Dokuz Doğuranlar

haksevercim daha sonucun belli olmamış bence stres yapma bu kadar bende aşılamayla hamile kaldım benimde çok batıyodu kasıklarım sen hiç belirtiye takılma adetle hamilelik aynı belirtileri verio ama tabi 2sonuca da hazırlıklı ol ki üzülme sonradan allahım sana inş tez zamanda bebek nasip etsin duanı et gerisini allaha bırak sen merak etme hayırlısıyla olacak...

elifcim bugün pek gelmedin nasılsın azra nasıl
Günaydın kızlar...
dydcim cnm kızımda bende çok şükür iyiyiz..bu ay yoğunluk erken başladı.birde hep geliyorum yazıyorum kendi kendime konuşuyorum kimse olmadığı için çok gelmemeye başladım.akşam üstü gelenler oluyor o zamanda benim işlerim oluyor.olsun ben arkadan takip ediyorum sizi:)
bak cnm yazdıklarını okudum ne olur üzülme.her şey bir sınav bu dünyada..sitres yapma sakın.üzülme dert etme.ben ne zaman kafamdan attım bebek fikrini o zaman geldi bana meleğim.her ay ağladım üzüldüm her gecikmede tamam dedim geliyor bebeğim ama olmadı.sonra bir sabah kalktım dünyanın sonu değil hayat devam ediyor kendimi işime vericem hayatın akışına bırakıcam dedim.ve o aydan sonra hamile kaldım.ben hamile kalma konusunda herkese sürekli bunu söylüyorum çevremde.önce beyninde bu takıntıyı at.inan bu şekilde bir arkadaşım daha hamile kaldı.en yakın arkadaşım.hastaydı ilaçlar kullanırdı.en son doktoru behçet hastasının sen dedi ona.ama benim gibi yaptı olursa olsun olmazsa Allah'tan dedi düşünmedi hamile kaldı.hep dua ettik.sıkma canını sakın.haksever sende cnm..Allah büyük.her yaşanan şeyin bir karşılığı vardır.Rabbim inş.en yakın zamanda gönderir meleklerinizi..

selam kızlar ben geldiiimmmmm hayırlı günleerrr:))))
hoşgeldin canım.
unutma bizi arada gel yine eski günlerimize dönmeye çalışıyoruz sende destek ver.
inşallah gelirler canım.eski günlerimize döneriz.heo bir elden gelmeyen arkadaşlarımıza bu topikte olduğumuzu haber verelim.
selam canlarım nasılsınız...beryalcim inşallah bundan sonra kötü günler geçer sabır diyorum sadece.iyiki sizler varsınız.hepinizi çok seviyorum.
sabır canım tek çözüm sabır.
rabbim yardım eder.
kendine ve anneciğine iyi bak.
öpüyorum kocaman.
merhaba topiğimizin güzel bayanları nasılsınız
merhaba canım

canım benim güzel haberini bekliyorum merakla.

selam kızlar nasılsınız bakalım? bebeğin cinsiyeti belli oldu onu paylaşmak istedim %95 erkek dedi doktorumuz..
canım benim çok sevindim.hayırlısı olsun inşallah.
hayırlısı olsun canım.için rahat etti en azından test yapınca.inşallah bebek düşündüğün zaman rabbim tekrar anne olmayı nasip eder seni.
senin bebeğin çok küçük daha bir kaç yaş geçsin öle bir kardeşi olsa hepimiz için daha iyi olur.

arada da olsa uğrasa ne güzel olurdu.neyse sen görüşürsen söylersin canımç.
öpüyorum seni.
bu arada sen neler yapıyorsun canikom.

:123:

08 / 03 / 2011

SALI

SAAT : 13.30

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

**** İSİM***_________***CİNSİYET***_________ İSİM ______

1.okyanus84:____________ KIZ __________________ İREM SU
2.hakca:________________ KIZ __________________ EYLÜL
3.beryal:________________ ERKEK _______________ SEMİH DORUK
4.süpriz_mucize: ________ KIZ __________________ ELİF YAĞMUR
5.bircan:________________ KIZ __________________ HÜMA
6.tatlibebek: ____________ KIZ___________________ ZEYNEP BERRA
7.sessizdeniz: __________ ERKEK VE KIZ ___________ EYMEN EFE & ESLEM NUR
8.hlymms:______________ ERKEK ________________ FATİH KEMAL
9.sevgii:) _______________ ERKEK _______________
10.yaren35:_____________ ERKEK ________________ YAĞIZ
11.benbilirim: ___________ ERKEK ________________
12.muhasebe22 : ________ ERKEK ________________
13.ESCALES: __________ ERKEK _________________ ATEŞ TAMER
14.serra84: _____________ ERKEK ________________
15.chen :_______________ ERKEK ________________
16.firdevs2006: __________ ERKEK ________________ MEHMET KÜRŞAT
17.burcinn: _____________ ERKEK VE KIZ __________ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
18.yeb2004: ____________ ERKEK ________________ ÖMER
19.limonnnnn: ___________KIZ __________________
20.acrinsu : ____________ ERKEK ________________ BULUT
21.nilaykisir: ___________ ERKEK _________________ ALİ TOPRAK
22.megryann : __________ KIZ ___________________ AYŞENUR
23.elif_ba: _____________ KIZ ___________________ ZEYNEP FEYZA
24.BEBEGIMIZ: _________________________________ İPEK
25.k.a.y.r.a. : ___________ KIZ ___________________ ZEYNEP
26.mutluyum1111 : _____ ERKEK __________________ UĞUR
27.dezy : _____________________________________
28.sirrinenur : __________ KIZ ____________________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : __________________________________
30.bebis02 : ___________________________________
31.huzeyfe:___________ ERKEK __________________ AHMET YASİR
32.abyosun:___________ ERKEK __________________ MERT
33.sinemis84:_________ ERKEK___________________ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:___________ KIZ _____________________ EBRU
35.gize:______________ ERKEK ___________________ ARDA
36.sumos23:___________ KIZ _____________________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü_________ ERKEK ___________________ MURAT KAAN
38.elif..timureren _______ KIZ _____________________ AZRA
39.papatya0___________ ERKEK ___________________ YAHYA YİĞİT
40.mopsy______________ KIZ______________________ ALİSA
41.cmrm ______________KIZ _____________________ AYBİKE DURU
42.johnnybravo ________ KIZ______________________ ELİF ELA
43.orays ______________ ERKEK ___________________ MAHİR KAYRA
44.olcayelis _____________________________________
45.rufeyde serra _______ KIZ _______________________ RUFEYDE SERRA
46.vildan1 ____________ KIZ _______________________ EBRAR
47.ÖZLEMİMSİN _______ KIZ _______________________
48.&ayla&: ____________KIZ ______________________ ECRİN
49.selra ______________ KIZ ______________________
50.gelevera ____________
51.bitte ______________ KIZ _____________________ EYŞAN
52.sulezehra __________ KIZ _____________________ BERRA ZEYNEP
53.dil_nur ____________ ERKEK ___________
54.angel_eda __________

CİCİ HAMİLELERİMİZ ** ANNE ADAYLARIMIZ **

** İSİM ** _______** SAT ** ____** CİNSİYET**_____ ** İSMİ **

1.bilgen35_______________ 30 EYLÜL ___________ İKİZ
2.okyanus84 ____________ 30 EYLÜL ___________ KIZ
3.k.a.y.r.a. ____________
4.lightlife ______________

UMUT LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.divinity vildangel )
2.belenay:
3.neslihan165:
4.AYSEN74:
5.dyd
6.mercanayse
7.xaysex
8.azra2
9.eleyna
10.rozalin
11.sekerkiz67
12.haksever
13.Niran77
14.vale14 (osmaniye 80)
15. hira64
16.PinkRose

LİSTEYİ GÜNCELLEDİM

UZUN SÜRE TOPİĞE GELMEYENLERİ SİLECEĞİM

canım sakın yanlış anlama ama senin yazılarını takip edenlerdenim.her yazdığını dikkatle okuyorum .seni anlama çalışıyorum ama olmuyo bazen sana hak veremiyorum.
Sakın bana kızma beni bir ablan olarak gör ve derhal psikolojik destek al.hatta almalısın derhal hemde.senin duyguların hamileliğin de önüne geçmiş.kıskançlığa nefrete dönmüş.hamile kalmadan önce bir an evvel kendine gelmelisin.sanmaki hamiLE kalınca bütün dertlerin bitecek.hamilelik ve bebek bakımı hem maddi hem manevi yönden yıpratıyor insanı.bebekleri olanlar cevap yazabilirler.bunaldığımız çok oluyo ama insan konduramıyor.o kadara zaman ben bu bebeği bekledim şimdi bu yaptığım ne diyorsun kendi kendine.ama gerçek bu.hepimiz insanız.birşeyi çok istiyor ama getirdiği sorumluluklardan bıkabiliyoruz.
Sana tek söyleyeceğim şey sen iyi değilsin ve BU halinle hamile kalmak sana yarar değil zarar getirir canım kardeşim.

Son düzenleme:
Bugünün kadınlar günü olduğunu unutmuşum....
Canım arkadaşlarım hepinizin KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN..

evet cnm anne olmak gerçekten çok sabır isteyen bir zanaat...sana bu konuda hak veriyorum.aylarca uykusuz geçen geceler anlamsız ağlamalar bir lokma yedirmek için deli gibi çabalamak tabi bunların yanında hayatın bizlere yüklediği ev işi vb...gibi sorumluluklar bazen insanı çileden çıkartacak duruma getirebiliyor.ama işte böyle bilinçli olunca sabırlıda oluyoruz..yani mesela azram ne zaman çok huysuzlansa beni bunaltsa dayanacak takadim kalmayıpta offf dediyim zamanlar olduğunda ben anneyim sabırlı olmak zorundayım başka çarem yok diyerek daha çok ilgilendim kızımla..beryalcim çok çok çokkkk haklısın bir bebek yetiştirmek maddi manevi yıpratıyor insanı..heleki bir anneyi manevi olarak çok fazla müsama göstermeye itiyor...haksever için yazdıklarınada katılmıyor değilim.ben bu konuya hiç bu taraftan bakmamıştım..

haksever bencede sen bi psikoloğa git beryale katılıyrum artık seninki istekten cok hırs oldu ama unutmaki herşeyin hayırlısı beterin beteri var derler bu konusmaların bile allahı sorgulamaya giriyo haşa bence toparla biraz kendini ben 4 tane bebeğimi ellerim arasında kaybettim her düşüğün başalamış diye eve gönderdiklerinde günlerdir düşmesi beklemek kaybetttiğini bile bile çaresiz kalmak bişe yapamamak canımdan can gitti ama bigün olsun neden demedim başkalarınyla karşılastırmadım kendimi düşük yaptıgım ertesi günü yepyeni bi hayat başladıgım için allahıma şükredip hayata sıkı sıkı defalarca sarıldım hep güçlü oldum eşim için annem için hayata direndim ben kendi kendimin doktoru oldum daha yaşın cok küçük bu kadar kafana takma ben şimdi tek tüple kaldım ama bi kerek bile düşünmedim hamile kalabilekmiyim diye rabbime sığınıyorum eğer alnımda yazılıysa evlat sahibi olmak nasip olur ama olmayacaksada vardır bi hikmeti ve hayırı bu şekilde kendinede eşine zarar veriyorsunALLAHIM YARDIMCIN OLSUN NE MUTLUKİ EVLEDIN OLMASADA İKİ TANE YİĞENİNİ BAĞRINA BASACAKSIN ALLAHIM ONLARA CAN SAĞLIĞI VERSİN
benimde 2 tane yiğenim var saçının bi tek teline zarar gelmesin bugün ablam hamile kalsa hiç tereddütsüz bağrıma basarım ben yaşıyorum olmamanın sıkıntısı allahım kimseye yaşatmasın

Son düzenleme:

tamamen katılıyorum

Kötü bir döneme girdiğinde ve herşey sana karşı gibi göründüğünde,bir dakika bile dayanamayacakmışsın gibi geldiğinde sakın pes etme, çünkü işte orası gidişatın değişeceği yer ve zamandır
(mevlana)

öncelikle kadınlar gününüzü kutluyorum
uzun zamandır yazamıyorum size ama takip ediyorum yazılarınızı okuyorum
kayrayla uğraşıyorum
uykusuzluğu öldürüyor beni gündüzleri ruh gibi geziyorum
aman sağlıklı sıhhatli olsun oğlumda uykusuz kalmaya razıyım
bütün günüm kayrayla geçiyor anlıycanız
rabbim inş isteyen herkese hayırlısıyla versin
allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
herkesi öpüyorum
arada gelirim :80: :80: :79: :79:

ne sıkıcı ve bunaltıcı bir hava ayyyy bayılcammm şimdii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…