21ım bıttı 22 ıme gırdım.. ole ama bırden cok deısıklık yasadsım evlendım hamıle kaldım dogum yaptım ve cocugum 20 gunlukken evımı tasıdım daha sessız daha sakın bı yere cıcugum guzel yetıssın dıye bırde asırı laınganlaık var esımın akrabalarıyla ıc ıce oturuyordum herkez karısıyordu herkez konusuyordu bızım yerımıze kaçtım geldım kendı aılemede yakın olmak ıstemedım esıt olsun dıye burası sıte kımsenın bırbırınden haberı yok bı komsu bıle edınemedım dıger arkadaslarımın dedıgı gıbı 2 hafta oncesıne kadar arada anneme gıdıyordum ablama gıdıyordum sımdı onlarda kesıldı ıyıce bunaldım
merhabalar yazılanları okudum ve saç dökülmesi konusunda sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum. 4.5 aylık bebeğim var ve acayip saçlarım dökülüyor. Yaptığım araştırmaya göre hamileleikten sonra insanlar saçlarının %8 ini kaybedermiş bu doğal bir süreç...
Daha neleri neleri kaybediyoruz ... Bir de saçlar gitsin bakalım... Hayata bi çocuk getirmek ve onu büyütmek kendini yavaş yavaş yok etmek demekmiş... O büyürken ben ölüme yaklaştığımı hissediyorum... O var olurken ben yok oluyorum
doğumdan sonra illaki hayat inanılmaz değişiyor ve bir daha eskiye dönüş olmayacak şekilde değişiyor. bizim kızımız henüz 68 günlük, kısa süreli bir lohusalık bunalımı, annelik hüznü geçirdim ve şimdi o günleri hatırladıkça bebeğimin o ilk zamanlarını kaçırdığım için üzülüyorum. ne anlamsızmış ama işte ilk çocuk olunca insan sudan çıkmış balık gibi oluyor. en azından ben öyle oldum.
isteyerek bir canlıyı dünyaya getirmişsek, eski hayatı özlememek lazım, o miniciklerle nasıl daha iyi vakit geçirebiliriz, onları nasıl daha iyi yetiştirebiliriz bunun üzerinde kafa yormaya çalışmak lazım. o meleklerin biz annelerine ihtiyaçları var neticede.
yani ben bebekten önce saçına sürekli fön çeken, şıkır şıkır giyinen süslenen püslenen biriydim :))) şimdi bırakın fön çekmeyi saçımı açmıyorum bile. sürekli tokayla topluyorum. kızımı süslüyorum püslüyorum :)) ayrıca kızım olduğu için çok mutluyum :)
ya ben de 2008 de evlendim eşimin ailesi ile kaldım ii insanlar bir şey demiorum ama o kadar farklıyızki beni kendilerine benzetmeye çalıştılar hep onlar doğru ben cahil küçük bi kız çocuğuyum onların gözünde neyse eşimi kandırdım kendi evimize çıktık ama kaynanamın karşı apartmanında bebeğim 8 aylık şuan daral geldi ölüorum çocuumun her yediğine uykularına müdahale edior uyutacağım çocuu alıor benden uykusu yok bunun cin gibi dior ben hiç bir yere gitmiorum eve hapsoldum kaldım herşey kızım için okulumu bıraktım mezuniyetime 1 dönem kalmıştı ama güvenemedim kimseye bana yabani dedi yaaaa yabaniyim varmı kızımı en az kusurla büyütmek istiyorum zaten hergün parka götürüorum hava aldırıorum alanyaya tatile gittik havuzda yüzdü eskişehire anneannesine gittik çoruma büyük babaanneye gittik ama yatılı gidiyorum sorun olmuor ama gezmelik olunca uyutturmuolar ya sonra tüm akşam ve gecem onla uğraşmakla geçior kızım çok düzenli en ufak bir hatada resmen benden intikam alıor. bende taşınmak istiyorum uzaklara gitmek istiyorum ya 8 ay oldu hergün çatkapı sabah akşam farketmior kendisi ne zaman uygunsa mama yediriorum ilgisini çekior sonra kızım yemior haliyle e bu çocuk aç deilki dior nefret ediorum çok kızgınım çok pişmanım yaaaaaaaaaa bu evi kabul etmekle hata ettim çooooooooook uzaklara gitmem lazımdı birde bana geçen görmemişin çocuu olumuş dedi ayıp yaaaaaaa oğlunun çocuu o ona ii bakmamız üstüne titrememmiz den mutlu olmalı dioki geçen evime telefon etmiş eşimle konuşmuş sonra eşim sinirle teli bana verdi baktım ağlıo üzüldüm valla ama sebebine gelince neymiş o hiç ilgilenmiomuş ya başta kaç kere verdim beğenmedim bakışını dikkatsiz ya düzensiz kurallar var ya ben ki okulumu bırakmışsam o sosyal hayatı bırakıp eve kapanmışsam saçımı tarayacak vaktim yoksa bana kimse laf edemez ağlıo dediki neymiş KIZIMA BİR ŞEY OLSA BEN BİRŞEY YAPMAZMIŞIM O CANINI VERİRMİŞ bu ne demek yaaaaaaa o kızı ben doğurdum eşim aldır dediği halde erken dediği halde ben boşan benden o zaman doğuracağım dedim bana kimse laf edemez ya o çocuk için özürlü dediler herşei dediler ama ben ağladım üzüldüm o yoktur öle bişi bölemi teselli eidosun doumuna 2 gün kala olan hamile gelinini....kızlar ben mi çok kötü bir insanım yemin ederim bunalımdayım fena bunalımdayım babamla annemde boşandı annemde yeniden evlendi fakat eşim kocasını beğenmedi görüştürmüor beni.dur bir de şunu anlatayım geçen kaynanam aradı evimi açtım kaynanamın eltisi dedi napıosun temizlik yaptım çok yoruldum yatıorum dedim hadi kızı al gel dedi gelemem yenge çok yorgunum dedim o zaman görümcemi göndercekmiş kızı ona vercekmişim onlarda sevecekmiş orda öyle veremem dedim niyeeeeeeeeeee dedi gıcık annesi burda çocuk oraya gidermi dedim 8 aylık ya saat 6 olmuş 7 de yatacak kızım hey allam ya sonra siz buyrun dedim yok iş yapmışsın dedi tamam dedi kapadı dünde kaynanam aradı o gün nie göndermedin kızı dedi anne öyle bebek gönderilirmi bir yere dedim burası bitrr yermi dedi babaannesinin evi dedi ya anne kızın dili yok dedi size anlatamaz derdini dedim 1 saat sonra uyuyacaktı zaten dedim sonra bir iki bişi daha dedi ben koptum ya anne kızma ama sen çocuunu öle gönderdinmi ya dedim. mantığa bak bu ne demek seni sallamıorum ama kızı gönder göndermiorum efendim göndermiorum benle inatlaştıın sürece hiç göndermicem...ve de getirmicem...bak gene ağlıorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?