Günaydın kızlar...elifcim bugün pek gelmedin nasılsın azra nasıl
hoşgeldin canım.selam kızlarben geldiiimmmmm hayırlı günleerrr:))))
inşallah gelirler canım.eski günlerimize döneriz.heo bir elden gelmeyen arkadaşlarımıza bu topikte olduğumuzu haber verelim.yok cnm benimde hiç birinden haberim yok.keşke eski günlere dönebilsek.ama dediğin gibi yapalım.uğraşmadan olmaz değil mi??tekrar toplayalım arkadaşlarımızı buraya.nedense giden geri gelmiyor.bir kaç kişi haricinde çoğu arkadaşımız unuttu burayı.doğum yapan 54 annemiz var sadece bizler toplasan en fazla 20 kişi geliyoruz buraya...belki 20 kişi bile değiliz..umarım bir gün akıllarına geliriz...
sabır canım tek çözüm sabır.selam canlarım nasılsınız...beryalcim inşallah bundan sonra kötü günler geçer sabır diyorum sadece.iyiki sizler varsınız.hepinizi çok seviyorum.
merhaba canımmerhaba topiğimizin güzel bayanları nasılsınız
merhaba canım topiğimizzin güzel ve aktif bayanı sen nasılsın ben iyim bugün sağlık ocağına gittim kan verdim yarın öğleden sonra sonucu alıcam gerçi artık bende eminim ama yinde inş. hamileyimdir ve güzel haberi veririm
canım benim çok sevindim.hayırlısı olsun inşallah.selam kızlar nasılsınız bakalım? bebeğin cinsiyeti belli oldu onu paylaşmak istedim %95 erkek dedi doktorumuz..
hayırlısı olsun canım.için rahat etti en azından test yapınca.inşallah bebek düşündüğün zaman rabbim tekrar anne olmayı nasip eder seni.slm kızlar ne habersiniz valla ben çoookkk ağladım kaç gndür ağla ağla bir hal oldum dn test yaptım negatif çıktı bugün doktora gittik ultarsonda kesin yok dedi stres oldumu antibiyotik içtinmi feln dedi evet dedim çok stres yaşamıştım bu ay griptn antibiyotikte içtim kan tahlili yaptı ama yarın anca çıkacak sizce yoktur demi daha efsam minnacık onu büyütmeden 2.hiç düşünmüyorum hergün dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin inş ama bana şimdi değill
hayırlı akşamlar kızlarrrrr
haksevsr aşağıda senimi görüom lütfen bişeyler yaz iyiyim de neolur
beryal abla bu saydığın kızların arasından azrayı çok iyi tanıyom oda çoktandır girmyordu sanırım gecen gün girmiş ama ben kaçırdım
bircan nasılmı diyet topiklerine arada ugramanı tavsiye ederim kaç kilo vercen hedef kaç inşallah verirsin
tatlıbebek ehh hadi gözünaydınnn darısı bizleree inşallah
dyd iyi vermşim dimi
sumoş amma cabalamştın neyse kızı fazla üzme
ligtlife cinsiyetniz belli olmuş tebrik ederimm
Günaydın kızlar...
QUOTE]
günaydın canikom
dyd nasıl gidiyosun ablanla doktora nasıl bakıyosun nasıl duruyosun bana bu cumartesi söyledi ablam 4 aylıkmış bide 7 yaşında yeğenim var 4 senedir erteliyodu benim olsun die önce sen diodu okula başalasın betül o zaman diodu ve olmuş işte bizde iki aydır aşılama yapınca olur die olunca söylerim demiş olmayıncada söyledi işte ben bi komşunun bi arkadaşın bile olduğunu duyunca atlatamıyorum kahroluyorum bide ablam nabcam ben ya karnı büyücak ne kaldı 5 aya doğucak gidicaz mevlüdü var osu var busu var dayanamam ben ya yok olmak istiyorum kaybolmak görümceminkide 2 yaşına gelio oda hamile kalır ben çok kötüyümkayınvalidem aradı iyimisin dedi içine doğmuş anne dedim ablam hamile ben dayanamıyorum üzülme dedi teselli etmeye çalışıyo onlar böle davranınca daha çok kahroluyorum ben artık ablama gidemem ben dayanamıyorum hamile görmeye içim acıyo o hamile die üzülmedim benim yok o yüzden yoksa ilk yeğenimde bekardım ve o beim dünyam olmuştu hiç kimsem yok annem zzaten aramaz sormaz gelmez bi ablam vardı kanımdan oda yok artık görümcemde ablam ama oda anlamaz onunda çocuğu var kayınvalidemede ne diyeyim ki oğluna acıyodur zaten herşey allahtan nabalım dedi nabalım hiç bişi yapamıyorum yeni bi hayalim var artık üniversite sınavına giricam ve okucam sonra atanıcam en uzağa en uzağa gidicam kimsenin beni tanımadığı biyere
evet cnm anne olmak gerçekten çok sabır isteyen bir zanaat...sana bu konuda hak veriyorum.aylarca uykusuz geçen geceler anlamsız ağlamalar bir lokma yedirmek için deli gibi çabalamak tabi bunların yanında hayatın bizlere yüklediği ev işi vb...gibi sorumluluklar bazen insanı çileden çıkartacak duruma getirebiliyor.ama işte böyle bilinçli olunca sabırlıda oluyoruz..yani mesela azram ne zaman çok huysuzlansa beni bunaltsa dayanacak takadim kalmayıpta offf dediyim zamanlar olduğunda ben anneyim sabırlı olmak zorundayım başka çarem yok diyerek daha çok ilgilendim kızımla..beryalcim çok çok çokkkk haklısın bir bebek yetiştirmek maddi manevi yıpratıyor insanı..heleki bir anneyi manevi olarak çok fazla müsama göstermeye itiyor...haksever için yazdıklarınada katılmıyor değilim.ben bu konuya hiç bu taraftan bakmamıştım..canım sakın yanlış anlama ama senin yazılarını takip edenlerdenim.her yazdığını dikkatle okuyorum .seni anlama çalışıyorum ama olmuyo bazen sana hak veremiyorum.
Sakın bana kızma beni bir ablan olarak gör ve derhal psikolojik destek al.hatta almalısın derhal hemde.senin duyguların hamileliğin de önüne geçmiş.kıskançlığa nefrete dönmüş.hamile kalmadan önce bir an evvel kendine gelmelisin.sanmaki hamiLE kalınca bütün dertlerin bitecek.hamilelik ve bebek bakımı hem maddi hem manevi yönden yıpratıyor insanı.bebekleri olanlar cevap yazabilirler.bunaldığımız çok oluyo ama insan konduramıyor.o kadara zaman ben bu bebeği bekledim şimdi bu yaptığım ne diyorsun kendi kendine.ama gerçek bu.hepimiz insanız.birşeyi çok istiyor ama getirdiği sorumluluklardan bıkabiliyoruz.
Sana tek söyleyeceğim şey sen iyi değilsin ve BU halinle hamile kalmak sana yarar değil zarar getirir canım kardeşim.
dyd nasıl gidiyosun ablanla doktora nasıl bakıyosun nasıl duruyosun bana bu cumartesi söyledi ablam 4 aylıkmış bide 7 yaşında yeğenim var 4 senedir erteliyodu benim olsun die önce sen diodu okula başalasın betül o zaman diodu ve olmuş işte bizde iki aydır aşılama yapınca olur die olunca söylerim demiş olmayıncada söyledi işte ben bi komşunun bi arkadaşın bile olduğunu duyunca atlatamıyorum kahroluyorum bide ablam nabcam ben ya karnı büyücak ne kaldı 5 aya doğucak gidicaz mevlüdü var osu var busu var dayanamam ben ya yok olmak istiyorum kaybolmak görümceminkide 2 yaşına gelio oda hamile kalır ben çok kötüyümkayınvalidem aradı iyimisin dedi içine doğmuş anne dedim ablam hamile ben dayanamıyorum üzülme dedi teselli etmeye çalışıyo onlar böle davranınca daha çok kahroluyorum ben artık ablama gidemem ben dayanamıyorum hamile görmeye içim acıyo o hamile die üzülmedim benim yok o yüzden yoksa ilk yeğenimde bekardım ve o beim dünyam olmuştu hiç kimsem yok annem zzaten aramaz sormaz gelmez bi ablam vardı kanımdan oda yok artık görümcemde ablam ama oda anlamaz onunda çocuğu var kayınvalidemede ne diyeyim ki oğluna acıyodur zaten herşey allahtan nabalım dedi nabalım hiç bişi yapamıyorum yeni bi hayalim var artık üniversite sınavına giricam ve okucam sonra atanıcam en uzağa en uzağa gidicam kimsenin beni tanımadığı biyere
mrb vale nasılsın canım nasıl gidiyo
canım sakın yanlış anlama ama senin yazılarını takip edenlerdenim.her yazdığını dikkatle okuyorum .seni anlama çalışıyorum ama olmuyo bazen sana hak veremiyorum.
Sakın bana kızma beni bir ablan olarak gör ve derhal psikolojik destek al.hatta almalısın derhal hemde.senin duyguların hamileliğin de önüne geçmiş.kıskançlığa nefrete dönmüş.hamile kalmadan önce bir an evvel kendine gelmelisin.sanmaki hamiLE kalınca bütün dertlerin bitecek.hamilelik ve bebek bakımı hem maddi hem manevi yönden yıpratıyor insanı.bebekleri olanlar cevap yazabilirler.bunaldığımız çok oluyo ama insan konduramıyor.o kadara zaman ben bu bebeği bekledim şimdi bu yaptığım ne diyorsun kendi kendine.ama gerçek bu.hepimiz insanız.birşeyi çok istiyor ama getirdiği sorumluluklardan bıkabiliyoruz.
Sana tek söyleyeceğim şey sen iyi değilsin ve BU halinle hamile kalmak sana yarar değil zarar getirir canım kardeşim.
ben geldimne habersiniz arkadaşlar kadınlar günümüz kutlu olsun
se4lam herkese kadınlar gününüz kutlu olsun hepinizi seviyorum
tamamen katılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?