Doğum yapmış olan anneler buraya....

aklımda mekik çekmek ama yarım işe yaramaz diye çekmiyordum bundan sonra çekerimsüprizzzzz

teşekkür ederim,zaten aktara uğramam lazım,bitkisel tedaviyi denenem istiyorum.Aşırıya kaçmadan.Aldığım kitaptada o kadar çok şey yazıyorki neyi yapacağımı neyi alacağımı şaşırdım.:bbo:

Günaydın herkese güzel bir hafta geçirelim inşallah:hooray:
Bugün boğazlarım daha iyi ama burnum çeşme gibi akmaya devam ediyor..Antibiyotik devam...Allah acıdı herhalde Ege iki gündür yine uyumaya başladı 1 2 kere kalkıyorınşallah böyle kalır yavrum zaten normalde huysuz bir çocuk değil ama gece dişimi ağrıyor ne oluyorsa artık yazık bağırarak kalkıyordu:çok üzgünüm: Emelcim çok teşekkür ederim sağol Deryada söyledi zaten içim rahatladı baya teşekkür ederim canım..Bu arada Sizizinde yürüteciniz pek şekermiş kuzumda çok yakışıklı
Evet canım çok hızlı kilo vermeminde etkisi olduğu bir gerçek çünkü bu sene kaçındcı hasta olmam bu..Bağışıklık sistemim zayıfladı..Şimdi hastayım dahada kesildim yemeden içmeden:çok üzgünüm:Bir an önce iyileşsemde kurtulsam yaa
Sağol Betül...ınşallah Egeye geçmeden atlatırız..Benimki antibiyotiksiz tedavi olcak gibi değil malesef bademciklerim çok kötü durumda:a015:
Sanada geçmiş olsun atlatmışın sınavlarını inşallah başarılı olursun..
Kahvaltınız hayırlı olsun..Menünü bizimlede paylaş fikir alırıza.s.
Bizde bu Cuma gidicez bakalım artık ek gıdaya geçeriz herhalde:bbo:

Anladım canım kalça çıkığını hiç duymamıştım yürümede gecikmeyi duymuştum ben..Ben kullanmaya başladım artık 3 4 gündür..Allaha emanet artıka.s.
Sağol Eda..Sizede geçmiş olsun...

iyi geceler , huzurlu uykular canım sana ve fakir ve gururlu gence Şeniz
:hooray:
:roflol::roflol:

Gözün aydın arkadaşım yaa ne dicen hem bahar temizliği olsun anne hemde şu kedi tüyleri gitsin dersin bunda birşey yokkia.s
adet olum..oleyyyyyyyyyyyy.umarım göbeğim biraz küçülür
Hayırlı olsun Emelcim..Bende bir kere oldum devamı gelmedi hala:a015:[/B

Son düzenleme:
Gülsümcüm kiraz sapını mısır püsklüyle falan kaynatın diyorlardı bir ara o tarifmi yoksa sadece kiraz sapımı:uhm:

Merhaba arkadaşlar Tüm hastalara geçmiş olsun..Betül sınavlarının sonuçları iyi gelir inş...
Umutcum seninki çanalayıp başaramıyor ne güzel benimki denemek bile istemiyor çocuğun yeleğini bile giydirmiyor ne alt değiştirmesi:)))

kızlar fikrinizi almak istiyorum
kardeşimin temmuzda düğünü olacak kendisi şimdi askerde bana dediki balayına nereye gidebiliriz baksana şimdiden yer ayarlasak dedi. Sizce nereler olabilir önerebileceğiniz yurtiçinde bir yer var mı ...

Tesekkur ederım arkadaslar ınsallah.. a.s.

Duygu ne yedırdıgımı yazdım bebeklerın beslenmesıne..
oradan okuyabılırsın.. bende dıger arkadasların kını okuyacagım daha fıkır edınmek ıcın.. mirmirmirmir

naime kesinlikle kaş derim süper bir yer birde çanakkale tarflarında bir yer varmış çok güzelmiş araştır istersen, bodrum marmaris falan sakın gitmesinnn. ama kaşa bayıldım bennn

naime kesinlikle kaş derim süper bir yer birde çanakkale tarflarında bir yer varmış çok güzelmiş araştır istersen, bodrum marmaris falan sakın gitmesinnn. ama kaşa bayıldım bennn

teşekkürler canım
bodrum ve marmaris çok kalabalık olur zaten daha sakin bir yer olsa bence daha iyi tabii ama gelinle damat bilir artık

canlarım eksik olmayın
entera basınca aşşağa gıdıyomuş bak bunuda yenı ögrendim:) GÜLSÜM akademi hastanesi varmış konyada..bızım hiç konyada tanıdıgımız yokmuş.....selçuk unı hastanesıde sanırım guvenılırdır..bu akademide hilal hanım varmış..eşimin tayın olan arkadaşı onda dogum yapmış sezeryan..memnunmuş..bi onu buldum referans..bızım klubtede konyalı olan arkadaşların yazılarından bı gözatıp fıkır sahıbı olabılırsın..umarım tez zamanda iyi doktorla karşılaştırsın allah..
ben eskısı kadar foruma katılamıyışımın bi sebebinide bu ekgıda işlerine bağlıyorum..ınsan bıkıyo şunu yemıyo buna alerjısı var demekten..temcıt pılavı ıgıb konuşup duruyorum..valla biriyer bırı bakar kıyamet ondan kopar dedıklerı..bu iş sen daha guzelını gıydırıyosuna benzemıyo..o gibi şeylere hiç takılmam ama yüreğimden hevesler geçiyo içim burkuluyo acıkça bazen..haset edememde imrenmek bıle benı mutsuz edebılıyo buyuzden sanırım eskısı kadar yazma heveslısıde deilim....sedayı okadar iyi anlıyorumki....düşünsenize heryeni günde büyüsün dıye gözlerının içine bakarken mısal ben bu sabah su ve pekmezle ıslatılmış ekmek içi yedırdım..bıde elmalıyulaflı devamsütlü mama...tabiiki bunada bin şüüküür..
birde eşimin yapamaması bikenara kaçışlarına sinir oluyorum..mısal akşam bızım 7 9 arası uyku öncesı sendromumuzla geçer..ben ustesınden gelemıcek kadar feveran edene kadar ortadan yokoluyo..bırazdaha buyusun benım hıperaktıvıte gbı korkularım var..el ayak durmuyo..ilgi devamlı dagınık...şikayet etmıyorum allah ettirmesin tabiki ama yoruldum işte....kaynana burnumun dıbınde ama şimdiye iki saat bırakıp gıtmışimdir..anam tansıyon hastası ayakları yurumez garıbımın bıde artık yaşlandı geçende bı baktım bebeğe hazırladıgı mama dil yakıyo..garıbıme içirmiş..allahtan tabı okadar sıcak olsa içemezdi sanıyorum ama ben yorgunluktan bayılmış bi uyiim dedım ağlamasına uyanınca bu oldu...kendım hata yaptımmı cefasınıda ben cekıyorum ama yenı bişi ögrenıyorum..başkası yalnış yaptımı içime derd oluyo,daha kötü......kayınvalıdem enson bı saat bı kuafore gıttım evıme cagırdım eve bı geldım emziğini muslgun altında yıkayıp sulusulu tıktı agzına..ust baş sırılsıklam..ben bıle nasıl rahatsız oluyorum bıyerım nemlı olsa..ki bu bebek ciğerını bıle üşütebılır...he bende napıyorum ama elımde deıl mısak kakası coksa belden aşşağı yıkıyorum gunde enaz bıkere..ama napim..kış bıtmek uzere bı atlatsam dıyorum..ama bende bittim yani anlicaanız:)

sakinlik huzur sükunet hepsi KAŞ ta katılıyorum aytenciğime benim vazgeçilmez yerim kaştır içinde aşk ı saklıyor dimi aytennyerimseniben

allah tamamına erdırsın naımecım...assos sanırım ayetnın kastettıgı yer..ve harıkadır hakıkaten..ama cok ufak sıkabılır..ayrıca temmuzda akdenız yıldırır ınsanı gıbıme gelıyo kaş için ben mayıs hazıranı tercıh ederdım..gökçeada sakın nezıh ve uygun fıyatlı..o aydada sıcaklık ıdealdir..bide foça..eskifoça....

GÜNAYDIN KIZLARR

size bişey soracağım bebeklerinize hiç dikkat ettinizmi gözlerini normal olarak bizim gibi istemsiz kırpıyorlarmıı
ceylinin gözlerini bir haftadır takip ediyorum kırpmıyor hiç sadece yüzüne elini götürünce veya bişey dokunduracağımızda korkup kapatıyor normalmi bu yaa bilemedim dr aradım şimdi acil hastası varmışş 1 saat tel bağlayamıyorlarmışş
dünya göz hastanesini aradım bilgi alabilmek için telefona bakan kişii randevu almanız gerek dedi haspam ama normalde kırpması gerek dedi konu hakkında uzmanlığı varmış gibi göz kaslarında problem olabilir dedi uzmanımızdan randevu alın diyor bizim doktora da bir danışayım da olmazsa götürücem ama bakın bakalım sizinkiler normalde istemsiz kırpıyormu gözlerini cevaplarınızı bekliyorum olurmu

bilmukabele efenim bilmukabele biz herzaman sadığızz:roflol:

hadi gözün aydın canım için rahatlamıştır artık

sakinlik huzur sükunet hepsi KAŞ ta katılıyorum aytenciğime benim vazgeçilmez yerim kaştır içinde aşk ı saklıyor dimi aytennyerimseniben

hem nasıl canım yaaa biz balayında bodrumdan başladık geze geze bir gün bodrum 1 gün göcek fethiye bir kaç yer daha en son kaşa gittik dedimki ilk buraya gelseydikte hep burda kalsaydık sevmedim diğer yerleri tantana gürültü doğal olmayan şeyleri otelleri sevmiyorum hiç. kaşta küçük bir otelde kaldık sadece kahvaltı vardı ama gerçekti yapay değildi diğer yerler gibi.

valla ayten açıkaçık de yaa neolucak..yumuşak bi ses tonuyla bı anne olarak haklı korkunu anlat ben sanmıyorum kedi seven bi insan aslında humanıst naif biridir oda nalicaktır..iyi bi halıyıkama yeri buldum de..kendın ara göndert..gözünaydın.....
hicran benımkı ıstemsız kırpıyo..elımı şaplattıgımda falan..korkuyo kırpıyo mısal..ama dunya göz hastanesını bılemıyorum babamı yok yere amelıyat ettıler adam şahtı şahbaza döndü...bu konularda ki bunlar alengirli meseleler yok efendım gözkapağı tembelliği falan unı hastanelerı yada buyuk devlet hastanelerı daha guvenılır gbıme gelıyo.....bide fazla kurcalıyosun sankı..bikerede çıkardıgı seslere takmıştın...haklısın ama içini ferah tut önce..sonra en guvendıgın yere götur bakalım...

müjde bize müjdeli haberle gel işallah ama bu müjde şusıra hakkında hayırlısı neyse o olsun...hıcranın dedği gbi en kesın kan testı betahscg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…