Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım yaa ben hiç dikat etmedim ama gözleri bizimkilerden farklı onu bilyorum mesela gözünde bişey varsa onu temizleyene kadar canım çıkıyor. birde burnunun için sümük varsa onu kulak çubuğunun ucuyla çıkarayım diyorum kıyameti koparıyorrrr. illaki hapşurup çıkaracak paşa. delikafadulden

sakinlik huzur sükunet hepsi KAŞ ta katılıyorum aytenciğime benim vazgeçilmez yerim kaştır içinde aşk ı saklıyor dimi aytennyerimseniben

sağolun kızlar
umutcum temmuzda dediğin gibi yıldırabilir ,assosta güzeldir bunların hepsini not ediyorum değerlendirip karar verirler artı :asigim:

canım öyle tabi demek lazım daa işteee ne bileyim ben diyemiyorum hiç :bbo: zaten sağolsun çok iyi bakar egeye babanesi dikkat eder altına pikr falan serer ama ben işte tamamen arınsın istiyorum takıntılıyım çok kafamçokkarıştı

canım zeynepte kırpmıyor gözlerini bence normal bu durum
ben bebeklerde hiç farketmedim gözlerini bizim gibi kırptıklarını

gözüne dokununca yada el çırpınca veya yüzüne bişey değeceği zaman korkup kapatıyor ama normalde öle bakınırken hiç kırpmıyor kızlar yaa anlamadım valla hani bebeklerde normalmi onuda bulamadım netten öle bişii heryerde kapanması gerek diyor ama bebeklerle ilgili bişii yazmıyorr valla ben kendimi tutuyorum onunla kırpmadan durabilirmiyim diye gözlerim acıyor artık kapıyorum sonunda o hala bakınıyor öleee:1shok:

canım zeynepte kırpmıyor gözlerini bence normal bu durum
ben bebeklerde hiç farketmedim gözlerini bizim gibi kırptıklarını

valla bende hiç duymadım böle bişey olduğunu büyük kızımda da hatırlamıyorum böle bişii hiçç ne biliim yeni farkettim bunu normalmi değilmi öğrenmeden içim rahat etmeyecek seninkide kırpmıyor demek ölemiii yani uyanıkken hiç kırpmıyor öle bakıyor ölemii

evet öyle bakıyor :1shok:
ancak yüzüne dediğin gibi bişey yaklaştırırsan el çırparsan yada uykusu geldiğinde kırpıyor. bende dikkat etmiştim bizim gibi değiller ama bir sorun varmı diyede düşünmedim hiç :uhm:

inşallah normaldir yaaa off taktım kafaya şimdiiii bu ne yaaaa

hee uyanıkken bızım gıbı kırpmıyo tabi...uzunca sure bakıyo gozkapaklarını kırpmıyo oyle..yada bızden cok daha az kırpıyo..

sizinkilerde öle yaniii ulen diğerleri nerde bakasanıza bebeklerinize leynnnnn sadece şurda 2 kişimiyiz bebeklerinin gözleriniz kırpmadığını farkeden yada bakan

benim kız ne kadar dikkat ettiysem hiç kırpmıyor gözlerini canım öle az maz da değil

Hıcran bende dıkkat ettım sımdı bızım gııb goz kırpmıyor ama sankı arada bır kapatmıyor ama oynatıyor gıbı belkıde el kol hareketınden yapıyordur onuda..
Bence onemlı bır sorun degıldır ama bebeklerde olan normal bırseymıs gıbı geldı... :sm_confused:

seninkide kırpmıyor yanii ozaman normaldir yaaa 4 kişi aynı şeyi yapıyorsa e bebeklerde normal demekkiii off içim az da olsa rahatladı kızlarrr ama dr konuşucam yinede sağolun kızlarr yaaaŞenizŞenizŞeniza.s.a.s.

duygucum geçmiş olsun üşütmüsüsün inşallah hemen atlatırsın.

günaydın herkese iyi haftalar diliyorum

duygucum geçmiş olsun biran önce iyileşirsin inşlh.

Sağolun canlarım:1hug:a.s.
Hayırlı olsun Naimecim..Ben Göceğe bayılmıştım tekne turlarıyla harika yerler gördüm sarı germe ve kaşta harikaydı..Asosu hiç görmedim ama anlata anlata bitiremiyorlar...
hadi kızlar cevap bekliyorum sizden bebeklerinize baktınızmııı gözlerini kırpıyorlarmııı

Canım kırpıyor normalde ama bizim kadar sık değil..Ceylin hiç kırpmıyormu?Anlamadım ben:uhm:

aytencim gözün aydınnnn , çok sevindim kedinin sonunda gitmesine .
halı işine gelince kendiminkileri veriyorum seninkileri de verelim anne ucuzmuşta falan dersin yok vermeyelim demez herhalde ...
kedi tüyü toplayan şey dediğin nası bişey ki? yapışkanlı bant mı? şöyle güzel bi temizlik yapılsa halılarda yıkansa kalmaz canım tüy falan merak etme ... zaten egecik ilk bebeklik günlerini o tüylerin içinde geçirdi yavrucak bağışıklığı vardır çok takma kafana ...

sağol canım
çoğunluk kaş öneriyor bende merak ettim hiç gitmedim

MERHABALAR

canım şimdi seni okuyunca dikkat ettim özellikle...Umut'un dediği gibi ; kırpıyor ama bizler kadar sık değil..
ben 4-5 kere kırptım büşra ancak 1kere kırptı o zaman zarfında.... :CüvCüv:
ayrıca bu zamana kadar hiç dikkatlice bakmamıştım ben kaydirigubbakcemile3
ama kırptığını fark ediyordum.. az kırpıyormuş tabii ..

Son düzenleyen: Moderatör:
sağol canım
çoğunluk kaş öneriyor bende merak ettim hiç gitmedim

hayırlı olsun kardeşinin evliliği canım..
biz de didime gitmiştik, o civarları gezmişti bayağı..güzeldi...
eski günler ahhh :asigim:

güzel bi balayı geçirirler inşAllah...

sağol gözdecim evet yapışkanlı bant, yıkanınca halılarda kalmaz inşallahta ama genede o rulolarla bir geçmek lazım heryerden çünkü ege daha önce 2 ay orda bakıldığında sadece yatıyodu, şimdi ise çok kıpırdak ve herşeyi ağzına alıyor. daha önce altına hep çarşaf seriyodu kayınvalidem :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…