çocuk acıdanmı korkudanmı ağladı orasını anlamadım ilk düşüşümüz bu ve inşallah bidaha olmazz
aaa yok anam herkes kendi dönürüne saık kalsın biz aslanımızdan memnunukkk zatiiisırnaşık şey benim damattt çok yakışıklı kibarrr benim kız gibi resmiiiii:roflol: biz iyiyiz yaniii:roflol: dallas mallas bilmeyikkk:roflol:
merhaba umutt cnm sizde en azından denemeler var şükret diyimkacta yatarsak yatalım egemen uyanırsa sürekli ben kalkıp oyalarım maması bende alt acma bende yıkama bende aglamaya baslarsa bende anlayacağın uzar gider neyse bak sinirim zıpladı
betül geçmiş olsun sanada......bende bugun bi uyuyayım istedım sabahtan enazından 10 a kadar..ama saolsun kuzumun aglamasyla uyandım ve tabı yıne yatamadım...eşim akşam 9gibi uyudu zati kanapede,buna guvendım bı uyutur dedım ama yok bebeğin altını temızlemeye çalışmış kırkyıldabir,benım gbı banyoda yıkamak ıstemış ama soguk sudan ağlamış kzum..saolsun ama bakamıyo tabi...ben ki yarımakıllı halımle gene allah acıyo işte körtopal idare edıyorum..ama eşim okadarda becerıklıdırama beceremıyo...bıde cok düşüncesız..yemek yemege çalışıyorum kucagımda kuzum..ınsan bı kolamı koyar mısal hiç............ben bunlara cok dıkkat edıyorum..ve kırılıyorum...eve bızı bırakır bırakmazda vınladı gıttı kahveye..artık kıskanclık manevralarınada hal kalmadı ittirsin gitsin diyorum.....................ne halı varsa görsün yanı..çunkı ben anladımkı kuzumla ben aslında yalnızız..ve benım emegım herneolursa olsun oda babası işte biyerden hep varlıgı olucak yanımızda olmasada...ama dediğim gibi biraz kindarım ilişkilerimde.......bunları biriktirip kendımce bi öc alma yoluna gıdıcem elbet zaman içinde...........ee akrep ne demiş,onu sokmicana ikna ettiği çunkı sokarsa geçmekte oldukları derenın suyunda ıkısınınde bogulabılecegını bununda mantıklı olmadıgını soyledıgı kurbagaya soktuktan hemen sonra kurbaga sen neyaptın akrepkardeş ama bu mantık deil,akrepte demiş bu mantık deil bu huy..........................
ee herkes kaçtı bana da cuf cuff
allah rahatlık versin şekerler hepinize ii uykular..mirmirmirmir
bizimkide şaşmaz 8 de ayaktayız cicim yerimseniben
slm kızlar oh nihayet geldiniz hafta sonu burası boş oluyoo bende yanlız kalıyorum tabii
sırt ağrım hala geçmedi tam 3 buçuk ay oldu yarın tekrar de gideceğiz artık çekemıyorum bu agrıyı bazen gece alpverk i zor kaldırıyorum hele sabah yerimden kalkamıyorum her yerim tutulmuş sırtım agrıyoo bakalım dr ne diyecek yarın bakalım hayırlısı
gunaydin kizlar iki tane test yaptim biri pozitif digeri negatif cikti , doktora gidicem bugun akibetimi ogrenmeye(
herkeslere günaydınlarrr
kızlar bugün çok mutluyum çok şükür dün kediyi eşimle götürüdük teyzesinin oğluna verdik. annemler 2 hafta daha burda hiç olmazsa evden kedi tüyü biraz olsun gitmiş olur. internetten araştırıyorum şu keditüyü temizleyicierinden alıcam bir çok. ama şimdi kayınvalidem halılarını falan yıkatmak istiyorum ne yapsam nasıl desem acaba. gerçi kendisi her bahar veriir yıkamaya ama. neyse de bu kedi tüyü temizleme şeyini nasıl kullanıcam evinde nasıl diycem.
adet olum..oleyyyyyyyyyyyy.umarım göbeğim biraz küçülür
aytencim şöle desen annecim yaa kedi gitmişken şu halıları versek yıkamaya ege artık emeklemeye başlıycak ya nolur nolmaz halılara felan hep ağzını sürecek ben verim mi :1hug:
gunaydin kizlar iki tane test yaptim biri pozitif digeri negatif cikti , doktora gidicem bugun akibetimi ogrenmeye(
yaa olmazsa şöyle derim ben önümüzdeki hafta bahar temziliği yaptırıcam halılarımıda yıkamaya vericem. o ara söyliyeyim anne bak m2 sini 2,5 tl ye yıkıyolar sizinkileride verelim isterseniz diyeyim.
iner biraz merak etme canım... kiraz sapı bulabilirsaen aktardan falan onu da kaynat iç... i. saraçoğlu söyledi adete bağlı göbekte oluşan ödemi çözüyomuş...adet olum..oleyyyyyyyyyyyy.umarım göbeğim biraz küçülür
ya benim eşimde çok düşüncesidir bazı konularda ama bana da çok yardımcı olur... biz sürekli didişiriz aslında, pek geçinemeyiz... ama sürekli yardımcı olmaya çalışır...
mesela geçenlerde bez değiştirirken midem kalktı dayanamadım sen şöyle bezi tut yapmasın dedim... ben gelene kadar bezi bağlamaya kalkmış ama ters yapmış...:roflol: nasıl yaptıysa onu artık...:roflol: o kadar çok hoşuma gitti ki.. gülmekten öldüm... diyeceğim şu aslında yapmak istiyolar ama beceremiyolar.. bizim gibi yapmalarını bekleyemeyiz...
bir de umutcum senin klavyende enter diye bi tuş yok mu valla okuyana kadar göbeğim çatlıyo...:bbo:
Allah ıyılıgını versın emıı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ayrıca katılıyorum gulsum gercekten onlar yapmak ısteselerde bızım gıbı yapamazlar yapı meselesı.. a.s
benım esım de ılk altını degıstırdıgınde ters baglamıs yanı onu nasıl basarmıs da onaylamıs anlamadım ama sırtına gelıcegı yerı gobegıne gobegınınkını sırtına vermıs.. :roflol:
Cok gulmustum yaa ama cok tatlı oluyorlar valla sonrasında alıstı tabı sabahları o degıstırıyor hep artık guzelce baglıyor.. naniknanik
Evet umut bende rıca edıyorum enterlasan daha kolay okurukk.. fisfisfis bu arada tesekkur ederım.. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?