kızlar niye böyle karamsar düşüncelere kapılıyorsunuz. biz artık anneyiz, tabii ki eski hayatımız olamayacak. artık bir sorumluluğumuz var, bakmakla yükümlü olduğumuz, tutunacak tek dalı biz olduğumuz bir varlık var , hamileliğinizi hatırlayın nasıl da kavuşmak için gün saydığınızı, hatta daha da öncesini, her adet olduğumuzda bu ay da olmadı diye üzüldüğümüz geceleri.. bu kadar kolay mı yani..sıkıldımlar bunaldımlar ne demek?
tek başına kafamıza göre yaptığımız, yapmaktan zevk aldığımız herşeye artık bebeğimizi de dahil edicez of pof yapmak yerine. çok şükür ki sağlıklılar, gerisi hiç önemli değil benim için . onlar bizim evlatlarımız, biz de artık yalnızca bir birey değil anneyiz artık.
haklısın valla sen bole dedıkce ben kendımı daha da kotu hıssedıyorum cocuguma yetersuz hıssedıyorum benım derdım gezmek deıl kı sadece hayatımın rutınlıgı bebekle gıdıyım cokta severım kendımın yokkende yıyenlerımı alıp gezdırırdım ama sımdı farklı gelıyo hayatım rutınlestı gıbı gelıyo sadece cocuk deılkı evde cocuk olunca karısanı cok
gelenı cok kocanla basbasa bıle kalamıyosun akrabalardan kendı yasıtlarıma zaman kalmıyo kı cevremde hıc benım yasımda anne yok buyuklerle muhabbet etmek benı bayıyo evlendım anne oldum dıye esımın annesı onla takılmamı ıstıyo ben onla aynı dılı konusmuyorum ıstemıyorum 1 sene 2 aylık evlıyım vee sankı 10 yıllık evlıymısım gıbı kocamla basbasa kalamıyorum nasıl olsa cocugu oldu dıyolar bırgun acık acık dedım bu hafta sonu kocamla yannız kalmak ıstıyorum dıye ve aldıgım tepkı cocuk var artık nereye yanlızsınız benı bu boguyo
eŞİme bİ battanİyeyİ gÖtÜrÜrmÜsÜn İÇerİ dedİm dİye bana saymadıgı kalmadı lanet olsun bÖyle hayata ya 12saat ÇalıŞıyomuŞta benmİ yoruluyomuŞum bİr erkek ÇalıŞmıcakta neyapcak acaba ben bÜtÜn gÜn bİtİyom yorgunluktan gıkım Çıkmıyo gÜlÜmsememmİ eksİk etmİyom yansıtmıyom lanet olsun İŞİned eparasınada yemeg,İnİbİle yemİcem artık 1aydır yÜzÜme vuruyo ben ÇalıŞıyom dİee
eŞİme bİ battanİyeyİ gÖtÜrÜrmÜsÜn İÇerİ dedİm dİye bana saymadıgı kalmadı lanet olsun bÖyle hayata ya 12saat ÇalıŞıyomuŞta benmİ yoruluyomuŞum bİr erkek ÇalıŞmıcakta neyapcak acaba ben bÜtÜn gÜn bİtİyom yorgunluktan gıkım Çıkmıyo gÜlÜmsememmİ eksİk etmİyom yansıtmıyom lanet olsun İŞİned eparasınada yemeg,İnİbİle yemİcem artık 1aydır yÜzÜme vuruyo ben ÇalıŞıyom dİee
istanbulda olsam şehrin altını üstüne getiririm bikere insanları çok sıcak hemen dost olurum birileriyle burdakiler malesef selamı almıyolarr
neden çünkü ben istanbul kızıyım gelinlerine akıl verirrim aç.tırırım onları die korkuyolarmış kaynanamdan duydum çok üzüldüm kalsın onların gelinleri onlara dedimki bende normal biriyim tek açık yerim saçlarım
ben henüz dogum yapmadim 5 haftam kaldi ama simdiden bende bu düsünceler oluyor,
acaba nasil olacak, özel hayatimzi kalmayacak gibi seyler...
doktora sordum bunlar normal dedi, kendinizi birakmayin güzel seyler düsünün, zamanla alisacaksiniz bu duruma hatta daha cok mutlu olacaksiniz dedi, insalah dogumdan sonra düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?