her mesleğin kendine ait zorlukları var..
güneşin anlında sabahtan akşama kadar çalışan bir inşaat işçisi de çok zorluklar altında çalışıyor, ama onlar doktorlar kadar havalı değiller..
ayrıca zeka işi yetenekle alakalı bir şey değil, bazıları üniversite sınavını kazanıyor diye bunu doktorlar yapabildiler diye bu kadar havalı olmaları gerekmiyor.
kimse kolay para kazanmıyor. o yüzden bu kadar kendilerini ayrıcalıklı hissetmeleri bana doğru gelmiyor
Ayrıca doktorlar kadar biryere gelmek için dişindi tırnağına katan, torpilin sınavda tusta işe yaramadığı, türkiyedeki zeki kitlenin belli bir kısmını oluşturan yardımsever insanları küçümseyen hor geren tek ülke biziz maşallah.
Yurtdışında doktora saygıyı en yüksek derecede amma türkiyede sakat doğan çocuğa sen sakatladın diyen kitleye pek bişey anlatmak da mümkün değil.
Doktorlar ve onların aileleri onların nasıl bir İnsan olduğunu bilse yeter zaten
Isin kotu yani drlar da bu takintidan haberdar. Bu nedenle cerrahlar basta olmak uzere hemsirelerle gonul eglendiren cok. Benim çalıştığım hastanede de drlarin evinde kalan hemsireler vardi. Hatta onlardan hamile kalanlar bile var. Drlr sadece hemsirelere degil bazilari gelen genc ve guzel hastalara da takiliyor. Bu olaya o kadar cok sahit olduk ki artik basimizi cevirip bakmiyorduk bile.
taa uzak ilcrden gelen 80 yasindaki ninenin kan testleri aksam 3te cikarken 18lik kizinki 45 dkda cikardi.
tabii ki her insan ayni degildir sakin genelledigimi dusunmeyin. Fakat kimi drda oyle seyler goruyorsunuz ki gordukleriniz de size yetiyor
Dusundum de jinekologla evlensem cildirirdim herhalde
Hayat sartlari zor zaten..her mesleğin kendine ait zorlukları var..
güneşin anlında sabahtan akşama kadar çalışan bir inşaat işçisi de çok zorluklar altında çalışıyor, ama onlar doktorlar kadar havalı değiller..
ayrıca zeka işi yetenekle alakalı bir şey değil, bazıları üniversite sınavını kazanıyor diye bunu doktorlar yapabildiler diye bu kadar havalı olmaları gerekmiyor.
kimse kolay para kazanmıyor. o yüzden bu kadar kendilerini ayrıcalıklı hissetmeleri bana doğru gelmiyor
canım özellikle doktor olmasını istemesinin nedeni ilk daha mesleğe adım attığı günden beri doktor kocası olmasını istiyormuş.Özellikle doktor istemesinin sebebi neymiş peki ?
Asagilik kompleksi falan yazmişsiniz yapmayin Allah aşkina bu ilgisiz bisey bilmez doktorlar hep bana mi denk geliyor? Adama derdimi anlatiyorum dinlemiyo bile sozumu tamamlamadan ilac yaziyo yada agzinin kenariyla bos vaktin varsa bi ara ameliyat ol diyo daha muayene etmeden. Kimse kalkip da bu adam o kadar egitim goruyo olsun o kadar demesin. Yakin zamanda bi profsre ameliyat oldum adam icten cana yakin adan gibi adam. Eeee hani bu havali olmasi aldigi egitimdendi? Prof daha egitimli niye daha mutevazi daha içten? Havali olmalari hatta buldumcuk olmalari karakterden kaynaklansa da bi çogu o şekilde
Komik misiniz? Ben benim uçkuruma merakli demedim sadece oyle bi eş istemezdim kiskanirdim. Hatta adam cok fazla gordugu icin belkide tiksinirdi saglikli bi iliskimiz olnazdi. Hayirdir bi doktor kompleksiniz var? Bizim gibilerin kiminle ve be zaman evlenecegini yazarsaniz iyi olur. Malum bi siz biliyosunuzAynen doktorlarda çok meraklı uçkurunuza ya. Zevkten bakıyor muayene etmek, yardım etmek için değil. Sizin gibiler evlenmesin zaten yazık sizede doktora da hahah
Gorevini hakkiyla yerine getirenler kesinlikle istisna.. Ancak 100 dr gorduysem 2 tane ilgili insan gibi davrananini anca gormusumdur.
Evet o profsr eminim hic hasta bakmiyo cani sikiliyo o yuzden guleryuzlu. Ustelik derdimi dogru duzgun dinlemesi ve amelyt demeden once muayene etmesi icin guleryuze de gerek yoktuSiz de gündguleryuzlua bakarken gülücükler saçardınız eminimmmm ahahahah
Komik misiniz? Ben benim uçkuruma merakli demedim sadece oyle bi eş istemezdim kiskanirdim. Hatta adam cok fazla gordugu icin belkide tiksinirdi saglikli bi iliskimiz olnazdi. Hayirdir bi doktor kompleksiniz var? Bizim gibilerin kiminle ve be zaman evlenecegini yazarsaniz iyi olur. Malum bi siz biliyosunuz
Evet o profsr eminim hic hasta bakmiyo cani sikiliyo o yuzden guleryuzlu. Ustelik derdimi dogru duzgun dinlemesi ve amelyt demeden once muayene etmesi icin guleryuze de gerek yoktu
tatlım seni anlıyorum.Halkı doktorlara karşı kışkırtmaya devam edin. Devam devam aynen. Böyle yapınca para mı alıyorsunuz sanki. Aaa pardon, gözümüzde yücelttiğiniz üst mevkiyi indirdikçe egonuz tatmin oluyor, anladım ben sizi
Yazık ya cidden ben ne desem bi karşıtlığınız olur zaten.
O zaman bu konuyu istemdışı takıntı yapmış yazık,inşallah bi doktorla evlenir,başkasıyla evlense bile bu takıntı yenilecek gibi görünmüyorcanım özellikle doktor olmasını istemesinin nedeni ilk daha mesleğe adım attığı günden beri doktor kocası olmasını istiyormuş.
düşün kaç yıllık hemşire ve bir sürü talibi çıkan bir kız bu.
yani burada resmini koyma şansım olsa ki koymam zaten de , kız bildiğin bebek yüzlü, beren saat tarzı bir kız.
sonunda kıza dedim ki ya ben erkek ve doktor olsam seni alırdım kızsen çok güzelsin dedim. bırak bu takıntıyı hayırlısını iste dedim.
ama kız diyor ki, bu konuyu aşamıyorum. yıllardır doktor eş hayali kurdum ben, sadece doktorlardan etkileniyorum diyor.
yüz veren doktorlar da çok olmuş olmamış değil, ama yarısı diyor evlenmeden birlikte olalımın peşine düşmüş. bir kısmı diyor öküzün ön de gideniydi diyor. yani bir sürü doktorla aslında münasebeti olmuş. bana dedikleri bunlar tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?