bende 2 ay oldu doğum yapalı doğum sonrası depresyona girdim Şimdi ilaç kulanıyorum ve çocuğumu bir türlü sevemiyorum bu düzlecekmi sizce çok zor drumdayım
Eski özgür günlerimi çok özlüyorum.hayatım tamamen değişti.çok mutsuzum.kendimle ilgili geleceğe ait hayallerim bile kalmadı..hamileyken bebek olduktan sonra kariyer yapıcam kilo vericem gibi hedeflerim vardı.şimdi bomboş yaşıyor gibiyim.aklım bebekte kendim bakıyorum bi dakka bırakamıyorum kimseye aklım kalıyor ve kendmi yapayalnız çaresiz hissediyorum.depresyona girdim heralde
yazılanları okudumda tek tek...
ben istanbuldayım we eşim muglada calısıyor..yanı 24 saat sadece ben we oglum..bazen o kadar sınırlenıyorumkı ogluma....
karnını doyuruyorum altını kuruluyorum..oyun oynuyorum uyutuyorum ama hooop kalkıyor we aglıyor tekrar tekrar denıyorum uyutmayı olmuyor...ve ıste o zaman bende hırslanıyorum dıslerımı sıkıyorum...
ve o bunu hısseıdyor daha cok bagırarak aglıyr ...
kısır döngu ben daha cok gerılıp onu besıgın ekoyup kapıları kapatıyorum aglasın dıye..yoksa gercekten bu psıkolojıyle ona zararwermekten korkuyorum..onu cok ama cok sewıyorum
ama yalnızım bıtıgım...aç kaldıgım gunlerım war...daha ıkı gun once o agladıkca ben delırdım poposuna wurdum daha cok agladı bende aglamaya basladım sınırlerıme yenık düştum...duş almak diş fırcalamak yemek yemek artık hayal......korkuyorum herseyden zaman gecıyor,tukenıyorum o buyuyor...baska cocuk yapmayı hıc dusunmuyorum..yalnızlıgı sewıyorum
kafam karma karısık..çok mutsuzum cok
aynı benım hıssettıklerımı hıssedıyorsun kımseyede birşey belli etmemeye çalışıyorum eşimle dışarı cıktık bebeği anneme bıraktık uyuttuktan sonra onsuzda duramıyorum cıktıgım yerlerden zevk almıyorum.kımseyle muhabbet etmek ıstemıyorum sankı bazen yataktan bıle kalkmak ıstemıyorum bende kılo verımı olmuyor tam tersı can sıkıntısından ha bıre yıyorum ınsallah saclarımda dokuluyo durup dururken gozumden yas gelmeye baslıyo aglamalı oluyorum... kocama karsı asırı sınırlıyım hıc bısey yokken terslıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?