ben buralardaım siz nerelerdesiniz
kızlar 56 kilo oldum bakınız kilo çizelgem asıl bu kilom dogru
bide gene regli oldum neler oluo bana anlamadım:95::95::95:
haksever yokmu dha allah allah
slm arkadaşlar bi kaç gündür giremedim malum biliyosunuz elim alçıda daha 5 hafta kalcak ondan sonrasını hiç bilmiyorum.allahım beterinden saklasın ama biliyosunuz anneme geldim yağıza bakamam bu elle diye çünkü bekar kardeşim var burda zaten annemde bir aydır evtaşıma derdim var diye bizdeydi hadi birazda anneme gidelim dedik.şuanda malesef annem bize değil ben anneme ve bize bakıyorum.annemin kaburgası çatladı çok agrıları var.evime dönücem annemide alıp bir ayda orda kalırız .valla felaket tellalı gibi oldum.her girdiğimde bi sıkıntı yazıyorum kusura bakmayın napayımböyle oldu bu sene allahım nazardan kemgözden sakınsın.hepinizi öpüyorum..dyd sağol canım merak etmişsin.iyi olmaya çalışıyorum işte..
kendi adıma iyiyim canım sen nasılsın oğluşun olcak demek hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin arkadaşımselam kızlar nasılsınız bakalım? bebeğin cinsiyeti belli oldu onu paylaşmak istedim %95 erkek dedi doktorumuz..
bende iyiyim canım bize mutlu haberi kesin ver dahada iyi olcaz inşallah
adet omadın belirtilerde var heralde ayy kesin hamilesin canım çok sevindim
artık hamişler çoğalsın topiğimizde dimi ama
selam kızlar nasılsınız bakalım? bebeğin cinsiyeti belli oldu onu paylaşmak istedim %95 erkek dedi doktorumuz..
inş. canım inş. çoğalır arta hamişlerimiz göğüslerim ağrıyo arada kasıklara sancı giriyo mide bulantısı oluyo ama yle rahatsız edecek derecede değil çok şükür kızmda hissetmiştim ama bunda bişi hissedemedim galiba yorgunluk tan bişi anlamıyorum kızımla ilgileniyorum ev işleri halsizlik yorgunluk eklenirse bşi anlayamamam normaldir herhalde
slm kızlar ne habersiniz valla ben çoookkk ağladım kaç gndür ağla ağla bir hal oldum dn test yaptım negatif çıktı bugün doktora gittik ultarsonda kesin yok dedi stres oldumu antibiyotik içtinmi feln dedi evet dedim çok stres yaşamıştım bu ay griptn antibiyotikte içtim kan tahlili yaptı ama yarın anca çıkacak sizce yoktur demi daha efsam minnacık onu büyütmeden 2.hiç düşünmüyorum hergün dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin inş ama bana şimdi değill
canım bak doktor kesin yok demiş daha niye korkuyosun testtede çıkmamış rahat ol olsa dr.bilirdi rahim kalınlığından bile anlıyorlar kese olmasa bile hamile olup olmadığını yarın kandada görünce rahatlarsın canım
canım çok şükür adet oldum şimdi rabbim isteyenlere nasip etsin inş en yakın zamanda senin haberini duyarız her şeyin başı stres olsanda olmasanda hepp stress hergün dualarımdasınız canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?