Dokuz Doğuranlar

ben buralardaım siz nerelerdesiniz
kızlar 56 kilo oldum bakınız kilo çizelgem asıl bu kilom dogru
bide gene regli oldum neler oluo bana anlamadım:95::95::95:
haksever yokmu dha allah allah

canım maşallah iyi zayıflamışsın sende topiğe gelmemezlik etme lütfen zaten çok az kaldık

canım çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun kendinize bol bol oku canım dua et

selam kızlar nasılsınız bakalım? bebeğin cinsiyeti belli oldu onu paylaşmak istedim %95 erkek dedi doktorumuz..

selam kızlar nasılsınız bakalım? bebeğin cinsiyeti belli oldu onu paylaşmak istedim %95 erkek dedi doktorumuz..
kendi adıma iyiyim canım sen nasılsın oğluşun olcak demek hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin arkadaşım

bende iyiyim canım bize mutlu haberi kesin ver dahada iyi olcaz inşallah
adet omadın belirtilerde var heralde ayy kesin hamilesin canım çok sevindim
artık hamişler çoğalsın topiğimizde dimi ama

inş. canım inş. çoğalır arta hamişlerimiz göğüslerim ağrıyo arada kasıklara sancı giriyo mide bulantısı oluyo ama yle rahatsız edecek derecede değil çok şükür kızmda hissetmiştim ama bunda bişi hissedemedim galiba yorgunluk tan bişi anlamıyorum kızımla ilgileniyorum ev işleri halsizlik yorgunluk eklenirse bşi anlayamamam normaldir herhalde

hamile olduktan sonra onlar hiç canım o kadar olur
ilk halay çeken ben oluymda belki banada bulaşır canım olurya
hamilemiz var kızlarr koşuunnnn koşunnnnnn halaya

kızlar yemek yapmam lazım şimdilik görüşmek üzere sizi sefiyorum

slm kızlar ne habersiniz valla ben çoookkk ağladım kaç gndür ağla ağla bir hal oldum dn test yaptım negatif çıktı bugün doktora gittik ultarsonda kesin yok dedi stres oldumu antibiyotik içtinmi feln dedi evet dedim çok stres yaşamıştım bu ay griptn antibiyotikte içtim kan tahlili yaptı ama yarın anca çıkacak sizce yoktur demi daha efsam minnacık onu büyütmeden 2.hiç düşünmüyorum hergün dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin inş ama bana şimdi değill

canım bak doktor kesin yok demiş daha niye korkuyosun testtede çıkmamış rahat ol olsa dr.bilirdi rahim kalınlığından bile anlıyorlar kese olmasa bile hamile olup olmadığını yarın kandada görünce rahatlarsın canım

yarın ablamın kontrolu var bebiş için beraber gitcez
o heyecanla bakıyorya bebeğe ultrasonda dr.la konuşuyo soruyo falan bende bi köşede bakıyorum öyle allahım nolur diyorum nolur banada nasip et
ne kadar ezik bi durum değilmi
canım oda bana acıyor herhal darısı sana diyip duruyor

canım çok şükür adet oldum şimdi rabbim isteyenlere nasip etsin inş en yakın zamanda senin haberini duyarız her şeyin başı stres olsanda olmasanda hepp stress hergün dualarımdasınız canımmm

canım çok şükür adet oldum şimdi rabbim isteyenlere nasip etsin inş en yakın zamanda senin haberini duyarız her şeyin başı stres olsanda olmasanda hepp stress hergün dualarımdasınız canımmm

canım senin adına çok sevindim inşallah istediğin zaman tekrar anne olursun
güzel duaların için çok teşekkürler

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 3 ziyaretçi)

dyd,
ziyaretçiler lütfen ortaya çıkın

hayırlı akşamlar kızlarrrrr
haksevsr aşağıda senimi görüom lütfen bişeyler yaz iyiyim de neolur
beryal abla bu saydığın kızların arasından azrayı çok iyi tanıyom oda çoktandır girmyordu sanırım gecen gün girmiş ama ben kaçırdım
bircan nasılmı diyet topiklerine arada ugramanı tavsiye ederim kaç kilo vercen hedef kaç inşallah verirsin
tatlıbebek ehh hadi gözünaydınnn darısı bizleree inşallah
dyd iyi vermşim dimi
sumoş amma cabalamştın neyse kızı fazla üzme
ligtlife cinsiyetniz belli olmuş tebrik ederimm

dyd nasıl gidiyosun ablanla doktora nasıl bakıyosun nasıl duruyosun bana bu cumartesi söyledi ablam 4 aylıkmış bide 7 yaşında yeğenim var 4 senedir erteliyodu benim olsun die önce sen diodu okula başalasın betül o zaman diodu ve olmuş işte bizde iki aydır aşılama yapınca olur die olunca söylerim demiş olmayıncada söyledi işte ben bi komşunun bi arkadaşın bile olduğunu duyunca atlatamıyorum kahroluyorum bide ablam nabcam ben ya karnı büyücak ne kaldı 5 aya doğucak gidicaz mevlüdü var osu var busu var dayanamam ben ya yok olmak istiyorum kaybolmak görümceminkide 2 yaşına gelio oda hamile kalır ben çok kötüyümkayınvalidem aradı iyimisin dedi içine doğmuş anne dedim ablam hamile ben dayanamıyorum üzülme dedi teselli etmeye çalışıyo onlar böle davranınca daha çok kahroluyorum ben artık ablama gidemem ben dayanamıyorum hamile görmeye içim acıyo o hamile die üzülmedim benim yok o yüzden yoksa ilk yeğenimde bekardım ve o beim dünyam olmuştu hiç kimsem yok annem zzaten aramaz sormaz gelmez bi ablam vardı kanımdan oda yok artık görümcemde ablam ama oda anlamaz onunda çocuğu var kayınvalidemede ne diyeyim ki oğluna acıyodur zaten herşey allahtan nabalım dedi nabalım hiç bişi yapamıyorum yeni bi hayalim var artık üniversite sınavına giricam ve okucam sonra atanıcam en uzağa en uzağa gidicam kimsenin beni tanımadığı biyere

ayse çok hastayım ben ve yorgun heryerim ağrıyo sanki nabıcaam ben korkuyorum perşembe belli olcak bu aşılamanın sonucuda ama kasıklarımda sancı girio arada adet olucam heralde yani kesin gb of ayse ben sanıyodum olucak bu doktorla bide rahimim labirent gbymiş anlamadım aşılama bile zor oluyo benim tüp bebektete dez avantajmış zaten 4buçuk milyar nabıcam bilmiyorum çok sıkıntı var içimde atamıyorum

Hayırlı geceler ben çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…