- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #19.901
göbek denen şey mekikle ve ekmek yememekle iniyor canım. gün içinde aklına geldikçe yarım mekik çek. tam mekik işe yarmıyormuş öğrendiğime göre. bir de çok yeme. benim çok az bir göbeğim kaldı oda gitse keşke.
teşekkür ederim,zaten aktara uğramam lazım,bitkisel tedaviyi denenem istiyorum.Aşırıya kaçmadan.Aldığım kitaptada o kadar çok şey yazıyorki neyi yapacağımı neyi alacağımı şaşırdım.:bbo:bi bebiş dahas geliyorr hadi hayırlısı canım.. hihoyyythihoyyytilk başta endişelenip üzülebilirsin ama sonradan alışıyo insan... a.s.
iner biraz merak etme canım... kiraz sapı bulabilirsaen aktardan falan onu da kaynat iç... i. saraçoğlu söyledi adete bağlı göbekte oluşan ödemi çözüyomuş...
Emelcim çok teşekkür ederim sağol Deryada söyledi zaten içim rahatladı baya teşekkür ederim canım..Bu arada Sizizinde yürüteciniz pek şekermiş kuzumda çok yakışıklıDuygu geçmiş olsun canım.antibiyotikten korkma ben 5 kez kullandım,çünkü göğsüm sürekli ateş yapıyordu .Egenin cicileri çok güzel güle güle kullansın,yürüteçide bizimkine benziyor
.........................................
princin sındırımı zor belkı ama napalım,brokoli,kereviz,domatez,et,süt,yumurta,bebebıskui,muz ve tüm 8tahıllı yok ballımuzlu sütlü tüm karışımlar yassak oldugundan banada besleyıcı bişi kalmıyo..princ buyuzden hergun bıyerde var...dun patates haslamıstım bugune artmıstı az sebzesı sulu olmuştu katimm dedim halbukı tadınada baktım ama başlangıcta amanın sonradan huysuzlandı bıbaktım berbatdı tadı cocugumu kobay ettim,mıdesı berbat oldu..bide bikaç karşım bırden hazırlıyorum..neyı begenırse..cocugumun mıdesı berbat oldu yani..bıdaha tovbe bee..eşim dıyo al hazırlardan ver hem zaten senınkılerı sevmıyo hemde neyı yıceği bellı olmuyo dıye haklı ama hazırlarında içeriginde organık kavonozların,yok domatez yok brokolı kerevız falan var..gerıye az cesıtlı bı menu kalıyo yanı................DUYGU cok geçmiş olsun..bağışıklık sıstemın zayıflamış olabılır gerçi hepimizin olmuştur cunkı metobolızmamaız hızla değişiyo..sen bıde hızlı ve cok kılo verdın..bal,ceviz,balık,sarımsak gibi faydası bol bişiler ye bari şu sıralar....ayparçasının ılk arabası hayırlı olsun:)bencede süperbi icat mutlu edıyo kuzuları abartmadıkça sorun olmaz....................GÜLSÜM sana doktor bakamadım danışıcağım yerler var,sende araştırda hiç ihmal etme emi..valla benımde işim bıtmıyo..bugun guya gezdık alışveriş merkezıne gıttık..ay kafam kaldırmıyo hiç gürültü ve kalabalıgı..yapacağımı unutup gerı gelıyorum her sefer..artık bide bıkmışım kapalı yerden en buyugu bıle benı sarmıyo ama napalım bugun hava serınce ve ruzgarlıydı gercı alışverıs merkezlerıde dengesız bıyerlerı aşırı sıcak bakmışın bıyerde soguk hava akımı allah korusun nedyım sonucta bırazda antreman işte..hep evde evde nereye kadar...baktımda eşimle konuşcak bı mevzumuz kalmamış hep aynı şeyler..zaten ılgı tamamen kuzuda..napalım sağlık olsun..bi taze kan gereklı ama yaza kaldı umutlarım:)
Ben geldım cok sukur gectı ııyı de gecse kotude gecse sınavdan kurtulunca rahatlıyorum.. :sm_cool:
Tabıkı bır dahakı sınava kadar :) bızde yarından ıtıbaren kahvaltılara baslıyoruz 6,5 aylıgız hadı bakalım ınsallah yarar bebısler daha da saglıklı ve tombıs olurlar.. yarasın kuzuslara.. :ecrin_bebek:
Canım benım tesekkur ederım tatlusuumm fena degıldı bakalım sonuclardan bellı olur nasıl gecmıss.. kaydirigubbakcemile3
Salihacım sana da tesekkur ederım canımmm.. Şeniz
Gecmıs olsun ınsallah cabucak gecer, mevsımsel bır sey sanırım..
esımle bızede oldu ama burun akıntısı degıl bademcıkte degıl bogazımız acıyordu cok kotu bır tat ve oksuruk..
ama gectı ıhlamura yuklendım yıne lımonla.. ama senınkı bademcık se sadece ıhlamurla olmaz evet.. Egeye gecmez ıns merak etme..
geçmiş olsun duygucum
dogru söylüyosun valla ama yürümesinden ziyade kalça çıkığı falan diyorlar o yüzden dra danıştınmı dedim
egemen hep kucak istiyor kıytırık bi salıncak buldum onda oyalıyorum cok fena oldu yaa istediğini yaptırıyor şi,mdiden
ıyi akşamlar...a.s.
Bora 3 gündür akşamları benle yatıyor,yüzünü bana dönüyor sonra da yüzümle oynaya oynaya uyuyor nasıl mutlu oluyorumm,ınşallah hep böyle devam eder....
ıpek ve Egeye 41 kere Maşallahh
Duygu geçmiş olsun,ınşallah geçmez egeye...
Mervecim Allah kavuştursun,benimkide yok yanımdasenağlama seçimlerde 2 günlüğüne gelip gitti...Kabızlık çekiyor demek bizim ki gibi...Armut yedir biraz işe yarıyor,bizde çok kabızlık çekiyoruz görsen ıkınırkenn gözleri kıpkırmızı oluyor ve o kadar zorladığı için birden foşş kusuyor sonra....
Salihacım tez zamanda olursun ınşallah hem testte yapmışsınn için rahat olsun bak ben kaç aydır olmuyorumm:roflol:..
Umutcumm güzel hikaye tuttum ben bunusüprizzzzz..hakikatende insan alışkanlıklarını bırakamıyor maalesef...
:roflol::roflol:
iyi geceler , huzurlu uykular canım sana ve fakir ve gururlu gence Şeniz :hooray:
herkeslere günaydınlarrr
kızlar bugün çok mutluyum çok şükür dün kediyi eşimle götürüdük teyzesinin oğluna verdik. annemler 2 hafta daha burda hiç olmazsa evden kedi tüyü biraz olsun gitmiş olur. internetten araştırıyorum şu keditüyü temizleyicierinden alıcam bir çok. ama şimdi kayınvalidem halılarını falan yıkatmak istiyorum ne yapsam nasıl desem acaba. gerçi kendisi her bahar veriir yıkamaya ama. neyse de bu kedi tüyü temizleme şeyini nasıl kullanıcam evinde nasıl diycem.
Hayırlı olsun Emelcim..Bende bir kere oldum devamı gelmedi hala:a015:[/Badet olum..oleyyyyyyyyyyyy.umarım göbeğim biraz küçülür
kızlar fikrinizi almak istiyorum
kardeşimin temmuzda düğünü olacak kendisi şimdi askerde bana dediki balayına nereye gidebiliriz baksana şimdiden yer ayarlasak dedi. Sizce nereler olabilir önerebileceğiniz yurtiçinde bir yer var mı ...
naime kesinlikle kaş derim süper bir yer birde çanakkale tarflarında bir yer varmış çok güzelmiş araştır istersen, bodrum marmaris falan sakın gitmesinnn. ama kaşa bayıldım bennn
gunaydin kizlar iki tane test yaptim biri pozitif digeri negatif cikti , doktora gidicem bugun akibetimi ogrenmeye(
Herkese Gunaydınlarrr Hatunlaar...
Bu arada betulygt - Betuly oldu haberınız ola sasırmayın... :)
Gecmıs olsun yav kıyamam cok buyuk bı dusus olmamıs cok sukur.. Allah korusun..
eferıınn efeerrııınn sadıksınız sözünüze sizede bu yakısır donurum teskuur ederıık bızde memnunuk valla gelınımızdenn.. Şeniz kaydirigubbakcemile3
herkeslere günaydınlarrr
kızlar bugün çok mutluyum çok şükür dün kediyi eşimle götürüdük teyzesinin oğluna verdik. annemler 2 hafta daha burda hiç olmazsa evden kedi tüyü biraz olsun gitmiş olur. internetten araştırıyorum şu keditüyü temizleyicierinden alıcam bir çok. ama şimdi kayınvalidem halılarını falan yıkatmak istiyorum ne yapsam nasıl desem acaba. gerçi kendisi her bahar veriir yıkamaya ama. neyse de bu kedi tüyü temizleme şeyini nasıl kullanıcam evinde nasıl diycem.
sakinlik huzur sükunet hepsi KAŞ ta katılıyorum aytenciğime benim vazgeçilmez yerim kaştır içinde aşk ı saklıyor dimi aytennyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?