merhaba güzel arkadaşlarım hepinizin kadınlar gününü kutluyorum Rabbim hepizinin gönlünde ne isteği varsa kabul etsin şu yağan karın hürmetine çok güzel kar yağıyo bi duruyo bi yağıyo biraz güneş vuruo mevsimler buluşmuş sanki
neyse artık müjdemi vereyim beryalcim hamileler listesine beni ekleyebilirsin
beta-hcg sonucum 3166.57 ve işte hamileyim
dilerim isteyen tüm arkadaşlarımıza bu mutluluğu yaşatır RABBİM
iki yıl önce yine bu zamanda kızıma hamile kalmıştım ve şimdi ikinci bebeğim geliyo
darısı tüm isteyenlerin başına
merhaba güzel arkadaşlarım hepinizin kadınlar gününü kutluyorum Rabbim hepizinin gönlünde ne isteği varsa kabul etsin şu yağan karın hürmetine çok güzel kar yağıyo bi duruyo bi yağıyo biraz güneş vuruo mevsimler buluşmuş sanki
iki yıl önce yine bu zamanda kızıma hamile kalmıştım ve şimdi ikinci bebeğim geliyo
selam kızlar nasılsınız kadınlar gününüz kutlu olsun tatlıbebek çok sevindim ama değerin baya yüksekmiş ya kaç gün geçti adetin...hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kavuş bebeğine
öncelikle kadınlar gününüzü kutluyorum
uzun zamandır yazamıyorum size ama takip ediyorum yazılarınızı okuyorum
kayrayla uğraşıyorum
uykusuzluğu öldürüyor beni gündüzleri ruh gibi geziyorum
aman sağlıklı sıhhatli olsun oğlumda uykusuz kalmaya razıyım
bütün günüm kayrayla geçiyor anlıycanız
rabbim inş isteyen herkese hayırlısıyla versin
allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
herkesi öpüyorum
arada gelirim :80: :80: :79: :79:
Günaydın kızlar...bu sabah karlarda yuvarlanarak geldik işimize :)kar topu oynamayı özlemişiz..
selamlar canlarım bu haftanın ilk hamile haberini tatlıbebekten aldık.
tekrar tebrik ederim
inşallah diğer arkadaşllardan devamı gelir hamile haberlerinin.rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın
dyd nasıl gidiyosun ablanla doktora nasıl bakıyosun nasıl duruyosun bana bu cumartesi söyledi ablam 4 aylıkmış bide 7 yaşında yeğenim var 4 senedir erteliyodu benim olsun die önce sen diodu okula başalasın betül o zaman diodu ve olmuş işte bizde iki aydır aşılama yapınca olur die olunca söylerim demiş olmayıncada söyledi işte ben bi komşunun bi arkadaşın bile olduğunu duyunca atlatamıyorum kahroluyorum bide ablam nabcam ben ya karnı büyücak ne kaldı 5 aya doğucak gidicaz mevlüdü var osu var busu var dayanamam ben ya yok olmak istiyorum kaybolmak görümceminkide 2 yaşına gelio oda hamile kalır ben çok kötüyümkayınvalidem aradı iyimisin dedi içine doğmuş anne dedim ablam hamile ben dayanamıyorum üzülme dedi teselli etmeye çalışıyo onlar böle davranınca daha çok kahroluyorum ben artık ablama gidemem ben dayanamıyorum hamile görmeye içim acıyo o hamile die üzülmedim benim yok o yüzden yoksa ilk yeğenimde bekardım ve o beim dünyam olmuştu hiç kimsem yok annem zzaten aramaz sormaz gelmez bi ablam vardı kanımdan oda yok artık görümcemde ablam ama oda anlamaz onunda çocuğu var kayınvalidemede ne diyeyim ki oğluna acıyodur zaten herşey allahtan nabalım dedi nabalım hiç bişi yapamıyorum yeni bi hayalim var artık üniversite sınavına giricam ve okucam sonra atanıcam en uzağa en uzağa gidicam kimsenin beni tanımadığı biyere
günaydın bacılarım nasılsınız
kar topumu oynadınız ama burda kar tutmadıki sadece yağdı ve eridi
dün ablamla dr.giderken üzerimize yağdı bi güzel ne güzeldi özlemişiz valla.küçük yiğenimide gördük çok sağlıklıymış maşallah bi erkek yiğen daha geliyor bana ama kız olsaydıda cicili bicili giydirseydim keşke teyzesi neler alırdı ona.hayırlısı olsun artık onada alırım kurban olur teyzesi onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?