- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #19.921
GÜNAYDIN KIZLARR
size bişey soracağım bebeklerinize hiç dikkat ettinizmi gözlerini normal olarak bizim gibi istemsiz kırpıyorlarmıı
ceylinin gözlerini bir haftadır takip ediyorum kırpmıyor hiç sadece yüzüne elini götürünce veya bişey dokunduracağımızda korkup kapatıyor normalmi bu yaa bilemedim dr aradım şimdi acil hastası varmışş 1 saat tel bağlayamıyorlarmışş
dünya göz hastanesini aradım bilgi alabilmek için telefona bakan kişii randevu almanız gerek dedi haspam ama normalde kırpması gerek dedi konu hakkında uzmanlığı varmış gibi göz kaslarında problem olabilir dedi uzmanımızdan randevu alın diyor bizim doktora da bir danışayım da olmazsa götürücem ama bakın bakalım sizinkiler normalde istemsiz kırpıyormu gözlerini cevaplarınızı bekliyorum olurmu
bilmukabele efenim bilmukabele biz herzaman sadığızz:roflol:
sakinlik huzur sükunet hepsi KAŞ ta katılıyorum aytenciğime benim vazgeçilmez yerim kaştır içinde aşk ı saklıyor dimi aytennyerimseniben
allah tamamına erdırsın naımecım...assos sanırım ayetnın kastettıgı yer..ve harıkadır hakıkaten..ama cok ufak sıkabılır..ayrıca temmuzda akdenız yıldırır ınsanı gıbıme gelıyo kaş için ben mayıs hazıranı tercıh ederdım..gökçeada sakın nezıh ve uygun fıyatlı..o aydada sıcaklık ıdealdir..bide foça..eskifoça....
valla ayten açıkaçık de yaa neolucak..yumuşak bi ses tonuyla bı anne olarak haklı korkunu anlat ben sanmıyorum kedi seven bi insan aslında humanıst naif biridir oda nalicaktır..iyi bi halıyıkama yeri buldum de..kendın ara göndert..gözünaydın.....
hicran benımkı ıstemsız kırpıyo..elımı şaplattıgımda falan..korkuyo kırpıyo mısal..ama dunya göz hastanesını bılemıyorum babamı yok yere amelıyat ettıler adam şahtı şahbaza döndü...bu konularda ki bunlar alengirli meseleler yok efendım gözkapağı tembelliği falan unı hastanelerı yada buyuk devlet hastanelerı daha guvenılır gbıme gelıyo.....bide fazla kurcalıyosun sankı..bikerede çıkardıgı seslere takmıştın...haklısın ama içini ferah tut önce..sonra en guvendıgın yere götur bakalım...
müjde bize müjdeli haberle gel işallah ama bu müjde şusıra hakkında hayırlısı neyse o olsun...hıcranın dedği gbi en kesın kan testı betahscg
GÜNAYDIN KIZLARR
size bişey soracağım bebeklerinize hiç dikkat ettinizmi gözlerini normal olarak bizim gibi istemsiz kırpıyorlarmıı
ceylinin gözlerini bir haftadır takip ediyorum kırpmıyor hiç sadece yüzüne elini götürünce veya bişey dokunduracağımızda korkup kapatıyor normalmi bu yaa bilemedim dr aradım şimdi acil hastası varmışş 1 saat tel bağlayamıyorlarmışş
dünya göz hastanesini aradım bilgi alabilmek için telefona bakan kişii randevu almanız gerek dedi haspam ama normalde kırpması gerek dedi konu hakkında uzmanlığı varmış gibi göz kaslarında problem olabilir dedi uzmanımızdan randevu alın diyor bizim doktora da bir danışayım da olmazsa götürücem ama bakın bakalım sizinkiler normalde istemsiz kırpıyormu gözlerini cevaplarınızı bekliyorum olurmu
canım zeynepte kırpmıyor gözlerini bence normal bu durum
ben bebeklerde hiç farketmedim gözlerini bizim gibi kırptıklarını
valla bende hiç duymadım böle bişey olduğunu büyük kızımda da hatırlamıyorum böle bişii hiçç ne biliim yeni farkettim bunu normalmi değilmi öğrenmeden içim rahat etmeyecek seninkide kırpmıyor demek ölemiii yani uyanıkken hiç kırpmıyor öle bakıyor ölemii
evet öyle bakıyor :1shok:
ancak yüzüne dediğin gibi bişey yaklaştırırsan el çırparsan yada uykusu geldiğinde kırpıyor. bende dikkat etmiştim bizim gibi değiller ama bir sorun varmı diyede düşünmedim hiç :uhm:
Hıcran bende dıkkat ettım sımdı bızım gııb goz kırpmıyor ama sankı arada bır kapatmıyor ama oynatıyor gıbı belkıde el kol hareketınden yapıyordur onuda..
Bence onemlı bır sorun degıldır ama bebeklerde olan normal bırseymıs gıbı geldı... :sm_confused:
duygucum geçmiş olsun üşütmüsüsün inşallah hemen atlatırsın.
günaydın herkese iyi haftalar diliyorum
duygucum geçmiş olsun biran önce iyileşirsin inşlh.
kızlar fikrinizi almak istiyorum
kardeşimin temmuzda düğünü olacak kendisi şimdi askerde bana dediki balayına nereye gidebiliriz baksana şimdiden yer ayarlasak dedi. Sizce nereler olabilir önerebileceğiniz yurtiçinde bir yer var mı ...
hadi kızlar cevap bekliyorum sizden bebeklerinize baktınızmııı gözlerini kırpıyorlarmııı
Sağolun canlarım:1hug:a.s.
Hayırlı olsun Naimecim..Ben Göceğe bayılmıştım tekne turlarıyla harika yerler gördüm sarı germe ve kaşta harikaydı..Asosu hiç görmedim ama anlata anlata bitiremiyorlar...
Canım kırpıyor normalde ama bizim kadar sık değil..Ceylin hiç kırpmıyormu?Anlamadım ben:uhm:
sizinkilerde öle yaniii ulen diğerleri nerde bakasanıza bebeklerinize leynnnnn sadece şurda 2 kişimiyiz bebeklerinin gözleriniz kırpmadığını farkeden yada bakan
benim kız ne kadar dikkat ettiysem hiç kırpmıyor gözlerini canım öle az maz da değil
sağol canım
çoğunluk kaş öneriyor bende merak ettim hiç gitmedim
aytencim gözün aydınnnn , çok sevindim kedinin sonunda gitmesine .
halı işine gelince kendiminkileri veriyorum seninkileri de verelim anne ucuzmuşta falan dersin yok vermeyelim demez herhalde ...
kedi tüyü toplayan şey dediğin nası bişey ki? yapışkanlı bant mı? şöyle güzel bi temizlik yapılsa halılarda yıkansa kalmaz canım tüy falan merak etme ... zaten egecik ilk bebeklik günlerini o tüylerin içinde geçirdi yavrucak bağışıklığı vardır çok takma kafana ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?