- 26 Nisan 2016
- 85
- 107
- 18
Bence siz nasıl okumuşsunuz konuyu anlamadım. Burda hakaret yok. Hakaret nedir onu öğrenin bence. Hasta beni iyileştirmeden bırakma diyor. Yani güvensizliğini belli ediyor. Karşılığında biz zaten kötüyüz, kötü doktoruz gibisinden cevap alıyor. Bunun neresinde hakaret var anlamadım.Bazı insanlar kötü muameleye o kadar alışmış ki artık bunu yapanı haklı çıkaracak bahaneler uydurmaya çalışıyorlar.
Kimse sizi azarlayamaz, yorgunluğunun(!) vermiş olduğu siniri sizden çıkaramaz. Siz de başka insanlara bunu yapamazsınız. Burda meslek güzellemenin/yermenin bir anlamı yok.
Konudaki doktorun hareketini normal bulan da günlük hayatta başkalarına aynı anormal davranışları gerçekleştiriyordur başka bir açıklama bulamıyorum bu yersiz savunmalara.
Iyi de biz her dakika gülerek mi iş yapiyoruz? Isini duzgun yaptigi surece aa doktor bana gülmedi diye dusunmem mesela.Kötülük ve vicdansızlık, mesleğe mal edilesi bir durum değil. Doktor, öğretmen vb. olması fark etmiyor; kişi vicdansızsa her halukarda vicdansızdır. Günde on yüz milyon hasta bakması da asık surata bahane olamaz, çekemeyen mesleğini icra etmesin, şartlar belli.
Ne fark eder... ???Merak ettim soyunduğunuz için mi çektiniz yoksa uzandığınız için mi?
Bence siz nasıl okumuşsunuz konuyu anlamadım. Burda hakaret yok. Hakaret nedir onu öğrenin bence. Hasta beni iyileştirmeden bırakma diyor. Yani güvensizliğini belli ediyor. Karşılığında biz zaten kötüyüz, kötü doktoruz gibisinden cevap alıyor. Bunun neresinde hakaret var anlamadım.
Konuda doktorun hakaretini normal bulan yazmışsınız.Bazı insanlar kötü muameleye o kadar alışmış ki artık bunu yapanı haklı çıkaracak bahaneler uydurmaya çalışıyorlar.
Kimse sizi azarlayamaz, yorgunluğunun(!) vermiş olduğu siniri sizden çıkaramaz. Siz de başka insanlara bunu yapamazsınız. Burda meslek güzellemenin/yermenin bir anlamı yok.
Konudaki doktorun hareketini normal bulan da günlük hayatta başkalarına aynı anormal davranışları gerçekleştiriyordur başka bir açıklama bulamıyorum bu yersiz savunmalara.
Hayır ben açma dedim.o tersleyince karşılık verdim. ki kaldı ki o perdeleri oraya boşuna takmamislar..Burda sizin yazdıklarınıza göre de siz suçlusunuz. Sizi takip etmesi gerekiyor belki de. Ayrıc ilk tersleyen taraf da siz olmuşsunuz. Zahmet etme diğerlerine bak diyerek. Siz suçlu değil misiniz yani???
Ooppss hareketini!!! Pardon haklısınız sizden özür diliyorum.Konuda doktorun hakaretini normal bulan yazmışsınız.
Iyi de biz her dakika gülerek mi iş yapiyoruz? Isini duzgun yaptigi surece aa doktor bana gülmedi diye dusunmem mesela.
Enistem profesor. Yapi olarak soguk bir adamdir, normal hayatinda da oyledir yani. Ama on numara doktor. Simdi adam karakteri geregi cok guleryuzlu degil diye meslegi mi biraksin?
Doktor kriterimiz bence isine hakimiyeti olmali. Guldu gulmedi, asik suratli gulec yuzlu degil.
Evet ya o perdeleri oraya boşuna takmışlar o zaman..hemsire dogru olani yapmis.
acilde oldugunuzu unutdunuz galiba.
neyse-
Yasli ve kanserli bir teyzenin size boyle bir cumle kurmasinda katlanamadiginiz sey ne olabilir? Size kotusunuz demek istedigini falan mi dusunursunuz yani? O doktorun bu cumle karsisinda boyle laf saydirmasi normal mi sizce?Bir doktor olarak yazılanları hayretle okuyorum doğrusu.halkımız ne ara bu kadar doktora düşman hale geldi.
1.güleryüz göstermiyor demişsiniz.siz herhangi bir devlet dairesine gittiğinizde oradaki memur size kahkaha falan mı atıyor? Biz sürekli gülmek zorunda miyiz? Bizim de kötü günümüz üzgün anımız olamaz mi insan değil miyiz?
2.kaldıramıyorsa yapmasın mevzusuna geleceğim.akşam 5ten sabah 8 e kadar nöbet tutuyorum uyumuyorum.üstüne üstlük sabah 8 buçuktan tekrar akşam beşe kadar poliklinik yapiyorum.mesai yapiyorum yani.3 güne bir nöbet tutuyorum.ben bunu kaldırıyorum.ama bir hastayı muayene ederken diğer hastanın patır kütür içeri dalıp hocam benim çok ağrım var demesini veya işini halletmem için bana sürekli baskı yapmasını,içeridekinin de bir hasta olduğunu anlamamasını kaldıramıyorum.herkese faydalı olmaya şifa dağıtmaya dertlerini iyileştirmeye çabalarken gördüğümüz muameleye katlanamıyorum.bir hastanın bana beni iyi etmeden gönderme haaa demesine katlanamıyorum mesela.
3.milyarlar kazanıyor demişsiniz.net maaşım 4800 lira dönerle beraber 6000 i buluyor. Yaşadığım strese değiyor mu bilmiyorum yine de şükür
4.işimi seviyorum, nolursa olsun mesleğimi icra edeceğim.ve bir hasta olarak karşıma gelirseniz sizin için elimden geleni yapacağıma emin olabilirsiniz
İyi günler herkese
neler yazılmış ya ne kadar iğrenç
bu sitede doktorlara edilen hakaretleri açılan yalan yanlış konuları da şikayet etmek lazım ttb'ne.
arkadaşlar merak etmeyin doktorlardan kimle konuşsam hepsi yurtdışına gidiyor artık yada gitmeye hazırlanıyor çünkü halktan bıktılar. gerçekten doktorsuz kaldınız gerçekten abartmıyorum. hani diyorsunuz ya çekemeyecekse yapmasın diye yapmıyorlar zaten. günde 10 hasta bakıp saygı görmek varken demi ne gerek var böyle şeylere? artık çıkıkçı hocalara eczane kalfalarına gidersiniz iyileşmek için.
Soyunduğunuz zaman açıyorsa evet haklısınız,uzandığınız zaman açıyorsa hayır haksızsınız.Ne fark eder... ???
Hemen ALO184 ü arayıp şikayet edin.
Bir kaç kere aradım ve epey ilgilendiler. Doktoruma da uyarı vermişlerdi.
Doktorluk en zor mesleklerden ama madem dayanamayacaklar o zaman doktor olmayacaklar.
Evet ya aynen öyle... Allah sizede iman gücü versin..Tam olarak “doktor beni ellemesin,kocam yapsin ameliyati” durumu yasiyorsunuzAllah sifa versin.
Ben yorumları okudum da çok üzüldüm. Gerçekten çok acımasızca yorum yapmışsınız arkadaşlar. En yakın arkadaşım doktor olduğu için ve sık sık nöbetlerinde yanına gittiğim için çok iyi biliyorum.
1. Zorluklarla başedemiyorlarsa yapmasınlar demişsiniz. İnanın o zaman sizinle ilgilenecek doktor bulamazsınız. Çünkü sistem sıkıntılı bence. Bir doktora kaldırabileceğinden fazla yük yükleniyor. 140 hasta baktığını söylemişti bir kere. Üstelik hastalar maalesef sürekli beni ne zaman alacaksın, yok bana şöyle dedin, bana şunu söyledin diye sayıklayan ve ağrısı olan dolayısıyla sabrı olmayan insanlar. Hiç bir insan bu yükü kaldıramaz. Dolayısıyla çoğunda tükenmişlik oluşuyor. Yapmasınlar demek kolay. Günün birinde hepsi birden iş bırakır öyle ortada kalırıs, tedavi ettirecek doktor bulamayız kendimize.
2. Milyarlar kazanıyor demiş bir arkadaş. Benim arkadaşım acil doktoruydu. Bana söylediği dönerle filan 6 bin lira civarı maaşı olduğu. 6 bin günümüzde bence öyle çok para değil arkadaşar. Ne geceniz var ne gündüzünüz. 24 saat nöbet, tüm gece uykusuz ayakta. Bence eleştri yaparken katılıyorum size, cok haklisiz
Napim diplomamı göstereyim bordro dökümü mü atayım? Bakın hala anlamadınız evet herkes emek veriyor bunun karşılığı da olacaktır ama o karşılık öyle gökten inmiyor bir zahmet artık farkına varın ve herkes ben işimden kazanıyorsam bu işi yaptıgım insanlar sayesinde derse sizin gibi emek veriyor laf söyleyebilir sen vergi vermesende o orda emek verdiği için olur gibi bir düşünceyi ben kabul etmiyorum. Orda olmak o emeği vermek onun tercihi ve veremediği emek gösteremediği saygı karşısında benim paramla (emeğim-vergim) ordasin derim. Bunu çokça kendime de söylemişimdir.Sözünüz aynen bizim paramızla maaş alıyorlar idi. Kimse kimsenin vergisiyle maaş almıyor. Herkes emeğinin karşılığını alıyor. Hele madem muhasebecisiniz bunu sizin kat kat daha iyi biliyor olmanız lazım. Ondan dolayı bu yorumu yapan bir kişinin muhasebeci olması inandırıcı gelmedi kusura bakmayın.
Doktor arkadasim annesini kaybetti uc gun sonra ameliyata girdi. Haliyle güleryüzlü degil. Kaldiramiyorsan birak hastanı git mi demeliyiz bilemedim.Devlet dairelerini bilmesek cidden inanacağım.Kasiyerinden hemşiresine kimse mutlu değil hiç kimse.Ama burada doktor öğretmen kötülemek varken onlara sıra gelmiyor tabii ne yapsınlar.
Konu sahibine dediği şeyin bir benzerini geçen gün bir otobüs şoförü söyledi.Adama dönüp kızmadım bile,çünkü haklı.7/24 şikayet ediyorlar insanları adam taşmış artık,her mesleğin işi zor,ama doktor ve öğretmenler 7/24 iyi olmak zorundalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?