bütün yazılanarda kendimi bulup evet evet diyip durdum okurken ben evlat düşkünü bi anneyim ilk bebeğim de deyil ama hayat brni bu bebekten önce çok yıprattı dertleşcek kimsede yok şu an 9 aylık bi kızı m var dünya güzeli ona tapıyorum gezmeyi zatan pek sevmezdim hep eşimle çıkardık beni yıpratan bu koşturmada yalnız kalmak annem bir sokak arkada oturuyo ama nafile komşudan pek farkı yok hiç bi zaman anne kız olamadık zaten bencildir annem misafir gibi gelir gider seyreder hep rahatına düşkün dür ben eski hayatımde özledigim bakımsız kalmak ve ev işleri yapamamak eşimle özel ilişkide kalmadı yardımcı bi eş ama okadarda rahat sebebi bana fazla güven mesi her konuda insan çok bilgili olunca yalnız kalıyo olmamak lazım bir duş alamk için her şeyin uygun olması lazım eşim çogu zaman boğasım gelmiştir rahat ça duş alması bile batıyo bana hapis gibiyim zaten bir gece uykusuz bırakmadım eşimi ama insan karşılıgını görmek istiyo yapıyo ama bel ki yetmiyo bana zaten bakımsız kadın olmak beni sinir ediyo evde makina gibiyim sinirle doluyum kesinlikle desteksiz olmuyo bu işler anne kaybediliyo ne kadar dolum ki uzattım herkese allah sabır versin
ni düşün rahatla kimsem yok sinir sistemi kaladı tükendi bir can gelirken bir can yavaş yavaş çöküyo depresyonla geçiyo haftanın 5 günü duş alcam zaman ben bir duş alabilirmiyim diyorum farkında olmadan ortamı hazırlayıp oan rağmen annesi annesi hadi diye bi ses kendimle kalamıyosun ki üstümü zor giyinip sitresle tabi bi duş rahatlığı lükx oluveriyo doğum yaptığım zamanı asla unutamam kabustu en güzel günlerim berbat tı ben kızlarıma bu duygula rı yaşatmıcam yakınlarında olursam keyfini sürsünler herkesin imrendiği bi saçım vardı şimdi eser yok kendim bile inanamıyorum çok üzüntüler yaşadım manen şurda yazmak bile iyi geldi ohhhhhhhhhh beeeeeeeeeeee
benim daha bebegim dunyaya gelmedi ama ben simdiden gelecek gunleri dusunup depresyona girdim bile....her gun aynanin karsisina gecip gun gectikce buyuyen gobegime umutsuz gozlerle bakiyorum.yakinda gobegimin altinda bir sezeryan dikis izi olacak diyorum.hic birzaman vucudum hamile kalmadan onceki haline kavusamayacak...esim benden cok bebekle ilgilenmeye baslayacak..o da yine iyi bir ihtimal...hadi bebegin butun yukunude benim sirtima yukler kendisi sadece isin en tatli kismiyla onu opup oksamakla ilgilenirse?? simdiden kiskanmaya basladim.esim yanima yaklasir yaklasmaz karnima dokunup bebegimizi seviyor.sonra ayip olmasin diye yalandan banada bir opucuk konduruyormus gibime geliyor...ben bu duruma cok uzuluyorum.sakayla karisik soyluyorum.sen artik bebegimizi daha cok seviyorsun diyorum.o da guluyor daha dogmamis bebegimi kiskaniyorsun ben ikinizide seviyorum diyor...boyle dusundugum icin bebegimden utaniyorum.ama elimde degil...
benim daha bebegim dunyaya gelmedi ama ben simdiden gelecek gunleri dusunup depresyona girdim bile....her gun aynanin karsisina gecip gun gectikce buyuyen gobegime umutsuz gozlerle bakiyorum.yakinda gobegimin altinda bir sezeryan dikis izi olacak diyorum.hic birzaman vucudum hamile kalmadan onceki haline kavusamayacak...esim benden cok bebekle ilgilenmeye baslayacak..o da yine iyi bir ihtimal...hadi bebegin butun yukunude benim sirtima yukler kendisi sadece isin en tatli kismiyla onu opup oksamakla ilgilenirse?? simdiden kiskanmaya basladim.esim yanima yaklasir yaklasmaz karnima dokunup bebegimizi seviyor.sonra ayip olmasin diye yalandan banada bir opucuk konduruyormus gibime geliyor...ben bu duruma cok uzuluyorum.sakayla karisik soyluyorum.sen artik bebegimizi daha cok seviyorsun diyorum.o da guluyor daha dogmamis bebegimi kiskaniyorsun ben ikinizide seviyorum diyor...boyle dusundugum icin bebegimden utaniyorum.ama elimde degil...
Bugün kızım tam 2 aylık oldu.. Sanki sürekli bebek ağlaması duyuyor gibiyim..
Kafamı dağıtmak istiyorum... Bize hiç rahat vermeyen, alsanaalsanasmile bebek sevicez diye çat kapı gece gündüz evimize gelen kayınvalidem ve görümcelerimden illalah geldi..
Eşim ve bebeğimle bi yerlere gitmek istiyorum.. Bebek daha çok küçük çıkamazsınız şehir dışına diyolar.. İçim daralıyo artık..:sinifsinif:lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?