Doğumda hastaneye kim gelmeli?

Annem yaşlı maalesef, bana yararından çok yükü olur. Tansiyon hastası çok heyecanlı ve panik. Yapamam onunla

Şimdiden hayırlı olsun, kolaylıkla sağlıkla gelsin
Açık açık isteğinizi söylemenize rağmen dinlemiyorsa kayınvalideniz, kırmanızda bir sakınca yok bence ben de sezaryen oldum, benim ailem ve eşimin ailesi sabah ameliyata benimle geldiler, öğleden sonra bebeğimiz doğdu, bebeği gördüler sevdiler, akşamüzeri herkes evine dağıldı ve eşimle ben başbaşa kaldık. Son dinlendiğimiz gece de o gece oldu sksksk ben kimseye gelmeyin demedim çünkü iki taraftan da sınırlara müdahale eden kimse yok çok şükür. Hadi bakalım çıkın dedik çıktılar odadan, gelin dedik geldiler Eğer sizi yoracaklarını düşünüyorsanız sert çıkın ve kabul etmeyin ama yok zararsız insanlar diyorsanız kırmayın gelip görüp gitsinler. İnsan çok şaşkın oluyor çünkü doğumdan sonra, sizi rahatlatacak ekstra bir destek iyi olabilir.

Para her kapıyı açıyor demek
Planlı sezaryen doğum belirli standartları karşılamayan tıp merkezlerinde yasaklandı. Yoksa özel hastanelerde gerek oldukça sezaryen doğum yapılmaya devam ediyormuş. Planlı ya da plansız farketmeksizin doktor ve hastanın ortak kararına bağlı olarak yapılıyormuş. Devlette de böyle sanırım.

Eleştiri olarak algılamayın sevindim buna sezaryen isteyenler için rahatlık olacaktır.Kolay bir dogumunuz olur inşallah .

Eleştiri olarak algılamayın sevindim buna sezaryen isteyenler için rahatlık olacaktır.Kolay bir dogumunuz olur inşallah .
Yok yok hiç öyle anlamadım merak etmeyin, bu konuda hayli kafa karışıklığı var. Ben de doktoruma sormuştum. O yüzden yazmak istedim

Bu yorumu yeni gördüm mecbur kalmışsınız böylesi daha kolay olacaktır sizin için.kolay geçer sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

13 sene önce doğum yaptım,sezaryen yanımda kimsem yoktu.Annem de yeni doğum yapmıştı,gelemedi.Eş kişisi ben doğumdan çıkınca bebeği görüp,ben çıkmadan kaçıp gitmişti.Yataktan kalkmama hemşireler yardım etti.Berbat durumdaydım,narkoz etkisi,altım bezliydi.Bebeğim tükürüğünü yutamadi,ölüyordu.Ben ise kesilmiş bir vaziyette yatağın içinde sürüne sürüne bağıra bağıra atmıştım kendimi.Offf dertlendim....O yüzden eşinin yanında olması iyi olur,annen gelemeyecekse.Hakkini helal et bu arada konuna maydanoz oldum.

Ben iki cocugumu da normal doğumla dünyaya getirdim ve ikisinde de annem yanımda oldu. Ben annem olmadan yapamazdım ama kişiden kişiye bu görüş değişir tabii ki. Hatta ilk gün arkadaşlarım da geldi ve akşam geç saatlere kadar neden daha gelmediler diye geçirmiştim içimden:) gelirken benim için çok faydalı şeyler hazırlayıp getirmişler. Kızıma abla olduğu icin hediyeler getirmişler. Çok duygulanmistim..Ben bu sureclerin size köstek değil destek olacak olan sevdiklerinizle geçirilmesi gerektiğine inanıyorum. Tabii ki siz yakınlarınızı daha iyi tanışırsınız. Ama benden size tavsiye çok net çizgiler çekmeyin siz yine de.

Esiniz neden kaçmıştı ki?

Konuyu okuyamadım ama kpcamdan başkasını istemedim. ( kocam beceriklidir yani çocuk tutmak bezlemek vs ) o yüzden en rahatı koca.

Kesinlikle size katılıyorum en özel anlarını sadece size ve eşinize ait olmalı haber vermeyin ihtiyacınız olursa ararsınız hiç takmayın sizden ve bebeğinizden önemli değil akrabaların ne düşündüğü

Bebeği görüp nereye kaçtı hırto ?

Bin pişman olmak istemiyorsanız kimseyi çağırmayın
Ben herkese öğleden sonra 3/4 gibi olacak dedim. Ama sabah 10gibi doğumdaydım. Bilerek öyle söyledim ki biraz kendime geleyim. Ki gelenler akradaşlarım ve sadece görümcemdi. Annem de doğumdan 6 saat sonra falan eve gitti. Sadece eşimi istedim. Tertemiz mis gibi bir doğum oldu.
Kv arkadaşı ne alaka ya? Odada ikram ne alaka
Valla sezaryen olacaksınız bir de çıldırmamak istiyorsanız kvye doğumu söylemeyin. İsterse küssün. Pişman olursunuz sonra.

Tarihi yanlış söyle canım çogu tanıdığım öyle yaptı 3 gün fark olsun en az dinlenmiş olursun sağlıkla sıhhatle gelsin bebişin..

Ben arkadaşlarım dahil herkesi çağırmıştım böylece kuvezden herkes hem gördü kimse eve gelmek istemedi. Ufak bir de ikram masası zaten kimse bir şey yemiyor cukulata falan. Bence abartıyorsunuz bırakın gelsin herkes o heyecana ortak olsun bu çok özel Bi an bizim mesela bir sürü fotoğrafımız var komik anlarımız var. Güzel bakin güzel geçsin. Bebeğinizi hayırla büyütun sizde telaş yapmayın cenaze değil bu kutlama yeni Bi nefes heyecan bilmiyorum ben böyle düşünüyorum. Zaten herkes maksimum yarım saat kalıp gidiyor hem sizde o aki ağrıyı falan da unutturuyor bu tatlı telaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…